събота, 19 март 2011 г.

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД МАЙ ЗАПОЧНА - втора част


Както Ви писах наскоро в статияата  „Новият световен ред май започна“, се намериха хора които не вярваха. Няма да правя прогнози, защото не съм ясновидец, но следейки постъпките на комитет 300 и техните тъпи слуги, подземните бази/огромни градове / за които утре ще Ви пусна доста и много по-подробна информация, е ясно на къде тръгнаха САЩ и изкуствено и с натиск създаден Европейски Съюз, в който нашите родни слуги насила ни набутаха и сега сърбаме попарата от тъпите и заповеднически директиви, които са глупост, след глупост, но за НАС! Страхувайки се да не използват хората по цялата земя, наличната в изобилие енергия, станала достъпна още след Никола Тесла, от използването на която милиардерчетата треперят, защото тогава им падат печалбите, богатството и главно ВЛАСТА, която им е заветната и опияняваща цел! Започнаха вече и с арабския свят…..!!! Скоро го писах! Информацията която пускат е нереална до този момент, както и това, че "бунтовниците" са се организирали по Интернет, явно и от там са си купили оръжието!!!  Продължавайте да гледате сеира на тъпите европейски и американски политици, и ако се замотаят, щи им дойде провала, включително и на нас, защото се правим на НАТОВЦИ, благодарение на новоизлюпените ни и продажни политици! Следете сеира и нещастието на хората……



Утре ще ви информирам за трите плана които са подготвени около 60-те години, а сега се изпълнява вторият вариант. Дано не се върнат без да искат/в случай на неуспех/ към някой от другите!!! Ще ви напиша и за доста други неща, за които много хора и не предполагат....

http://www.vbox7.com/play:3190698a    - вижте ГО!


С уважение: Николай Николов

11 коментара:

  1. След всяко земетресение, докато намалява амплитудата му, обикаля Земята. Чуваме в друг континент слабичко ги е друснало, а сега от 09 март 2011 г. насам следя новините, няма такова нещо.

    ОтговорИзтриване
  2. Да се обединяваме срещу врага ли ни призоваваш или да ядем и пием, че малко остана. Какво да направим, какво да прави майка ми, която е на 75 г. Какво да направя и аз? Да се притеснявам и да не спя ли, или да тръгна из кваратала. Каква е целта ти. Не коментирам писаното, защото може и да си прав, но какво предлагаш с публикацията си. Ако нищо реално и позитивно премахни я!

    ОтговорИзтриване
  3. Към нищо не призовавам. Само пускам информация. Защо трябва да предлагам? Да не съм вожд! Каква цел? Не виждаш ли приятелю, че народа ни с всеки ден става и ще става по-зле? Ние сме вече безсилни за нищо.

    ОтговорИзтриване
  4. http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1248

    ОтговорИзтриване
  5. http://www.vbox7.com/play:3190698a - Вижте непремено това! Публикувано е преди мен в Свежо!

    ОтговорИзтриване
  6. Г-н Николай , как така българите неможем да си оправим нищожната държава с плою 111хил кв. км и население под 8м души , а разбираме от СВЕТОВНИЯ заговор , масоните , илюминатите и знаем тяхните планове за НСР и Световното правителство.
    Жалки сме братя, Българи.

    ОтговорИзтриване
  7. Като допълнение от публокацията от 22.45 на 19.03. Когато попитах за целта ти имах предвид, че когато човек поднася нещо дори и неволно показва своето отношение към него. Мое мнение, че лошите новини ни засипват, а и сме много способни да ги намираме сами. Тази атака от сутрин до вечер ни убива или поне смазва и малкия оптимизъм, вместо да ни обединява. Сякъш се задушаваме от тях в последно време. Пусни ТВ и засечи колко добри новини ще чуеш за един ден! Следя "свежо" и виждам, че често публикуваш интересни новини и час от тях са наистина позитивни. Затова зададох въпроса!

    ОтговорИзтриване
  8. До автора: Да ти е минавало през ума че нашите политици просто не са имали избор с ЕС и НАТО, и че просто са избрали по-малкото зло ??? Ти да не мислиш че висши политици, разузнаване, аналитици и други информирани хора в България не са наясно с Новия Световен Ред ??? Видя ли какво стана със Сърбия когато реши да играе собствена игра ....

    ОтговорИзтриване
  9. Просто не им отърваше и мислеха само за себе си и за гъзъа си! Бяха достатъчно тъпи за да знаят! Сърбия нямаше ядрена централа и се наричаше Югославия!!!! Ние бяхме най - верния съюзник на Русия, а те - НЕ! просто ни трябваше нов Левски, а не продажни мекерета. Кажете ми един свестен от тях, до този момент??! Те съсипаха страната ни за 21 години и ни върнаха 100 години назад! И продължават!

    ОтговорИзтриване
  10. докато не започнем активно да противостоим на системата не ни чака нищо добро ... трябва да си изтеглим парите от банките и да плащаме само в брой ..... МНОГО ВАЖНО Е ТОВА ....да информираме хората за да гледат правилно новините .. дасе научат да гледат каква е причината за нещо а не сухата новина защото нищо не е случайно на тоя свят да казваме нещата с истинските им имена ...САЩ СА ДЪРЖАВАТА КОЯТО СПИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО В МОМЕНТА ОТ ПРОГРЕС ЗАРАДИ КОРПОРАТИВНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ .....ИМА ВЕЧЕ ДОРИ ДОСТЪПНА ЕНЕРГИЯ БЕЗ ПАРИ КАЗАВА СЕ Cold Fusion ...KAKTO И РАЗРАБОТКИТЕ НА НИКОЛА ТЕСЛА КОИТО СА НАЙ-ДОБРЕ ПАЗЕНАТА ТАЙНА В САЩ ... И Т.Н. И Т.Н
    КОРПОРАТИВНИЯ ФАШИЗЪМ НА САЩ ЩЕ Е МНОГО ПО СТРАШЕН ОТ ТОЯ НА ХИТЛЕР И СТАЛИН ВЗЕТИ ЗАЕДНО .....

    ОтговорИзтриване
  11. Абсолютно точно казано! Аз не смея да пиша така директно в блога, защото тези които са относително добре в момента, а и слугите на "големия брат" и продажниците, макар и образовани надават силен вой на отрицание и обиди!

    ОтговорИзтриване