петък, 13 януари 2012 г.

СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГРАЖДАНИТЕ НА СВЕТА



ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕТЕ ГРАЖДАНИН НА ЕДНА ДЪРЖАВА КАТО ТЯ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ!
НЯМА ЛЪЖА, НЯМА ИЗМАМА! ТОВА ЗА КОЕТО КАКТО АЗ ТАКА И МНОГО ДРУГИ ПРЕДИ МЕН И С МЕН ГОВОРЕХМЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА!!! МОЖЕ ДА СТАНЕТЕ ГРАЖДАНИН НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, КОЯТО ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗГРАЖДА И ДА СИ ИЗВАДИТЕ ПАСПОРТ, ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НЕЯ И САМО ОТ НЕЯ! НЯМА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ИСПАНИЯ ИМА САМО ЕДНА ДЪРЖАВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ С ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО! ТОЕСТ ЕДИНЕН СВЕТОВЕН РЕД!! НЯМА ДА ВИ ГО ПРЕВЕЖДАМ ОТ АНГЛИЙСКИ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ Е ГОВОРИМИЯ ЕЗИК, ТОЕСТ МАЙЧИНИЯ! ЗА СЕГА КОЙТО ГО НЕ ЗНАЕ, МОЖЕ ДА ПОЛЗВА ГУГЪЛ И ДА СИ ГО ПРЕВЕДЕ! ЕТО ВИ ПЪРВИЯ ЛИНК – ТУК!!

„АКО ИМАЛО САМО ЕДНА ДЪРЖАВА, НЯМАЛО ДА ИМА ВОЙНИ - КРАДЕЦЪТ, ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.
И ЩЕ БЪДЕМ ГРАЖДАНИ СВЕТА И ВСЕ ОТ ТОЯ РОД ПРОМИВКИ НА МОЗЪКА ...........
ПРЕЗ САЙТА ИМ ДОРИ МОЖЕ ДА СИ ИЗВАДИШ СВЕТОВЕН ПАСПОРТ – ЕТО И ВТОРИЯ ЛИНК  -  ТУК 


С помощта на приятели!

Николай Николов

27 коментара:

  1. Браво,Ники,да си жив и здрав,но давай си пауза между материалите-хем повече народ да ги чете ,хем да си поначесваме езиците.

    И пак лекинко встрани от темата - да ви е
    "ЧЕСТИТ"българския шистов газ : http://www.news359.bg/2012/01/06/parviyat-neofitsialen-probiv-za-shistov-gaz-vetche-e-napraven/
    И молба : които вярва ,Че шистовата интрига е мръсно дело на МРЪСНИ "хора" с мръсни душици, и е вободен утре да излезе на мероприятието.

    ОтговорИзтриване
  2. http://www.news359.bg/2012/01/06/parviyat-neofitsialen-probiv-za-shistov-gaz-vetche-e-napraven/
    Честито .
    И да ме прощава дядо Господ,но няма как да заобичам ония в парламента /да пукнат дано/,защото хич не са ми "ближни", ами са продажни,мръсни твари ,дребни душици с апетит хилядократно по-голям от свинкстера на собствения им задник.
    За утре,няма да ви навивам, който излезе на протест излезе.Макар да не съм съгласен,че с протести да стане работата-то е равносилно с протест да спреш СПИНА или някоя друга дяволска работа.
    Честито и на братята поляци:
    http://sieminehn.wordpress.com/2012/01/09/9980/

    ОтговорИзтриване
  3. Ники ,пуснах два сходни коментара ,защото в уиндоуса беше мъка-пет коментара писах и по половин час чаках безрезултатно да се публикуват.Сега в Мандрива стана от раз,дано не съм обект на СРС или пък ти./ха ха мъничко майтап в петък 13-ти/

    ОтговорИзтриване
  4. И ПРИ МЕН ТАКА ВЗЕ ДА СТАВА??! ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ КОЙТО ПИШЕШЕ В СВЕЖО НЕЩА КОИТО ЗАСЯГАТ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ЗАБОГАТЕЛИ ИЗРОДИ, КАТО БЕШЕ ПИСАЛ МНОГО ПОДРОБНО ЗА ХИМИЧЕСКИТЕ ЗАМЪРСЯВАНИЯ СЪС САМОЛЕТИ, ПРОЕКТА СИНИЯТ ЛЪЧ, ХААРП, ИТАКА НАТАТЪК МУ ИЗТРИХА САЙТА, ТА НИЩО ЧУДНО!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано и останалите нямат проблем.
      Иначе не е добре работатаааа.А на пощата бях ти пращал книгите на Никола Николов-тях получи ли ги ?

      Изтриване
    2. Докато има млади хора ,като този мой "градски",има и надежда.Момчето е от нашата порода.

      http://prosvetise.com/?p=5166

      Изтриване
  5. ТЕЗИ ГАДОВЕ ОТ СВЕЖО МЕ БЛОКИРАТ, ЗАЩО НЕ ЗНАМ?????!!!!!! НО САМО НА ИЕ! МАЙ ОТ МАРИХУАНАТА ЗАПОЧНА И ОТ ПИСМО ОТ ТЯХ КАК ДА СЪМ ПУСКАЛ ПУБЛИКАЦИИТЕ СИ, ТОЕСТ ДА НЕ ПИША ИМЕТО СИ И ИМЕТО НА БЛОГА, КОИТО ИЗЛИЗАТ АВТОМАТИЧНО???!!! ПОНЕ ДА СЪМ ПУШИЛ НЯКОГА МАРИХУАНА ИЛИ ЦИГАРИ! НО ПРИ ТАЗИ ПОЛИТИКА ПРОТИВ ЦИГАРИТЕ МАК МАЙ ПРОЗИРА НЕЩО, ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ПОМАГАТ ЗА НЕЩО? АЗ НЕ СЪМ ПУШИЛ НИКОГА, НО ОТ ТЯХ СЕ ДОБИВАТ ЛЕКАРСТВА, А ИНДИАНЦИТЕ НЕ НАПРАЗНО СА ПУШЕЛИ "ЛУЛАТА НА МИРА"!?! НЕЩО ЗАРАДИ ГАДНИТЕ ПАРИ ТОЗИ СВЯТ ВЗЕ ДА ИЗПЕРКВА СЪВСЕМ! СВЕДОХА ЛЕКАРСТВАТА ДО ТРИ- ИБОПРОФЕН, ПАРАЦЕТАМОЛ И АСПИРИН.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За марихуаната не знам,но тютюнът предпазва от "Алцхаймер".
      http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D1%82%D1%8E%D1%82%D1%8E%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%82%D0%B0#axzz1jLr65Dmt
      За IE-то може и да си прав,във някои всекидневници не ми публикуват коментарите-особенно ако има думичката "хазари" или производна на нея.Дали по IP-то ме засичат,не знам?
      Преди време ми беше предложил ,да ме светнеш как да го крия,ако става без софтуер който да ми бави много интернета,пиши ми на скайп.
      burlak
      Е то и тук хубаво си чатим,ама на скайпа е по-удобно.

      Изтриване
    2. А за лекарствата на природата ,които ползвам ,
      и имам собствени наблюдения ще драсна някой път.Пък може и да отвориш тема та да се просвещаваме взаимно.
      Вече е време и останалите да пишат,че днес сме само двамата май.

      Изтриване
    3. ПИШИ МИ ПОНЕ ТУК КАКВО ХАРЕСВАШ И Е ЕФЕКТИВНО, А АЗ ЩЕ ГО ПУСНА В ЦЯЛОТО ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО! ТОГАВА СВЕЖО АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА - НЕКА ПРОСТО ГО ДУХАТ!!!

      Изтриване
    4. зеолит
      златен корен
      силициева вода
      сребърна вода
      кефир /препоръчвам го защото има 36 полезни бактерий за разлика от киселото мляко-което не и като едно време ,дори да си го заквасиш сам/ имам доста тибетска /кефирнагъба/ за подаряване
      квасен /жив/ хляб ,ето защо го препоръчвам-:http://www.recipemagician.com/polezno/vsichko-za-hlebnata-maia/
      За сега толкова-че размразих малко илария ,и сега ме чака чистене.

      Изтриване
  6. ОК приятелю! Ще ти обясня и програма ще ти предложа! Това не е тайна - минаваш през прокси сървър, например от Нова Зеландия. Напиши си тука пощата,(стар съм вече и забравям, даже и жената ме атакува...) защото не искам да отварям скайпа, просто веднага ме нападат, сякаш съм Арнолд Щварценегер или не знам кой и не знам защо! Но въпреки това от време на време го отварям, защото имам истински приятели, разбира се от моя гледна точка, а може би тя е невярна....

    ОтговорИзтриване
  7. играта върви към своя краи , тук важното за играчите е колко хора , човеци ще успеят да превлекът, играчите са двама а залозите са нашите души ако така мога да се изразя за да ме разберете , но края на играта е предрешен тоест предвиден и се знае кои е губещия този които постояно се упитва да промени или забави своята загуба и с всякакви методи и трикове да промени своята загуба и да подмами хората да са в негова полза , наскоро преглеждах едни записки говорещи за воината на християните и какво им е казано на тях че борбатаим не е срещу кръв и плът а срещу духовните началства и власти ето и цитата , Ефесяни 6:12 Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, а срещу началствата, срещу властите, срещу световните управители на тази тъмнота, срещу духовните сили на нечестието в небесните места. Но това го пише павел на когото лично ас нямам много доверие но за това е праф ,но трябва да се вземе и неговата гледна точка кого има тои за враг и нечестив защото и двамата играчи идват от небесата да незабравяме че павел е един от просветените които е убил не един християнин по онова време но за мен е просто един шпионин и агент на фарисеите и прокарва едно друго учение, както казваше един учител теолок не изхвърляи бебето с мръсната вода ,но да се върнем на думитему които много красноречиво говорят за създалатасе ситоация която ние виждаме и открито споменава тези сили които воюват , думата за дух се има впредвит невидим и да не забравяме кои е и господаря на тази земя луцифер такаче срещо кого иска павел да ни вавлече в воина , всъщност всеки от нас има заложена в себеси програма която иска или не иска следва , това открих на скоро за жалост тоест съгласихсе с този факт . ики.

    ОтговорИзтриване
  8. както и спритчата за семената добро и лошо семе казва христос е посяно на тази земя и маиката на тези семена е ева тези лошите са от баща луцифер а другите са от адама, всъщност първото нещо което осъзналсе човек е трябва да победи лошия ген в себеси всяка проява на зло , затова се говори ако победиш собственитеси слабости ще имаш контрол не само нат себеси но и нат злото в други те около себеси ако несте го забелязали вече този факт ,тогав ще можете ясно да ивдите кои ти е враг и кои не , всъщност затова не разбираме много от нещата които се вършат от разните правителства и техните водачи те се готвят за воина която са скрили от нас и искат да ни въвлекат на своя страна , ики.

    ОтговорИзтриване
  9. Когато децата ми са болни, което на паследък се случва рядко, използва билковите рецепти от книгата на Мария Требен"Здраве от аптеката на господ"
    Преди началото на есента им давам всяка сутрин клеева тинктура по 10 капки.
    С последният ентероколит се справих за 3 дни,без лекарства.Само чай и симбиотици.Срещу
    температура компот от малини и от дръжките на бели череши.
    Сребърна вода ползвам и аз, но това ми е "тежката артилерия"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Адмираций за това което правиш,и ще добавя:
      -екстракт от грейпфрут/биоцитрин и цитросепт/
      -градински чай/салвиа/
      -тинктура от прополис/за предпочитане собственоръчно приготвена/
      -за нишадъра си го знаете-аз го прилагам в разтвор и инхалации

      Всички иброени съм ги изпитал в/у себе си ,походящо разредени при хрема и бактериално възпаление в синусите
      Хубав пчелен мед с преварена вода също има успех ,както и за капки в очите при механично раздразнение.

      Изтриване
  10. така ето и малко факти от друга гледна точка за тези които говори сам павел
    http://www.youtube.com/watch?v=VG_MJ3AjhSw&feature=related
    ики.

    ОтговорИзтриване
  11. ето ви и още озадачаващи факти поне за някои които не са ги разбрали нека да коментираме факти те от това което научихме , понеже винаги смеси задавали вапроса защо и сме търсели истината и сме държали на доброто а не сме прегърнали злото , ики, ето и филма всъщност ас не сам сам в всичко това имам си и приятели и помошници и хора които убичам е то и филма
    http://www.youtube.com/watch?v=TLTig-SR0UI&feature=related
    ики,

    ОтговорИзтриване
  12. етови и още история и факти за рептили и другия вит които излизат от водата , тоест вода и оган добро и зло
    http://www.youtube.com/watch?v=BtBuYR52Nmo&feature=related
    ики,

    ОтговорИзтриване
  13. коментираите приятели и не приятли но това не е всичко скоро ще му доиде времето да се исправим и пред истината ако сте забелязали в библията рятко се споменава за нея само за вярата и любовта но ащеви казжа без истината и то цялата любов няма , щего подредим така истина знание вяра любов , ако ги разменим както павел в всвоето си писание става контрол и измама истината върви преди всичко , няма вяра без нея и любов без нея ,а забелазах че немога да пиша от обикновено както го правя и даже немога да чета коментарите в блогати ,но това не ме учудва и претеснява просто говори за страх страх страх ако те ограничават това е поради страх истината превлича страх в нечестивите , идват дни на светлина след тъмнината но и това не е краят щеви кажа още ако мога и не ни блокират тотално госпот да е с всеки които търси истината и да го пази от всяко зло и измама , ики ,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако до сега не сте се запознали:
      -Историята за триумфа на Бойко Борисов е историята на този непубличен, секретен проект.

      http://prosvetise.com/?p=5166

      Изтриване
  14. ПРИЯТЕЛИ,свежо МЕ БЛОКИРА НА И.Е.9! НЕ ЗНАМ КАКВО ТОЛКОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕНЗУРИРА, НО ФАКТА СЕ Е ФАКТ! ПОЛЗВАЙТЕ МИ ИМЕТО ИЛИ ИМЕТО НА БЛОГА В ГУГЪЛ! НЕ СЪМ ПЪРВИЯТ, С ТАКАВА СЪДБА, НЯ НЯМА ДА БЪДА ПОСЛЕДНИЯТ! ЩЕ СПРА МОЖЕ БИ ДА ПИША!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Подготви с време резервен блог,та там да се раздумваме.

      Виждам ,че си харесал погледа на моя млад съгражданин.

      Изтриване
    2. На днешната тема не мога да пусна коментар,затова пиша тук.Ники ,ако "Свежо"ти играят "ляво",дискусийте може да ги провеждаме на друго място.

      А тук наистина има интересни нещица,прегледайте ги :

      http://prosvetise.com/?cat=16

      Изтриване