сряда, 11 януари 2012 г.

ЛЕЧЕБНИЯ КАНАБИС! ФИЛМ НА DAVID TRIPLETT


Оказва се, че сокът от канабис лекува рак! Това се знае официално от 1975 година, но заради парите и печалбата на фармацевтичните компании е крито от нас, а канабисът е обявен за нелегален! Хиляди хора са починали от рак заради политиката и парите....   Гледайте филма който има български субтитри!




Николай Николов

10 коментара:

  1. MAIKA MI KAZVA, 4E NA VREMETO SA GO OTGLEZDALI NA SELO I SA PLETIALI VAZETA OT NEGO...
    A AZ SE PITAM, SEGA KATO NAVSIAKADE SE VODIAT KAMPANII PROTIV TIUTIUNOPUSENETO, DALI NE E PAK S TAZI TSEL, KAKVO LI SADARZAT TSIGARITE, 4E NI KARAT UPORITO DA SE OTKAZEM OT TIAX!!!

    ОтговорИзтриване
  2. МАРИЯ, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПОМОЩТА КОЯТО МИ ОКАЗА ЗА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ! НЕ ЗНАЕХ ДАЛИ ДА ТЕ СПОМЕНА В НЕЯ, НО АКО ЖЕЛАЕШ - ТО ЩЕ ГО НАПРАВЯ! ПРОСТО НАПИШИ ДРУГ КОМЕНТАР - С ДА И НЕ! А И АЗ ВЗЕХ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ЗА ЦИГАРИТЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ДО СЕГА И ЕДНА ЦИГАРА НЕ СЪМ ПУШИЛ, НО КАТО ЗНАМ КАКВО СЪДЪРЖАТ ЛИСТАТА НА ТЮТЮНА ПОЧВАМ ДА СЕ ДОСЕЩАМ ЗА НЯКОИ НЕЩА! ЩЕ ПРОВЕРЯ ПО ЗАДЪЛБОЧЕНО, НАЛИ ПО ПРОИЗХОД СЪМ ИНЖЕНЕР ХИМИК И ЩЕ НАПИША НЕЩО! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПОДСЕЩАНЕТО. А ИСКАМ И ТУК ДА СПОМЕНА ЗА ЕДИН ЧОВЕК, ОТ ИСПАНИЯ КОЙТО СПРЯ КОМЕНТАРИТЕ. НЕКА ЗНАЕ, ЧЕ ГО УВАЖАВАМ МНОГО! МИСЛЯ, ЧЕ СЕ СЕТИ КОЙ Е ТОЙ!

    ОтговорИзтриване
  3. Ето какво намерих за никотина
    http://30dumi.eu/2012/01/nikotina-t-predpazva-ot-zaguba-na-pametta/

    http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=14140&edition_id=203&format=html

    http://30dumi.eu/2011/05/v-tyutyuna-otkriha-veshtestvo-podobryavashto-pametta/

    http://club50plus.bg/health/expert/1283-tyutyun-sreshtu-alzheimer.html

    Моят свекър почина близо една година, след като отказа с живи зорове цигарите.
    Това не значи сега всички да ги налапаме по 5-6 наведъж като като вълка от "НУ заяц, погоди",но аз пуша от 20 години и всички клинични изследвания са ми добри.Гледам да не са повече от 9-10 цигари на ден.
    Някъде скоро ми беше попаднала една статия, та в нея пишеше, че никотина по някакъв начин задържа дегенеративните процеси в тялото, да нива при които организмът не е застрашен.И когато се спрат цигарите тези процеси се активирали.
    силвия

    ОтговорИзтриване
  4. AZ SASTO SI GO UVAZAVAM I SI GO XARESVAM...
    NAISTINA GO MISLIA TOVA ZA TSIGARITE, AZ SI PUSA 4ETIRIDESET GODINI, A BASTA MI OT 70, A IMAX PRIATEL BEZ DA PUSI UMRIA OT RAK NA BELITE DROBOVE, SAMO NA 36 GODINI BESE...
    TAKA, 4E POTARSI, STE TI BADA BLAGODARNA, NE 4E STE SPRA DA PUSA!!!

    ОтговорИзтриване
  5. zna4i trqbva da legarizirat koza bate zashtoto e bilka razbirate li trqbva boiko da se zaeme da go napravi tva hora boiko ti si ni edinstvenata nadejda

    ОтговорИзтриване
  6. Един стар доктор навремето казваше: "Пази се от всичко, но не се лишавай от нищо" - този мъдър човек, знаеше, че дозата прави лекарството и отровата. Например, преди време се чудех, когато една жена, която цял живот не пушеше, изведнъж започна да пуши - докторът и казал да пуши по една цигара на ден, защото така се повлиявала добре мозъчната дейност. Това щяло да помогне да се забави склерозата и.

    ОтговорИзтриване
  7. СИГУРНО Е ТАКА ЕСТЕЛ, ЗАЩОТО АКО НЕ ПУШИШ И АКО НЕ ПИЕШ, ТО ПРИБЯГВАШ В ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН НА ЖИВОТА СИ ДО АНТИДЕПРЕСАНТИ И БЕНЗОДИАЗЕПИНИ. НО ПОСЛЕДНИТЕ, ЦАРЯ ВЗЕ, ЧЕ ГИ ЗАБРАНИ /КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ СА "ИЗТЪРВАНИ ЛЕКАРСТВА"/ И СЕГА КОИТО МУ Е ПРИТЕСНЕНО ТРЯБВА ДА СЕ НАПИВА И ИЗЛАГА! НЕЩО ПОДОБНО СТАВА И С ЦИГАРИТЕ МАКАР , ЧЕ НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ ПУШИЛ, НО ПРИ ТЕЗИ ПРИТЕСНЕНИЯ.... НЕ ЗНАМ КАКВО ЦЕЛЯТ! ЗА СЕГА САМО СЕ ДОСЕЩАМ!

    ОтговорИзтриване
  8. http://www.youtube.com/watch?v=R9Ky-vdMmF4&feature=related
    http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=98

    ОтговорИзтриване
  9. IZGLEDAX MATERIALITE OT ANONIMEN 02.37, I SI MISLIA EX KAK SA NI MANIPULIRALI I GO PRAVIAT NEPREKASNATO... DA SE 4UDI 4OVEK NA KAKVO DA VIARVA...

    ОтговорИзтриване
  10. MAPIA, вярвам в написаното и заради това публикувах статията на няколко места. От майка си съм чувала, че това растение, което днес се преследва от закона, си е най-обикновен индийски коноп и от него са си изработвали въжета и други неща,необходими за бита.

    ОтговорИзтриване