събота, 7 януари 2012 г.

ТАЙНИТЕ НА ИСТОРИЯТА: СЛЕДИТЕ ОТ "ИЗВЪНЗЕМНИТЕ"

Дали ние не сме нещо като лаборатория, която се следи от много по-напреднали в развитието си от нас същества?! Дали те се интересуват от нас толкова, колкото се интересуваме ние от живота на мравките?! Има и още теории но няма да ви ги изброявам - просто гледайте и слушайте! Жалко за някои, че филма е на руски но е много дълъг. Мога да му извадя в отделен текст субтитрите , но не ми се превежда! Не е трудно за разбиране! Следващата ми статия ще бъде само текстова и на български и ще ви запозная с още неща които може би не предполагате, че съществуват. Всичко добро! Вижте ТУК!


Николай Николов

9 коментара:

  1. -"На това искане Мо-Тун отговорил: “Земята е основа на държавата, нима може тя да се дава!”19 А на всички свои велможи, които го съветвали да даде земя на Китай, той отсякъл главите, считайки ги за предатели. От този пример отпреди хилядолетия, запазен не случайно от историята, може да се извади поука и сега. Тя е за държавните ни мъже, които са готови с лека ръка да търгуват със земята българска."
    -"Българската руническа писменост10, донесена от Аспаруховите българи, е почти идентична с шумерското писмо, което е отпреди пет хилядолетия. Но в сравнение с руните на другите народи, българските рунни знаци са най-много на брой (като количество) и с най-много модификации (варианти). В тази насока след българските руни се подреждат китайските и етруските. Всичко това не е ли основание да се мисли, че началото идва от българите, а другите народи са взаимствали впоследствие от тях тази писменост?"

    "По време на стълкновение с врага колобрите са можели да предизвикват бурен вятър, проливен дъжд, наводнение и други природни явления. Можели са по мистичен начин да сковават волята и желанието на противниковите войни да се бият. По такъв начин колобрите пряко са влияели върху хода и изхода от сражението. И неслучайно през онази епоха, научавайки, че в българската войска има колобри, византийците са били обземани от панически страх. Когато са изпадали в транс, колобрите са били в състояние да ходят по огън, да връзват стоманен меч на възел, да се пронижат с меч без да тече кръв, да се появяват и изчезват внезапно."

    "Българите се биели до смърт, защитавайки свободата си. Те не са се стремели да поробват победените на бойното поле. В границите на българската държава всички човешки същества са се радвали на свобода и зачитане на тяхното достойнство. Показателна в тази насока е легендата за повелята на КАНА, която гласи, че от мига, в който прекрачи границите на българската държава всеки роб – става свободен.

    "

    Дали това са само цитати от една красива приказка?

    ОтговорИзтриване
  2. Никое дърво не дава плод след като отрежеш корените му.

    http://www.bulgarite.info/node/9

    ОтговорИзтриване
  3. НЕ НЕ СА ЦИТАТИ ОТ ПРИКАЗКА! НЕ СЛУЧАЙНО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАРЕЧЕН И ИЗБРАН ЗА "БОЖИ НАРОД", НО ТОВА ВАТИКАНА И ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ЗАПАДНА КУЛТУРА" СЕ СТРЕМИ С ВСИЧКИ СИЛИ ДА УНИЩОЖИ, ЗАПОЧВАЙКИ ОЩЕ С БОГОМИЛИТЕ. НО МИСЛЯ, ЧЕ СВЕТЪТ Е ТАКА УСТРОЕН , ЧЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСЯКО ДЕЯНИЕ И С ТОВА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ! ЖАЛКО, ЧЕ НИ ДОВЕДОХА В МОМЕНТА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.

    ОтговорИзтриване
  4. През 60-те години на XX в. в САЩ е проведено изследване на езиците за запазване на информацията, която носи всеки от тях. Проучени са около 200 езика, като са направени преводи от специалисти на един и същ основен текст. След всеки превод се извършвал обратен превод на изследвания език за сравняемост. При най-издръжливите езици информацията се губела към 15-тия превод, докато българският език устоява на близо 70 превода!

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей,Ники.Знам че не е само приказка,но исках да провокирам останалите четящи блога ти,със една слаба надеждица-Ново Българско Възраждане.

    ОтговорИзтриване
  6. това много ми хареса и не само дадемиотговори на някои все още незагубилисе сили и вазможности на българина благодаря за тази информация на Анонимния и на теб Ники а сега искам да изгледате тази поредица направена близо около 30 или 35 години интереснае като информация по това си време ики.
    http://www.youtube.com/watch?v=Zr-5tXH9QO8&feature=autoplay&list=PL9B8B4C662B04B13E&lf=rellist&playnext=9

    ОтговорИзтриване
  7. атова е по подробната версия на филмите ики.
    http://www.youtube.com/watch?v=U2-8qP2jX3o&feature=related

    ОтговорИзтриване
  8. Забраненото образование
    http://video.yandex.ru/users/arni-raj/view/2139

    ОтговорИзтриване