неделя, 5 август 2012 г.

ГАЛА - ЗА ВАКСИНИТЕ С Д-Р ПАПАЗОВА



Браво да Доктор Папазова за смелостта и да каже истината и жалко за първото и дете. Предаването е с високо качество и е на български естествено. Гледайте го и мислете! Направете си вашите изводи какво се случва с нас и с децата ни и внимавайте. Тази публикация пускам благодарение на Петя Младенова и Интер Реклама!


Гледайте тук - ЦЪК!


Николай Николов

15 коментара:

  1. За пореден път крадат българската история.
    http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D1%83-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B8

    http://razuznavane.com/?p=3935

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това дава обяснение и относно "манипулативните" религии!

      Изтриване
  2. Невероятно,чудя се как са допуснали да бъде излъчено!Добре е че се събуждаме, но какво правим със санкциите? Когато родителите не искат тази или онази ваксина детето не го приемат в ясла или детска градина,в училище!

    ОтговорИзтриване
  3. @Анонимен "... но какво правим със санкциите?"
    Отказ от ваксини - списък от декларации:
    http://vaksinite.eratrio.com/deklaracii_za_otkaz_ot_vaksini/

    Какви санкции, само в Бг ваксините са задължителни, освен за хора като мен, пострадали от тях. Не се ваксинирам от 2-годишна възраст.

    Ники, благодаря за материала :)

    ОтговорИзтриване
  4. Дозата прави лекарството!Не можем да се откажем от най-необходимите васксини, но можем да откажем тези, които ни натрапват за пари и защото вече са ги произвели!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кои са най-необходимите ваксини? Няма да се спра да правя http://vaksini.eu/ дори и утре да съм здрав!

      Изтриване
  5. ПРАВА СТЕ! НО ЗАЩО ЖИВАЧНИ СЪЕДИНЕНИЯ...... ТА БОЛЕСТТА "МИНИМАТА" ОТ ЯПОНИЯ Е ИЗВЕСТНА ОТДАВНА И Е НАРЕЧЕНА НА НА НАСЕЛЕНОТО МЯСТО КОЕТО Е ПОСТРАДАЛО ОТ ТОВА! А ТОВА Е ОТ ЖИВАЧНИ СЪЕДИНЕНИЯ И ТО ИЗМЕРЕНИ В РР - ЕМИ??! ВСИЧКО ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен материал, които доказва за пореден път как ни манипулират, за съжаление. Хубавото е, че много хора се пробуждат от летаргията и поемат нещата в свои ръце.

    ОтговорИзтриване
  7. Мога да Ви обясня защо живака, но...няма да повярвате! Приемете, че това е ритуал на тайна сатанинска садистична секта! Тези секти са като отровни гъби във властта (светска или религиозна)!

    ОтговорИзтриване
  8. ГОСПОЖО,УМОЛЯВАМ ВИ,НАПИШЕТЕ ПО-ПОДРОБНО,ЗАЩО ТОЧНО ЖИВАК...РАЗБИРАМ,ЧЕ ИМАТЕ ЗНАНИЯ ПО ВЪПРОСА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не зная защо сте анонимен, но аз публикувам вече 2 години материали по тази тема! Спомняте ли си разливите от живак в почвата? Те са друг вид ритуал на тайната секта! Това няма нищо общо с химията и медицината! Тяхната "асоцияция" е да правят злодеяния с живак. Моето откритие е, че трябва да се строят екологични градове, чиято площ на жилищно-административната зона е 80 кв.км , а №80 е хим. ел. живак! Същото се отнася до атомната бомба! Тя не носи сигурност, а заплаха!


      АТОМНА ПОМПА ЗА СЛЪНЧЕВА РАДИАЦИЯ

      АРХИТЕКТУРЕН ДИЗАЙН
      С ОПТИМАЛНИ ПАРАМЕТРИ НА
      УРБАНИЗИРАНИЯ ГРАДОУСТРОЙСТВЕН ПЛАН
      (ЯДРЕНИ КАЛЕНДАРНИ ГРАДОВЕ)

      Основно правило за ограничаване размерите и броя на жителите в един град е броят на строителните квадри да е толкова, колкото е броят на реално съществуващите нерадиоактивни химични елементи.
      Броят на нерадиоактивните химични елементи е 81 и следователно броят на строителните квадри също е 81.Градската мрежа се ситуира в квадрат с 9 хоризонтални и 9 вертикални квадри( виж чертежа в края на обяснителната записка).
      Всяка строителна квадра се дели на 9 карета:
      -- 4 карета са жилищни квартали, които имат 10 реда с по 11 къщи с по 6 души
      -- 1 каре е училище – университет за 900деца с 15 годишен курс на образование
      -- 4 карета са квартални градинки с инфраструктурни обекти:община, поща, поликлиника,пожарна, полиция, хипермаркет, стадион, банка и т.н.
      Броят на жителите в един град е :
      81 квадри . 4 ж.к. .10 реда .11 къщи . 6 души = 213 840души максимум.
      Ако в средата на града се остави място от 9 квадри за централен парк, то
      броят на жителите в един град е:
      81 – 9 = 72 квадри . 4 ж.к. .10 реда . 11 къщи . 6 души = 190 080 души минимум.
      По- прагматичен градоустройствен план е ситуирането на строителните карета във формата на годишен календар. Броят на строителните карета е равен на броя на дните в една година. Градската мрежа се ситуира в квадрат с 19 хоризонтални и 19 вертикални карета плюс четири гари(19.19+4=365).Моделът е разработен в проекта “Нова конституция”. Формата на календара е взаимствана от Календара на майте в Мексико.

      АТОМНА ПОМПА ЗА СЛЪНЧЕВА РАДИАЦИЯ – СИ
      АТОМНА БОМБА ЗА УРАНОВА РАДИАЦИЯ – НО!!!


      Инж. Лиляна Бл. Андреева

      АТОМНА “ВОЙНА”

      АТОМ + ГЕРРА ( атомна война – на испански език)

      АТО . М + Гер + А = ( 130 кв.км . 10 квадрата + 2 кв.км ) кв.км + 32 кв. км + 7 кв.км = 1 341 кв.км – това е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър за 213 840 жители ( виж чертежа ).

      А = 1 = Адин – на руски език
      Т = 3 = Три
      О = 8 = Осем
      М = 12 = Магнезий – хим.ел. №12 = 10 + 2 = 12
      Гер = 32 = Германий – хим.ел. №32
      А = 7 = Азот – хим.ел. №7

      Инж. Лиляна Благоева Андреева

      Надявам се , че ще предпочетете моето асоциативно мислене!

      Изтриване
    2. В подкрепа на Лили:Въпросът е какво още освен живак: http://konspiracii.ucoz.com/index/programa_za_iztrebvane_na_blgarite/0-70

      "1. Да продължи изтребването на гоите по метода на "своеобразното демографско съкращаване”.
      2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват "помощи за самотни майки”.
      3. В обществото зле се възприема идеята за "остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.
      4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.
      "

      "XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:

      1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, "случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.
      2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.
      3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.
      4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.
      5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.
      6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.
      7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.
      8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването.
      "

      ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ "ТОЧКИ" СЕ "СЛУЧВАТ"!!!
      НИКОЙ НЯМА ДА ВИ КАЖЕ-"ДАА АЗ ТРОВЯ ТЕБ,ДЕТЕТО ТИ,МАЙКА ТИ,БАЩА ТИ ...и тн.Н"

      "ИВАНЕ КАЖИ СИ" -ДА ама НЕ КАЗВАААА!

      Четете и анализирайте!Нали Българите "всичко можем"(Май можем само да си затваряме очите и разтваряме "бузите" напоследък)
      Мъдете здрави (Ако Ви позволят)!

      Чедо Бараджово

      Изтриване
  9. Не ми харесва "дърпането на чергата" към своя проблем или нарочен за враг - в случая набеждавате евреите, което е антиционизъм! При положение, че светът се ислямизира с бясна скорост, няма кой да ви обърне внимание на прехвърлената вина върху еврейството!

    ОтговорИзтриване
  10. Здравейте БЬЛГАРИ! Казвам се Иванка Петрова живея в чужбина от 17 години една много сложна ситуация сьс моето здраве ме накара да започна иследването пообратен пьт историата на моят живот, стигнах до детските ми години когато и аз като всички вас сьм получила моята доза отрова живак и олово через задьлжителна имунизациа. Вьпреки че преди 40 45 години дозите са били по малки и по безобидни. Дьлгогодишни проучвания в областа на скритата медицина доказват вредата от имунизациите! Не всякога вредата се появява след няколко дни , а може да овреди сьществено здравето на човека дьлбоко вьв неговото ДНК за цял живот. Колко е права доц. Папазова всичко което правим против природните закони ни се врьща дори след много години. Не ви ли е жал за тези невинни малки сьщества като по този начин сьсипвате бьдещето им, ! Нормалният начин да влезе един микроб в нас не е с игла. Имаме си 4, 5 отвора в тялото имаме си и ходила, доказано ече до 7 та година децата които тичат боси по земята божия пулучават стабилен имунитет за цял живот. ЛЕКАРИ ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА СЕ СЬБУДИТЕ Вие сте вьтре в матрицата и не виждате какво става около вас. Живеем вьв временав които имаме всичко а умираме като пилци от ден на ден. Най важното нещо на света не са материалните блага. Да си Лекар е Призвание а не професия! Огледайте секолко страни са се сьбудили и не имунизират Четете имате какво още да се научите . БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЬЛГАРИЯ И ДЕЦАТА И !!!

    ОтговорИзтриване