петък, 30 август 2013 г.

БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА


"България катастрофира, изчезва, без значение кой е ляв и кой десен, българските жени не раждат, няма по-бързо изчезваща нация в белия свят. Това е проблемът на България", казва в интервю за "Фокус" математикът проф. Михаил Константинов. Според него, най-страшната катастрофа в България е демографската.
"Трябва да се намери начин българските жени да останат в България и да раждат. Трябва да се разработят стратегии и да започнат да се изпълняват в най-важните области. Коя е най-страшната катастрофа? Демографската. Тя няма да се реши с раздаване на пари за всяко следващо дете и си затъваме в нея по най-безобразен начин. И както е тръгнало, след 20-30 години българите изчезваме като народ”, коментира проф. Константинов.
Според него социалните мерки на правителството не са достатъчни.
"Отдавна е известно, че икономическото положение на хората се оправя не с помощи, а с подпомагане на икономиката. Ако нямаме ръст и позитивно развитие на икономическия климат в страната, нищо няма да направят с помощи. Да раздадеш едни пари за изяждане и пиене не е лошо, но никаква полза няма от това. Трябва да се подпомогнат ефективните производства, да се разработи стратегия за бъдещото развитие на страната, какво ще правим – туризъм, електроника, пътищата ли ще си оправяме. Досега управляващите не са заявили такава програма. Раздаването на пари на калпак не решава никакви проблеми”, коментира той.


ИЗТОЧНИК: http://pogled.info/

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

7 коментара:

  1. Айде стига негативизъм...Много мерси...На 10 ноември пеехме 45 години стигат,стигат...От тогава минаха 25 почЕти...Ами още не са ни затрили!!!!!Айде,четете книжки,ем да се ограмотявате,ем да се образовате!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. АБЕ ПРИЯТЕЛЮ, ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СЕЛА СЕ ЗАТРИХА, В КОЛКО СЕЛА СА СЕ САМО НАСЕЛИХА МАНГЛИ?! ЗНАЕЩ ЛИ, ЧЕ НАПРИМЕР ЯМБОЛ ОТ КЪДЕТО СЪМ ТО ОТ 100 000 ЧОВЕКА СЕГА Е 30 000? ДА НЕ БИ ДА СЕ ИЗПАРИХА?! ПОРАСТВА САМО СОФИЯ И САМО ТАМ ПОЛУЧАВАТ ЩО ГОДЕ НЯКАКАКВИ СНОСНИ ДОХОДИ, И ТО НЕ ВСИЧКИ. ЗНАЕШ ЛИ , ЧЕ В НАЙ-ДОБРИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ-БУРГАС, КЪДЕТО ПЪК ЖИВЕЯ СЕГА, 60% СА БЕЗРАБОТНИ И САМО ПРОСТИТУЦИЯТА ПРОЦЪФТЯВА?! Я НЕ ХОДИ САМО ПО ХОТЕЛИ И ПО КУРОРТИ А ВЗЕМИ СЕ РАЗХОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ, ЕЙ ТАКА НА ПОСОКИ, С КОЛЕЛО ЗА ДА ВИДИШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ! ДА ТИ КАЗВАМ ЛИ ЗА ВИДИН И ОБЛАСТТА, ЗА СТРАНДЖА, ЕЛХОВО, ТОПОЛОВГРАД, СТАРА ЗАГОРА, ШУМЕН И ТАКА НАТАТЪК….. ДА ВИЖДАШ НЯКЪДЕ ОСТАНАЛА ФАБРИКА, ЗАВОД ИЛИ КОМБИНАТ?! ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ДВЕ ОТ ТРИ ДЕЦА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ В ЧУЖБИНА?! ЕБА ТИ ПОЗИТИВИЗМА! А СТАРИТЕ ХОРА НА СЕЛО, КОИТО НЯМАТ ДОСТЪП И ДО АНАЛГИН, ЗАЩОТО НЯМА АПТЕКА, А КАМО ЛИ ЛЕКАР? И ДА ЗНАЕШ КАКВИ ОГРОМНИ ПЕНСИИ ПОЛУЧАВАТ И КАКВИ МАРКОВИ КЛИМАТИЦИ ИМАТ! ЯЗЪК, МНОГО СИ ПРОСТ САШЕ, АМА МНОГО. НА ВСЕКИ ВРЕМЕТО ЩЕ ДОЙДЕ ТАКА, ЧЕ МАЛКО СЕ СТЕГНИ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ!

      Изтриване
    2. Време е да запеете 70 години стигат.

      Изтриване
    3. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НЕ СИ ПРАВ/А! В ГОДИНИТЕ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА САМО СЕ СЪГРАЖДАШЕ, А СЕГА ПРИ "ДЕМОКРАЦИЯТА" САМО СЕ РАЗРУШАВА, КРАДЕ И ПРОДЪЛЖАВА И ДО ДНЕС! ЗНАМ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ СОЦИАЛИЗМЪТ Е СЪЗДАДЕН ОТ ЕВРЕИНА КАРЛ МАРКС ПО ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ НА ЕВРЕИНА РОДШИЛД, ЧИИТО РОД СЪСИПВА И ДО ДНЕС ЦЕЛИЯ СВЯТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И САЩ! СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА СА СЪЗДАДЕНИ НА БАЗА НА ТРУДОВЕТЕ НА ФИЛОСОФА ХЕГЕЛ. ДВОРЯНИНА И ЕВРЕИН ПО МАЙКА ЛЕНИН Е БИЛ
      ПРАТЕН ОТ САЩ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ЗА ДА ОГЛАВИ СЪЗДАВАЩИЯТ СЕ СССР.. ЗАЛОЖЕН Е БИЛ КАТО ЕКСПЕРИМЕНТ НАД НАС НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТАЛИН ИЗТЪРВАХА КОНТРОЛА, НО С ПОМОЩТА НА ПРЕДАТЕЛЯ ГОРБАЧОВ СИ ГО ВЪРНАХА. НИКОЯ ДЪРЖАВА В СВЕТА НЕ СЕ НАРИЧА „ДЕМОКРАТИЧНА РЕПУБЛИКА” ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО, ЗАЩОТО „ДЕМОКРАЦИЯ” Е СЪЩЕСТВУВАЛА САМО В ДРЕВНА ЕЛАДА, ТОЕСТ СЕГАШНА ГЪРЦИЯ!
      МЕЖДУ ДРУГОТО НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА НИКОЯ ПАРТИЯ ТАКА, ЧЕ ВНИМАВАЙ С ЗАЛИТАНИЯТА, ОСВЕН АКО НЕ СЕ ДРОГИРАШ ИЛИ ПИЕШ.... ЗА ОПОРОЧАВАНЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ДОПРИНЕСЕ ПАК ЕВРЕИНА ЛАВРЕНТИЙ БЕРИЯ И ВСИЧКИ НЕГОВИ ИДИОТЩИНИ БЯХА ПРЕПИСАНИ НА СТАЛИН!!!! ВСЪЩНОСТ ТОЙ ОРГАНИЗИРА И УБИЙСТВОТО НА СТАЛИН С ЗАСЯГАЩА СЪРДЕЧНО СЪДОВАТА СИСТЕМА, БАВНО ДЕЙСТВАЩА ОТРОВА ПОСТАВЕНА В ЧАЯ МУ, В РЕЗИДЕНЦИЯТА В КРИМ. ИСТОРИЯТА Е МНОГО ДОБРЕ ОПИСАНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУК-В ТОЗИ МОЙ ТЪП БЛОГ. РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РОДШИЛДОВИЯ „СОЦИАЛИЗЪМ” МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В КИБУЦИТЕ В ИЗРАЕЛ. ПОСЕТЕТЕ ГИ – ЩЕ СТАНЕТЕ ОЧАРОВАН!! И НАКРАЯ ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ И ДЕМОКРАЦИЯТА И СОЦИАЛИЗМА СА ДОСТА ДОБРИ ИДЕИ, НО КАКТО Е И ПОКАЗАЛА ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ, ВСИЧКИ ДОБРИ ИДЕИ СЕ ЯХВАТ ОТ ИДИОТИ, КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ /ЯРЪК ПРИМЕР Е ФРЕНСКАТА „РЕВОЛЮЦИЯ” И КАК РОДШИЛД СТАВА С ЛЪЖАТА СИ ЗА ВАТЕРЛО ЗА ЕДИН ДЕН 500 ПЪТИ ПО БОГАТ, А ФРАНЦИЯ БАНКРУТИРА/! ПРИ НАШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ ИДИОТИТЕ БЯХА УДЪРЖАНИ ОТ СТАЛИН, БРЕЖНЕВ А В БЪЛГАРИЯ ОТ „СЕЛЯНДУРА” ТОДОР ЖИВКОВ! СЛЕД ТОВА ЗНАЕТЕ КАКВО СТАНА….

      Изтриване
    4. Не го написах във връзка с твоя коментар Ники :), все пак лакеите са същите. А що се отняся до това дали пия или се дрогирам, мисля че, ще те разочаровам. Нито едното, нито другото. Аз също не съм бил член на никоя партия, освен на задължителните организацийки на мадам БКП за промиване на детски мозъци. Даже като си правя равносметка, ако строя се беше запазил щях да приключа в някой лагер ( и не защото съм за гнилият капитализъм, като икономическа платформа или демокрацията като политическа такава). А това, че дадена идея или идеология ти допада и е добра за теб, не означава че тя е добра или допада на всички хора. Лично аз съм против всякаква идея или идеология свързана с установяване на кошерно съзнание и заличаване на индивидуалното мислене и начин на живот. Подкрепям различните хора, тези които могат да отстояват собствените си идеи, а не чужди ( за да няма залитания). Що се отнася до кибуците в Израел, техният брой е намалял драстично, на тяхно място има военни заводи.Лек ден от мен и не ги приемай толкова лично тези коментари бре.

      Изтриване
  2. За съжаление по-розово няма да става!Г-н Николов е прав че десетки хиляди българи просто вече не обитават родните си градове и села!А защо ли...Немотията,мизерията и липсата на работа са една от предпоставките населението да се изсели,да емигрира...Не може възрастните хора цял живот да са се блъскали и трудили за благото на родината и накрая да се чудят хляб ли да си купя или да си платят тока!А на всичкото отгоре на ромското население да се опростява и сметките ,да се дават помощи за новородени м.....(не искам да съм груба).На едрите тепърва започнали да се занимават с това земевладелци на сульо и пульо познати има се отпускат милионии евро субсидии, а на хората от селата ,които цял живот се занимават с това - просто да им отказват такива?! На младите специалисти да има се казва че нямат нужните квалификации и да назначават тепърва завършили или все още учещи се.Да не зачеквам темата за здравеопазването,за младите жени които нямат стимул да раждат българчета в страната си...В каква държава живеем?Народа изпростя много покрай управляващите които тъпчат гушите с парички...все едно в гроба ще си ги носят.Изродщина!!!Няма да се оправим!Затъваме все повече!

    ОтговорИзтриване
  3. Днешната архитектура на Русе качена на страницата ми във фейсбук,събуди любопитсвото на чужденците,но 50% безработица...

    ОтговорИзтриване