вторник, 10 януари 2012 г.

ПРОСТОТИИТЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА! ФАШИЗЪМ ИЛИ ПО - ЗЛЕ?

Някои от данните, с които ще се запознаете, звучат нелепо. Други показват невероятно нахалство. А трети като че ли са шега. На пръв поглед повечето от тях може да ви изглеждат като измислици, чужди скандали или някак… странни. Общото между тях е, че показват усилията да се проправи пътя на едно човеконенавистно владичество: самодържавието на Антихриста, известен и с антропософския термин Ариман.
Но вижте какви простотии започнаха да се вършат със закони и „законно” от „братския” САЩ. И то и върху собствения си народ и останалия свят! Няма да ги описвам подробно, защото друг го е направил преди мен и затова ще ви дам препратки към тях за да ги прочетете. Препратките ще са с светлозелен цвят!
Щатският Сенат: Нямате право да отглеждате храна и да пазите семена – ТУК!
Новогодишен подарък: Обама подписа злокобния закон NDAA ТУК!

Събирането на дъждовна вода вече е забранено в някои американски щати – водата била собственост на държавата! Държавен контрол над интернет?!
Всички шофьори да екипират колите си с GPS проследяващо устройство!
Лампите да служат като наблюдателни камери и за записване на разговори по улиците. Apple работят върху телевизор с име iTV, който не само ще ви чува и вижда, но и ще може да разбира говора и жестовете ви?!
Закон за „защита на храната“, който ще отнеме правото на хората да засяват зеленчуци и други култури, да складират семена и дори да споделят плодовете от труда си с роднини и приятели, и още и още.. ТУК!
Ще има продължение.......


С любезното съдействие на ИКИ!


Николай Николов

13 коментара:

  1. Здрасти, Ники! Безумията продължават! Не стига, че жена осъди фирма, защото не написала в инструкциите на микровълновата, че не може да суши кучето си вътре. Не стига, че ограничават децата си да общуват нормално и да се прегръщат едно друго, ами сега ще забраняват и зеленчуци да си отглеждаме. Кому е нужно?

    ОтговорИзтриване
  2. Всъщност ти наистина намираш едни от най-интересните неща в мрежата и добавящ и свои поглед върху нещата. Ще добавя линк към сайта ти в моя блог.

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че харесваш това което съм написал. Моят блог не е само на определена тема а се разхождам от стихотворения, през историята, конспирациите, медицината, физиката и така нататък, за да има за всекиму по нещо. БРЕ, ТО ИЗЛЕЗЕ БАЯ КАТО ХВАЛБА...‹(•¿•)› Благодаря ти за това, че ще добавиш линк!Всичко добро от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Някои хора владеят "силата"
    http://www.esotericonline.net/profiles/blogs/barack-and-michelle-obama-king
    Барак и Мишел Обама като фораон Аменхотеп(Ехнатон)и царица Нефертити

    ОтговорИзтриване
  5. Ако Барак и Мишел Обама са наистина цар Аменхотеп IV (Аменхотеп III) и кралица Нефертити в прераждането си, И след получаване на Нобелова награда за мир на 9 декември 2009 г., вероятно ИМА още по-дълбок смисъл ПРОСТОТИЯТА СЪЗДАВАНА СЕГА, ЗАЩОТО ТАМ СЕ КАЗВА: "ИДВА С МИР"! НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ ДО СЕГА НЯКОЙ ДА ИДВА С МИР, НАЙ-МАЛКО ОБАМА, ДА ЕБА НЕГОВАТА МАМА!! ЧОВЕК /АКО Е ТАКЪВ/ СМЕСЕН НАЙ-МАЛКО МЕЖДУ ДВЕ РАСИ И ИЗПЪЛНЯВАЩ ЖЕЛАНИЯТА НА ПЕДЕРАСИ!

    ОтговорИзтриване
  6. http://www.youtube.com/watch?v=xqX_QIOKKBg&feature=list_related&playnext=1&list=SP9C856F098C5EF4CB
    AKO ISKATE DA RAZBERETE NA KOI E NUZNO VSI4KO TOVA- IZGLEDAITE SERIITE, 11 SA, DA VIDITE DO KADE STIGA AL4NOSTTA NA MONSANTO!!!
    SKORO STE ZABRANIAT I V BG DA SE SEIAT DOMATI I KRASTAVITSI V DVOROVETE, NIAMA DA MOZETE DA SI GLEDATE PRASENTSE V OBORA, NITO KOKOSKI, VSI4KO TRIABVA DA E POD KONTROL...
    NIAKOI XORA SA SE SAMOZABRAVILI... NO PO- LOSOTO E, 4E VSI4KI OSTANALI TARPIAT!!!
    VSEKI O4AKVA NIAKOI DRUG DA OPRAVI NESTATA...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Въпроса е защо се развалят нещата, а не че някой трябва да ги оправя.

      Изтриване
  7. Идеята май е - стадото е нужно само за да се стриже, да дава мляко и да бъде заклано за месо - всичко друго му се забранява, вече дори и да блее свободно или да избира коя трева да пасе.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямаш избор!Или може да избираш от лошата, по-лошата трева, ама добре опакована! Този блог кипи от разнообразие и смислени въпроси!И хората, които коментират, нито са прости, нито задочни червени(ех, срещат се тук и там) така, че изпитвам удоволствие да го чета, макар, че рядко коментирам!Поздравявам те НИКИ!

      Изтриване
  8. Така,такааа,тук отново стана интереснооо.
    Здравейте.Браво ,Ники,пак в "десетката".
    Но ,не забравяй,покрай Обама,стихоплетство заслужава и "нашта сган отбрана"-да е жива, здрава милата им мама.
    А ето и от мен линк, и молбата ми е ако някой е свалил това есе то някъде , да посочи адреса.
    http://e-vestnik.bg/13040

    ОтговорИзтриване
  9. Леле и на тези не им е лесно
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4462071

    ОтговорИзтриване
  10. за мен всичко това означава само едно - край на понятието "държава" - хората могат да се оправят и сами

    ОтговорИзтриване