неделя, 1 януари 2012 г.

ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ЗОНА 51



ТОВА Е ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ СТАТИЯТА МИ ЗОНА 51, А АКО НЕ СТЕ Я ПРОЧЕЛИ И ГЛЕДАЛИ ФИЛМИТЕ ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕТО - ТУК!
ВИЖТЕ ВНИМАТЕЛНО - ТУК!!!
Стоя и се чудя, че изродите човешки ще направят грандиозно лазерно шоу в целия свят, било с пристигането на Христос, било с извънземни, и за всяка религия може би ще е различно! А научни постижения в тези области вече има! Лазерните обекти съчетани с ултразвук се пипат и усещат като реални, ХААРП може да сътвори реално бедствие на всяко място на планетата (спомнете си 9,5 по Рихтер в Сибир преди седмица?!). А това- "Земен трус със сила 7.0 по скалата на Рихтер разтърси Токио в първите часове на новата година, предаде агенция France-Presse. Според сеизмологичната служба на Япония, епицентърът на земетресението е бил на 560 километра на юг от столицата, в района на остров ТоришимаНе напразно започнаха да "признават” за Розуел, уловените "извънземни", за кухото устройство на всички планети, като започнем от Земята, Луната, Марс, та стигнем до Фобос и Деймос! Не мога да разбера само едно - защо им е такава власт над всички, освен ако не знаят тайната на "Вечния живот"! И от къде идва тази омраза вместо ЛЮБОВ!???


Най-вероятно сте чували, че в САЩ се намира таен полигон, наречен "Зона 51". Повече от 50 години над тази област случайни свидетели са наблюдавали НЛО.
В края на 90-те години на миналия век военните разкриха, че на това място се извършват опити и изпитания със секретни оръжия. В средата на 50-те години там е бил създаден и тестван шпионския самолет U-2. По-късно са били проведени изпитания и с SR-71 Blackbird, бомбардировачите F-117 Stels и Stels B-2.
Но по мнението на по-голямата част от уфолозите в света, в секретната база се съхраняват останките на множество катастрофирали на земята неидентифицирани летящи обекти и останки от представители на чужди цивилизации.


"Зона 51" е разположена в пустинята Невада. Край нея има стотици надписи и билбордове, които предупреждават незнаещите, че преминаването на оградената територия е абсолютно и строго забранено.


Входовете се охраняват от многобройни патрули. Обектът от всички страни е заобиколен от високи планини. В основата му има няколко огромни хангари. Една от сградите е за лабораторни изследвания на ядрени оръжия. Според изявленията на някои от работилите в "Зона-51" американци, които обяснимо са пожелали да останат анонимни, във военната база се тестват и забранени химически оръжия.
Първият от бивши служители на базата, който започна да издава нейните тайни, бе ученият Боб Лазар. Той твърди, че центърът на това тайно подземно съоръжение е тайната лаборатория на НЛО.
Някои американски уфолози пък твърдят, че правителството на САЩ умишлено прикрива информация за неидентифицирани летящи обекти. В края на 90-те години един бивш служител на "Зона 51", Скот Рейн, заяви пред американска телевизия, че в един от хангарите на базата има тела на извънземни.
В отговор на това американски официални лица обявиха Скот Рейн за луд. Да опровергава твърденията  му се включи дори тогавашния щатски президент Бил Клинтън. Боб Лазар зададе уместен въпрос в интервю пред The New York Times: "А защо, уважаемият президент тръгна да опровергава думите на един луд? ! "
През последните десетилетия в небето над Невада летящите чинии вече са нещо съвсем нормално. Според жителите на малкия град Остин през 1997 година в ясно небе е имало необичаен феномен. Няколко летящи обекти, неестествено светли, са прелетяли над пустинята с висока скорост от юг на север.
Какво в действителност се случва в тайнствената военна база "Зона 51"? Отговорът явно е достояние само на малцина...
Зона 51 - Дълбоко под земята
Една от най-големите загадки, свързани с евентуалното присъствие на извънземните на Земята, е така нареченият Зона 51 в Невада. По-долу ще видите показанията на полк. Били Фей Уудуард от американските ВВС...
Пристигане и Въвеждане
Работих в Зона 51 в Невада от 28 януари 1971г. до 1982г. През тези години посетих шест пъти кухата вътрешност на Земята, която е 800 мили под повърхността и.
При пристигането в Зона 51 бях информиран за съществуването на тунели под него. Скоро след това срещнах няколко извънземни оператори на подземните совалки, които бяха високи от 4 до 4,5 метра. Тунелите, които прекосяват вътрешността на Земята, са били построени от цивилизация, която е съществувала тук много, много отдавна.
Веднага след постъпването ми на работа в Зона 51 се запознах с работата на съоръженията. Казаха ми, че първите 15 нива под земята са били направени от хора и че нивата 16-27 са прокопани много по-рано. Никой от земните хора не е участвал в тяхното изграждане. Ние само помагаме в обслужването им.
Моят баща служеше в базата в Розуел. Заради това помоли да бъда назначен заедно с него в Пентагона. Там ми казаха, че "имаме нов гарнизон, който е в Зона 51, Невада". Обикновено го наричаха S-4.
Когато постъпих в Пентагона бях лейтенант. След това ме повишиха в старши лейтенант и най-изненадващо, само три седмици по късно ме направиха ... полковник, като ми казаха, че "трябва да имате поне чин полковник, за да ви изпратим в секретния Район 51".
В обекта има поне 150 000 души персонал, от които 85 на сто са военни, а 15 на сто - цивилни. След пристигането ми ме закараха в подземните съоръжения и не видях дневна светлина през следващите 11,5 години.
Тунелите и Совалките
Стените на тунелите са изключително гладки. Все едно, че са прокарали стъклена епруветка в топка глина. Толкова гладки са стените. Стените на залите пък са покрити с нещо като мрамор, но реално това са някакви метални непробиваеми субстанции. Повърхността им не може да бъде пробита даже с диамантена сонда или лазер.
Тунелите са достатъчно широки, за да могат в тях да се разминават две совалки по 5 метра. Тръгвайки от Зона 51 едните се насочват към Тихия Океан (350 мили западно от Монтерей, където под водата има пирамида). Други совалки се насочват към базата под планината Чайен.
Дължината на големите совалки е около 400 метра. Живеещите в земята ги използват за превозване на голям брой същества, хора и каквото и да било, много бързо. Малките совалки са дълги около 20 метра. С тях обикновено се движих и аз. Скоростта на совалките е по-голяма от скоростта на звука. Те стигат от Зона 51 до вътрешността на земята за по-малко от 10 минути. 5-6 минути и вече сме там.
Материалите, от които са направени совалките са от същата субстанция, от която беше обвивката на намерените извънземни кораби в района на Розуел. Совалките се движат чрез електромагнитна сила, използваща магнитните полета. Операторите на совалките както споменах, са високи по 4 - 4,5 метра и по външен вид са като хората, но са много по-развити и комуникират чрез телепатия. Тяхното мнение за човечеството е тревожно, тъй като разбират в колко погрешна насока се развиваме.
Във вътрешната земя има седем цивилизации, които са управлявани според принципите на хармонията. Техните знания в областта на медицината са феноменални. Според моя водач Зора, който беше на възраст поне 150 000 години, много от хората са с произход от "вътрешната земя".
Има седем равнища на разделение, като съществата и оборудването са допускани според тяхното равнище. Входовете към равнището дайстват като врати за влизане или излизане към кухата вътрешност на Земята.


Има повече от един Бермудски триъгълник до Флорида. Единият е до езерото Ери, други до бреговете на Мексико и Япония. Те са наричани "тихи зони". Тези врати дават възможност на съществата от вътрешността да излизат и влизат обратно в Земята. Според тях всички планети са кухи.


За да се определи къде се намира входът към "вътрешната земя" се нуждаете само от компас. Той се върти така като че стоите на Северния полюс, именно над входа на тунелите към "вътрешната земя.





Николай Николов

10 коментара:

  1. Пълна ама пълна простотия и фантазия. 7 вида цивилизации..хаха...това и на децата да го разказваш за приказка и те няма да повярват. Ники, не знам какво работиш и дали въобще работиш..ама ще изперкаш, ако ти като автор вярваш в тия глупости, фантазии и най-вече лъжи безподобни...сори но съм искрен...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. tova e nai golqmot im postijenie da vi nakarat horata da bydete ofce i da vqrvate samo v tova koeto vi pokajat po tv to ili v vesnika. A pod te imam predvit ILIUMINATI !! vzemi i si nay4i uroka predi da govori6 za6toto se izaga6

      Изтриване
    2. Да не вярваш, че има други цивилизации означава да не вярваш, че хората съществуват ! Ти реален ли си ? Ако да, то не разбирам защо не вярваш, че има и други, да не би всичко да започва тук на Земята ?? Стягай се, идат трудни дни...

      Изтриване
  2. ЗНАМ ЛИ ВЕЧЕ В КАКВО ВЯРВАМ ПРИЯТЕЛЮ! НЕ СЕ ОБИЖДАМ, ПРОСТО ПУСКАМ ФАКТИ И НЕЩА КОИТО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ! А ТОВА ГО Е КАЗАЛ ДРУГ ЧОВЕК, ЗАЩОТО АЗ ТАМ НЕ СЪМ БИЛ! ВСИЧКО ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ! НО ПО - ДОБРЕ ГЛУПОСТИ, ОТКОЛКОТО НИЩО! ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА?! ТО ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ СЕ ВЪРШАТ В БЪЛГАРИЯ ЕЖЕДНЕВНО СРЕЩУ НАС, ЧЕ ТОВА Е ПРОСТО КАТО ШЕГА, ЗАЩОТО НЕ ГО НАЛАГАМ И НЕ СЕ ПЛАША КАТО БАНКОВО ЗАДЪЛЖЕНИЕ! ВСИЧКО ДОБРО ТИ ЖЕЛАЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Разбирам го прекрасно анонимния по-горе. Най лесно е да се присмееш и да отречеш, просто ей така, защото е най лесно, вместо да търсиш и изследваш. След това да се излегнеш на диванчето пред телевизора и поредната reality-помия. Подобна тема не е за всяка овча главица. По същия начин са сметнали Галилей за изперкъл, когато е твърдял, че земята е кръгла и се върти.

    Поствам два линка, които са в съзвучие с нещата по-горе. Първият е писмо от норвежки политик до Project Camelot, a вторият потвърждение от друг източник, за истинноста на информацията подадена от политика. Материалът е на английски, така че както казах, не е за овчи глави!

    http://www.projectcamelot.org/norway.html

    http://projectcamelot.org/norway_update.html

    ОтговорИзтриване
  4. DALI SA TO4NO 7 SAMO EDIN BOG ZNAE, NO GI IMA, KOLKOTO I NEVEROQTNO DA ZVU4I NA NQKOI...POTARSETE I 6TE NAMERITE DOSTATA4NO INFORMAZIQ ZA TEZI NE6TA...NAI LESNO E DA OTRE4E6 SLED KATO NQMA6 INFORMACIQ...NAPANETE SE MALKO I NAU4ETE NOVI NE6TA, ZA6TOTO ,,TE,, VE4E SA TUK I TO MNOGO OTDAVNA...BRAVO NIKI !!!

    ОтговорИзтриване
  5. И от къде идва тази омраза вместо ЛЮБОВ!???

    Vie sigorno znaete otgovora no trqbva i dr te hora da go nau4at: omrazata e jiznenata energia s koqto se hraniat pyrvite izvnzemni koito sa pristignali i sa prminali kym еволюция se nari4qat" REPTILI" te preli4at na krastoska mejdu ( zmia+gy6ter+4ovek )i jiveiat v centara na zemiata za pove4e info napi6ete na google kyhata zemia i otidete na izobrajenia tam 6te vidite ZEMIATA S OGROMNA DUPKA V NEIA

    ОтговорИзтриване
  6. не е възможно да има някакви цивилизации под външнаа обвивка на планетата те ще умрат поради липсата на кислород,нечовешките условия на живот (ако изобщо има такива) а също ядрото така ще ги опари отзад че ще скочат направо до алфа кентавър......

    ОтговорИзтриване