петък, 23 юли 2010 г.

Отново за световното правителство



Това, което не вярват хората, че страните се управляват от президенти, премиери, председатели и прочие, са «видимите » официални лица. Подозират, че истинската власт — мощна и непоклатима, но скрита— е съсредоточена в други ръце . Предполагайки - у масоните например, …

Особено мнителни, гражданите са за така наречената «Теория на световна конспирация», съгласно която света се управлявана от малка шепа хора. Те са богати, заемащи високи постове. Смятат себе си за избрани, а всички останали безполезни —консуматори. И за да се избавят от човешкия баласт, разпалват войни, изработват нови смъртоносни болести, разпространяват наркотици, алкохолизъм порнография и то със зла умисъл. На света след определено време на планетата трябва да остане само един милиард, които най - накрая ще могат щастливо да се наслаждават на всичките блага дадени от природата: чист въздух, прясна вода , натурални продукти.
Пълна заблуда биха казали някой. Въпреки това английския разузнава от специалните служби МИ6 (SIS) Джон Колман в своята книга «Комитет 300. Тайното световно правителство» доказва: съществуването на някаква могъща секретна организация .
« —По време на моята кариера като служител на британското разузнаване пише Колеман, — аз нееднократно получавах достъп до строго секретни документи, съдържанието на които беше необикновено откровено. Научих, че една сила ни следи и контролира правителствата на много страни. Това мен така ме възмути, че реших да разкажа това на целия свят, който е в неведение .
Представете си могъща групировка, която не признава никакви национални граници, банковото дело, застраховането, въгледобива, търговията с медикаменти , нефтената промишленост , чиито членове са отговорни единствено на членовете на тази група— „Комитет 300“ —върховен контролен орган, който функционира по света от 1897.Членовете му са вече триста най-влиятелните хора в света „»

Могъщите заговорници

Според Колман, в „Комитет 300″ работят тайни организации и мозъчни тръстове. Ето някои от тях.
«Съвета по международни отношения» (СМО) от 1921 година обединява най влиятелните хора на САЩ и Западния свят : от бивши и действащи президенти до функционери на ЦРУ. Създаден от американския банкер Морган, контролиращ Системата на Федералния резерв на САЩ , Нюйоркската фондова борса, водещите средствата за масова информация .
През 1954 година е създаден клуб «Bilderberg» (по името на хотела«Bilderberg» в Холандския град Osterbeke, където се състояло първото заседание) обединило американския и европейски елит .
През 1973 година се появила третата важна структура — «Тристранната комисия», в които влизали представители на САЩ, Европа и Япония. Нейната цел — «създаване и планиране на дългосрочното преразпределение на ресурсите».
«Римския клуб» през 1968 година станал един от външнополитическите подразделения на «Комитет 300». Той обединява учени, глоба листите, футуристите и интернационалисти от различни видове. Той разполага със собствена частна агенция разузнаване и, освен това, „взема “ информация от Интерпол, ФСБ и Мосад.
Работата на тези организации се контролира от милиардера Дейвид Рокфелер.

А ето и непълния списък на помощниците на тези четири „чудовища“:
Кръгла маса“, „Групата на Milner“, „Ордена „Св. Йоан от Йерусалим“, „Германския фонд Маршал“, „Фонд Чини“, „Фабианското общество“, „Венецианската Черна аристокрация“, „Обществото Монт Пелерин“, „Hellfire Club“ и разбира се масоните. Майка на всичките световни мозъчни центрове и изследователски учреждения — Института за човешки отношения Tavistoc „ който сега започва да се подпомага от Станфордския изследователски институт.
По данни на Колман , в „Комитет 300“ влизали Кралицата на Англия, Кралицата на Холандия, Краля на Дания и кралските семейства на Европа, Джордж У. Буш, Едуард Картър, Хюстън Стюарт Чембърлейн, Уинстън Чърчил, Франсоа Митеран, Жан Моне, Ърнест Опенхаймер и неговия наследник, Хари.
В средата на 1990 г. да участва в подготовката за създаването на Световното Правителство, била поканена и Русия. „Борис Елцин използвал постановления на “ Комитетът на 300, с който в качеството си на експеримент, да наложи волята на управляващия елит на Русия „– пише разузнавач Колман.
Колман обрисува новия световен ред така,както са си го представял „Комитет 300“.
За лидери: Ще бъде едно правителство и единна парична система с постоянни олигарси, които ще се назначават за лидери от самите себе си под формата на една феодална система, както е било през Средновековието.
Средна класа няма да има – само владетели и служители. Всички закони ще бъдат хармонизирани в рамките на правната система на света съдилища, като се използват същия код на закони, изпълнението на които ще се наблюдава от полицията на единното правителство, както и от общите въоръжените сили на един свят и със сила ще приложат законите в всички бивши страни, които вече не са разделени от граници.

За религията: Ще бъде разрешена само една религия на Световното Правителство, което тайно съществува от 1920година. Всички християнски църкви ще бъдат затворени.

За контрола: На всички хора ще бъдат поставени идентификационни номера (ИН). И въведени в компютърен файл на НАТО в Брюссел заедно със подробно досие.

За брака: Браковете ще се премахнат. Децата ще бъдат вземани от родителите си в ранна възраст. И ще бъдат взети в специализирани институции, като държавна собственост. Свободния секс ще стане принудителен.

За децата: Ако жената забременее, след като има две деца, тя ще бъде принудително изпратен в клиника за аборти и стерилизация.

За ресурсите: Само членове на „Комитет 300“ и техните избраници ще имат право да се разпореждат със земните ресурси . Селското стопанство ще бъде изключително в ръцете на „Комитет 300“, а производството на хранителни продукти строго ще се контролира.

За социалната политика : Най малко 4 милиарда „безполезни консуматори “ще бъдат ликвидирани до 2050 година, посредством ограничени войни, организиране на смъртоносни епидемии, бързо протичащи болести и глад. Количеството електроенергия, храни и вода ще се поддържа на ниво, достатъчно за оцеляване само на бялото население на Западна Европа и Северна Америка, и след това на други раси . Населението на, Западна Европа и САЩ по бързо ще бъде съкратено, отколкото на други континенти, докато населението не достигне управляемото ниво от 1 милиард души, от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани за това , че те в течения на много векове са подлагани на строг регламент и са привикнали на безпрекословно подчинение на властите. От време на време изкуствено ще бъде създаван дефицит на храни вода и медицинска помощ, за да им бъде напомняно на масите: че тяхното съществуване зависи от добрата воля на „Комитет 300“.

За парите: Няма да има никакви налични пари . Всички сметки — с помощта на дебитни карти. Всяко нарушение на нормите и правилата на „Комитета 300“, ще бъде наказано с преустановяване действието на кредитната карта за време, зависещо от характера на тежестта на постъпката .
Колман твърди , че сега Световното Правителство усилено промива мозъците на хората —пренаписват историята , създават „идеални “ хора и работят за съкращаване числеността на хората .
„Профилиране“ – метод, разработен през 1922 г. със заповед на „Кралския институт по международни отношения (KIMD). Тя се формира на базата на текущата НЛП – Невролингвистично програмиране, с което може да се влияе на мислите и действията на хората. Този метод е бил използван от майор Джон Райс, британски военен специалист, на 80 000 „морски свинчета“ на британската армия и на пленени войници. По късно при Sussex университет бил организиран особен център по промиване на мозъци, но вече на цивилното население . Това супер секретно учреждение било наречено „Изследователски институт по научна политика “ (ИИНП).

Фондация Рокфелер финансира работата по създаване на идеалната историята на обществото след края на Втората световна война, когато, разбира се, победителите бяха англо-американските войски.

В секретни лаборатории, също с парите от Фондация Рокфелер, на базата на човешкия геном се разработват генетични карти ,за качествата на идеалния човек, така че в бъдеще гените да растат в епруветка и за създаване на послушни неуязвими на обработка войници .

На конференция на Световното Правителството бе одобрена програмата за рязко снижаване на световното население. Нейната основна цел – да се увеличи рязко спад в раждаемостта в страни, които не принадлежат към западната цивилизация. Програмата обхваща около 100 страни, предвиждащи мерки до принудителната стерилизация на мъже и жени.

Според плана, личния състава на Световното правителство , ще се определени в тайни срещи на такива структури като „Bilderberg“ QS „Тристранната комисия“ и „Римския Клуб.“ Те ще подготвят условия за преход към единна световна система. За това ще бъдат създадени така наречените „национални служби “ в най важните стратегически важни държави в света. Изработват се успоредни структури на власт, състояща се от действащи и перспективни бъдещи политици, журналисти, интелектуалци, финансисти, аналитици . Тяхната задача — да обработват общественото мнение, преди представянето на проекта за Световното правителство да бъдат широко разгласено.

Мнения на военните:

Владимир Никифоров, бивш полковник от КГБ CCCР, старши офицер от Първа дивизия на 5-та на Комитете по Външно Икономически те отношения (сега тя вече не съществува. – Ред.):
„Масоните са подкупили всички“
- През 1980 г. аз бях изпратен в Югоизточна Азия. Работил съм в Лаос, Виетнам, Камбоджа, Китай. Разбира се, там съм се срещнали с колеги от разузнавателните служби, работил с длъжностни лица от тези държави. И не веднъж в лични разговори на мен ми бе казано за съществуване на Световно Правителство. Всички президенти, разбира се, се противопоставят на диктатурата, но знам, че отдавна са марионетки на тази интегрирана система за управление, която включва само 2 процента от населението на света — най богатите хора. Това го знам точно — влизат английската кралица, испанския крал , неговата жена . Това е така нареченото Световно Правителство подкупило всички . Под формата на големи държавни интереси и безопасност те разпалват войни и измислят изкуствени болести от типа на птичия грип, с което да управляват хората и премахнат „баласта“. В крайна сметка съм казал, това тайно правителство ще създаде маса от управляеми хора. Центъра на тази организация се намира в Ню Йорк, на 5-то авеню, в голям храм, не далече от това място, където бяха разрушени небостъргачите през 2001 година. Там те се събират от време на време.

Скептика

Робърт Тод Карол, ръководител на катедра „Философия Колеж в Сакраменто (Калифорния):
„Безсмислено е да се опровергават илюзии “
Поддръжниците на прословутата „Теория на конспирацията“ отдавна се опитват да обяснят историята на световния заговор на тайните общества, насочени към установяване на нов световен ред. Ватерло, Френската революция, всяка война, хомосексуалните в УС на Държавния департамент, Обединените нации, убийството на Джон Ф. Кенеди, еврейски банкери, използването на СПИН да се намали числеността на чернокожото население – във всичко това те виждат задкулисните войни срещу цялото човечество.

ФИЛОСОФА

Николай БУРЛАКОВ, кандидат на философските науки сътрудник на РГГУ:
„За световното господство фантазирал още Хърбърт Уелс“
- Ако планът на Световното правителство наистина съществува, то тогава няма нищо ново. Всички тези идеи вече са известни от тези класически книги като Технотронната ерата на САЩ на бившия президентски съветник по националната сигурност Збигнев Бжежински, „Пред бездната“, написана от създателя на Римския клуб,
Aurelio Peccei“Clear parcel – планове на Втората световна революция“ от Хърбърт Уелс и „1984″ на Джордж Оруел. Но до сега, тези идеи остават само на хартия.

ФИЗИКА
Сергей Миронов, Началник Отдел по експериментална физика Токамак, от Троицки Институт за иновации и за ядрени изследвания:
„Ние ще спасим човечеството“
— Да се правят планове изхождайки от ограничения на природните суровини е глупаво. Научната мисъл не стой на едно място и решава проблемите , които още преди сто години се смятаха за фантастика . Например, създаване на реактор на основата на управляем термоядрен синтез не би оставило камък върху камък от концепцията на така наречения Комитет, провъзгласявайки, че милиарди хора след някое време могат да останат без средства за съществуване. С помощта на такива енергетични устройства, могат да бъдат създадени всякакви вещества и материали от обикновени скали например, с помощта на термоядрената енергия от един квадратен километър скална маса може да се произведе алуминий, достатъчен за да удовлетвори нуждите в течение на четири години. И след 10 — 20 години такива реактори чудо ще заработят. В начало в Франция, след това в Япония след което и в Русия.

ОТ ИНТЕРНЕТ......
Със съдействието на aron - гр.Пловдив
Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар