вторник, 28 август 2012 г.

КАК САЩ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ


МИСЛЯ, ЧЕ ЕДВА ЛИ ИМА НУЖДА ОТ МОЙ КОМЕНТАР. ПИСАЛ СЪМ И ПРЕДИ ЗА ТОВА. ЗАТОВА САМО ГЛЕДАЙТЕ, СЛУШАЙТЕ И ЧЕТЕТЕ! НАПРАВЕТЕ СИ СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ. ЗНАЯ, ЧЕ ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ НАШЕТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ СА ПРОТИВ,  И ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ КОИ СА!  А ОТ МЕН ВСИЧКО ДОБРО!







Нека нещата да се кажат такива каквито са - от 1997ма година насам имаме политици-ментета от които нищо не зависи. Всичко зависи от благословията на МВФ , Световната Банка и Брюксел. А ако се появи някой който да им се озъби, или щего прецакат като му скрият зърното например (виж Виденов 1996та ) или ще го изкарат зъл диктатор (виж Асад 2012та). Затова ментетата трябва да са послушни, да приватизират и да правят каквото им кажат от МВФ. Това трябва да се повтаря всеки ден по телевизията. ГЛЕДАЙТЕ:


 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. http://www.epochtimes-bg.com/2012-03/2012-08-21_01.html
    Ако искате да разберете какво ще се случи по-нататък във финансовите пазари, внимателно наблюдавайте какво правят вътрешни фигури. Тези, които разполагат с "връзки" имат достъп до много по-добри източници на информация, отколкото останалата част, и ако чуят, че нещо голямо предстои често предприемат съществени стъпки с парите си в очакване на това, което е на път да се случи...

    ОтговорИзтриване
  2. А телевизията ни предава това:
    http://bnt.bg/bg/news/view/77104/v_kadyr_4_uni_2012_ran_yt_prehodyt_po_plan?page=2

    ОтговорИзтриване