понеделник, 23 януари 2012 г.

ПРОРОЧЕСТВАТА НА БИБЛИЯТА ЗА НАШЕТО ВРЕМЕ


Ще ви пусна поредица от историята на човечеството записани като пророчества в Библията още от Стария завет написани хиляди години педи Христа, както и тези в Новия завет! Всичко написано се е случило едно към едно и продължава да се случва и сега направо пред очите ни, защото последните дни са дни на последните пророчества! Така, че историята не може да се промени и скрие! Дадени са напътствия за хората и за тяхната съдба и как да постъпят! Направен е и компютърен анализ от който ще видите как някои слова се повтарят точно определен брой пъти и през определен интервал, които потвърждават други неща. Това е невъзможно да се направи от никой земен човек защото вероятността за такова съвпадение е 1 на 10 степен! Говора се придружава и с текст! Мисля, че настъпи време да научите някои неща! Искам да Ви предупредя, че не съм набожен и не членувам в никаква секта и съм се уповавал само на науките, но има наука за живота която е твърде проста, но не знам дали ни е съдено да знаем това! Приятно гледане! 
 1.
Get Adobe Flash player 2.Get Adobe Flash player 3.Get Adobe Flash player 4.Get Adobe Flash player 5.Get Adobe Flash player Следва продължение………

Николай Николов

31 коментара:

  1. Ще ги гледам по-късно,да видим има ли нещо по този проблем?
    http://konspiracii.ucoz.com/blog/protestite_sreshhu_bankerite_likhvari_obkhvanakha_pochti_vsichki_shhati_v_amerikanskija_sjuz/2012-01-01-631

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вярно е че няма,но има много писано по въпроса който засягаш в следващия си пост,а къде са снимките от Ст. Загора?
      Ще ми ги хвърлиш ли по СКАЙПА?

      Изтриване
    2. Не схващам нещо?! Към мен ли е въпроса ?! Или сам тъп, или съм бил пиян, но не пия от половин година но има изключения! Ще ти бъда благодарен ако ме светнеш! Може би забравям вече?! Напомни ми и ще ти пратя даже ракия със салата!!!! ‹(•¿•)›

      Изтриване
    3. "Общо пролучих 62 снимки, документиращи американските деяния у нас. „Приятелю изпращам ти малко снимчици."
      Може и аз да съм тъп,на разбрах че на теб са ти пратили въпросните снимки.
      Не смятам че си тъп.

      Изтриване
    4. И ракията няма да откажа,тъй като тази година не успях да си сваря.

      Изтриване
    5. И аз не съм пиян,но ГРЕшКАТА е в мен-от Ифандиев трябва да търся снимките.Не се сърди.

      Изтриване
    6. Да явно добруджанецо, приятелю мой, нещо съм се объркал, но снимки за Стара Загора тъпият ми акъл е празен! Дай ми повече информация! От мен ли е?! Даже днес сменихме по две изречения по Скайпа! Или аз оглупявам /логично развитие за мен/ или ти поумняваш! Както казва Скъли: Беше накъде там но незнам това ли беше или..не не знам!"

      Изтриване
    7. Недоразумението идва от там,че си цитирал статия на Ифандиев.., за замърсяването над Ст.Загора.И макар да ми звучеше познато си помислих,че на теб някой е пратил въпросните снимки,така че аз съм се заблудил.
      Грешката е вярна -проблем няма.

      Изтриване
    8. Да точно така! Като информация тук, на място, за да няма излишни коментари.

      Изтриване
  2. Отговори
    1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.
      2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.
      3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.
      4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.
      5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.
      6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.

      Изтриване
  3. Вижте как се сипе американската смърт над нищо неподозиращите български глави. Наред с войните в Афганистан, Ирак и Либия, американските бази в България служат и за война срещу българския народ. Стотици самолети излитат всеки ден от тези бази, за да сипят отровни химикали над българската земя. Някой си Волен Сидеров, наричан кой знае защо „националист” пита за наема на базите. Аз питам за умъртвените от американски химикали българи. Днес получих няколко писма, придружени с много снимки. Не мога да ги кача всичките, пък и не мисля, че е нужно. Това, което се случва в небето над Стара Загора се случва в небето над цялата ни страна. Вярвам, че всички са го видели. И не ми остава да попитам и аз: какво е това? Да ви кажа ли какво е? Това е смърт. Демократична смърт, американско производство. Цитирам и писмото, името на подателя е без значение. Той би могъл да е всеки от вас. В писмата изрично се казва, че снимките не са монтаж, и човекът ми ги изпраща без да ги е подлагал на каквато и да е обработка. Общо пролучих 62 снимки, документиращи американските деяния у нас. „Приятелю изпращам ти малко снимчици. Ако имаш възможност разпространявай навсякъде. Правени са на 15 май днес около Стара Загора. Преди два дни споменаха че в Бургас са пристигнали американските самолети които са докарали гориво за войната в Либия. Излъгаха ни приятелю. Ето за какво е горивото. Да ни довършат. Как можем да попитаме режещия ленти на неговия език какво е това? Успех. Ако имаш възможност накичи ги в твоя сайт.” И нещо от следващите писма със снимки: „На една сграда преди изборите някой беше написал с огромни букви. „Ние сме с ГЕРП”. Да с „П” накрая. Досещаш се кой. Мангалес. Хубавото е че за тези отрови те въобще не са в час. И им се радват. Но ние що си спим.?” Работата е там, че спрямо мангалите се вземат специални мерки. Дават им се противоотрови. Но наистина, ние защо все още спим?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В Добруджата е същото положение много отдавна,понякога сипят само на града ,друг път само над нивите.
      Ще видим ли снимките?

      Изтриване
  4. Ще ми бъде трудно да преровя архива на блога ти,за това,те питам:Писал ли си нещо за Историята ни?Извини ме ако темата ти чужда за да не досаждам.

    ОтговорИзтриване
  5. Да! Писал съм но мисля, че не е достатъчно, по-скоро е много малко защото наблегнах на физиката, химията, физико химията, космическите изследвания, новите открития, критикуването на съсипването на България и на Нас, на аерозолите замърсявания, Новия Световен Ред, планът Ран-Ъп, за намаляването на населението ни до 4 милиона, за унищожаването по всякакъв начин на умните хора, тоест на интелигенцията и така нататък...А от това което изтеглих от интернет от теб, ако ми разрешиш, ще подбера и ще публикувам! Всичко най-добро от мен ти желая! С уважение – Николай

    ОтговорИзтриване
  6. ЗДРАВЕЙ ,
    НЕЗАДАВАЩИТЕВЪПРОСИ , СИРЕЧ - НЕПИТАЩИТЕ ТЕ ЗА НИЩО , КАКТО СИ ПИСАЛ В СВЕЖО , НЕ СА БЕЗЦЕЛНИ СКИТНИЦИ ПО ТОЗИ СВЯТ...ОСВЕН ТОВА ИНФОРМАЦИЯТА , КОЯТО КАЧВАШ НАПОСЛЕДЪК ИСКА КОНЦЕНТРАЦИЯ И ВРЕМЕ ЗА ДОПЪЛВАНЕ НА МИСЛИТЕ , ЗА ДА ,, СЕ ОТСЕЕ ПЛЯВАТА ОТ СЕМЕНАТА,,...ТАКА ЧЕ- АЗ ЛИЧНО БЛАГОДАРЯ И ТОВА НЕ Е ЗАЩОТО СЕГА...ЛЕКА ВЕЧЕР...

    ОтговорИзтриване
  7. Многочисленные сегодняшние "научные открытия", "археологические подтверждения" сюжетов, текстов, персонажей библейской и прочей подложной истории - неотъемлемая часть апокалиптических мероприятий наших дней.

    http://www.liveinternet.ru/users/4084478/post188780920/

    ОтговорИзтриване
  8. Има и друга книга, освен библията, която е не по-малко интересна и също е много стара и това е книгата на промените"И дзин".За нея Конфуций е казал, че ако има още едни живот,би го отдал за изучаването й.
    http://lah.ru/text/sklyarov/ichzin-text.htm
    Теранс Макена е направил на базата на И дзин компютърна програма за времевата точка нула.
    В и дзин също се съдържа цялата човешка история и според Т.Макена времето достика точка нула в края на тази година
    http://www.youtube.com/watch?v=dGp1L5gJPOA

    силвия

    ОтговорИзтриване
  9. А някой намирал ли е пълен превод на"Библия Бесика"-"тракийската библия"?

    :"Подобно на подбудителят на анти-римското въстание Бологес, българите не желали да търпят чужда власт и обединявайки сили със своите роднини създават могъща държава, чиито наследници сме ние.

    Весите са неудобни на определена група хора заради своята библия – наречена Biblia Bessica. Всъщност става дума за библията на Урфил, който редица предубедени личности наричат Вулфила, а работата му – първата книга на германски език. Гетите на Урфил и весите са говорели един и същ език ...чиято развита форма говорим ние българите. Народът, който днес е наричан визиготи е всъщност съюз на веси и гети, т.е. правилното име на тези хора е веси-гети, веси-готи "
    Още тук:http://sparotok.blog.bg/politika/2011/03/30/besi-vesi-i-bibliia-besika.719303
    Ники,извинявам се отново,че ти поразводнявам темите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. библията и българската история
      http://horos.blog.bg/history/2012/01/16/vsichko-se-povtaria.884167
      Тук също се правят много интересни анализи.
      Аз също моля Ники да ме извини.

      Изтриване
  10. Кое е нещото, което Бог не е създал?
    Бог не е създал водата.Той само я е разделил.
    Защо се кръщава с вода?

    ОтговорИзтриване
  11. ами ас като чета виждам че и вадата е създал бок несамо планетата слънцето луната но след първото унищожение по времето на падението на луцифер, земята се казва че ебила покрита с вода и е било тъмнина , на друго място се споменава че я е изваел с пръститеси ,ас мисляче нетрябва да преравняваме твореца с творениятаму кавито са тия същества живе ещи на другите планети за които се вижда че са посещавали планетата и сме ги приемали за богове и за кото има видеми следи , а защо водата има три агригатни състояния ако ми кажеш ас щети кажа защо се кръщавя с вода символиката мезду водата и твореца в библията е написано много ,виш и първите стихове че земята е била покрита с вода и е било тъмно това е символ на очистване а има и филми направени за водата казвасе ако несе лъжа великата таина на водата ,ики,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Ики,
      гледала съм филма"Великата тайна на водата".чела съм и за откритията на Масару Емото.Между другото правих в къщи опита с
      ориза, на който се говори- на единият думи,съдържащи негативни послания, а на другият-позитивни.
      Резултатът беше, че след около 40 дни,"мразеният" ориз почерня и започна да гние,другият остана бял.Пробвах това 2 пъти.
      Не знам защо водата има 3 агрегатни състояния.
      силвия

      Изтриване
  12. във водата е заложено началото на живота без нея дори и оганя не гори тя е пре обрас на твореца поставил я е така зада говори за него троицата както и човека е по негов обрас и подобие дух душа и тяло както казах в по горния пост на ники , цитирам всичко е от мене чрез мене и за мене товае от гледна точка на учението за твореца но от гледна точка на науката можеби Ники ще ни каже нещо повече , сещам се за примера за тези 144000 избрани и тази същата цифра която е била облепена с плочки пирамидата , а ако се замислиш кое нещо живо не ползва вода зада съществува , интресномие за опита ти раскажи какво стана и ас ще ти кажа още интересни неща,ики,

    ОтговорИзтриване
  13. тоест говори за вечност и непроменливост ако се сещаш за нея се говори че е огромен источник на знание заложено вътре в самата нея но забележи тя се подава на твоите думи и носи информацията от теб защоли защото си по обрас и подобие но когато замръзне тя исчиства всичко и отново носи първо источната информация на живот ,ики,

    ОтговорИзтриване
  14. а за кращението с вода акоси забелязала също се говори, какво, за твореца за създателя товае като да напишеш дадената парола и да ползваш информацията записана в водат на много места хора са се лекували от такава вода има много примери в стария завет и дори в новия ,иоан къщава свода тези които са осъзнали грехаси , забележи осъзнали това също е ключ кам промяната която идва чрез водата и и носи промяна бес осъзнаване няма и промяна колкото щеш се къпи ,ики,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Ики,благодаря ти за поясненията.
      Полезни са ми защото, признавам че не съм толкова добре запозната с библията като теб.Затова зададох въпроса, без да го адресирам конкретно , бях сигурна че ти ще отговориш.Все пак не мога да спра да се съмнявам в някои неща, но това си е мой проблем.
      Сега за опита с ориза.
      в 2бурканчета от сладко сложих по равно количество,предварително накиснат във вода ориз.На едното бурканче залепих лист с надпис"мразя те,грозен си искам да умреш"
      На другото"Обичам те ,ти си прекрасен"
      На двете ми деца им беше много интересно.Сложих бурканчетата на хладилника и всеки ден аз и децата произнасяхме написаните на листчетата думи,насочвайки вниманието си към съответният буркан. Започнах да забелязвам промяна в зрънцата, като до 40 ден мразеният ориз почерня.
      Големият ми син,тогава беше в трети клас,казал на класната си в училище и тя даже ме помоли да им ги занеса да ги видят.
      Реших след около 3 месеца да повторя опита отново-резултатът беше същия.
      От тогава много внимавам какво мисля или говоря на някого.Имам си свои обяснения на нещата,които за сега си ги знам само аз.
      силвия

      Изтриване
    2. Искам само да обърна внимание на нещо важно, което ти казваш.Йоан кръщава, тези които са ОСЪЗНАЛИ греха си.
      новородените, който ги кръщават,без тяхно осъзнато участие в ритуала...и що за грях има едно бебе?
      ако осъзнаеш греха си сам,без да си кръстен в църква,както съм аз и не съм кръстила и децата...какво?
      Как мога да съм сигурна какво си мисли свещеника, докато полива детето ми с вода....
      и други от този род.

      силвия

      Изтриване
  15. Браво,Силвия,аз също съм изчел и изгледал всичко свързано с Паметта на Водата ,но не съм преповтарял опита на японския професор/не ми се търси името му/.
    Та силата на водата е огромна,ако знаеш как да я използваш.За съжаление знаем -Тъмната Страна използва течаща вода и "крадена сол",за да утрои силата на магийте си.
    Искам да споделя сега и моят опит.Лятото си пълнех вода от тази която искат да замърсят с проучванията за шистов газ /От малм-валанжския водоносен хоризонт/-около Добрич избива и на повърхноста.Та след като вечерта престояваше в нея къс сребро/не е задължително да е кръстче/,сутринта я пресипвах в стъклена бутилка налепена с "писанки"- за здраве и тн.Познай как ме гледаха колегите -те си пълнеха на път за Албена също изворна вода , и ме питаха с какво моята е по-различна,докато направиха "дегустация"и тогава въпросът им бе:-"Защо така,твоята е "сладка"".
    И на отговора ми-"Защото и бая",пак ме погледнаха с оня поглед с който се гледа човек умствени отклонения.
    Е,макар и да знаеха,че обичам да се шегувам,си останах "особняк" за тях/И не само за тях/.
    И още един от опитите с вода който май съм споменавал тук-под пирамида в "кралската крипта"водата също си променя вкусовите качества.Това се отнася и за хлорираната чешмяна вода.
    Дано не съм ви досадил.

    ОтговорИзтриване
  16. Водата , като носител на информация , приема - носи - предава . Чрез кръщението се влиза в духовните структури на Христос . На Христос казвам , да . Исус и Христос са отделни духовни същности . Исус получавал вдъхновение от по напредналата еволюционно духовна същност - от Логоса или Планетарния Христос , който е максимално отговорен за еволюцията на нашата планета.
    Действали са в ,,симбиоза,,. Исус никога не е губил индивидуалното си съзнание , нито свободния си избор, но е черпил вдъхновение от Христос .
    Не на последно място ще напомня за силата на молитвата , при кръщаването с вода , особено ако го прави човек с чисто сърце ...

    ОтговорИзтриване