вторник, 31 януари 2012 г.

ХИЛЪРИ КЛИНТЪН В БЪЛГАРИЯ! ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗНАЕТЕ ЗАЩО?

Много хора чуват нашумялата напоследък новина за едно ембарго на петрол от Иран заради ядрената им политика. Мас-медиите твърдят, че Иран възнамерява да създаде атомна бомба и по този начин оправдават въпросната резолюция. Дали Иран наистина възнамрерява да създаде атомна бомба не е от значение в тази статия, нека се върнем пак към България.
В последния един месец по Българските медии не се чу за създаването на над 200 Американски лазарети и болници в Грузия, една инвестиция за 560 милиона долара. Също така не се чу, че две от 11-те самолетоносачи на САЩ пътуват към персийският залив, придружени от над 60 военни кораба на Английското правителство. Над 60.000 военнослужещи от Ирак бяха преместени в Израел преди 14 дни.
Кръгът около Иран се затваря, и международните сили се готвят за война. Всичко до тук е “чудесно”, нормалният гражданин би си помислил, че процедурата ще е същата като с Афганистан и Ирак. Поредната война в Близкия Изток – нали сме свикнали вече, нищо ново под слънцето.
Разликата този път е позицията на Китай и Русия. Една новина, която разтърси независимата преса по света но не беше отразена в България бе изказването на Чжан Чжао Чжун, генерал-майор на Китайската армия. В интервю за NDTV каза че „Китай няма да се поколебае да защити Иран, дори в случай на Трета световна война.“ В отговор на това твърдение Обама разпореди да се засили военното присъствие на САЩ в Австралия, Южна Корея, Малайзия и Индонезия. Само през Януари 2012 бяха разположени над 90.000 войници и военна техника. Сами виждате как се затваря кръга и около Китай.
Би било редно на този етап на статията да кажем, че сценария за една евентуална война срещу Иран е същия както на времето с Ирак. И както тогава, така и сега – доказателства за производство на оръжия за масово унищожение няма. Както нямше в Ирак, така няма и в Иран – Дори световната организация за атомна регулация официално потвърждава, че Иран няма физическата както и финансовата възможност да произведе атомна бомба в следващите 15 години.
Всички бяхме свидетели миналата година на така наречените “Пролетни Революции” в Либия, Бахрейн, Египет и няколко други държави. Вече почват да излизат доказателства, че те са били спонсорирани и организирани от служители на ЦРУ, Мосад, МИ-5 както и от други регионални тайни служби. Сирия е последната преграда по пътя към Иран.
Най-лесния начин да контролираш едно общество е чрез страх – и точно това се случва от години. Разликата този път е, че Русия и Китай остро се противопоставят на една военна намеса в Сирия, както и Иран. Според редица анализатори нещата още Февруари биха могли да ескалират. На манипулираното общество им трябва много малко, за да подкрепят една военна намеса на правителствата им и точно това се очаква да се случи много скоро. Един така наречен “false flag attack” – познат от Виетнам, Никарагуа, Корея – много войни почнаха с инсценирана атака на САЩ.
Но нека се върнем пак към нашата родина, България шкембето и луканката. Сигурно помните дебата за ракетния щит, на който България за сега (за разлика от Румъния) се противопостави, но остави вратичката отворена. Този дебат сякаш се изпари от медииното пространство в България – но не и по света. Ракетния щит се очаква да бъде готов до няколко месеца, а Русия заяви преди 3 седмици че ако това стане ще насочат балистичните си (ядрени) ракети към Европа както и че ще направят контра-щит обхващащ Русия, Китай и няколко бивши съветски републики. Ако България (след Румъния и Полша) стане част от този Американски щит, позволявайки поставянето на част от системите му на Българска територия то България се превръща в цел не само за Иран а и за Русия – а тя е много наясно, че този така наречен щит може да се използва и за първи удар. Добре дошли в ерата на една нова студена война.
Втората точка на Хилари Клинтън ще бъде обсъждането на евентуален въздушен коридор за една евентуална атака срещу Иран, ако силите на ООН не подкрепят военна интервенция срещу мюсюманската държава. НАТО вече не играе никаква роля, след като Турция (член на НАТО) вчера съобщи, че няма да позволи използването на въздушния си коридор за една атака срещу Иран. От геополитическа гледна точка северо-западна България би била много ценна за затварянето на кръга около Иран. След като Грузия ще поеме ранените на север както по-нагоре в статията съобщих, България ще бъде главно използвана за складиране на амуниции, техника и резервни войски. Важно е също да се съобщи, че Америкакнския сенат миналата година одобри използването на ядрено оръжие “за превентивен удар, срещу всяка нация заплашваща националната сигурност на САЩ”. Дали скоро няма да видим ядрени оръжия в България?
Тази нова студена война, за която масовите медии не само в България но и в цял свят не съобщават много скоро би могла да екалира. И както винаги нормалните граждани ще бъдат жертвите, защото те докато си хапваха луканка и пиеха ракия гледайки поредната “важна новина” в Български ефир в света се случиха неща, за които никой не им съобщи.

Източници - Георги Грънчаров и actualno.com


Николай Николов

понеделник, 30 януари 2012 г.

НА КОГО СА ДЛЪЖНИЦИ ВСИЧКИТЕ СТРАНИ В СВЕТА И С КОЛКО?

Вижте, елементарната схема по която страдат всички хора и страни по света, защо и кому е нужно това?!



Николай Николов

събота, 28 януари 2012 г.

ОТВЪД ЧОВЕЧЕСТВОТО - РИМЕЙК ЗА ВАС

               Динозаврите.
Учеха ни, че били тъпоумни и тромави студенокръвни влечуги. Твърденията се оказаха лъжливи. Някои видове динозаври /в буквален превод - "страшни гущери"/ били не само топлокръвни и пъргави, но и притежавали добре устроен обществен живот. Доказват го намерените останки от селища на "гущероподобни" същества. Твърди се, че знаменитият модел от Отава демонстрира какви щяха да бъдат днес динозаврите, ако развитието им не беше мистериозно прекъснато. Всъщност така и не беше показан първообраза, послужил за оформянето на модела. Според други сведения моделът е бил точна възстановка. Никой не потвърди и никой не опроверга.

А може би на всичко отгоре динозаврите са били и разумни? В бившия СССР върху динозавърски яйца отпреди 70 милиона години палеонтолози открили начертани геометрични фигури. Според направените анализи, фигурите /в повечето случаи триъгълници/ били рисувани преди вкаменяването на яйцата, т. е. още веднага след тяхното снасяне. Кой друг би могъл да начертае фигурите, ако не самите динозаври. Или този, който ги е отглеждал. По същите причини, поради които ние бележим своите домашни животни. Ако пък отхвърлим хипотезата за разумните динозаври, ще се наложи да преосмислим друго свое мнение.

Прието е да се мисли, че динозаври и човеци са се разминали във времето. Това също не е вярно. Атлантите например са разговаряли на "динозавърски" език, но за Атлантида ще говорим по-нататък. През 1988 г. сп. "Корея" публикува вкаменен отпечатък от птеродактил. Надписът под снимката гласеше: "Вкаменен крилат дракон с опашка". Така е, за азиатските народи драконите не са само опашати и крилати, пояснението в случая е задължително. Старинните предания на всички континенти носят повече данни за обитателите на предишните геологични епохи, отколкото е прието да се признава в научните кръгове. Популярността на безкрилите и безопашати дракони не е голяма сред специалистите на модерните точни науки. Макар че, ако трябва да са искрени, те много добре разбират за какво става дума. Ще се окаже, че митологичните страшилища са "най-обикновени" динозаври. Да припомням ли как биват описвани драконите, змейовете, ламите, халите...? Нима намирате съществени разлики между тях и палеонтологическите възстановки на прадревни влечуги? Ще си позволя да вмъкна и мъничката загадка с човекоподобните змейове от българската народна митология. Можете да ги съпоставите с динозавроида от Отава.

Съществуват и няколкостотинте хиляди камъни от Ике, Перу. Върху част от тях са изобразени бронтозаври. Твърде голям е броят на камъните, та да ги обявим за фалшификат. И още едно любопитно свидетелство: в пещерата Алден, Южна Франция бил открит отпечатък от човешко стъпало отпреди 20 хиляди години. Май ще се окажем доста по-стари от шест хиляди годишните Адам и Ева… И май ще се окаже, че сме имали връзка с много видове, смятани досега за “праисторически”. Ако освен не приемем за праистория всичко, случило се преди раждането на съответния догматичен учен.

Не, Човекът и Динозавърът не са са разминали. Нещо се е случило и единят /по-силният/ е загинал, а другият /по-слабият/ е оцелял. Загадката си остава, но нека не се залъгваме с глупави хипотези за глобални катастрофи. Иначе ще ни се наложи защо и как са оцелели останалите видове.

Хората със синя кръв
Те също не са измислица. Във вечните ледове на Андите бил открит замръзнал труп на човекоподобно дете със синя кръв и масленозелен цвят на кожата. Под снеговете на Антарктида били изровени селища, обитавани от синекожите. Находката била засекретена. Странен подход към едно археологическо откритие. Още повече като добавим, че първоначалните данни за селищата в Антарктида били взети от не по-малко загадъчната карта на Пири Рейс. Сега там ровят Въоръжените сили на САЩ и Русия.

Вместо да търсим неподправената истина, ние предпочитаме да обвиним предците си в поетично фантазьорство. Подходът е несвойствен за естественото човешко мислене. Не е ли по-разумно да признаем, че ако днес изразът "синя кръв" има значение на благороден произход, то някога е бил възприеман буквално? Защо не потърсим още доказателства за едновременното съществуване на човека и загадъчната синя Раса?

Името на древнохиндуисткия Бог Кришна /Кршна/ буквално се превежда като тъмносин. Хиндуистката иконография го изобразява като същество с човешки черти и синкав или зеленикав цвят на кожата. В някои наречия думата "кришна" значи още "черен" или "тъмен" и бива прикачвано на демони - асури. При будистите Кришна е глава на черните демони, врагове на Буда. По-нататък ще се спра на евентуалните причини за световното разпространение на култа към синекожия Бог. Сега само ще отбележа, че синкавият или зеленикав цвят на кожата се поражда от съответния цвят на кръвта. Но защо да търсим сведения само от Азия? Върху фрески от етруска гробница /V век пр. Хр./, открита в Тарквиния се виждат изобразени демони със синкав цвят на кожата. Асурите били познати и в Етрурия. Човекоподобни същества със синя или зелена кожа се срещат и сред египетските папируси.

"Когато фактите противоречат на Вашата теория, тогава игнорирайте фактите" - гласи популярният закон на Мърфи.

Ами ако фактите се окажат смъртоносни?

Атлантида

Истината около нея умишлено се замъглява. Потомците на древните атланти били почти напълно изтребени едва в края на XVI - началото на XVII век от испанците. Това били гуанчите, коренните жители на Канарските острови. Раса от белокожи, синеоки и червенокоси двуметрови атлети - горди и непокорими остатъци от могъщата някога Атлантида. Твърде скоро са се случили събитията и твърде подробно са документирани фактите, за да ги отречем.

Вече можем да твърдим със сигурност, че атлантите са притежавали тайни предчовешки знания, които не бивало да стават достояние на всички човеци. Някой се грижи за "чистотата" на човешките знания. Потвърждение намираме в една логическа съпоставка...

Палеонтолозите ни уверяват, че главна пречка за развитието на неандерталската Раса бил високо разположеният ларинкс, което изключвало наличието на членоразделна реч. Като запазвам доверието си към достоверността на откритието, изразявам съмнение към изводите. По-разумно е да потърсим корените на други методи за междучовешка комуникация, отколкото да отречем прибързано цивилизоваността на неандерталската Раса.“

При разговори на далечни разстояния гуанчите използвали език, наподобяващ птичето свирене. Така двама души спокойно обменяли информация на десет и повече километра. При такъв разговор ларинксът въобще не участвал. А за близки разстояния нормандецът Жан де Бетанкур описва наблюденията си от о-в Гомера: "Гомера - родина на високи хора, които добре владеят най-забележителния от всички езици. Те говорят с устните, като че ли не са имали език въобще". Ларинксът и тук е излишен. Логично е да допуснем, че двата разговорни метода са създадени от същества /не непременно хора/, лишени от такъв орган. Ако допуснем, че атлантите са приемници на неандерталската култура, всичко отива на мястото си. Съвременните открития вместо да опровергаят хипотезата за працивилизацията, сами я допълват. Ще допълня, че от своя страна неандерталците не са създатели на "птичия" език, а са го взаимствали от динозавроидите. Колкото до тяхната техника, нека отново дам думата на Юлиус Евола: "Откривайки някаква сила, европейците строят апарата извън човека, употребявайки за построяването им вещества от неорганичния свят. Източната традиция усилва действието на органите в човека, т. е. строи апарата вътре в човека, използвайки за това свойствата и качествата на нервните клетки, неизвестни на нас. Ако не греша и правилно съм ги разбрал, техниката на първата допотопна цивилизация е била основана не толкова на съвършенството на машините, колкото на съвършеното владеене от човека на заложените в него сили." Но темата е прекалено дълга, за да я развиваме тук.

Главна загадка за нас си остава гибелта на неандерталската Раса. Съществуват достатъчно данни, че нейни представители живеят все още в нашия уж добре изследван и познат свят. Дали свещенната книга на индианците Киче няма предвид именно тях, когато така живописно обяснява причините за деградацията и отмирането на една съществувала преди човека Раса? Преди да цитирам текста искам само да запитам: ами ако деградацията е била изкуствено предизвикана? Ами ако отделни индивиди са успели да се преборят с нея?

из "Попол Вух"

"Вече не си спомняха за Сърцето на Небето и затова изпаднаха в немилост. Това беше само опит, усилие да се направят хора. Говореха изпърво, но лицата им бяха изпити; ходилата и ръцете им не бяха устойчиви; нямаха ни кръв, ни същина, нито влага, ни мазнина; бузите им бяха сухи, сухи бяха краката им и ръцете им, а плътта им - жълта.


Поради тая причина вече не мислеха за Твореца и за Образувателя, за Ония, които ги извеждаха в битие и се грижеха за тях.


Тези бяха първите хора, които съществуваха много на брой върху лицето на земята."


Заслужава особено внимание изразът "извеждаха в битие", дори заради самата мисъл, че Някой извежда "в" и "от" битие. А словата за най-последните дни на предчовешките хора звучат така, сякаш летописецът е присъствал лично на събитието. За да не отегчавам читателите, ще приведа само финалните думи:


"И казват, че потомството им са маймуните, които живеят сега в горите."


Описан е Потопът, споменава се за обилна смола, дошла от небето, за "... черен дъжд, дъжд денем, дъжд нощем". Странни съвпадения с Библията, с древногръцките легенди, с преданията на Шумер и Акад... А може би не са толкова странни, ако всички те са описания на реално извършили се събития? Но нека продължим по неандерталските следи.


Снежният човек


За разлика от културата на нашата цивилизация, тази на неандерталците наблягала не върху технологичното, а върху психическото, или ако щете върху духовното развитие на индивида. От враждебните действия на обкръжаващия го свят неандерталецът се бранел не посредством хитроумни приспособления, а прилагайки възможностите на човешкото /условно казано/ усъвършенстване. Не напразно древните религии са единодушни по въпроса за необикновено развитите способности на прахората. Приемайки достоверността на горните факти, ние можем да си обясним защо въпреки нищожната им численост, някои отделни представители на отмрялата като цяло Раса са оцелели до днес, и как успяват да убегнат от все по-засилващото се човешко внимание.


Йети, саскуоч, йежен, алмастъ, горски и планински великани... Сведенията валят като дъжд, идват от цял свят. Изумителните способности, демонстрирани от "снежния човек" и подобните нему същества правят несъстоятелни хипотезите за абсолютния край на неандерталската Раса. Без външна намеса, неандерталецът би трябвало да е господар на света /както впрочем и динозавроидът преди него/, но не е. Кои са причините? Дали неприязънта им към техниката /както ние я разбираме/ е виновна да не заемат полагащото им се място? Ами откъде се е взел паническият страх пред по-несъвършените и по-слаби човешки създания? Идентичен ли е този страх с чувствата, изпитвани от Homo Sapiens към влечугите? А дали някой се е замислял за логически необяснимата боязън, изпитвана от оцелели древни животни при появата на човек? Въпроси, въпроси...


Отговор поне на по-голямата част от въпросите претендира да ни поднесе Теософската школа. Но след като човек се запознае с това учение, той по-скоро се натъква не на отговори, а на опити за вкарване в огромен лабиринт, от който измъкване няма. И книгите на Елена Блаватска, най-видната представителка на тази школа ни поднасят не разбулването, а...


Забулването на Изида


В своята "Тайна доктрина" Първата дама на теософията говори за хората като за четвърта коренна Раса. Защо, след като тя прекрасно е знаела, че Земята е родина на четири Раси, съществували преди човека? И след като е била предупредена, че откритията много скоро ще я опровергаят? Допускам, че е възможно да греша, но мисля, че старата дама просто е имала поръчение да ни заблуди.


Три Раси са живели и загинали преди да се появим ние. Една друга - Първата живее и до днес. Затова си позволявам да тълкувам думите на Блаватска така: "На човечеството е отсъдено да остане в земната история като четвърта мъртва Раса." Защото няма данни конфликтът на Homo Sapiens със Стародавните да е завършил. Точно обратното - сякаш те са най-заинтересованите ние да отмрем. И сякаш нашите човешки властници са претърпели поражение във войната срещу дълбинните жители. Преценете сами: през последните години гениалният океанограф Жак Ив Кусто се мотаеше из крайбрежните скали, изучавайки живота на някакви си птици. Пресекналият ентусиазъм на учените да строят батискафи и батисфери не е въстановен. Откритата през 60-те години подводна цивилизация така и не пожела да установи равноправни отношения с нас, хората. Щурмът доведе до сериозни конфликти и макар фактите да бяха старателно засекретени, информационната завеса има своите пролуки. Десетгодишната война завърши с пълно поражение на човека. Няма дълбоководни апарати, няма подводни ядрени взривове, няма дори рационално използване на световния Океан за нуждите на човека. На сухоземното двуного му бе забранено да изследва своята собствена планета. Но сега ме интересува един страничен въпрос: щом има коренни Раси, защо да няма и некоренни - Раси-пришълци? Дали сега те не са част от нас и не споделят нашата участ? И дали не бе направен опит те също да бъдат изтребени? И най-вече: дали некоренните не биха могли да се превърнат в наши съюзници?


Искам да осветля още една точка в междурасовия пролем, тази за нивото на Разумност. Не е вярно, че ние сме започнали от точката, до която са достигнали предишните Раси. Тръгнали сме от необходимия минимум. Той е много по-ниско от достигнатата степен на живелите преди нас. Ние само сме дарени с възможността да достигнем до по-високо ниво. Ако анализирате древните религии, ще установите, че те са доста категорични в това отношение. Онова, което аз се осмелявам да предложа, е да потърсим малко повече следи.


Виждали сте каменоломна, нали така? Ами изоставена каменоломна? Ами изоставена преди десетки години каменоломна? Ами изоставена преди десетки милиони години каменоломна? Вгледайте се в планините и ще разберете какво искам да ви кажа. Само че нима следи са останали само по планините?


По-нататък ще разгледаме и други аспекти на същия въпрос, а сега нека се върнем към нашите "зомбита". Да допуснем, че съществува външна сила, решена да измени рязко човешката история, без да демонстрира открито своето присъствие. Хипотетичните причини могат да бъдат много и различни. Как мислим, че би постъпила тази сила?
Следва продължение...


Николай Николов

четвъртък, 26 януари 2012 г.

УСКОРЕНИЕ НА ВРЕМЕТО – НА КЪДЕ ОТИВАМЕ! Τ = 0


През 1970 г. американският изследовател Terrens McKenna разработи "Времевата вълна нула", след като преди това е изучип древната китайска система за предсказание И-Цзын. Той получи компътърен математически алгоритъм, който прилича на календар. Този календар описва всички исторически събития на нашата цивилизация. Когато McKenna наложил полученият графичен модел от И-Цзын върху историческата линия на времето, той прави шокиращо откритие – в района на декември 2012 графиката пълно пада до нулата и това продължава до безкрайност ∞. Не е известно какво ще се случи в този ден но е ясно, че това ще бъде най-важният момент в цялата историята на човечеството.





Николай Николов

сряда, 25 януари 2012 г.

® СЪВЪРШЕНО СЕКРЕТНО – ВОДА. РИМЕЙК ®



Това е въпрос и неща върху които съм работил четири години в ОКБ „ Магнитотрон” и за да не Ви разказвам това което съм видял, разбрал и научил, Ви пускам тази поредица от филми! Ако Ви е интересно и желаете подробности по въпроса, то просто ме попитайте! С уважение: Николай Николов



Николай Николов

ТАЙНИТЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД


Здравейте, приятели! Ако в момента гледате този клип, или по-точно този документален филм, значи Вие сте си взели червеното си хапче и ще видите в следващите серии колко е дълбока „заешката дупка”!
Този видеоклип съдържа звуков запис, за който няма разрешение от всички държатели на авторските права. Затова звукът е деактивиран /познайте на три пъти от кого?/. Още за авторското право. ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА ПРЕКРАСНИ И ЕДРИ СУБТИТРИ!



И със Звук, но това е съвсем друго нещо!!



Това Видео което ще гледате директно от блога ми може да го изтеглите и от - ТУК!

Николай Николов


вторник, 24 януари 2012 г.

ВСЕКИ ЧОВЕК УМИРА, НО НЕ ВСЕКИ ЖИВЕЕ ИСТИНСКИ - РИМЕЙК


Определено Виктория е една от най-красивите жени в
 момента, затова публикацията ми е с нейна снимка!


Най-жалкото е когато губиш едно от последните неща, които имаш - достойнството си. Може би с него си отива и вярата.....









Николай Николов

понеделник, 23 януари 2012 г.

ПРОРОЧЕСТВАТА НА БИБЛИЯТА ЗА НАШЕТО ВРЕМЕ


Ще ви пусна поредица от историята на човечеството записани като пророчества в Библията още от Стария завет написани хиляди години педи Христа, както и тези в Новия завет! Всичко написано се е случило едно към едно и продължава да се случва и сега направо пред очите ни, защото последните дни са дни на последните пророчества! Така, че историята не може да се промени и скрие! Дадени са напътствия за хората и за тяхната съдба и как да постъпят! Направен е и компютърен анализ от който ще видите как някои слова се повтарят точно определен брой пъти и през определен интервал, които потвърждават други неща. Това е невъзможно да се направи от никой земен човек защото вероятността за такова съвпадение е 1 на 10 степен! Говора се придружава и с текст! Мисля, че настъпи време да научите някои неща! Искам да Ви предупредя, че не съм набожен и не членувам в никаква секта и съм се уповавал само на науките, но има наука за живота която е твърде проста, но не знам дали ни е съдено да знаем това! Приятно гледане! 
 1.
Get Adobe Flash player 2.Get Adobe Flash player 3.Get Adobe Flash player 4.Get Adobe Flash player 5.Get Adobe Flash player Следва продължение………

Николай Николов

неделя, 22 януари 2012 г.

ПРОРОЧЕСТВОТО НА БИБЛИЯТА ЗА ЕВРОПА



Вижте какво е предречено в Библията за нашия континент! Приятно гледане!

    Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Изгледайте тези филми които ви се отварят след свършването на всеки! Ако желаете може и по ваш избор! Всичко добро Ви желая!

 Николай Николов

ВЪЛНОВАТА ГЕНЕТИКА

Изводите от експериментите с ДНК потресоха даже самите учени: след насилствена смърт гените не се разрушават напълно, а оставят фантом, който носи информация. Той съществува около 40 дни! След това изчезва. Но не съвсем. Информацията, заложена в ДНК, никога не изчезва безследно. През 80-те екипът на ст. н. с. П. Гаряев получил удивителни резултати. Вземали ДНК от щитовидна жлеза на теленце и в кюветата на спектрометър "Малверн" я облъчвали с червена лазерна светлина. Фотоните на лазера, взаимодействайки с ДНК, сякаш изобразявали свойствата на препарата. Ако молекулата на ДНК притежавала способност за движение, това влияело върху поведението на фотоните. Опитвали се да разгадаят как два микроскопични набора хромозоми от мъжки и женски полови клетки "ръководят" издигането на грамадното "здание" на биологичната система, съставено от тухличките на живота - белтъците.

 . Get Adobe Flash player

 Николай Николов

петък, 20 януари 2012 г.

ПИСМО ОТ СВЕЖО ДО МЕН - ЗА ТРЕТИ ПЪТ

Здравейте,
пишем Ви по повод вашите коментари и публикации в Svejo.net.
Тъй като сте от дълго време потребител на сайта, решихме да ви пишем с цел да запазим добрият тон. Вие систематично нарушавате общите условия на сайта и имате агресивно и неморално отношение в коментарите си. Искаме да Ви предупредим, че няма да толелираме вашите изказвания и ако продължавате да нарушавате общите условия ще Ви бъде забранен достъпът до  сайта.
Svejo.net е социална медия, която носи отговорност пред своите потребители и читатели и не бихме желали агресивно поведение да бъде демонстрирано, не само от ваша страна, а от страна на всеки, които не спазва добрия тон.
С уважение,

Екипът на Svejo.net



Xenium Ltd.




Poligraphia Office Center fl.4, 47A Tsarigradsko Shose,
Sofia 1124, Bulgaria



ПОТРЕБИТЕЛ СЪМ НА "СВЕЖО" ОТ 2009 ГОДИНА И ВИ ВДИГНАХ ПОСЕЩЕНИЯТА СЪС 1500 НА ДЕН ОТ 3 500 ГРАДА В СВЕТА, А СЕГА ВИ СТАВАМ НЕУДОБЕН, НАЛИ! ЗАЩО?! - ПОСОЧЕТЕ ТОЧНИ ПРИМЕРИ! НАЛИ УЖ СТЕ СОЦИАЛНА МЕДИЯ?  КОЕ ВИ ОБИЖДА - СВОБОДНОТО ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕ ЛИ?! ТОВА ВИ ГО КАЗАХ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ,  ЗАЩОТО ВИ НАПУСНАХА  НАЙ - УМНИТЕ И ПУБЛИКУВАЩИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ХОРА.  ТЕ СА СТОТИЦИ!  А ВСЕ ОЩЕ ТЪРПЯЩИТЕ ВИ МОХИКАНИ СЕ МЪЧАТ НЕЩО ДА ПУБЛИКУВАТ!  КАЗАХ ВИ!:  - С ТАЗИ ПОЛИТИКА НА УГОДНИЧЕСТВО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И С ТЕЗИ СОБСТВЕНИЦИ КОИТО СЕ ИЗЖИВЯВАТЕ КАТО БОГОВЕ, ВИЕ ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ИНТЕРНЕТ! НЕ МИ ПУКА НА МЕН! ПРАВЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ,  НО СЪВЕТИ НЕ ЖЕЛАЕТЕ А СТЕ СЛУГИ НА ПАРИТЕ! С ЦЕНЗУРА И ДИКТАТУРА, ПРОСТО НИКОЙ НЕ ПРОГРЕСИРА  А СЕ РАЗПАДА! ОТ ВАС НИТО ПАРИ ПОЛУЧАВАМ, ПРОСТО НИЩО - И ПИША НА ДОБРА ВОЛЯ, НО ЯВНО НЯКОЙ ИСКА ДА Е СЛУГА НА СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ! ЛЕСНО Е ТАКА НАЛИ?! ПОМНЕТЕ - ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО В ТОЗИ СВЯТ! И ПАК ВИ ИСКАМ ПРИМЕРИ НО НЕ В ИМЕЙЛА , А ТУК ДА ГИ ПОСОЧИТЕ С КАКВО ВИ ОБИЖДАМ! ВСИЧКО ДОБРО ОТ МЕН!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Я ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ОТГОВОРЯТ ТЕЗИ "СМЕЛИ" БЪЛГАРСКИ "МЪЖЕ"?



ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
Дата на раждане: 28 юни 1957 г.
Място на раждане: с. Сирищник, Пернишка област
Националност: Българин, може би да ама не?!...
Семейно положение: Женен, с двама синове.

След едномесечно разследване от страна на журналиста Георги Георгиев, се е оказало, че президентът редовно употребява марихуана, дори по време на работни срещи в сградата на президентството. Според източник, пожелал да остане анонимен, в специално отделена част на Ботаническата градина към БАН се отглеждат елитни сортове марихуана, включително и модерният напоследък сорт генно-модифициран индийски коноп РСА-121, разработен в САЩ. Според същият източник напоследък това е любимият сорт на президента, тъй като освен че има и повече тетраканабинол (наркотичното вещество в индийския коноп), няма го и страничния ефект на параноя.



В резултат на публикуваните доказателства във в. Дневник, на 1.04.2010 г. президентът Първанов призна за употребата си на индийски коноп. „Да, употребявам индийски коноп, позволявам си да пуша и така намалявам стреса. По никакъв начин не съм накърнил националните интереси, още повече – защитавал съм ги по-ефективно.“ Първанов уточни, че „редица държавни глави употребяват марихуана“, но отказа да посочи имена. Според него „съвместното пушене на индийски коноп с други държавни глави подпомага сближаването между различните държави и съдейства за изграждане на приятелска атмосфера при водене на трудни преговори“, нещо като Лулата на Мира. „Не съжалявам за употребата си на индийски коноп, тъй като съм го правил в интерес на България. Не смятам делото си за криминално макар, че може би да а може би не, просто не знам, противоречи ли на българското законодателство. Не съм зависим и ще престана веднага да пуша марихуана щом изтече мандата ми като президент на Република България, а този момент е близко.“


Интересна е позицията Пламен Янев, кмет на Сирищник (родното село на президента), според която пушенето на коноп е стара традиция в областта и той не се учудва от изнесените в пресата факти. Благодарение на тази традиция броят на депресиите в селото се доближава до нулата, алкохолизмът е непознато явление, от години няма нито едно убийство и селото е едно от малките села в страната с положителен прираст на населението. На редовно провежданите празници като празникът на кукерите и събора на селото се пуши по неговите думи „тази хубава билка”! Ами то така се почва: ПОЧВА СЕ ОТ МАЛКИЯ И СЕ СТИГА ДО ГОЛЕМИЯ! ТОЙ ИЗВЪРВЯ ТОЗИ ПЪТ! ОСТАНА МУ ОЩЕ МАЛКО, ДАНО НЕ СЕ ПОДХЛЪЗНЕ И ПАДНЕ! ТАКА СЕ ПОЧВА: ПИЕШ ПО ЕДНО И ДВЕ И ПОСЛЕ ЦЯЛО ШИШЕ, ПОСЛЕ СТОИШ ПО-ДЪЛТО В МАЗЕТО ИЛИ КИЛЕРА А НА КРАЯ ГУБИШ ОРИЕНТАЦИЯ И ОТ КОМУНИЗЪМ И ИСТОРИЯ ЗАПОЧВАШ ДА ГОВОРИШ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАЩОТО ЗА МОМЕНТ СИ В НЕЯ, НО КАТО ИЗТРЕЗНЕЕШ ИДВАТ АБСТИНЕНТНИ НАСТРОЕНИЯ! ЕТО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ! ПРОСТО ИСКАМ ЕДИН ПО - ДОБЪР ЖИВОТ ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД!


Да, президентът носи на ръката си скъпо бижу, не може да му се отрече, че има вкус. Държавният глава на република България Георги Първанов доказва, че е естет и ценител на елегентните мъжки аксесоари. На ръката му от месец грее уникален ръчен часовник, произведен от тузарската фирма „Картие“, изработката е ръчна и бижуто е уникат. ВИП персони от столичния хайлайф отдавна забелязват, че семейство Първанови от скоро време заделят огромен финансов ресурс за луксозни дрехи, аксесоари и нови придобивки в домакинството си. Но този път суетата на президента надмина всички очаквания, реалната стойност на въпросният часовник надхвърля стойността от 50 000 долара!


 Ако се разровите малко то ще видите, че в списъка на бизнес делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година, е вписано и името на Алексей Илиев Петров които е придружавал държавния ни глава / така нареченият Президент на България/. Иначе е селско момче от пернишко, скочило от Голф двойка направо в Мерцедес, а след това и в самолет... Явно връзката между тези пичлемета и уж държавни газарчета не е случайна! Сега се гласи рокада за президент, при която мястото уж ще се заеме от един Нагъл Престъпник с име Алексейчо Петров, но приятелче Алексейчо, чадо мое, да знаеш няма да стане защото си абониран  за затвора, но по - точно и по - вярно за един по - добър свят, които се нарича от нас физиците „Скаларно поле” или още Сингулярност, място пренаситено от особени електромагнитни полета наречени грубо: Души Небесни. Или казано по друг начин, чадо мое "Царство Небесно". Тъй като там ще дотича скоро и Гоце, то ще имате удоволствието да гледате на България, но само ако някой архангел ви разреши, защото там да знаете пространството е четириизмерно , а в средата има и черна дупка!!! Приятен път Ви желая, чада мои! В името на Отца и Сина и Светаво Духа …. Амин!

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

Николай Николов

︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤──

четвъртък, 19 януари 2012 г.

НАПИСАНО ОТ ОСАМА БИН ЛАДЕН В ЧЕСТ НА W - БУШ

РЕШИХ ДА НИ ВИ ЗАНИМАВАМ САМО С МОИТЕ ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТАНАХ ДОСАДЕН ДАЖЕ И НА "Свежоооооуууу-УРА......аааа"!!!!!!! МА..им, Д. Е.А!........!! ⓛⓞⓥⓔ THESE PEDERASES ( )!!!!
След като извършва атентатите от 11 септември, 2001 година, Осама бин Ладен – виновен или не, осъзнава, че цялата разузнавателна и военна машина на американците ще тръгне по петите му. Дните му са преброени. Гибелта го дебне на всяка крачна, но той знае, че мисията на неговото дело вече е изпълнена. Готов да посрещне съдбата си! Готов да погледне смъртта в очите, Бин Ладен изпраща писмо до всички мюсюлмани по света! Посланието достига и до ФБР! Оттам е предадено директно на действащият президент на САЩ – Джордж Буш! С огромна мъка в сърцето американският президент прочита призива на най-издирваниа човек на планетата, но знае, че вече е късно…
П.С. Предупреждаваме, че по нататъшните редове са художествена измислица, но са доста близки с истината …
Правоверни и всевярващи в силата на Аллах!
Денят приближава. Ние ще победим Запада. Голямата грешка на християните да елиминират жената от учението за вярата даде своите резултати. Църквата им още крие истината 3а Дева Мария и Христос. Единственият достоверен факт в религията им е разпъването на кръста на горкия човекомъченик. Евреи, католици и православни не могат да се понасят взаимно. Всевишният ги наказа чрез жената. Тя се изправи на нож срещу мъжа. Внуши му религията на парите и властта и започна да се продава единствено срещу тях. Превърна любовта в пазарлък.
Трупането на имане – имоти, луксозни вещи, маркови дрехи, превзе душите им. Всичко и всеки се продава и купува. Вече няма християнин, който да устoи на силата на парите. Жаждата за власт и богатство пресуши достойнството им и разпали суетата. Откупуват греховете си със злато. Продават силата на законите си. Престанаха да раждат и възпитават мъже. Нямат вече смелите рицари, които безстрашно се изправяха срещу нас преди десет века в Светите земи. За днешните мъже Кръстът вече не струва нищо. Жените им ги наказаха чрез синовете им. Лишиха децата си от издръжливост на бурите и несгодите. Носят ги на ръце по пътя, който един мъж трябва да извърви сам. Учат ги да искат всичко, без да дават нищо. Внушават им, че светът им принадлежи и няма нужда да се борят, 3а да го имат. Неверничките властват чрез синовете си. Бащите загубиха битката 3а достойнствата на мъжкия свят.
Правоверни! Западът е препълнен с хленчещи и пред най-малката трудност мъже. Не търпят глада. Не издържат студа. Не могат да крачат в пустинята. He гледат към високото и треперят пред дълбокото. Единственото място, където се чувстват сигурни, е под фустите на жените и майките си. Достойнството им се измерва с портфейлите им. Силата им-с алкохола. Посягат към хашиша, не да превъзмогнат болката от раните в битките, а да оправдаят страха си от сраженията. На светите празници гуляят, а в делниците мързелуват. Не обичат, а се лигавят. Жените ги мачкат, а те се спасяват, изневерявайки им.
Правоверни! Свещеният джихад е настъпил. Ако се бием с тях, това е защото сме свободни мъже, които не подценяваме ценностите. Всеки един от нас е сто пъти по-силен от цялата им армия глезени деца. Ние сме синове на пустинята. А нашите майки са дъщери на Всевишния…
Правоверни! След два дни християните ще осиротеят… – Светият отец, единственият досега папа, с когото можехме да разговаряме, ще се изправи пред Страшния съд. Не му стигнаха силите да довърши моста между религиите. Интригите oколо него го задушиха. Дори неговият Господ не му отреди повече време. Успя да разчупи традициите на неверниците и да отвори вярата им към хората, но се предаде накрая. За последна утеха ще събере най-много скърбящи на погребението си. За последно ще ги предупреди, като сложи на ковчега си Знака на Дева Мария. Само той имаше връзка с мистичния Божи план 3а човечеството. Нека почива в мир и Аллах да е благосклонен към делата му. Страшното ще започне след него. Гответе се. Денят наближава.
Осама Бил Ладен
Из книгата: “ Знакът на Българина“; автор: Димитър Недков
Познати ли са Ви тези редове, мили българи! Изглежда, че „най-големият враг“ на Америка не е закостенял талибан живеещ в пещерите. Напротив човек доста наясно с предстоящият крах на християнската цивилизация. Лъжата, в която живее целият Запад ще им изиграе доста лоша шега. Америка, Европейският съюз и техните съюзници са „Колоси на глинени крака“, които очакваме да се сгромолясат с гръм и трясък. Упоени от милите приказки на техните управляващи, че са „най-качественият“ човешки материал на планетата и всичко им принадлежи по-право ги заслепява да отворят очите си за истината. Чревоугодническото и консуматорското общество ще трябва или да се адаптира или да умре! По-вероятен е вторият вариант!
Все известно е, че в света има три свещени народа – българският, арменският и сирийският! Съдбата на тези народи е идентична макар и да разделени от километри земя, от хиляди години история и купища артефакти за изконното им право да твърдят, че са носители на древно духовно учение! Българите макар и позаспали се събудиха с мощен протест срещу икономическият геноцид, който им налагат. Сирийците, макар и да избиват, всеки ден пълнят улиците на Дамаск, Хомс, Идлиб, Латакия, Тартус, Дейр Аз-Зур, Дара’а, Суейда, Хасаке, Камашли и Алеп, заявявайки открито: „Искаме си свободата, искаме бъдеще за децата ни и няма да мръднем от тук, докато не ги получим!“. Храбър народ, достоен за уважение! Последните, но не и по значение – арменци! Първата християнска държава, въобще глобално! Съхранила учението на Христа и предала го за поколения напред! Мисля че няма какво друго да се добави!
Възходът на Изтока с Армения, Сирия и България тепърва предстои! Духовните пазители на човечеството ще заемат достойното си място в човешката цивилизация и ще я поведат, за да я избавят от милионите грехове трупани с години!


Николай Николов

сряда, 18 януари 2012 г.

КАК СЕ КРАДЕ ЗЛАТОТО И НЕ САМО ТО НА БЪЛГАРИЯ!



В България отново се заговори за огромни находища на злато! Очевидно красивата ни родина не е богата само на изящни природни картини, но и на невероятно огромни запаси от благородни метали – злато и сребро! В студиото на „Бодилник“ на телевизия ТВ7 проф. Вълко Гергелчев пусна сензационната новина, че в България има 20 хил. тона злато, които се оценяват на 1,1 трлн. долара./ ВЯРНО Е!
В момента у нас се експлоатира само златната мина край Челопеч от дружеството „Челопеч Майнинг“ на канадската „Дънди прешъс метълс“, която обаче прави допълнителни проучвания за разширяване на добива на ценните метали там. Дружеството вади годишно около 1.5 млн. тона смесена медно-сребърно-златна руда, от която в обогатителната фабрика на мината се прави концентрат и той се праща за преработка и извличане на златото в Намибия.
Същата тази канадска компания наля сериозни пари, за да си купи лоби в Парламента! Вербувайки вече половината ни народни представители, те без проблем си осигуриха взривяването на военните заводи в Челопечене. Канадците, леко подкрепени от американците, предварително са знаели за огромните находища на злато и сребро в района! След уж случайните взривове експерти и военни се надпреварваха да обясняват как никои не е знаел какво се случва и, че опасност за гражданите няма никаква!
Три дни след 3 август 2008 година, Пентагонът изразява готовност да отпусне техника и средства за справяне с последиците от взрива край столичния квартал Челопечене. Информацията бе изнесена от председателят на парламентарната комисия по външна политика Соломон Паси. Той не посочва параметри за помощта, но казва, че веднага слез взривовете на 3 юли, американски военни специалисти са предложили своята подкрепа, която България „няма причини да не приеме“.
Сега историята се повтаря! Малко преди да пуснат „сензацията“ за откритие на находище от близо 100 тона злато около Трън, разговаряхме със старши лейтенант Марин Димитров! Според него дъщерната компания на канадската „Юромакс Рисорсиз“ – „Евромакс Сървисиз“ – е открила изумителна археологическа находка край трънско!
Според информация на БТВ, „добивът на злато в Трънско е започнал още преди новата ера. За това свидетелстват самородното злато в местния музей и жителите на селата, на които е давала живот мина „Злата“.
Фабриката е затворена от четвърт век, а под руините на бившата мина все още има следи от златотърсачи, които промиват наноса в търсене на ценния метал“.
До тук нищо нетипично освен мина „Злата“ е затворена поради залежи от уранова руда. Дори и да има добив на злато околната среда ще търпи невероятни щети! Идва моментът да се запитаме: “ Защо толкова години не се е обработвали тази мина,за обогатяване на държавният бюджет?И защо концесията върху мината е дадена на чужденци?
Второто находище, което откриват канадците в района на Руй планина. Това находище обаче е над живописното ждрело на река Ерма, където общината развива туризма. За да се извлече ценният метал, цялото ждрело трябва да бъде разрушено! Но остава открит въпросът само злато ли има там? Според лейтенант Димитров както винаги не ни казват цялата истина! Той сподели информацията, че в Трън е открита находка подобна на откритите три гробници през 1977 година в гръцкото село Вергина. Там археолози откриват множество артефакти, включително уникална сребърна глава, железен шлем, щит, церемониални оръжия и обект, първоначално определен като скиптър. Археолозите смятали, че главната и най-голяма гробница е на Филип II, бащата на Александър Македонски, който бил убит през 336 г. преди Христа. Това дава повод на специалистите да мислят, че някои от предметите намерени в гроба, включително шлем, щит и сребърна корона, първоначално са принадлежали на самия Александър Македонски, тъй като е известно, че неговият половин брат е наследил тези царски украшения след смъртта на Александър.
Дори в опитите си да разберем какво точно ще правят канадците на наша територия стигаме и по-далеч в заключенията си! Ако предположим, че империалистите подобно на всички преди тях, са си наумили, че искат да управляват света и започват да контролират целият пазар на антики, артефакти и други ценни находки. За провеждана такава политика се говори както за Сталин, Хитлер и Наполеон, така и за сегашните политици в САЩ. Прокрадва се идеята за пълно доминиране на английските империалисти върху планетата и може би според тях всички символи на окултните науки биха им послужи ли добре. В действителност Александър Велики е плячкосвал какво що свари през многобройните си походи. За един такъв поход разказват хронистите:
„В края 334 г. и началото на 333 г. Александър Македонски завладял голяма част от Мала Азия. Той водел предпазлива политика. Отнасял се с уважение към местните обичаи, не увеличавал данъците, както и не променял в не гръцките области местното управление. По същото време персийския цар Дарий ІІІ събрал и подготвил голяма армия. В средата на 333 г. той потеглил с нея в Северна Сирия за среща с Александър.Срещата между двете армии станала през есента на 333 г. при град Исав Противниците разделяла неголямата река Пинар. Битката завършила с победа за Александър. Дарий ІІІ избягал, а Александър Македонски взел голяма плячка- целият богат персийски лагер с походния дворец на Дарий. „
Но това въобще не е всичко! В Дамаск е пленена част от царското съкровище, както и голям брой знатни пленници. Александър превзема Египет, Палестина и Вавилон. В Суза, една от столиците на Персийската империя Александър заграбва огромни съкровища и част от хазната на персийския цар. Бойни действия се водят в Бактрия и Согдиана (на територията на съвременните Афганистан, Таджикистан и Узбекистан). Разбирайки какви богатства крие Индия той нахлува и там! За 4 години и Индия е в краката му! Империята му се простира от западното крайбрежие на Балканския полуостров до Индия.
От където е минал той е заграбил богатства, като сами се досещаме, че между тях има и невероятни находки. Според нашият събеседник именно съкровището на Александър Македонски се крие в ждрелото край Трън. Изчаквайки 5 минути замислен, той споделя с нас: „Видях документ, който засекретява информацията относно добивът на благородните метали и изнасянето им в чужбина! Защо? Защо богатствата на България трябва да изтичат навън?! В тази нота имаше доста интересен казус – имаше обяснение как освен ценни суровини и други „предмети“ (необозначени какви) ще излизат извън границата на държавата ни, но само след пряко съгласуване с определен кръг хора!“ Какви са тези „всемогъщите“ можем само да гадаем. Имайки в предвид колко морални са нашите управляващи, няма да се учудя ако тази история много се доближава до истината!
Документи няма, нито каквато и да било информация за добива! Снабдяват ни само със „сензационните“ новини: „Колко?Къде? и Какво?“. А на въпросите: „Защо? Как? и Кога?“ никои не ни повдига завесата! На практика излиза, че ходим върху купища злато, а сме най-бедната държава в Европа! Странен парадокс! Сега може би, за да оправдаят добива на злато в региона ще ни обяснят, че така ще се отскубнем от финансовата зависимост на американците и евреите, както месеци наред медиите тръбяха за прекратяването на енергийната ни зависимост от Русия, чрез добив на шистов газ. Ако питате каква е ползата от добивът на злато и сребро, обясняваме. Ситуацията е сходна с откритото голямо находище на газ край плевенското село Девенци, от Тексаската компания „Трансатлантик петролиум“. След новината икономическият министър Трайчо Трайков, заявява че „цените, на които ще купуваме газ от новото находище, ще са поне с около 30-40% по-ниски от пазарните, защото разходите са по-малки в сравнение със себестойността на горивото, транспортирано през 3000 километра“. Извод: НАДЯВАМЕ СЕ,че ще купуваме с 30-40% по-евтино СОБСТВЕНИТЕ СИ РЕСУРСИ от американците. А, и някоя и друга мижава концесионна такса. Толкова за ползите.
Ето как се разпределят приходите от концесията:
За нас (държавата) остават между 1.5% и 4% от цената на златото и 100% от цианида. 96-98.5% от цената на златото и 0% от цианида пък отиват в компанията. Към концесионната такса прибавяш и 20% ДДС, и още 10% печалба и заплати и осигуровки 30% за работниците. За сравнение днес по българската национална телевизия показа договора за Челопеч. Договорката била 98,5% от златото за концесионера и 1,5% за БГ.Такова „чудо“ само в колониалните държави съществува.
Разбира се трябва да прибавим и фактът, че големите ползи идват не от мижавите такси, а от непреките ефекти като: работни места, транспорт и свързани сектори. Тези компании са едни от най-големите инвеститори у нас.
След вълнуващата новина трябва да помислим реално! Златото в Трън не е на кюлчета. Както и диамантите в Конго не са обработени, и стават скъпи в работилниците в Холандия и в Белгия. Защо не се обясни на хората колко е скъп този добив, и че ние НИКОГА няма да можем да добиваме злато?
В България самородно злато НЯМА! Както и на Балканите. Има медни руди, сребро, но златото е в микроскопични количества в рудите с цветни метали, за добива на което са необходими скъпи технологии, които у нас ги няма.
Имаме добри технологии за производство на домати, но дори и тях ги внасяме! Защо ли?

П.С. Да не забравяме заветът на Ванга:
Всичко скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)
* * *
Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.
(Казано пред Мариана Конова)
* * *
В България има много злато и един ден то ще бъде открито.
(Казано пред Мариана Конова)
* * *
Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медени чаши ке пиете, но вода нема да имате.
(Казано пред Ценка Георгиева от Рупите

Взето от Интернет, но забравих от къде а има ли значение.....


Николай Николов 

вторник, 17 януари 2012 г.

® КАКВО КАЗА БАЙ ДОКТОР ®

С хирургически методи - режеш и хвърляш, режеш и хвърляш. Да не ти е жал за гангренясалото изхвърлено. То здраво няма да стане. До тук добре. Това е от гледна точка на здравото спрямо болното. Да, но от "болна" гледна точка това е неправилно - не ние сме болни а вие. Е, дуализъм, нали?
Че е нужна операция никой не спори. Въпросът е : у кого е скалпела? И какво ще режем : здравото или гангренясалото? Засега по всичко личи, че се реже здравото.И икономиката гангреняса, за морала да не говорим въобще - само неморалните хора говорят за морал, моралните го утвърждават с действията си. Селското стопанство бере душа с експеримента на който е подложено. Експеримент с название "А бе тъкмо научих моето магаре да не яде и то взе че се гътна". Горе-долу това е всичко. Ами хората? - ще пита някой. Какви хора?!? В лабораторията са само лаборантите и опитните мишки. Хора няма. Опитните мишки и те са на път да се "гътнат". А след това? След това какво?! Лаборантите ще заемат мястото на опитните мишки. А кой ще заеме мястото на лаборантите? А бе вие досадници много питате и всичко искате да знаете. От коя лаборатория сте вие? Я си дайте документите за проверка .
Звучи ви до болка познато, нали? Е, под слънцето - нищо ново.


Друг Някой си.........


Николай Николов!