понеделник, 29 август 2011 г.

∞ ТЪРСЕНО - НАМЕРЕНО! ∞ РИМЕЙК ® ®


Представете си следната картина: вървите по улицата и виждате, че на земята лежи нещо като депутат. Или съдия. Или министър. Или лидер на парламентарно представена партия. Лежи там нещото и моли за помощ. Какво ще направите? Какво ще бъде най-добре за вас да направите? Заобиколете го, подминете го и не се обръщайте назад. Направете се на разсеяни. Престорете се, че нищо не сте видели. Което не е далеч от истината, защото нещото всъщност е едно надуто нищо. Ако видите, че застрелят, намушкат с нож или блъснат с кола такъв, кажете си, че няма значение за вас и за живота ви. Че всичко е наред, че човек не е пострадал. И пак няма да сбъркате, защото нещото отдавна е престанало да бъде човек. И че ако все пак на нещото нещо се е случило, то не ви засяга. И то наистина не ви засяга. Ако утре ви извикат и ви попитат какво сте видели, отговорете, че нещо в тоя момент ви е прилошало, притъмняло ви е пред очите и вие нищо не сте видели. И че нищо, ама нищичко не си спомняте. Притъмняло ви е от глад, от стрес, от студ – малко ли има от какво да ви притъмнее. И то благодарение на нищото. Били сте замислени за вашите грижи и не сте видели чуждите. Това е правилната реакция в случай, че нещо се случи с някой от тях.

Те не ви жалят, защо вие да ги жалите? Те не ви смятат за хора, защо вие трябва да мислите за тях като за хора? Многоименната партия на “политическия елит” ви обрече на смърт – вас, вашите семейства, близките и приятелите ви. Защо вие трябва да спасявате някого, принадлежащ към същия този елит, ако така се случи? Не отказвайте направо, не го изричайте с думи, щом се страхувате. Но не помагайте. Колкото повече от тях умрат, толкова по-добре ще живеете вие утре. Тяхната смърт е живот за вас. Също както те гледат да уморят целия български народ, за да осигурят себе си и своите поколения. Мизерията озлоби българина. Изчезнаха дружелюбието, приветливостта. Ние, българите почнахме да се ядем един друг. Не е ли по-разумно, по-полезно вместо да се ядем помежду си, вместо да се мразим и да си завиждаме взаимно, да насочим събралата се ненавист към тях. И тях да изядем. Да насочим своята омраза към изродите от меките кресла и лимузините, които ни донесоха толкова мъки и страдания.
Сега ще кажете, че подобни събития не се случват. Че “елитът” си има лимузини, охрани, че едва ли ще се наложи точно вие да им помагате. Не бъдете толкова сигурни. Животът често си прави шеги.
Елитът е единен при защитата на своите кастови интереси. Единен е, когато трябва да ограби своя народ. Обаче сред елита нерядко избухват малки битки. Някой откраднал повече от друг и почват скритите междуособни войни. И ето, Андрей Луканов бе застрелян като бездомно куче. Някой награбил повече власт от друг и започват интриги и междуелитни раздори. И хоп, биват разстреляни Илия Павлов и Емил Кюлев. Асен засегнал интересите на Хасан и посред бял ден в центъра на София падат окървавени трупове. Или гърмят взривове. Накрая войната завършва, сключва се споразумение, обаче ситуацията вече е друга. Извършено е поредното преразпределение на териториите.
Само че това преразпределение трябва да бъде узаконено. В очите на циганизования, извинете – на цивилизования свят всичко трябва да бъде според правилата на канибалната демокрация. И тогава представителите на елита идват сред вас. Тогава идва часът вие да им засвидетелствате своето доверие, за да продължат те своята мародерска игра. Тогава при вас идва някоя си Маузер, някой си Сер Гей, някой си Кобур Саксофонски, някой си Аамед Духан, някой си Пешо Коня или Мангал Костов и почват да ви уверяват колко са добрички и чистички, как изобщо не са крали и колко много ви обичат. Разбира се, имената са напълно измислени и всяка прилика с реални субекти и преднамерена и неслучайна. Та някои си там ояли се свине идват и почват да ви убеждават колко прекрасно ще бъде за вас, ако вие отново ги дарите със своето доверие. За да продължат да ви грабят и убиват, разбира се. Защото те друго не умеят да вършат. Тях за друго нищо не ги бива. Какво ще направите тогава, в този прекрасен миг?

По-добре си спомнете какво правехте досега. Гледахте ги зяпнали в алчните уста, следяхте ръкомаханията на грабливите им ръце и им ръкопляскахте. Нали са големи хора, как няма да им ръкопляскате, как няма да ги гледате зяпнали. После вие, малките хорица отивахте и пускахте малките бюлетинки с техните имена. Те доволно потриваха мазните си пухкави ръчички и продължаваха голямото плюскане. Хей, българи, не ви ли дойде акъла, че тая работа не може да продължава повече по тоя начин? Обърнете им гръб. Престанете да се надявате, че те ще ви помогнат. Почнете сами да си помагате. В бивша България вече няма правосъдие, няма полиция, няма здравеопазване, няма Народно събрание, няма правителство, няма нищо. В бивша България на власт е Законът на Джунглата. “По-силният изяжда по-слабия. Изяж, за да не бъдеш изяден.” Не ви казвам да правите нещо повече от онова, което прави оялия се и осрал се политически “елит”.
Не изпитвайте милост, не вярвайте в справедливостта на държавата и се оправяйте така, както е най-добре за вас. Дойде ли някой да ви граби, хвърлете го от терасата и после кажете, че е скочил сам. Дойде ли някой да ви обере нивата, заровете го на три метра дълбочина и посадете върху него дърво. Дойдат ли сред вас онези от “елита”, посрещнете ги така, че никога да не посмеят да дойдат пак. Разберете, не почнете ли вие самите да съдите, да отсъждате и да изпълнявате присъдите, никакво правосъдие няма да дочакате. Никаква справедливост няма да има за вас. Я ги погледнете! За главния прокурор вадят документ, че е луд, а за върховния съдия – че е крадец и бандит. На това ли му казвате правосъдие? Не чакайте партиите “да ви оправят”, ами създавайте свои организации. Не пишете устави и не плащайте членски внос. Много по-важно е организациите ви да са здрави и да действат. И от действията им да настъпват резултати. И не ги регистрирайте. Помнете, че не вие трябва да се регистрирате пред изроденото подобие на държава, а тя, държавата трябва да се регистрира пред вас и чрез вас. Почнете сами, няма кой друг да го направи. Не го ли направите, очаква ви глад. Очаква ви мизерия. Очаква ви смърт. Това ли искате?
Искате ли да живеете по-добре, българи? Искате ли кошмарът да свърши? Искате ли да се отървете от пиявиците, смучещи вашата кръв? Ами тогава почвайте ги, какво още чакате?

Търсено намерено...
 
Николай Нколов

10 коментара:

  1. Ники прочетох в еди от нашите весници че европа има предложение да се направи едно правителставо и един президент на цяла европа
    а по шокиращото е че прочетох в Датските весници че европа америка канада и мексико имат за намерение да да направят една държава с едо правителство и един президент това или другото ако се осъществи се изпълнява пророчеството за звяра които ще покори светът.ики.

    ОтговорИзтриване
  2. ИКИ Това за Америка е отдавна осъществено и с обща валута АМЕРО мисля, че беше! Жалко но хората спят и освен, че пият и се дрогират но нямат съзнание и съвест. И на мен се случва да пия, по силата на инерцията в този живот но смятам, че поне се замислям малко! То идеални хора в този и в друг и в другия свят просто няма, но трябва да помислим поне когато изтрезнеем! Аз не съм пример за подражание, защото и алкохол съм пил и жени обичам, особено една, а тя знае това, но това не е пречка! Трябва да се осъзнаем като теб, но не знам... хората не са тъпи но нещо странно се случва в този свят последните 10 години! То и Христос е казал " Всичко е любов" и мисля, че тя ще спаси света ако е възможно!

    ОтговорИзтриване
  3. Да Ники и аз преди няколко месеца пиех доста имам предвит много може да се нарече начало на алкохолизам итова от прекалено много проблеми и тревоги които неса чужди на нито един Българин, проблеми от всякакав вид мисе бяха струпали на главата и може дасе каже че бяхсе предал но се случеха накои сабития в личен и глобален план които просто ме втрешиха разтърсехаме из основи нямада споменавам какво точно нещо което небях виждал от бреди 17 г и после намерих твоя блог това наля масло в оганя и събрах поголямата част от къртината коятобях изоставил зада издържам семеиствотоси и родителитеси ,3 теми деца пораснаха без да мога да им се нарадвам как растат за което е виновна перфектнатани бг система канибалска,а това което има да се случи неможем да го спрем но можем да опазим себеси и наистина Христос и любоета са в основата знам това понеже съм проверил от личен опит доста от нещата които христос е вършел и ученицитему в някои лично сам участвал за някои сам свидетел,познавам добре и китаиската и японската духовнос от гледна точка на боините им изкуства там невладеешли духовни сили нестава боец от теб та това ме запали когато бях по млад 15 годишен, та съм на ясно с добрата и лошата страна на духовното, и изобщо несе засягам когато ми се пресмиват понеже и аз така се пресмивах когато не разбирах за какво всъщност става въпрос не имсе сърдя но съм блъгодарен че ме рабираш и намирам разбиране и вдругите хора които посещават и четът твоя блог,ще дам едно определение за лубовта естествено не ас съмго измислил но един от учениците на Христос го е написал,1 послание към коринтяните,глава 13,Любовта дълго търпи и е милостива любовта не завижда несе превъзнася не тъси своето несе раздразнява не държи сметка за зло несе радва на неправдата асе радва заедно с истината всичко претърпява на всичко хваща вяра на всичкосе надява всичко търпи.ики.

    ОтговорИзтриване
  4. Много вярно!!! А от тук нататък всеки да мисли, когато отива в урната за гласуване.../V.I.P./

    ОтговорИзтриване
  5. 1. ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА !!!

    2. ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНЕ НА ВЛАСТТА !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей бай Ники;)случи ми се нещо подобно на времето.В един малък град..прибирам се късно вечер и покрай съда на улицата гледам лежи човек.Отидох побутнах го той жив.Вгледах се по добре слабо осветено беше познах съдията на градчето/пиян на кирка лежи на платното/.Интересното е че след два дни същия този гад ми гледа дело за ....издръжки....както и да е.Позамислих се дали да не го зарежа почти си бях тръгнал но все пак го придърпах на тротоара..Е след три дни съжалих:):)
    леле забравих че се бях зарекъл да не пиша повече в сайтове:)
    послепис:обещал си нещо енергетиката помня...

    ОтговорИзтриване
  7. Stastieto e na4in na patuvane. Ideia, misal, volia, deistvie- prehod ot edna spirka na druga po patia. Dostiganeto na spirkata nosi probliasaka na novata ideia i vodi kam deistvieto (borbata), koiato ste ni dovede do sledvastata spirka. Sau4astieto e vid deistvie, no borbata e pove4e ot sau4astie, zastoto mobilizira zialata volia i fizi4eska mosht, koeto vodi do uspeha.
    Iskai samo edno nesto i go postigni.
    Joto

    ОтговорИзтриване
  8. Цялата "Програма за национална съпротива" от тук:
    http://konspiracii.ucoz.com/index/knigi/0-59

    ОтговорИзтриване