неделя, 18 март 2012 г.

® За да си успял политик, трябва да си мръсен, долен и в червата си и в устата си и в душата си и в гъза си дори! ®



Това съм го писал преди доста време и се оказа, че съм се ориентирал правилно, за лъжците които ни управляват! Умните се гонят, но крадливите остават! Бях решил да ви пусна нещо весело но сигурно ще е малко по-късно, за да си кажем това което е актуално в момента!

mistgi България - Браво на Трайков, че не се отмята от думите си. Щом е имало заповед за неподписване защо е трябвало Първанов да звъни на Дянков? А Бат' Бойко пак се разминава с думите си. Неотдавна каза, че не може да отговаря за различни проблеми, отправени до него, защото има йерархия в службите. Сега явно това не важи.
Sando България - ТОЗИ, ще се окаже, че е единствения политик от 100 години насам, който милее за народ и държава! Евалла и дано удържи мястото си, защото твърде е вероятно да му подлеят водата, както обикновено става с подобни хора! Честните не са харесвани от нито едно правителство и с такива хора се злоупотребява и ги мачкат. За да си успял политик, трябва да си мръсен, долен и в червата си и в устата си и в душата си и в гъза си дори!

Sando България - До модераторите на Vesti.bg:
Така, както я карате, с орязване и незачитане на конституционното право на всеки българин свободно да сподели и да се изкаже, ще си загубите повечето форумци, които ще се принудят и преместят в други сайтове. Напоследък твърдо показвате, че сте слуги и лакеи на нечии господари, които ви нареждат да прилагате цензура.
- Аз очаквах да подвие опашка пред тиквения картоф...,
Демонстрацията на принципност винаги е добър ход в политиката. Това още повече се откроява на фона масовото герберско фурнаджийско лопатие, воглаве с отрепката ББ.

Браво на г-нТрайков,че си отстоява на позициите. ЛИЧНО ПОЗНАВАМ Г-НПЪРВАНОВ КАКЪВ ДАЛАВЕРАЖИЯ Е. Как като шеф на Енерго-запад, с още двама негови приятели от вилна зона "ГАБЪР"над Банкя, захраниха с ток цялата зона, като взеха от всички 200 къщи по 1000 лв., а никъде не се водехме абонати в енергото, освен двамата му приятели, със собствените си електромери.Чак след намесата на телевизията и пресата, станахме редовни абонати на Енергото - срещу втора такса абонамент. Изгонете миризливия ерозирал пръч Първанов /МЕПМ/ - Превод: /МАЙКА МУ ДА ЕБА ПЕДЕРАС МИРИЗЛИВ/ .!!
boiilibii България - Същите олигофрени ограбили държавата и народа за двадесет години с повече от 50-60 милиарда долара!!!
Ако разбираш какво е милиард и ако си спомняш за над 10 милиарден заем в долари през 1990г., за грабежа на над 15 милиарда до 1996г., за ограбени на 20 милиарда при фалита на банките, за над 10 милиарда при приватизацията на "наши" хора, за загубата на 2милиарда при преобръщането на дълга ни в евро, за кражбата на над 1 милиард от олигофрена (ДС, КГБ) Симеончо, за над 3 милиарда само от преподписването на договора за газта от Р.Овч., от загубата на над 1милиард по проекта Белене, за кражбите в продължение на над 15г. от енергийната мафия оценявана на над 7милиард и т.н. и т.н.!!!

- Това момче е много свястно, както изглежда. По-добре да си излезе овреме, за да могат да го ползват сл. правителства!

Кой каквото и да казва , нещата са повече от ясни : Трайчо изведнъж стана много черен , защото настъпи Валентин Златев по мазния му гъз и нямащата му насита олигархична алчност ! Затова се проведе и тайната среща между Златев , Дянков, Цветанов и Борисов , където се е взело решение по предложение на Цвъчко - на Трайчо Трайков да му бъде "Сделана" компроментираща историйка , за да имат повод да се отърват от него ! Историйката нататък ще я научите когато настъпи времето, но то не е далеч!  Всичко в името на Петролните босове , всичко - за благото на петролните босове ! Както между впрочем стана и в Либия ...



Николай Николов
PS - Какво излезе наяве? Цялата тая екскурзия в Катар е замислена и организирана от Николайчо, но понеже в заглавието и има думата "икономическа" е уволнено неговото другарче Трайчо! 
Много лошо е натопил Николайчо своето другарче Трайчо!
-Явно Трайчо не е искал да стане американско мекере,какъвто е еврейският българин Н.Младенов.
@@@!-----    http://svejo.net/333845-Voenniqt-ministur-%E2%80%93-plemennik-na-Petur-Mladenov-gei-dvoen-agent-ili-prosto-chovek

2 коментара:

  1. Нова България

    Народ от хубавци - с велики предци.
    Сърце изтинало - с героично минало.


    В година далечна,един кан изрече:
    -Тук ще бъде България - не сме скитници вече.
    -От нине и присно,от веки веков,
    българина гордий - за бой е готов.

    Рече,но не предрече,
    беднотия,
    немотия,
    хора властни,
    затънали в лайна до шия.
    Политици себични,долни и егоистични,
    печалбари,
    лихвари,
    коитио за пари,
    и баща си биха продали.
    Хунта вампири,върху фон от красива природа,
    смучащи безогледно кръвта на народа.
    Разни мижитурки с чело обляно в пот,
    алчно се ръфат за народния вот,
    бледни,
    бесни,
    безогледни,
    със прйоми гадни и методи вредни,
    погазиха закона на нашата страна,
    довеждайки народа,до глад и нищета.

    Ех защо не сме,кат Франция и кат Германия,
    даже,може би,дори като Унгария.
    Уви,живея си щастливо в новата България




    Съжалявам ,но не зная името на автора.

    ОтговорИзтриване
  2. ЦЕНЗУРАТА НА „свежуууу” МЕ ЗАТРИ! КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ПРИЯТЕЛИ?! ОБРЪЩАМ СЕ И КЪВ „АНОНИМНИТЕ „ ЗА ПОМОЩ! ДА ГИ ЗАТРИЕМ ЛИ?!

    ОтговорИзтриване