петък, 26 август 2011 г.

ПОСЕТИТЕЛИТЕ - ПЪРВИ СЕЗОН




Изпълнявам молбата на ИКИ да пусна този филм на руски! Надявам се, че ще ви хареса! Ето ви го на английски:



Ето Ви го и на руски! Надявам се, че ще ви е интересен! Даже го пускам преди да съм го видял! Качеството е HD Приятно гледане!  Ще пусна и продължение след това!




Николай Николов!

3 коментара:

  1. Благодаряти Ники че намери тази пореди ца и на руски понеже тя разглежда глобално нещата и е малко по лека за разбиране ,защото подробностите са доста тежък материял за разбиране и осъзнаване и да ги разбере човек е доста трудно ,итака тези илюминати и масони имат тази информация от много време .църквата. е неделима час от тях те целе насочено са скривали 2000 хиляди години тази информация и са избили маса народи в религиозни воини ,те и сега неса спрели но и несе претесняват от никои и от нищо защото те вече разполагат с това от което имат нужда зада се чустват богове и недосегаеми но тава ще е до време защото е описан момента в които звяра ще воюва с таканаречените свети и щенаделе нат тях с сила но те щего победят с словото на своето свидетелство ,каквое това свидетелство че ние не сме маимуни и няма да бъдем роби на някаквиси самозванци желаещи госпотство нат всичко и над всеки за пример щеви дам какво направиха с нашия народ БЪЛГАРСКИЯ,от робство в бедност или в воина или ще си правят някакъв интелектоален експиримент и пак в робство и пак държани в невежество и превеждани до минимума на оцеляване предаваикини на страсти мислеики само за храна ракия секс и пари, приказката за казана че нямало нужда от дявол да го пази да не ижбяга някои е показателна какво правят с нас вие дето четете сега това като такива ли щесе само определите или ще си отворите очите и умовете и душите и ще отхвърлите това робство и техния начин на мислене и ще промените мисленетоси и поведениетоси така ще дадете пример и както е казал Исус ще сте солта и светлината между хората връщамсе към свръх естествините неща защото те са в усновата ни и този Исус определено не е бил зъл и много неща е научил хората и много добро е сторил но пак са го убили но явно за него това не е било проблем да въскръсни отново,има примери как преди това е въскресявал мъртви , сега надявамсе разбирате малко от това което крият от нас и то не е малко ще се шокирате още повече.ики.

    ОтговорИзтриване
  2. ОБЯВА...Представител на извънземна цивилизация търси неграмотни и издухани бълхари за да ги изстреля в космоса.Посока-на майната им.Форумците от този сайт са с предимство.тел.456+89+7894564897*/745689789/78/4789-. съзвездие Ветрогон се избира без код от БГ.

    ОтговорИзтриване
  3. Приятелю, не те разбирам! Първо това е блог а не сайт, но погледнато глобално може и така да се нарече! Също така не е и форум, а място където да изразиш положително или отрицателно мнение и да се обосновеш! По принцип фалшивата и измислена църква и управляваната наука винаги са несъгласни с новите неща! Тъпанарите също. Защо се отнасяш така с хора, които изобщо не познаваш?! А…!!! - вече те разбирам! По - скоро ти си издухания и си от четвърти километър и сте заедно с Пегъзи Музовски, а даже имаш и телефон! Но мисля, че е по – вярното е че ти обичаш да го духаш! На мен не ми пука, еби му майката или по - скоро тебе да ебем, но не обиждай другите хора!
    Това, че си извънземен е добре, лошото щеше да е ако си българин, но се радвам, че не си!

    ОтговорИзтриване