сряда, 21 април 2010 г.

Манифест на движението БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!


Нощта ражда из мъртва утроба...

Вековната злоба на роба...
Своят пурпурен гняв...
Величав...


Гео Милев


Няма по - силни думи, от тези на един поет, заради идеите си изгорен жив в пещта на локомотив, които да докажат, че положението в България е достигнало точката на кипене. Връщане назад няма! Всяко по – нататъшно чакане, ослушване и взор за помощ от вън е излишно. Дойде време сами да вземем нещата в свои, български ръце.


На всяко родено българче се падат по две турски деца и четири цигански деца.


След двадесет години повече от половината по улиците на България ще бъдат цигани и турци.


Не желая да живея в държава, в която ако ударя циганин ще влезна в затвора. А ако циганин ме удари, ще стане национален герой.


Вие желаете ли?


Време е да се обединим!


Част от стъпките, които трябва да се предприемат за опазване чистотата на българската нация:


- Временно въвеждане на смъртното наказание. Всички присъди от 25 год. "до живот” автоматически да се трансформират в смъртни присъди и да се изпълнят незабавно.


- Никакви отстъпки и компромиси с Брюксел. Той следва директивата за унищожаване на Българската държава.


- Да се въведе законът RICO за борба с организираната престъпност./ очаквайте пояснения./


- Да се свика Велико Народно Събрание, на което де се промени Конституцията. България трябва да стане Президентска Република.


- Всички по- важни дела да се решават чрез референдум.


- Да се спре изплащането на детски надбавки за повече от 3/три/ деца. При положение, че българчетата вземат 35 лв. а циганетата 100 лв. цялата реализирана икономия да се разпредели за повишаване на пенсиите, увеличаване на детските за първо, второ и трето дете в размер от 250 до 450 лв.


- Да се въведат Доброволните отряди на трудещите се, които да следят за редът по места. Особено около училищата и местата където се събират младежи. Да им се даде право на „граждански арест”. Това е с цел изчистването на наркопласьорите около училищата и на улицата.


- Да се организира младежка „Национална гвардия”. В нея преимуществено да се привличат футболните ултраси. Те да се грижат да редът и законността около циганските квартали и гета.


- Изрядните платци да се изведат от циганските гета и да се настанят в държавни жилища. В гетата да се въведе режим на тока и водата, докато все повече цигани не разберат, че е по – добре да си плащат задълженията.


- Да се организират квалификационни курсове за циганите и циганките. На тях да се ограмотяват. Ако откажат 3/три/ предложения, да им се спират всякакви помощи.


- За срок от 30 + 20 години да се забрани строежът на нови джамии в България.


- Да се ревизират всички договори за придобиване на движимо и недвижимо имущество, фирмено и акционерно участие с пари получени от ислямски държави и Турция.


- Всячески да се попречи на Турция да влезе в Европейския Съюз. Последното ще бъде пагубно за България.


- България трябва да се управлява от Експертно правителство а не партийно.


- Трябва да се работи неуморно за възрадване на тежката промишленост. Държава, която разчита само на селско стопанство и туризъм, е бананова република. Точно така искат да ни превърнат в Брюксел. Такава държава е по – лесна за манипулиране и унищожаване.

Да се забрани за срок от 20 години строителството на хотели от "бизнесмени" по черноморието и останалите атрактивни курорти.
 Да се сринат всички хотели намиращи се до 200 метра от морето и съответно от язовири, например "Искър", Както е по закон и както направи Генерал Де Гол във Франция.

- Максимално да се задържи въвеждането на еврото като разменна парична единица, докато не се разпадне самият Съюз. Най – лошата новина за България след падането под турско робство е влизането в Европейския съюз. А когато въведем еврото – това ще е НАЧАЛОТО НА КРАЯ!


От интернет......


С уважение: Николай Николов

3 коментара:

  1. Не зная дали тук му е мястото да задам този въпрос: НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ, НЯКОЙ ДА ПРОЯВИ ИНТЕРЕС ОТКЪДЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ТИЯ ЦИГАНИ-КАРДАРАШИТЕ(НАЙ-БОГАТИТЕ), ЗА ДА ВДИГАТ КЪЩИ-ПАЛАТИ, ХУБАВИ КОЛИ И НЕ РАБОТЕЩИ! ЗНАЕМ ОТГОВОРА- КРАДАТ ЯКО В ЕВРОПА(излагат ни), а тук ги галят с перце!Българина се съдира от работа,колкото да казват, че е мързелив), а половината цигани са пенсионирани по болест. И много, много още неща зная и виждам, но на кого да кажеш!Те срещу пари имат връзки навсякъде!Даже ще те осъдят за расизъм.Живеем в квартал с доста богати цигани.Преди 20 години, една циганка ми каза:Никога няма да се променим, ако ще да ни омешат с извънземни, защото имаме мешере-циганският съд и ако не изпълняваш обичаите и ритуалите, ще те отлъчат от общността, казва се афорезване.Това значи пълна изолация без помощ от мешерето, ако влезеш в затвора, дори могат да те убият.Не учат и само правят деца.Занаят-кражби.Нагли!Нахални!Безочливи!Безотговорни!Осиновяват бели български деца, за бъдещи крадци!Бяха ми интересни, симпатични и хранех добри чувства към тях.Сега ги мразя,защото крадат от парите за нашите деца,пенсиите на нашите родители,от градините на селянина,какво ли не!Те не са по-малко от милион(пресата казва 450хил.)Няма ли някой да се позаинтересува от тези забогатяващи без труд мизерници?

    ОтговорИзтриване
  2. За съжаление правителството се прави на заспало. Нали е дясно- Защитава богатите и престъпници и не пипа малцинствата. И си събира версиите от народа, който вече едва диша. Това е истината. Вече искам диктатура, защото нито съм крал нито съм нарушавал законите. Нормалните хора не страдат от диктатурата..

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, че сте прочели и коментарите за циганите в NATIONAL GEOGRAPHIA BG! Анонимният коментар за кардарашите е абсолютно верен!Днес имаше цигански "годеж".Нямате представа какъв АВТОМОБИЛЕН ПАРК се беше появил- за чудо и приказ! Само слепи и глухи управници ли избираме?

    ОтговорИзтриване