сряда, 11 януари 2012 г.

КАК ВАКСИНИТЕ ПАЗЯТ ОТ ГРИП (ДАЖЕ КОГАТО НЕ ГО ПРАВЯТ) - В СТРАНАТА НА ФАРМАЧУДЕСАТА


Източник: Natural News
Ваксините са толкова ефективни в спирането на заразите, че даже ни дават пълен имунитет. Това твърдят защитниците им. "Ваксинирай се и няма да хванеш грипа!" Както грипните ваксини, така и MMR ваксините (комбинираните за шарка, заушка и рубеола) били толкова безопасни и успешни, че всички трябвало да бъдат принуждавани да си ги поставят. И защо тази принуда? Защото всички тези неваксинирани хора щели да разпространят заразата даже сред ваксинираните.
(Тук си представете звук от развалена грамофонна плоча.)
Я чакай малко! Та нали основният аргумент беше, че тези, които са ваксинирани, имали пълен имунитет? Е, ако това е вярно, тогава те не би трябвало да имат какъвто и да било страх от не ваксинирани хора! Според самите поддръжници на ваксинациите, ако се инжектираш с вълшебния коктейл, това означава, че можеш да обикаляш наоколо и да се киснеш в грипни вируси, като ще си останеш напълно неуязвим. Можеш да облизваш мръсни брави, да се ръкостискаш с хора, които току-що са избърсали сополивия си нос, малко преди да си изядеш сандвича с мръсни ръце. Благодарение на ваксините ти си брониран! Тогава защо да се безпокоиш, че не ваксинирани хора ще те заразят?
Според мен тази логика просто куца. Разбира се, има причина за това:
Ваксините причиняват мозъчни увреждания
Химическите вещества, добавяни във ваксините, нанасят неврологични поражения и възпрепятстват здравия мисловен процес. Ваксините ви правят глупави. Затова мозъчно увредените хора, които си бият ваксини, не могат да разберат елементарната логика и иронията от горните редове. И точно поради тази причина, хората, които се дупчат с ваксини, лесно биват заблуждавани да си вземат още и още от коктейла.


Онзи дял от мозъка, които се занимава с критично мислене, е увреден, заради което такива хора имат проблеми и с математиката и с планирането на бюджета си. Знаете ли, че две трети от американците не могат да обяснят как работи сложната лихва? Опитайте да обясните основните концепции за частичния банков резерв на средностатистическите консуматори на ваксини. Бързо ще установите колко повреден всъщност е техният мозък.
Ваксините, флуоридът, мононатриевият глутамат, токсични тежки метали – всички те работят заедно в нашия модерен свят, за да лоботомизират химически хората и да ги превърнат в полезни идиоти, които са достатъчно умни да следят часовника и да ръчкат машинките на работа, но далеч под нивото, необходимо да осъзнаят как са ограбвани от мошеническата система на Федералния резерв за печатане на пари и тяхното обезценяване.
Може да се каже, че една популация, увредена от ваксини, е крайно необходима за съществуването на полицейска държава, правителството на която разчита на слабата мисловна способност на собствените си граждани – за да поддържа властта и контрола, който упражнява над тях. Ако хората наистина разбираха от алгебра например, сега щяха да маршируват към Вашингтон само заради външния дълг, ако не и за друго.


Фанатичните поддръжници на ваксините са пътешественици във времето
Още една истина за ваксините е, че те евентуално ще работят само ако се върнеш назад във времето и се сблъскаш с миналогодишния вирус. Това е така, защото всяка година ваксината против грип се прави от миналогодишен щам на вируса. Вирусите мутират бързо, което довежда до стуктурни промени в самите тях, а това често е достатъчно за заобикаляне на антителата в имунната система, особено ако тези антитела са били създадени в отговор на различен щам на вируса. Така че, да се ваксинираш против миналогодишния грип, има смисъл само ако си пътешественик във времето, който има машина за пътуване през пространствено-времевия континуум.
Искаш да се защитиш в настоящето (или близкото бъдеще), като се имунизираш против миналогодишния грип? Това е толкова тъпо, колкото и да си мислиш, че ще надхитриш стоковата борса с кристалната топка на някоя врачка.
Полезността от ваксините не се нуждае от доказателства
Най-интересно е да гледаш как някой мозъчно увреден, който си бие ваксини всяка година, се опитва да ти обясни защо той така или иначе винаги се разболява!


- Здравей, Кате. Весела Коледа! Да не би пак да си се разболяла? Какво стана?
- Нямам представа, просто започнах да се чувствам уморена и отпаднала, а сега повръщам на всеки 4 часа и нямам апетит.
- Хм, звучи като грип. Но не се ли ваксинираш всяка година?
- Да, и добре, че го правя, защото иначе щеше да е още по-зле.
Това е изкривената логика, към която призовава корпоративната медицина, когато атакува холистичната медицина или хомеопатията. Забележете, че Катето оправдава ижекцията, която си е била, като вярва, че тя й носи защита от грипа, дори и когато се е разболяла! Още повече, тя наивно вярва, че ваксините намаляват силата на грипа – това, разбира се, е пълна измишльотина.
Сценарий 1: Тази зима се опазих от грипа. Трябва да е било заради ваксината!
Сценарий 2: Тази зима хванах грип. Но можеше и да е по-зле, ако не беше ваксината!
Ето как в главите на тези, които се ваксинират, няма място за сценарий, при който ваксината се проваля. Тя ВИНАГИ работи в изкривените им представи – независимо от резултатите.
99% от ваксинираните живеят в самозаблуда!
Кое прави всичко това смехотворно? Ами фактът, че ваксините предотвратяват грипните симптоми само при 1 на всеки 100 пациента. Това означава, че 99% живеят в заблуда – в страната на фармачудесата, изпълнена с нещо като феи, еднорози и гноми, които магически пазят от грип. Може би по-смущаващото е, че 99% от докторите и фармацевтите също живеят в света на фантазиите, щом призовават за ваксинации, макар да няма каквито и да било научни доказателства в подкрепа на идеята, че те наистина вършат работа.
Не съществуват никакви реални клинични проучвания на ваксина преди масовото й производство – знаехте ли това? Да, фармацевтичните компании инжектират неколцина доброволци и наблюдават за симптоми в период от около 14 дни, но това не е истинско клинично проучване. То е за твърде кратък период и в крайна сметка е спонсорирано от самия производител. Никак не е странно, че в медицинската гилдия нямат желание да сравняват ефективността на ваксините с тази на витамин D, защото те знаят, че витамин D ще надмине инжекциите по всички параграфи.
Това е красотата на ваксините: те не се нуждаят от доказателства. Защото хората, които си ги бият, се самоубеждават в тяхното действие дори когато се разболяват постоянно. Междувременно, хората които НЕ се разболяват, „случайно“ са същите тези, които вземат допълнително витамин D, пият билков чай и водят здравословен живот. Ето какво всъщност предпазва от грип… а не някакви си ваксини.
Така че, пазете се от изопачената логика и от изкривените представи на поддръжниците на ваксините. Заради техните (само)заблуди ваксините вече се използват и за поощряване на безплодие. Самият Бил Гейтс призна, че глобалистите не желаят хората да се множат много-много: „Светът днес има около 6,8 милиарда население, което се е запътило към 9 милиарда. Ако се справим много добре с новите ваксини, здравеопазването, репродуктивната медицина, навярно ще можем да намалим това с около 10-15%.“


Автор: Майк Адамс, Здравният рейнджър


Превода на текста го взех от сайта - http://www.otizvora.com/


Николай Николов

3 коментара:

  1. Shots.in.the.Dark.
    Vaccine Nation (2008)
    И двата филма са качени замундата.
    "Приятно" гледане.

    ОтговорИзтриване
  2. STRAXOTEN MATERIAL, BRAVO NIKI, OSTE PO TEMATA- http://www.otizvora.com/2012/01/3587/

    ОтговорИзтриване
  3. БЛАГОДАРЯ ТИ МАРИЯ, НО ЗНАЕШ, ЧЕ И ТИ МИ ПОМОГА ЗА ТОВА! ДАНО ХОРАТА СЕ ОСЪЗНАЯТ! ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПИША ВЕЧЕ, ЗАЩОТО МАЙ ВСИЧКИ СМЕ ПРОМЕНЕНИ ОТ МОНСАНТО И ИЗРОДИТЕ ПО ЛИНИЯТА ОТ ГОРЕ НАДОЛУ.......!

    ОтговорИзтриване