четвъртък, 26 януари 2012 г.

УСКОРЕНИЕ НА ВРЕМЕТО – НА КЪДЕ ОТИВАМЕ! Τ = 0


През 1970 г. американският изследовател Terrens McKenna разработи "Времевата вълна нула", след като преди това е изучип древната китайска система за предсказание И-Цзын. Той получи компътърен математически алгоритъм, който прилича на календар. Този календар описва всички исторически събития на нашата цивилизация. Когато McKenna наложил полученият графичен модел от И-Цзын върху историческата линия на времето, той прави шокиращо откритие – в района на декември 2012 графиката пълно пада до нулата и това продължава до безкрайност ∞. Не е известно какво ще се случи в този ден но е ясно, че това ще бъде най-важният момент в цялата историята на човечеството.





Николай Николов

7 коментара:

  1. „Мащабите на планетарните изменения, които ви предстои да преживеете, дори и при вашата цяла фантазия, би ви било много трудно да си представите, и нито една от точните науки не може да прогнозира, а още по-малко да опише, всичко това, което очаква вашия Свят в близките години”. (Откровения към хората на Новия век)

    При най-лошия вариант на развитие на събитията (при пренебрегване на Квантовия преход) ще се променят географските контури на сушата, което ще предизвика миграция на народите, а населението на планетата ще намалее.

    Най-напред ще пострадат местата на натрупване на негативна енергия: мегаполюсите, военните бази, заводите и подобни. Ще оживеят малките градчета и селца, а за придвижване по железопътните линии – отсега ще трябва да се подготвят паровозите и топловозите.

    При по-благоприятния вариант – количеството на природните аномалии и катастрофи ще бъде значително по-малко и Квантовият преход ще премине в щадящ режим. Но такъв вариант е възможен единствено при участие на самите хора, заявили своето желание да променят себе си и да станат достойни за Новия Свят!

    ОтговорИзтриване
  2. Когато хората на Земята са били малко, тяхното негативно поведение е оказвало незначително влияние на енергетиката на планетата. Няколко Пророка или Светци са се справяли с балансирането на енергийния потенциал на планетата.

    Здравината на нравите, умножени по увеличението на населението на Земята са приближили негативния потенциал на човечеството до критическия. Истинно Вярващите, балансиращи негативното поведение на останалите хора, са започнали катастрофално да не достигат.

    Само до преди няколко десетилетия резонансната честота на Земята беше фиксирана като постоянна величина със стойност 7.8 Херца, но за последните години тя се е увеличила до нивото 12 Херца.

    Ако резонансната честота на Земята достигне стойността от 13 Херца, то колапса и унищожението на цивилизацията ще бъдат вече неизбежни!

    ОтговорИзтриване
  3. Енергията на мислите на човека представлява единственият енергиен мост, по който става обучението на човека и контактът с Висшите сили, с Бога и в съдбата на всеки човек и на цялото човечество има решаващо значение.

    Съзнанието определя бита, а не обратното, както това декларират материалистите!

    Всички научни открития и творчески озарения зависят от нивото на контакт на човека с Висшите сили. Колкото по-високо е съзнанието на човека, толкова по-талантливо и гениално се получава всичко, с което той се занимава.

    Ниското съзнание, разбиращо единствено „закона на джунглата”, генерира енергия на ниските вибрации и плодовете му са разрушителни както за човека, така и за Вселената.

    Внимавайте за своите приказки, но особено внимавайте за своите мисли и мисълобрази. Старайте се да мислите само положително, защото мисълта винаги има продължение и се възвръща под формата на благодат или под формата на проблеми.

    Всички болести, катастрофи и всякакви подобни – са резултат от преизлишък на негативна енергия върху органа (обекта), породена от мислите или думите на самия човек. Нищо не става случайно!

    ОтговорИзтриване
  4. да няма нищо случаино закона за се ене и жънене но не забравяите че има два вида семена но господ дава дъжда и слънцето и на добрите и на лошите но идва ден на жътва в която ще се отсе е доброто от лошото а лошото ще бъде изгорено ,ики,

    ОтговорИзтриване
  5. Евала на блогъра и на коментиращите.Като един цялостен организъм сте.

    ОтговорИзтриване
  6. Пак фантасмагории, времева вълна нула що е то? и тези педсказатели с миналото ли само се доказават?!? Не плаши хората бе човек! че има някои много плашливи..
    Браво Мария! Напълно те подкрепям зя положителните мисли :) Ами аз какво да кажа като много често мисля в розово, искам да кажа еротично или нещо подобно - дано този вид мисли да се числят към положителните, и сигурно е така, както се казва "правете любов а не..." (няма даже и дя я споменавам тази дума)
    :)

    ОтговорИзтриване