петък, 23 юли 2010 г.

Не можете повече да твърдите, че не сте осведомени. Сега вече сте отговорни.


Отнася се за нещо, голямо колкото оризово зърно. Нова разработка, която елиминира необходимостта от използването на пари или кредитни карти! Вече е в употреба от заможни хора като средство за предотвратяване на отвличания. Вие бихте го използвали заради неговите предимства, за да се помогне да бъдат предотвратени измами и кражби на самоличност...
ИЗБЯГВАЙТЕ ГО!!! РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО…
MOTOROLA е компанията, произвеждаща микрочипа за MONDEX SMARDCARD. Те са разработили няколко импланта за хора, използвайки биочип.
ТРАНСПОРТЬОР Е СИСТЕМА ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ПОСТАВЯ СЕ В МИКРОЧИПОВЕ. ЧЕТЕНЕТО СТАВА ЧРЕЗ ВЪЛНИ, КАКТО ПРИ ДИСТАНЦИОННИТЕ УСТРОЙСТВА.
Биочипът има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина – голям е колкото оризово зърно. Той се състои от транспортьор и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.
MONDEX
ЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!


Повече от 250 корпорации и 20 страни са включени в разпространението на MONDEX в целия свят и много народи са „привилегировани” да използват тази система. Сред тях са: Великобритания, Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Израел, Хонконг, Китай, Индонезия, Макао, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд, Индия, Тайван, Шри Ланка, Коста Рика, Гватемала, Никарагуа, Панама, Хондурас, Ел Салвадор и Бразилия.
Съществуват и други SMARD-CARD системи, които се използват чрез MONDEX, особено след като MasterCard изкупи 51% от акциите на тази компания.
Тогава запитайте се: “В крайна сметка какво общо има това с мен?”
Похарчени са повече от 1,5 милиона долара за изследвания, за да се намери най-доброто място за имплантиране на биочипа в човешкото тяло. Открити бяха само две подходящи места – ГЛАВАТА, под скалпа и вътрешната страна на ръката, по-специфично… ДЯСНАТА РЪКА!

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.”(Откровение 13:16,17)

СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?


Един милиард био-чипове са произведени от MONDEX за една година. Те са в производство от поне една година. Беше открито, че ако чипът е вграден в карта, това би създавало сериозни проблеми. Чипът може да бъде изрязан и информацията може да се фалшифицира. Съдържанието може да бъде подменено, откраднато или загубено. Картата ще стане невалидна две години след като я получите. В крайна сметка парите ще бъдат несигурно съхранявани.

Има само едно решение на този проблем, открито от MOTOROLА: имплантиране на био-чип на дясната ръка или на главата, където не може да бъде отстранен. Ако бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, индивидът ще бъде заразен от лития и химикала на микробактериите, и Глобалната система за позициониране (GPS) ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти. Забележете, MONDEX означава „Money on your hand” (Пари на ръката ти).

MON = MONetary (паричен, монетен).

DEX = DEXter = Right-hand side (дясната ръка).

Ще го вземете ли на сериозно?

Представете си, че вашите родители, приятели и всеки, който познавате, трябва да бъде „белязан”. Сега, когато имате тази информация, ако все още се съмнявате, направете следното. Отворете страницата www.google.com, потърсете информация за думата „VERICHIP” и прочетете някои от линковете. Направете същото с думите „MONDEX SMARDCARD”.


Не можете повече да твърдите, че не сте осведомени. Сега вече сте отговорни.

Със съдействието на aron.

Николай Николов


Няма коментари:

Публикуване на коментар