четвъртък, 19 януари 2012 г.

НАПИСАНО ОТ ОСАМА БИН ЛАДЕН В ЧЕСТ НА W - БУШ

РЕШИХ ДА НИ ВИ ЗАНИМАВАМ САМО С МОИТЕ ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТАНАХ ДОСАДЕН ДАЖЕ И НА "Свежоооооуууу-УРА......аааа"!!!!!!! МА..им, Д. Е.А!........!! ⓛⓞⓥⓔ THESE PEDERASES ( )!!!!
След като извършва атентатите от 11 септември, 2001 година, Осама бин Ладен – виновен или не, осъзнава, че цялата разузнавателна и военна машина на американците ще тръгне по петите му. Дните му са преброени. Гибелта го дебне на всяка крачна, но той знае, че мисията на неговото дело вече е изпълнена. Готов да посрещне съдбата си! Готов да погледне смъртта в очите, Бин Ладен изпраща писмо до всички мюсюлмани по света! Посланието достига и до ФБР! Оттам е предадено директно на действащият президент на САЩ – Джордж Буш! С огромна мъка в сърцето американският президент прочита призива на най-издирваниа човек на планетата, но знае, че вече е късно…
П.С. Предупреждаваме, че по нататъшните редове са художествена измислица, но са доста близки с истината …
Правоверни и всевярващи в силата на Аллах!
Денят приближава. Ние ще победим Запада. Голямата грешка на християните да елиминират жената от учението за вярата даде своите резултати. Църквата им още крие истината 3а Дева Мария и Христос. Единственият достоверен факт в религията им е разпъването на кръста на горкия човекомъченик. Евреи, католици и православни не могат да се понасят взаимно. Всевишният ги наказа чрез жената. Тя се изправи на нож срещу мъжа. Внуши му религията на парите и властта и започна да се продава единствено срещу тях. Превърна любовта в пазарлък.
Трупането на имане – имоти, луксозни вещи, маркови дрехи, превзе душите им. Всичко и всеки се продава и купува. Вече няма християнин, който да устoи на силата на парите. Жаждата за власт и богатство пресуши достойнството им и разпали суетата. Откупуват греховете си със злато. Продават силата на законите си. Престанаха да раждат и възпитават мъже. Нямат вече смелите рицари, които безстрашно се изправяха срещу нас преди десет века в Светите земи. За днешните мъже Кръстът вече не струва нищо. Жените им ги наказаха чрез синовете им. Лишиха децата си от издръжливост на бурите и несгодите. Носят ги на ръце по пътя, който един мъж трябва да извърви сам. Учат ги да искат всичко, без да дават нищо. Внушават им, че светът им принадлежи и няма нужда да се борят, 3а да го имат. Неверничките властват чрез синовете си. Бащите загубиха битката 3а достойнствата на мъжкия свят.
Правоверни! Западът е препълнен с хленчещи и пред най-малката трудност мъже. Не търпят глада. Не издържат студа. Не могат да крачат в пустинята. He гледат към високото и треперят пред дълбокото. Единственото място, където се чувстват сигурни, е под фустите на жените и майките си. Достойнството им се измерва с портфейлите им. Силата им-с алкохола. Посягат към хашиша, не да превъзмогнат болката от раните в битките, а да оправдаят страха си от сраженията. На светите празници гуляят, а в делниците мързелуват. Не обичат, а се лигавят. Жените ги мачкат, а те се спасяват, изневерявайки им.
Правоверни! Свещеният джихад е настъпил. Ако се бием с тях, това е защото сме свободни мъже, които не подценяваме ценностите. Всеки един от нас е сто пъти по-силен от цялата им армия глезени деца. Ние сме синове на пустинята. А нашите майки са дъщери на Всевишния…
Правоверни! След два дни християните ще осиротеят… – Светият отец, единственият досега папа, с когото можехме да разговаряме, ще се изправи пред Страшния съд. Не му стигнаха силите да довърши моста между религиите. Интригите oколо него го задушиха. Дори неговият Господ не му отреди повече време. Успя да разчупи традициите на неверниците и да отвори вярата им към хората, но се предаде накрая. За последна утеха ще събере най-много скърбящи на погребението си. За последно ще ги предупреди, като сложи на ковчега си Знака на Дева Мария. Само той имаше връзка с мистичния Божи план 3а човечеството. Нека почива в мир и Аллах да е благосклонен към делата му. Страшното ще започне след него. Гответе се. Денят наближава.
Осама Бил Ладен
Из книгата: “ Знакът на Българина“; автор: Димитър Недков
Познати ли са Ви тези редове, мили българи! Изглежда, че „най-големият враг“ на Америка не е закостенял талибан живеещ в пещерите. Напротив човек доста наясно с предстоящият крах на християнската цивилизация. Лъжата, в която живее целият Запад ще им изиграе доста лоша шега. Америка, Европейският съюз и техните съюзници са „Колоси на глинени крака“, които очакваме да се сгромолясат с гръм и трясък. Упоени от милите приказки на техните управляващи, че са „най-качественият“ човешки материал на планетата и всичко им принадлежи по-право ги заслепява да отворят очите си за истината. Чревоугодническото и консуматорското общество ще трябва или да се адаптира или да умре! По-вероятен е вторият вариант!
Все известно е, че в света има три свещени народа – българският, арменският и сирийският! Съдбата на тези народи е идентична макар и да разделени от километри земя, от хиляди години история и купища артефакти за изконното им право да твърдят, че са носители на древно духовно учение! Българите макар и позаспали се събудиха с мощен протест срещу икономическият геноцид, който им налагат. Сирийците, макар и да избиват, всеки ден пълнят улиците на Дамаск, Хомс, Идлиб, Латакия, Тартус, Дейр Аз-Зур, Дара’а, Суейда, Хасаке, Камашли и Алеп, заявявайки открито: „Искаме си свободата, искаме бъдеще за децата ни и няма да мръднем от тук, докато не ги получим!“. Храбър народ, достоен за уважение! Последните, но не и по значение – арменци! Първата християнска държава, въобще глобално! Съхранила учението на Христа и предала го за поколения напред! Мисля че няма какво друго да се добави!
Възходът на Изтока с Армения, Сирия и България тепърва предстои! Духовните пазители на човечеството ще заемат достойното си място в човешката цивилизация и ще я поведат, за да я избавят от милионите грехове трупани с години!


Николай Николов

5 коментара:

  1. NIMA VIARVA NIAKOI, 4E OSAMA BIN LANDEN E PREDIZVIKAL TERORISTI4NIAT AKT NA 11 SEPTEMVRI? 4OVEKAT BESE IZKUPITELNATA ZERTVA V SLU4EIAT. A NIMA VIARVATE, 4E SKORO GO UBIXA? LAZAT NI KAKTO SI ISKAT, ZA DA NAMRAZIM ISLIAMA, ZA DA PE4ELI PO TO4KI OBAMA/ ORGANIZIRAL "UBIISTVOTO" NA NAI- OPASNIAT 4OVEK NA PLANEATA.../. LAZE TSARKVATA, S TSEL MAKSIMALNA PE4ALBA, RAZIGRAVAT "TRAGEDIATA" NA XRISTOS VSIAKA GODINA, MAI ZA DA POVIARVAME, 4E VSI4KO E STANOLO TO4NO TAKA... NO NE E!!! AMERIKANTSITE SA PROVELI EKSPERIMENT S KODOVO NAZVANIE " TROIANSKI KON", PREZ 1973 GODINA, IZPRATILI SA ASTRONAVTI 2000 GODINI NAZAD, IMAT BEZBROI VIDEOZAPISI I RAZKAZI NA O4EVIDETS... SAOTVETNO VSI4KO E STROGO SEKRETNO, ZA DA PRODALZI ZABLUDATA, I DA NI DARZAT POD STRAX. ISTINATA E DALE4 PO- RAZLI4NA, NO ZA TOVA NIAKOI DRUG PAT!!!

    ОтговорИзтриване
  2. АБСОЛЮТНО ПРАВА СИ! ПУБЛИКУВАХ ТОВА ДА ПРЕДИЗВИКАМ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ ТИ ЗА, КОЕТО ТИ БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пълните ми душата,но имам пришки вече от клавиатурата,цял ден се опитвам по форумите да оборя"някакви" си 5 човека верни на ГЕРБ и да ги превъзпитам.Ама много инати бе ,чак се чудя да не са депутати пропуснали днешните дебати в НС.
      А темата ви е интересна.И,терористи са БУШ и Обама ,а не Осама.Бъдете здрави.

      Изтриване
  3. ...и бог създаде човека от пръст и му вдъхна живот...а жената от неговото ребро!
    Жената не е от пръст, тя е от ОДУХОТВОРЕНА ВЕЧЕ ПЛЪТ!!!И ЧОВЕКЪТ Е БИЛ В СЪН/СИН-ДЕТЕ.
    Амигдала,мозъчната структура и МарияМАГДАЛЕНА!
    В тази мозъчна структура е хипофизата.
    трябва да се научим да четем символите.
    силвия

    ОтговорИзтриване