събота, 17 август 2013 г.

ИЗВЪНЗЕМНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО

, от д-р Майкъл Сала (Michael Salla), ExoPoliticsЧудесна поява на НЛО и съобщение, получено на планината Шаста.

През уикенда 3-4 август 2013 г. извънземни изпратиха важно трансформиращо съобщение за човечеството на работен семинар, воден от перуанския контактьор Рикардо Гонсалес на планината Шаста, Калифорния.
Извънземни са дошли в мир и дружба и желаят да участват в позитивен обмен с човечеството. Те желаят да подкрепят граждански базирани форми на галактическа дипломация, което ще помогне на човечеството да се присъедини към галактическото общество.
На семинара в Sand Flat на планината Шаста в присъстваха около 50 души. Работният език беше испански, с превод на английски. Участниците можеха да снимат всичко, което виждаха.
Рикардо ни разказа за своя опит с физически наблюдения и контакти. Той каза, че неговият първи контакт е бил през 1996 г. в Перу с “вътреземен” от древна подземна цивилизация.
През 1997 г. той имал друг контакт, влючващ среща с висок на ръст извънземен от "нордически" тип, на име Антарел, в пустинята Чилка в Перу. Рикардо бил качен в космически кораб с Антарел през 2001 г.
Последният му контакт бил на 26 август 2012 в планината Шаста. Преди контакта голяма група от 55 души имала физическо наблюдение на транспортно средство, което не изглеждало да е самолет или сателит.
Контактът през 2012 г. се състоял след като голяма група завършила семинара сутринта на 26 август. Рикардо получил психографично съобщение (чрез автоматично писане) да се върне на мястото на палатковия лагер и група от 13 души още веднъж видяла нещо, което изглеждало като извънземен кораб.
Това било друго “програмирано наблюдение” за точно определено време – 21 ч., за което Рикардо съобщил на няколко души предварително, така че те били подготвени. Рикардо получил следващо психографично съобщение да отиде сам навътре в гората.
Корабът изпратил лъч от светлина или кълбо от плазма, което го транспортирало в космическия кораб за около час и половина. Когато се върнал, били изминали само 15 минути по земно време.
След встъпителната лекция на семинара през август 2013, Рикардо отговори на въпроси. Когато го запитах как вселенският закон за привличането се прилага при контакти с позитивни и негативни хора и извънземни, Рикардо каза, че има три важни положения, които определят естеството на неговите контакти:
Намерението трябва да съответства. Позитивни намерения привличат позитивно настроени извънземни.
Вибрацията/честотата трябва да съответства. Участващите хора трябва да повишат тяхното съзнание на ниво, което е съвместимо с това на извънземните.
Трябва да има покана.
Това изглежда са здрави принципи, за да може да се състои контакт с извънземни с необходимото взаимно уважение. Това изисква дълъг процес на подготовка, при който да се преодолеят всички индивидуални страхове.
Рикардо направи редица упражнения, което помогна на групата да се почувства комфортно с възможността за извънземно наблюдение или контакт. Енергията на планината Шаста дава уникална възможност за подготовка за необичайното.
Между упражненията Рикардо и други членове на групата направиха снимки на НЛО-та, които се появиха.
Рикардо обясни, че когато НЛО пулсира с ярка светлина в отговор на намарение/молба, това е характеристика на извънземен кораб. Той каза, че групата ще има “програмирано наблюдение”, което включва предварително уведомяване кога ще се появи извънземният кораб.
Рикардо беше обявил публично за програмирано наблюдение по чилийска телевизия един месец преди семинара в Шаста. Според психографското съобщение, което той получил, наблюдението трябваше да се състои между 21-22 ч.

Рикардо обясни, че извънземните транспортни средства идват в три различни големини.

Има големи кораби-майки, с размер от няколкостотин метра до близо 20 километра.
Има разузнавателни кораби, които са с размер около 30 метра.
Има и автоматични сонди с диаметър около два метра или дори по-малки, които са безпилотни.

В 21 ч. участниците в семинара бяха инструктирани да започнат да пеят ОМ и да продължат да пеят около час. Това беше направено с цел да се постигне съвместима вибрация/честота с потенциалните извънземни посетители. Участниците успешно идентифицираха различните обекти, които виждаха. Самолетите се идентифицираха лесно, също и сателитите.
Един от обектите в 21,10 ч. изглежда имаше характеристиките на извънземен кораб. Той се приближи повече до земята, отколкото сателитите, пулсираше с ярка светлина, и неговата траектория не изглеждаше равномерна. Не издаваше шум като самолет, но все пак не беше еднозначно. До 22 ч. нито един от другите 30 обекта, които видяхме, не изглеждаше да е от извънземен произход.
В около 21,55 ч. Рикардо помоли участниците да се подготвят да получат съобщения от всякакъв род от ивънземните. Скоро след това един обект излъчи ярка червена светлина. Той беше близо до хоризонта, така че наблюдението беше кратко.
Рикардо интерпретира това като знак, че групата ще получи съобщение. Той получи съобщение и започна да го обявява, когато един обект, движейки се на юг, започна да свети ярко и излъчи много интензивен светлинен импулс.
Това беше заснето от няколко участници. Ето едно видео, което е на испански, но си заслужава гледането:
Това беше най-еднозначната демонстрация на извънземен кораб. Рикардо завърши четенето на съобщението и като по сигнал друг обект се появи и засвети ярко, преди да излъчи интензивен светлинен импулс.
Това беше втора еднозначна демонстрация на извънземен кораб. Най-важното, това потвърди точността на съобщенията, които Рикардо получи преди това.

Ето съобщението:

 “Да, това сме ние. Вие можахте да се уверите в нашето присъствие при това програмирано наблюдение. Ние го направихме по този начин, за да предложим нашата подкрепа, за да не загубите силата си да вървите напред. Контактът с нас е реален. Но по-важна е нашата дълбока връзка с вас. Ние имаме съобщение за Майкъл Сала. Ние желаем реалната причина за нашето присъствие да достигне до повече хора. Ето защо е важно той да разбере нашите позитивни намерения за контакт и нашия интерес за започнем обмен с вашето човешко общество. Ние ще подкрепяме Майкъл в тази задача. Контактът беше установен. Много важни промени приближават. Бъдете внимателни. Антарел”

Последния ден сутринта имаше още едно упражнение, водено от Рикардо, за използване на визуализация. Имаше дискусия за вечерното наблюдение и за важността на съобщението от извънземните да се подготви човечеството за контакт.


http://exopolitics.org/extraterrestrial-message-for-humanity/
http://lucecita.blog.bg/novini/2013/08/10/izvynzemno-syobshtenie-za-chovechestvoto.1138409

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар