неделя, 19 декември 2010 г.

БЪЛГАРИТЕ СЕ СМЯТАТ ЗА БЕДНИ! ЗАЩО Е ТАКА?! – ТРЕТА ЧАСТ

Продължаваме...
Това се случи и с завода за алуминиеви профили /на световно ниво / в Шумен, а сега се внасят боклуците от Турция и Гърция. Съсипан беше и „Елпром” -Елхово, който произвеждаше всичко необходимо за електрическата система на автомобилите и не само това!

Унищожени и приватизирани но в умалени размери след това и заводите за бои „Лакпром”, и за чорапи” Фазан” в Русе. Завода за феромагнити / бариеви, стронциеви и т. н. / в Перник! Завода за метални конструкции в Дебелт – също! Огромния машиностроителин завод в Радомир!
Завод „Динамо” – Сливен, който произвеждаше динама, стартери и ел. двигатели за цяла Европа, също беше закрит, а после откраднат по познатата схема.  Закриха всички дървопреработващи заводи за да се подпомогне дървената мафия! Умишлено бавно беше съсипвано и БДЖ! Унищожена беже държавната таксиметрова компания! Пример: Да отидеш с такси от Бургас до Ямбол цената беше 12 лева и четирима студенти си отиваха с такси и сметнете: за по три лева, при разстояние 107 км., досущ като „копърките” сега!!‹(•¿•)›  Унищожен беше най- големия рибен консервен комбинат в Европа – „ Славянка”-Бургас! Взривена беше умишлено кибритената фабрика в Костинброд! Спрян и откраднат беше завода в гр. Белово за тоалетна хартия салфетки и прочее. Унищожен беше „Булгартабак”, познайте от кой! Прочетете!
Унищожени бяха  заводите да медицински консумативи?! Съсипан и откраднат беше „ Билкоп”- огромно предприятие за билки на територията на цялата ни страна! Умишлено беше из основи съсипана и ограбена здравната система, която работеше перфектно и лечението беше безплатно.
След специална среща на нашия фалшив "Цар", в чужбина да не казвам с кого, беше забранено закупуването на елементарни успокоителни хапчета с цел - бурно развитие на алкохолизма и наркоманията, и пак с цел пари и пак пари и успеха е вече налице. Кадърни и умни хора умират един след друг, защото интелигентните хора обикновено мислят повече и се притесняват и поради липса на тези лекарства и да не се изложат, към алкохола и наркотици посягат! Това важи и до днес!!!- примера е още пресен!! Жалко за този талантлив и прекрасен човек Андрей Баташов макар, че за това има принос и самозабравилата се тиква Александър Морфов.  Въпреки, че се говори за борба с наркотиците! Хероин и кокаин срещу например бензодиазепини! Отличен избор, няма спор! Елементарно Уотсън!!! После последва другия страшно умен ход!! До тогава, ако останеш без работа а съпруга ти работи, то той те осигуряваше здравно, като се обаждаше и му удържаха необходимата сума от заплатата!
Да ама не, както казва Петко Бочаров. Царя направи един ход по шахматната дъска/ добре, че правилата на шаха са такива / заедно със своите мекерета и отмени това! Който остане без работа се само осигурява и самозадоволява като ходи до определена банка и внася необходимите пари, плаща такса обслужване а, ако няма и пропусне му се начислява лихва! Познайте кой печели?!! Нашите любими банки!!! Браво!! И това продължава и до сега!! А новите управляващи обещаха помощ но в полза на някаква си застаряла девойка, обичаща шведска тройка - пардон маса - Цветелина и компания май, а говориха, че е за нас! Абе пак налапахме загнилия праз! Много са заети в болната от деменция каса и забравят и не могат или не искат да се сетят за това. Ами да - пусти скъпи и приятни комисионни! Ами нали народа е тъп, не сме изроди като тях, защо да го променят?! Те хората и без това ще пукнат по рано, то да се подсигурим дайте пенсионната  възраст да им увеличим! Хитро е нали?!! Но ако го оставим гладен, още по добре! Просто още по рано ще се гътне, тоест умре! Браво бре, правим откритие след откритие, то така от милионер се става милиардер! След последните открития, всеки милиардер ще живее двойно повече, но не се сеща, че от живота никой не е излязъл жив! Просто трудни са вселенските закони, те не се нуждаят от пари, ЗАЩО ЛИ?! Даже и свръх хитреца Родщилд не знае бре тъпанар такъв, защо тогава си шеф и баш масон??? ЛЕКО ПОД ОКОТО НА ПИРАМИДАТА!!! 

Какво със Вас богатите ще стане??!! А?!!! Уж с много €€€€ сме и с  $$$ - ри! Уви! А беше думичката "нали!!? А  пак стана " уви"! До кога бре Господиии......?!       Следва продължение......
Автор : Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар