вторник, 31 януари 2012 г.

ХИЛЪРИ КЛИНТЪН В БЪЛГАРИЯ! ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ ЗАЩО?

Много хора чуват нашумялата напоследък новина за едно ембарго на петрол от Иран заради ядрената им политика. Мас-медиите твърдят, че Иран възнамерява да създаде атомна бомба и по този начин оправдават въпросната резолюция. Дали Иран наистина възнамрерява да създаде атомна бомба не е от значение в тази статия, нека се върнем пак към България.
В последния един месец по Българските медии не се чу за създаването на над 200 Американски лазарети и болници в Грузия, една инвестиция за 560 милиона долара. Също така не се чу, че две от 11-те самолетоносачи на САЩ пътуват към персийският залив, придружени от над 60 военни кораба на Английското правителство. Над 60.000 военнослужещи от Ирак бяха преместени в Израел преди 14 дни.
Кръгът около Иран се затваря, и международните сили се готвят за война. Всичко до тук е “чудесно”, нормалният гражданин би си помислил, че процедурата ще е същата като с Афганистан и Ирак. Поредната война в Близкия Изток – нали сме свикнали вече, нищо ново под слънцето.
Разликата този път е позицията на Китай и Русия. Една новина, която разтърси независимата преса по света но не беше отразена в България бе изказването на Чжан Чжао Чжун, генерал-майор на Китайската армия. В интервю за NDTV каза че „Китай няма да се поколебае да защити Иран, дори в случай на Трета световна война.“ В отговор на това твърдение Обама разпореди да се засили военното присъствие на САЩ в Австралия, Южна Корея, Малайзия и Индонезия. Само през Януари 2012 бяха разположени над 90.000 войници и военна техника. Сами виждате как се затваря кръга и около Китай.
Би било редно на този етап на статията да кажем, че сценария за една евентуална война срещу Иран е същия както на времето с Ирак. И както тогава, така и сега – доказателства за производство на оръжия за масово унищожение няма. Както нямше в Ирак, така няма и в Иран – Дори световната организация за атомна регулация официално потвърждава, че Иран няма физическата както и финансовата възможност да произведе атомна бомба в следващите 15 години.
Всички бяхме свидетели миналата година на така наречените “Пролетни Революции” в Либия, Бахрейн, Египет и няколко други държави. Вече почват да излизат доказателства, че те са били спонсорирани и организирани от служители на ЦРУ, Мосад, МИ-5 както и от други регионални тайни служби. Сирия е последната преграда по пътя към Иран.
Най-лесния начин да контролираш едно общество е чрез страх – и точно това се случва от години. Разликата този път е, че Русия и Китай остро се противопоставят на една военна намеса в Сирия, както и Иран. Според редица анализатори нещата още Февруари биха могли да ескалират. На манипулираното общество им трябва много малко, за да подкрепят една военна намеса на правителствата им и точно това се очаква да се случи много скоро. Един така наречен “false flag attack” – познат от Виетнам, Никарагуа, Корея – много войни почнаха с инсценирана атака на САЩ.
Но нека се върнем пак към нашата родина, България шкембето и луканката. Сигурно помните дебата за ракетния щит, на който България за сега (за разлика от Румъния) се противопостави, но остави вратичката отворена. Този дебат сякаш се изпари от медииното пространство в България – но не и по света. Ракетния щит се очаква да бъде готов до няколко месеца, а Русия заяви преди 3 седмици че ако това стане ще насочат балистичните си (ядрени) ракети към Европа както и че ще направят контра-щит обхващащ Русия, Китай и няколко бивши съветски републики. Ако България (след Румъния и Полша) стане част от този Американски щит, позволявайки поставянето на част от системите му на Българска територия то България се превръща в цел не само за Иран а и за Русия – а тя е много наясно, че този така наречен щит може да се използва и за първи удар. Добре дошли в ерата на една нова студена война.
Втората точка на Хилари Клинтън ще бъде обсъждането на евентуален въздушен коридор за една евентуална атака срещу Иран, ако силите на ООН не подкрепят военна интервенция срещу мюсюманската държава. НАТО вече не играе никаква роля, след като Турция (член на НАТО) вчера съобщи, че няма да позволи използването на въздушния си коридор за една атака срещу Иран. От геополитическа гледна точка северо-западна България би била много ценна за затварянето на кръга около Иран. След като Грузия ще поеме ранените на север както по-нагоре в статията съобщих, България ще бъде главно използвана за складиране на амуниции, техника и резервни войски. Важно е също да се съобщи, че Америкакнския сенат миналата година одобри използването на ядрено оръжие “за превентивен удар, срещу всяка нация заплашваща националната сигурност на САЩ”. Дали скоро няма да видим ядрени оръжия в България?
Тази нова студена война, за която масовите медии не само в България но и в цял свят не съобщават много скоро би могла да екалира. И както винаги нормалните граждани ще бъдат жертвите, защото те докато си хапваха луканка и пиеха ракия гледайки поредната “важна новина” в Български ефир в света се случиха неща, за които никой не им съобщи.

Източници - Георги Грънчаров и actualno.com


Николай Николов

23 коментара:

  1. Защо ли г-жа ХиТлЕри Клинтън никак не ми харесва.Отворила е уста да налапа цял свят!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ники интересно направих опит да вляза в статията отново и не успях вече 3 пъти пробвам но я няма или са нещо несам в час или са я махнали

    ОтговорИзтриване
  3. Напиши името на статията! Това сигурно е от "Свежо"? Може и аз да съм я махнал. Ако е още в блога ми ще я пусна отново! Най лесно се влиза директно от адреса на блога ми или ако напишеш Николай Николов в Гугъл. Ще ти изляза на първо място. Влез от там! ‹(•¿•)›

    ОтговорИзтриване
  4. Ян ван Хелсинг "Не пипай тази книга!"

    ОтговорИзтриване
  5. не просто немога да го намеря в актуално търсехго ама НЕ кадели се е дянало , опитаи ти да го намериш в актуално

    ОтговорИзтриване
  6. вярное това което пише в първата книга и го потвърждавам с цитат от библията в последните дни ще се появят много лъже християни и ще вършат големи знамения и чудеса само исамо да заблудят избраните , та затова сам сигорен в това което е написано в първата книга за тези деца, е като взема и моя скромеан опит ,

    ОтговорИзтриване
  7. Отдавна чета за конфликта в Иран, и за евентуалната "Трета световна война".Притеснява ме това, че много малко се споменава за Сирия, а както е казала една велика българска пророчица, цитирам по памет "...ще стане га ке падни Сирия"

    ОтговорИзтриване
  8. Добре да предположим, че нападнат Сирия - какво ще спечелят американците?
    Както се видя в страните където беше "пролетната революция" - населението искаше демокрация и свобода, а получи ислямски правителства искащи Корана а стане основна доктрина на новото общество. Та значи като приключи конфликта в Сирия и там ще надделее исляма... Но Иран е ислямска!?
    Тогава защо им е Сирия? Искат да помогнат на народа й? ... Всъщност защо изобщо на САЩ им трябват войни, разбра се че след приключването им за населението където се е водила войната няма подобрение на живота им... значи не е за народа.... тогава защо? Едва ли ще е за петрола - нали вече имат петрол от Ирак? Да увеличат ръста на икономиката си с военната промишленост? Едва ли? Всъщност какво казват на войниците си за да ги накарат да се бият срещу други хора?
    А може би искат контрол - контрол на света?
    Но Русия и Китай не биха им позволили.
    Тогава защо са им тези войни?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искат Единен Световен Ред, една страна в целия свят, един език – английския, диктатура по подобие на социализма но без екстрите и благините за хората, 500 000 000 население на цялата планета, тотален контрол и всички хора които да са роби на малка клика от 300 човека – (комитет 300), и един господар, диктатор или цар – както искате така го наречете! Писано е доста по въпроса, не само тук а из целия свят! Погледнете наоколо и вижте как унищожават бавно хората! Било с глад, било с обеднен уран, било с войни или с новосъздадени болести или разпространение на свръх – отровни съединения прибавени във ваксините и с ограничаване на лекарствата, оставяйки само най-токсичните! Списъка е доста дълъг – ХААРП, айрозолните замърсявания, и така нататък….Вижте какво стана за 22 години с България само, а вижте и другите страни и хора!!!

      Изтриване
  9. Мога да кажа само това-моля те Боже,просветли ги ,не им позволявай да избиват невинни хора!Амин!

    http://society.actualno.com/news_376363.html

    http://www.youtube.com/watch?v=9T2igt6Ei1s&list=LL3Li3_vx2uwN7hyAJpC9Gww&feature=mh_lolz
    Силвия

    ОтговорИзтриване
  10. Тоя дърдорко пак я подкара.Като има гламави...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ,, За мишките и хората '' Стаинбек - чети , ще ти е от полза...Да се надяваме...

      Изтриване
    2. Е те тоя го подозирам че е "БИГ БРАДЪРА".Щом не ти харесва ,не влизай тук да четеш.А щом влизаш въпреки че сме "дърдорковци" и "луди" и т.н.,значи си нечия маша или пък наблюдаващ от ООН-то.
      Има и друг вариант-задай си въпроса:-"Абе ТИЯ ,дали не са прави?"

      Изтриване
    3. Е, недей така "Щом не ти харесва ,не влизай тук.." все пак е публикация,
      ..а от друга страна и ония не е прав - статията си е хубава и вярна, трябва да се замисляме за световния империализъм и да противодействаме с каквото можем, напр. аз предлагам всички хора по света да въстанем едновременно и да НАПРАВИМ СВЕТОВНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ (не комунистическа, тя е утопия поне засега) или нещо подобно, давайте идеи, давайте..

      Изтриване
  11. Препоръката е за аНОНИМНИЯ от Feb 1, 2012 04:51 AM / Eva съм/

    ОтговорИзтриване
  12. Някой ден тази планета ще въздъхне и ще ни изхвърли от себе си.

    ОтговорИзтриване
  13. Посещението на държавен секретар на САЩ винаги е свързано с нещо от изключителна важност за тях.Ако Кисинджър беше жив,сигурно щяха да изпратят него.Хилари Клинтън идва,за да издърпа ушите на "нашите управляващи",за това че не успяха да ни накарат да се съгласим за шистовия газ и да ни напомни кой управлява страната ни."Шеврон" е една от компаниите на Рокфелер и Ротшилд,а те трудно приемат "Не" за отговор,особено когато "проучванията за шистов газ в България" са част от плана за унищожаването на българската нация.Може би социалните инженери на Елита сбъркаха с нас и решиха,че момента за финалната разправа с българите вече е настъпил.Те не очакваха,че "овцете от България" ще дадат такъв отпор на Господарите на планетата.За това и онова човекоподобно същество,което играе ролята на американски посланик у нас се разпищя като ощипана мома,защото беше наясно,че шефовете му ще се ядосат.За това и сега другия техен верен слуга Иван,който е един от най-големите национални предатели в най-новата ни история тръгна на поредния поход срещу народа си,за да ни заставят да приемем условията на тези нечовеци.Със сигурност държавния секретар ще постави на нашите "държавни" джуджета и въпроса за Иран.Като се има в предвид силата на еврейските и масонски лобита в България,най-вероятно ще ни заставят да приемем тяхната страна,която ще е страната на губещия.Защото САЩ и по-точно Елита са обречени да изчезнат и те няма да могат да променят това,дори да удавят целия свят в кръв.Нека тези,които вдигат ръка срещу България и българите знаят ,че нашия народ има вродени инстинкти за самосъхранение,които се отключват в моменти,когато нацията ни е застрашена.Българският дух се събужда винаги,когато е необходимо,за да ни даде сили да се преборим с враговете си!България е жива ,а нейните синове и дъщери са готови да я бранят и с достойнство да наричат себе си българи!

    ОтговорИзтриване
  14. ЧАК СЕГА С ЗАКЪСНЕНИЕ ТИ БЛАГОДАРЯ, НО ДУХЪТ МИ БЕШЕ В СТРАНДЖА ПЛАНИНА ПРИ МИНУС 15 ГРАДУСА, БЕЗ ТОК, В ЕДНА КАРАВАНА, КОЯТО СЕ КЛАТЕШЕ ОТ УЖАСНО СИЛНИЯ ВЯТЪР, А ВЪТРЕ БЕШЕ СТАНАЛО КАТО ПЕЩЕРА - СТАЛАКТИТИ И СТАЛАГМИТИ ОТ ВЛАГАТА КОЯТО ИЗДИШВАХ! „ЖИВОТ ЛИ БЕ ДА ГО ОПИШЕШ, РАЗРОВИШ ЛИ ГО”.... Е, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ МИ ПЛАТИХА ИЗРОДИТЕ ГАДНИ! НАЛИ СЪМ ДОВЕРЧИВ ПО СКОРО ТЪП И ИМ ВЯРВАМ........ ПРОСТО БЯХ СВИНАР И ГЛЕДАХ 42 ПОЛУДИВИ ЧЕРНИ ПРАСЕТА, КОИТО МНОГО ИСКАХА ДА ИЗБЯГАТ В ТУРЦИЯ /ЗАЩО ЛИ?/ МАМА ИМ ДА ЕБА! ДОБРЕ, ЧЕ БЯХ НА ВРЕМЕТО ЕЛИТЕН ЛЕКОАТЛЕТ, ЧЕ ГИ НАСТИГАХ. НАКРАЯ ПО СЪВЕТ НА БАЩА МИ ИМ КАЗАХ - БАСТА И ПРЕЗ ПЛАНИНАТА, И ВЪЛЦИ И ГОРАТА ВЪРВЯХ 70 КИЛОМЕТРА ДО ДОМА СИ В БУРГАС! ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ ОТ КЪДЕТО И ДА Я ПОГЛЕДНЕШ! ДАЖЕ СЕ ИЗНЕНАДАХ ОТ СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО БЕЗ ТОК, БЕЗ ТОПЛИНА, САМ С ГОРАТА И ПРИРОДАТА ИЗДЪРЖАХ. ДАЖЕ И С ВЪЛЦИТЕ СЕ ПРЕБОРИХ /ПРОСТО ИМАХ НЯКОЛКО СИЛНО СВЕТЕЩИ ПРОЖЕКТОРА, КОИТО „БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ” СИ НАПРАВИХ САМ/. И НЕ САМО ТОВА! ПОКРАЙ МЕН МИНАВАХА БЯГАЩИ, НАВЯРНО СИРИЙЦИ - НЕ ЗНАМ, НО СПРЯХ ДА СИ СВЕТЯ СЪС СВЕТОДИОДНАТА ЛЕНТА. И КАКВО СТАНА?! - ОТ 16 ЧАСА ДО 7 СУТРИНТА СЪМ В ПЪЛНА ТЪМНИНА, САМ НАСРЕД ГОРАТА В ПЛАНИНАТА И НАЙ - БЛИЗКО ПО ПРАВА ЛИНИЯ, НА 10 КИЛОМЕТРА БЕШЕ МАЛКО ТЪРНОВО! ПОНЕ СЕ НАПЯХ НА ВОЛЯ! НЕ, ЧЕ СЪМ ДОБЪР ПЕВЕЦ, НО ОТ МОЯ ПРИЯТЕЛ ДЖОКО РОСИЧ ЗНАМ НЯКОЛКО ПЕСНИ…. АБЕ, ЛУДА ИСТОРИЯ, СЪДБА, ПРОСТОТИЯ ИЛИ КЕФ - НЕ ЗНАМ КАК ДА ГО НАРЕКА. И НАЙ - ИНТЕРЕСНО БЕШЕ, ЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВАХ ОТ НИКОЙ И ОТ НИЩО, А ОРЪЖИЕ НЯМАХ. НЕ ИЗДЪРЖАХ САМО НА ПОДИГРАВКАТА С МЕН - ДА БЪДА РОБ! ТЕ ТОВА Е

    ОтговорИзтриване
  15. "ХИЛЪРИ КЛИНТЪН В БЪЛГАРИЯ! ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ ЗАЩО?"

    Защото много ни обича?
    Защото иска да работи за доброто на народите на тази планета?
    :D

    ОтговорИзтриване