неделя, 20 март 2011 г.

ЛИБИЯ - КОМЕНТАРИ В ИНТЕРНЕТ


Джон Болтън,посланик на САЩ в ООН от 2005 до 2006 година заявява: „Считам, че ние (САЩ, б.р.) имаме право да се защитаваме със всички средства, включително със смяна на правителства в други държави, ако това е необходимо.“ Заявлението е в отговор на въпроса: „Могат ли САЩ да свалят демократично избрано правителство на друга държава, ако то води политика, не устройваща САЩ?“

Очевидно е, че Елица и Енчев са никове на един и същ участник, явно 4апат е третия му ник, типично за комунистическите пропагандатори и агитатори !


Тикво Зелена аз на Български мога да пиша. Но докато има глупаци като ТЕБ и България ще продължава да бъде икономически РОБ и народа и също!!!!!!!!!!!!!! нещо което те първа ще започне да се случва на ново освободените Либийци!


Даже на скоро си говорехме с един познат (на шега естествено) че като ги освободят и трябва да отидем да се захванем със застрахователен бизнес пирамиди и всички други хитрости от 90-те в БГ.


chkata Бургас, България - Хора не виждате ли на къде отива цялата работа,опит за Трета световна.


pichkata Бургас, България - Напълно съм съгласна с elica1204. И мен ме съмнява такова нещо. Нямаше ли мирни начини да го отстранят Кадафи отрова, снайпер и т.н....


Georgi273 извън, България - Против Кадафи съм, но ме дразни двойния стандарт на "демократите" от ООН и така нар. "коалиция". Защитават "мирните“, въоръжени с автомати и картечници либийски граждани в Бенгази, а си затварят очите за смазването на истинските цивилни бунтове в Йемен, Бахрейн и др. страни от техните правителства. Никаква разлика няма между сегашното налагане на демокрация и едновремешният болшевишки износ на комунизъм. Дори сегашното е по-арогантно, защото е на крилете на съвременните оръжия, което може да доведе до нова


4apat България - Да уточня че всички сме на едно мнение с изключение на СИМсОНа


Току що забелязах бунтовниците на няколко снимки какъв знак показват с два пръста хахахахахаа много ми е познат от някъде кой ли им го е показал (същия който и на нас) горките сега като ги освободят след 20 години ще са на нашия ХАЛ.


pichkata Бургас, България - Прав е Enchev I.P отдавна се говори, че има конспирации на по дълбоко ниво,за което ние обикновените хора нямаме си ни малко и идея. От всичко това се облажват определен кръг хора които са скрити дълбоко, дълбоко и дърпат конците. Нищо не е това което изглежда. На мнение съм ,че Кадафи трябваше да бъде свален, ама по такъв начин ли....няма ли по скрити начини а, не ми казвайте, че няма техниката толкова е напреднала, вируси бол изкуствено създадени и т.н. Тук номера е, че някой иска да намаже по ЕВТИН ПЕТРОЛ но да го продава пак на тази цена на която е на пазара.


Интересни новини за интересни събития. Определено големи интереси диктуват действията на участниците в тази операция. И ако някой се заблуждава, че това са напъни за налагане на "демокрация", то определено наивността му идва в повече. Просто се разбра категорично, че бунтовниците няма да успеят по никакъв начин да свалят Кадафи и за да не се изтърве удобната обстановка за премахването му от политическата сцена, на всичко отгоре в легитимна операция на ООН, сега Запада взе нещата в свои ръце. Приветствам това, но се опасявам, че последиците ще са доста спорни. Играе се на ръба и грешна стъпка може да обрече добрите намерения на провал. Защото в страна, съставена от племена, някои от които враждебно настроени към другите, единствено диктатура и желязно управление гарантират "стабилност". Да не забравяме уроците от Ирак, където с години няма да има мир, със или без американците. Чудно ми е кого гласят за лидер в Либия, след като там няма (а и не е имало) организирана опозиция. Гражданската война е доста опасна алтернатива. Но...петролът е важен, затова по скоро ще се намери някакво решение което малко или много да гарантира

http://www.vbox7.com/play:3190698a - Вижте непремено това! Публикувано е преди мен в Свежо!

5 коментара:

  1. НЕ ИСКАМ КОНФЛИКТИ ДА СЕ РЕШАВАТ С ОРЪЖИЕ, ДА УБИВАТ МИРНИ ГРАЖДАНИ... ТОВА Е ГИНОЦИД , А СЛЕД "СПАСЕНИЕТО" НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ... НЕ Е ЛИ ЧАСТ ОТ ПЛАНА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА НАРОДИ??!

    Питам:
    1. От една страна даже и за престъпниците няма смъртно наказание, а за мирни невинни хора може?! Боже, събери си серсемите..., които убиват!

    2. Знаете ли, че в Ирак са загинали над 300 000 от американските бомби и изстрели. Има ли там днес нормални условия за живот?! Няма. Има гражданска война. Такава се опитват да предизвикат и у нас тия, дето не спират да инспирират омраза срещу турците, циганите, малцинствата у нас

    3. Оставете Кадафи- защо се унищожават всякакви условия за нормален живот или вие не знаете, че у нас се унищожи напълно селското стопанство- земята се раздроби на 20 милиона парцела, унищожиха се лозя, овошни градини, оранжерии, поливни площи и сега внасяме всякакви боклуци- зеленчуци и плодове и станахме най умиращата нация за удоволствие на нашите освободители и нашите папагали, дето не смеят да видят истината.

    4. Който каже истината за гадната ни наложена демокрация е ляв и... червен... а гаднярите съсипали икономиката ни са най умните демократи..., даже назначиха ликвидатори... но животът показва, на тези които мислят, че сме употребени. Не защитавам соца, искам демокрация за страната, а не диктата на жандармите на света, които днес са в пореден ход да убиват само за да наложат своите интереси.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз не харесвам така наречената вече 20 годишна "демокрация", защото е демокрация за 10 000 човека, а за целият останал народ е анархия и даже по зле - геноцид! Това е истината! Колкото и да е било зле при соца, народа живееше 100 пъти по-добре! личен свидетел съм на това, а сега мошенниците и крадците лъжат младите....

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.youtube.com/watch?v=sSYXrWIA618

    този всичко приказва наизуст, ето друго интервю в което казва конкретно същите неща дума по дума. Изглежда ми доста странно толкова обширна тема да я засягаш с точно конкртени и еднакви изречения в различни итервюта.

    ОтговорИзтриване
  4. Не съм го гледал на друго място, но клипа го взех от свежо, защото ми опрости публикацията, но думите му са кратко описание на това, което ако искате ще Ви пусна утре и то с много по-големи подробности и данни! Стига да има кой да ги чете! Истината е някъде там и за съжаление далече от нас а пък засяга точно НАС!

    ОтговорИзтриване