четвъртък, 29 март 2012 г.

ВНИМАНИЕ! ВСЕВИЖДАЩОТО ОГЛЕДАЛО. ПЕТЯ ДУБАРОВА.

Освен легенди и предания, хората помнят и реални случаи, свързани с загадъчните свойства на огледалата, който са се натрупали вече доста на брой. Съобщенията носят наистина глобален характер: те идват от разни континенти, принадлежат на различни епохи и култури. Много от тях потвърждават, че с помощта на огледалата може да се види миналото, пространствено отделеното настояще и даже да се погледне и в бъдещето. Мистиците и гадателите още от древността уверявали, че огледалото особено огънатото (вдлъбнатото) са способни да предизвикат в човека способност към ясновидство. С необичайните свойства на огледалата се сблъскват и съвременните учени: физици, биолози, генетици, психолози….
Въпреки, че и друг път съм писал по този въпрос - ТУК! и - ТУК!, сега ще се сблъскате с реални опити в големи мащаби и появилите се странни явления в резултат на това. А за тези които това не е достатъчно интересно ще пусна музика със стихове с на Петя Дубарова!  Николай Николов

6 коментара:

 1. http://eltimir.ucoz.ru/news/etnicheskite_deformacii/2012-03-29-2863 "Етническите деформации:.... А най-лошото е, че така наречените етнически българи също в голяма част са изроди, големи простаци, злобари, мутри-мърлячи, сатанински изчадия или големи откачалки, извратеняци. А пък циганите започнаха също да се самоопределят като български етнос, когато както им изнася. Kаквито възрастните, каквото семейството, такива и децата им, наследниците им.
  и
  http://erigkan.ucoz.ru/news/lzhata_za_marianskata_padina/2012-03-28-1071
  Кадър от "Бездната", отрязан от филма, има го на режисьорската версия на DVD:

  The Abyss - Deleted scene
  http://www.youtube.com/watch?v=VD3vOduCwu0

  ОтговорИзтриване
 2. NIKI BLAGODSRIA TI , 4E POVTARIAS TEMITE I DAVAS LINKOVE KAM STARITE, POVE4E OT POLOVIN GODINA TARSEX FILMA OT RUTUBE, TAKA I NE GO OTKRIVAX, POMNEX S KOGO I KOGA SAM GO GLEDALA, NE POMNEX V KOI OT BLOGOVETE...

  ОтговорИзтриване
 3. http://earth-chronicles.ru/news/2012-04-04-20260

  ОтговорИзтриване
 4. http://earth-chronicles.ru/news/2012-04-03-20213

  ОтговорИзтриване
 5. http://earth-chronicles.ru/news/2012-04-05-20292
  Практический Метод Определения Уровня Сознания. (Д.Хокинс)

  ОтговорИзтриване
 6. ЦЕНЗУРАТА НА „свежуууу” МЕ ЗАТРИ! КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ПРИЯТЕЛИ?! ОБРЪЩАМ СЕ И КЪВ „АНОНИМНИТЕ „ ЗА ПОМОЩ! ДА ГИ ЗАТРИЕМ ЛИ?!

  ОтговорИзтриване