четвъртък, 25 август 2011 г.

ПО СЛЕДИТЕ НА ТАЙНИТЕ



Човешката  цивилизация е съществувала милиони години назад. По причини изгодни на църквата и официалната наука, която се ръководи и коригира от власт имащите и ние знаем твърде малко за това а и то се крие от нас. Гледайте и слушайте тези филми! С уважение: Николай Николов









Николай Николов

3 коментара:

  1. здравеи Ники опитахсе да намеря натази поредица превот на руски но не успях ако можеш ти да намериш,има някои подробни убеснения които са интересни,благодаряти.

    http://www.youtube.com/watch?v=gkJ9Blqfgww
    iki.

    ОтговорИзтриване
  2. имено това казах преди че библията е мъниполирана от църквата но ще отучня някои думи и понятия
    църква в превот на бг означава събрание или хора на едно място не това което знаем ние и което са ни учили че значи.
    библия в превод на бг значи книга но?тази книга всъщност не е една тя е събрана от множество книги които са написани от ръзлични хора живяли по различно време имам предвит стария завет, та тези така наречени църковни служители решили че само тези книги са бого вдъхновени ,каква наглос няма давлизам в подробности сега но несамо това те дори са променили някои неща в тези книги може да се сетите сами кои са били тези хора илюминатите те хитричко са се вмъкнали в тогавашните христи янски среди и са ги използвали и сега сами виждате резултата но истината не спира до тук.iki.

    ОтговорИзтриване