неделя, 18 юли 2010 г.

Само четирима души управляват света! - първа част



Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим - и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.

Историята доказва, че всички войни са предварително планирани. Независимо коя страна ще загуби войната, "Елитът" винаги печели. За него печалбата е всичко и единствено от значение... В никакъв случай няма да оцелеем ако все още живеем с фалшиво написана история. На всяка цена истината трябва да се разбере, ако искаме да бъдем част от бъдещето. Истината трябва да надделее независимо кого ще засегне. Тя трябва да бъде казана, за да подсигурим съществуването си. Това е най-важното за нас. "Новият ред в света" е вече на нашия праг и чука на вратата ни."
"...Така както не може да се отрече личният патриотизъм и лоялност на повечето американски политици, така и не може да се отрече, че историята открито обвинява много от тях и други световни лидери в манипулиране на света за сметка на шепа привилигировани хора....Принципите на свободата, човешкото достойнство и националната независимост са узурпирани от малцина високопоставени лица, които управляват целия свят..."
Тези хора са движещата сила, която отговаря за централната банка, всяка държава и техните управления. Тя управлява световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации.


Те определят правителствата, които да управляват в отделните страни, както и техните президенти. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление. Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Любянка в Москва казва: "Силата, чието име дори не трябва да се спомене... Тези хора не нарушават законите- те правят законите."
Едно световно управление, за което всички мечтаем, представлява пълна утопия. В действителност ще бъде монолитна тирания, дело на няколко скрити лица, които никой не познава, и на техните административни сатрапи. Да се предпазим от опасността, която гласят, е много трудно. Някои световни капацитети дори са на мнение, че е твърде късно.


Международните банкери и скритият елит контролират почти целия свят. Те са много близко до последната си победа. Настъпващата световна революция цели да установи Световно управление, което означава абсолютно и всеобщо заробване на всички хора от цялата планета.


Само четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна или обществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата, която е Световният ред. Те ръководят Тайното братство- общността, обединила финансовата и парична мощ на Америка, Европа и Азия. Те считат себе си за висша раса със синя кръв. В мрежата на тази колосална обединена мрежа са почти всички международни организации. На върха на пирамидата е Властелина. Той е абсолютния господар на света и е съвсем реален човек, съсредоточил в ръцете си абсолютната власт. Непосредствено под него е Същинската власт. Тя е съсредоточена в комитета на 3-мата. Под тези трима на върха на пирамидата стоят девет, наричащи се "просветени лица", в изключителен и недостъпен комитет. Деветте лица, непознати другиму с функциите си, притежават повече власт и авторитет от всяка друга, съществувала в човешката история група.


Събират се редовно на различни места на планетата и редят бъдещето на света и човечеството. Веднъж взели някакво решение и определили някаква политика, целият апарат на Тайното братство без всякакви коментари го привежда в действие така, както работи прецизна, добре смазана машина. Деветимата са умът, разработващ решенията на поставените от горе задачи и разпращащ тези решения до различните организации за изпълняване. Тези хора се пазят и действуват в тайна заради извънредната важност и деликатност на обекта, върху който работят- установяване на Нов световен ред, чието съдържание са:
1.Единна световна икономика.
2.Единно световно управление

3.Единна световна религия
Под Съвета на деветимата е Комитета на 300-те. Този комитет, пазен също в голяма тайна обаче започва да излиза наяве все повече и повече специално след разкритието на д-р Джон Колмън, бивш член на Британската разузнавателна служба МI6. Той разкри тази конспиратoрска група, която не признава национални граници и е над законите на всички държави и контролира всяко положение на политиката, религията, търговията, индустрията и тероризма. Финансира се от производство и трафик на наркотици чрез Британската източно-индийска компания и Лондонския съвет в Хонг Конг. Комитета бе натоварил члена си Сайръс Ванс да напише рапорт как да се намали населението на света. Според този доклад, излязъл под заглавието "Global 2000 Report" населението на САЩ трябва да намалее значително до 2050г. Този комитет успя да издигне Франсоа Митеран до президент на Франция, въпреки че само няколко дни преди избора му бе напълно отхвърлен от политическите сили на Париж. Този комитет се опита и чрез бившия канцлер на Германия- Вили Бранд да хвърли цяла Централна Америка в нова тридесетгодишна война чрез подготовката и въоръжаването на салвадорските партизани. Те подготвяха Филипе Гонзалес да вземе власта в Испания след смърта на Франко. Пак членовете на този комитет- Хенри Кисинджър и лорд Карингтън организираха фолклендската война и падането на аржентинското правителство и на иранския шах.
Поделенията на комитета на 300-те са:
1.Различните партийни сдружения на ционизма, комунизма, фабианизма, либеризъм, социализъм и крайно десни партии
2.ООН
3.Британското разузнаване- Интерпол, ЦРУ и Мосад
4.Кралете на Саудитска Арабия, Шейховете на Дубай, Кувейт и ОАЕ
5.Кралския институт за международни въпроси
-- групите на Родес Милнер- кръглата маса
-- фримасонството и други тайни организации
-- института за човешки отношения Тависток- Станфордския изследователски център, Римския клуб и НАТО
-- петролната, банкова, минна, застрахователна и търговски индустрии
-- фондации- канадския институт по международни въпроси и изпълнителната власт на кралския институт за международни въпроси ( трилатералната комисия, комитета за международни отношения- пресата и билдерберги ).
В Америка не съществува нито един отрасъл, който да не е наблюдаван, манипулиран и контролиран от невидимото управление на този злокобен комитет. Така нареченият Уотъргейт по времето на Никсън, убийството на президента Кенеди, убийството на папа Йоан Павел I, многото атентати срещу Де Гол, убийството на италианския министър-председател Алдо Моро, на пакистанския президент Бхуто и Индира Ганди, както и атентатите срещу Кадафи сочат ръката на Комитета на 300-те и до голяма степен отварят очите на хората от цял свят за жестоката истина.

СЛЕДВА.......

Николай Николов

2 коментара:

  1. А четиримата на върха и най - главния кой ги наследява нали щом са хора ще умрат един ден, а преди тях кой е бил?

    ОтговорИзтриване
  2. Децата им. А колко хиляди години съществуват родщилдови? Нормалният човешки живот продължава 900 години. Пише го даже и в библията. Но в същност те не умират, защото са наясно със същността на времето. Затова са избити и тамплиерите. Създава се илюзия, че остаряват, ама не е така. Всъщност и никога не боледуват. Ние боледуваме умишлено, по тяхно желание. Погледнете храната, фалшивите синтетични лекарства, ваксините - принудително поставяни на нас, и децата ни, и ще ви стане ясно. Например прочетете тук: http://nikolaijambol.blogspot.com/2014/12/blog-post.html

    ОтговорИзтриване