четвъртък, 12 януари 2012 г.

ЦЪРКВАТА - МУТРИ В РАСО


Някои свещеници явно бъркат вярата, религията и църквата с търговия, далавери, имоти и скъпи коли.
Но такъв е живота в България.......


Николай Николов

5 коментара:

  1. А дали са служители на Бог?
    докато гледах клипа се сетих за дименторите от Хари Потър-
    Дименторите са страховитите същества от света на “Хари Потър”, Обгърнати с черни наметала с нискосведени качулки, скриващи гротескните им лица дименторите всяват ужас и студ със самото си присъствие. Те се хранят със щастливите чувства на хората, оставяйки ги нещастни и оголени. Накрая те прилагат своето финално оръжие: “Целувката на Диментора”. Това представлява изтръгване на душата на жертвата през устните и, при което тя бива погълната от злото същество. Дори и да не изядат душата на жертвата си, дименторите могат да я подлудят, поради което много от затворниците в Азкабан полудяват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дядо Господ не е в църквите.Още по-малко в душите на така наречените "божи служители",истинските Божи служители в България се броят на пръстите на една ръка.
      Пак си задавам въпроса -: Какво са знаели Богомилите,та Ватикана и Инквизицията не допуснаха Човеците да го научат?

      Изтриване
  2. ПИСАЛ СЪМ ЗА ТЯХ, НО И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ?! МОЖЕ БИ СА ЗНАЕЛИ НЕРЕДАКТИРАНОТО БОЖИЕ СЛОВО И ТАЙНИТЕ КОИТО СА ЗНАЕЛИ И ТАМПЛИЕРИТЕ , А ТОВА Е ЦЪРКВО - НЕУГОДНО!

    ОтговорИзтриване
  3. ВАТИКАНА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ КОЯТО ХОРАТА СА ДОПУСНАЛИ, НО НАЛИ ЗНАЕТЕ - "В КОГОТО Е ЗНАНИЕТО В НЕГО Е СИЛАТА"! НАСТЪПИ ВРЕМЕ И НИЕ , ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ПО НЕВЕДОМИТЕ ПЪТИЩА ГОСПОДНИ ДА НАУЧИМ НЯКОИ НЕЩА, А ТОВА ПОДКОПАВА ВЛАСАТА НА ЦЪРКВАТА И ПО-ТОЧНО НА ВАТИКАНА! А ТОВА ЗНАЧИ И НА СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ! ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ КАК ВИ ВЛИЯЯТ НА ЗДРАВЕТО И МИСЪЛТА?! ПРИМЕР ЩЕ ВИ ДАМ - ПРЕМЕРЕТЕ СИ КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ! ИСКАМ ДА ВИ КАЖА , ЧЕ НЕ САМ 100% ВЯРВАЩ! ТА ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ! ПО СКОРО ГЛЕДАМ НА НЕЩАТА ОТ СТРАНАТА НА ФИЗИКОХИМИЯТА!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Някога се учудвах на протестантите!Срещу какво протестират! После доста се интересувах и Мартин Лутер, който казва: Нямам нужда от посредник с Бога( Папата, висшия клир и др.)чи стана симпатичен!Особено след като от години наред виждаме как нашите духовници...вярват в Бог!Не станах протестанка, но престанах да ходя на църква, дори и на големи празници!Както казва Мартин Лутер, вярващият човек носи Бог в сърцето си.Бай Добри от Байлово, събирал стотинки от вярващите за ремонт на Ал.Невски- той е Божи служител истински с чиста душа и вяра! А по повод вярата и съмнението има ли Бог,(Създател,Абсолют, Всевисш) бих невярвала, само ако някои ми обясни: защо 7 милиарда люде на Земята няма повторение на пръстови отпечатъци!(кому е нужна нашата индивидуалност!) И за какво? И още: Ако някога се създаде жива клетка от нищото, а не извлече от друга жива материя,клониране и т.н.(това го чух от проф.Чирков)

    ОтговорИзтриване