събота, 19 септември 2015 г.

ЧОВЕШКИ ХИБРИДИ СА РЕАЛНОСТ. ТЕЗИ „ЛЮБИМЦИ” СЕГА СЕ ПРОДАВАТ НА СУПЕР-БОГАТИТЕ.

В строга секретност в лаборатория във Ванкувър, учените са разработили откритието на века. Това не е лек за рака, или дори начин да победи смъртта. Това изследване е много по-зловещо.

Учените са намерили начин да кръстосат генетично човек с куче, за да се погрижат за кефа на много богатите хора, които обичат да събира уникални домашни любимци. Д-р Пол Брадшоу,  54 годишен от Hartman Collinge Institute обяснява: "Имаме толкова много, че вие можете да си купите един „човек”, който си има всичко. Това е по-добре, отколкото да купите на любимия си човек Iphone 6" 
А кажете ми сега това не е ли супер наглост и какво значи демокрация?! Май си е чиста анархия и безчовечност. Къде се минава границата между човека и помислилите се за богове „хора”?!
Един от членовете на Групата за правата на животните, като Полин Crosby, който е 34 годишен активист от Defense League Animal казва: "Ако един ден децата ми видят тези същества, то те ще се уплашат до смърт. Представете си едно от тези същества да смуче пръстите на краката си, в тъмната алея ".
Д-р Брадшоу обяснява някои от предимствата, които имат хибридите  Human / Куче: "Те очевидно са много интелигентни и техните гласни струни са напълно функционални. Това означава, че те не само могат да ви правят компания като куче, а и могат и да ви четат или разказват истории, каквито пожелаете, а и да се обадят по iPhone  вместо вас. За другите им чисто физиологични опции няма нужда да ви разказвам."
Един от тези хибриди ще ви струва около 50 милиона долара.  Те се продават не само в Северна Америка, но имаме поръчки за тях от Манчестър, Кардиф /Уелс/  и Лондон,  и вероятно ще се поръчат и във вашия град……..

Zumfeed
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

6 коментара:

  1. Как да вярваш на която и да е статия в този блог, след автора е толкова некомпетентен, че дори не влиза в google images и да види, че снимката е по-горе е работа на дизайна - Patricia Piccinini

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както виждате съм посочил източника, а за блога не обобщавайте - никой не ви кара да го четете. Пуснете си Мики Маус или гледайте телевизия. Желая Ви всичко най-добро!

      Изтриване
  2. Няма какво да се възмущаваме като ние самите сме плод на гено инженерство ....и ние сме създадени в лаборатории ,така,че всичко е излишно

    ОтговорИзтриване
  3. това е повече от кошмарно и богохулно....

    ОтговорИзтриване
  4. Помислих, че е кръстоска между депутат и прасе.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахахах и аз така си помислих! за този род кръстоска(депутат+прасе), българския ген си е самодостатъчен :D

      Изтриване