понеделник, 8 август 2011 г.

ТАЙНОТО ПОСЛАНИЕ.......


Преди да премина към реални предложения с които Ние, средните и бедни хора да променим своят живот, който не е сложен но това не се знае, то искам да Ви предложа нещо като разтоварване и повод за размишление! Още веднъж ще Ви кажа, че нещата са толкова прости ама много прости а на Нас ни втълпяват, че са сложни! Дано да оцелеем до .......! Ще започнем елементарна кампания за благото на всички и не на крадците, които ни съсипаха! Запомнете това!!! Аз ще започна, и от Вас зависи но въпреки това ще продължавам! Схемата е проста, никой от Вас с нищо не се обвързва!!! Само ще Ви искам данни които аз ще пусна и първи и ще обера вината или както искате я наречете! Ако имате утре други по-добри предложения съм отворен за всичко!!!! 







Николай Николов



23 коментара:

  1. Без да се заяждам,спомням си,че бях чел някъде,че когато човек започне да си задава въпроса за смисъла на живота,това значело,че има нужда от психиатър.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, но аз изобщо не си го задавам, само ви пускам чужди мисли! А да минеш през психиатър няма нищо, лошо! Просто лошото е когато Ти не го осъзнаеш а други те заведат, и още по-лошо е когато не го разбереш! Всичко добро!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен, а ти посещаваш ли редовно психиатъра и спазваш ли указанията му :)

    ОтговорИзтриване
  4. ПРЕДИ ДА ИЗГЛЕДАМ ТРЕТАТА ЧАСТ НА ВИДЕОТО БИХ ИСКАЛА ДА ПОПИТАМ КОЙ Е АВТОРА ...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО...

    ОтговорИзтриване
  5. първо искам дасе извиня за неграмотностаси да пиша правилно на български според етикета книжовен.
    Това което исках да споделя относно Маите и последните дни за които говорят рисуваики върхо календара и общото с библиата и това за което говоритя в нея е на календара ясносе виждат символи като пирамида исползвана от знаете кои и едно лице с исплезен език разгледаите календара добре.
    Ето и това което е описано в библиата за това лице прочетете ако имате библиа глва 19.стих 11.до началото на 20 глава.ОТКРОВЕНИЕ НА ИОАНА
    няма да цетирам прочететего и ще видите общото между тях.iki.

    ОтговорИзтриване
  6. забравих да уточня, защо това лице е с изплезен език в календара какво искат да кажат с него и какво е описал Иоан в това което е видял.
    iki.

    ОтговорИзтриване
  7. iki, Като искаш да кажеш нещо, кажи го по същество, кратко и ясно. А вижте и това във връзка с темите:

    http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-08-5033
    “Медузы, пасущиеся в Матрицах”:...

    ОтговорИзтриване
  8. И това
    http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-08-5018
    "ГАЛАКТИЧЕСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ"
    ?

    ОтговорИзтриване
  9. http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-08-5013
    "Болгария. Более 150 тонн рыбы умерло в Тиквешском озере"
    http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-08-5014
    "Болгария. Жители Перника в панике из-за ржавой реки и мёртвой рыбы"

    ОтговорИзтриване
  10. Bolodqka е авторът и не споделям всички мисли защото избива на сектантство!

    ОтговорИзтриване
  11. думата сектанство на български означава друго учение различно от общо приетото узаконено като единствено.iki

    ОтговорИзтриване
  12. Дали пък не е нещо такова?
    http://earth-chronicles.ru/news/2011-08-09-5090
    Оружие нового поколения против безоружных

    ОтговорИзтриване
  13. Конечно, оружие временного поражения действительно позволяет полиции быстро справиться с толпой и навести общественный порядок с наименьшими потерями.

    ОтговорИзтриване
  14. ЕЕЕЕЕЙЙЙ КОЛЬООООО.ШИЗОФРЕНИК НЕГРАМОТЕН.ТИ ПОД КОЛКО ПСЕВДОНИМА ПИШЕШ В ТОЯ ФОРУМ БЕ КАПУТ ИЗТЪРКАН,А?

    ОтговорИзтриване
  15. В кой форум бре приятелю?! Ако става въпрос за коментарите тук, то се вижда по името и снимката! Ако си набедил някого то посочи го конкретно и се надявам да ти отговори с името си. Иначе не те разбирам, наистина?! И кому са необходими тези обиди?! Аз само два пъти не съм се въздържал, но чак толкова "културно" като теб не съм се изразявал. Живот и здраве ти желая!

    ОтговорИзтриване
  16. http://www.youtube.com/watch?v=a1Rra-Gfjx4&feature=player_embedded#at=54
    Ето на какво е способен човек.

    ОтговорИзтриване
  17. .iki.,изплезения език в центъра на колелото на Цолкин-календара на маите е символ.Той значи :словото създава времето,което Цолкин измерва.Символа на словото е езика,изплезем навън.
    В Индия богинята Кали се изобразява също с изплезен език.Тя е богинята на смъртта,а изплезения и език значи:ако говорите със слово,с езика си-ще ви взема при мен.
    Затова хората казват:Език мой,враг мой.
    В моя блог съм разгледал едно друго приложение на езика като орган,както във физически аспект,така и в символичен.При всички случаи-езика ,стоящ хоризонтално в устата или изплезен навън,води човека през потока на времето.В този поток,единствения изход е смъртта на тялото.Затова маите и индусите много точно са изобразили този факт именно по този начин.

    ОтговорИзтриване
  18. да знам това но е добре да извадиш и от библиата там кадето се говори за езика и словото, на някои от библите има оказания от страни и или можеш да ползваш крконданса там са описани всички места за словото и езика в библиата ако наистина те интересува тази тема ще разбереш за какво говоря и връската им между тях.iki.

    ОтговорИзтриване
  19. http://www.youtube.com/watch?v=Ur87rfBYD_4&feature=related
    разгледаи тези поредици Мио ТЕ СА ДОСТА на брои археилогоя за египет перу израел палестина ирак иран с много неопровержими факти и ще продължим темата за календара.iki.

    ОтговорИзтриване
  20. Ники има една притча която гласи НЕХВЪРЛЯИ БИСЕРИТЕ СИ НА СВИНЕТЕ ,И НЕ ИЗОБЛИЧАВАИ БЕЗУМНИА ДА НЕСЕ УБЪРНЕ ПРОТИВ ТЕБ. ЗАЩОТО АКО СЛЕПЕЦ ВОДИ СЛЕПЕЦА ТО И ДВАМАТА ЩЕ ПАДНАТ В ЯМАТА .ЗАЩОТО ИМА ДВА ВИДА СЕМЕНА И ЛОШОТО НЯМА ДА СТАНИ ДОБРО,ДОБРОТО СЕМЕ ТЕ ХРАНИ А ЛОШОТО ТЕ ТРОВИ И ОБИВА.iki.

    ОтговорИзтриване
  21. Здравей IKI,за да сглобиш пъзела ще ти препоръчам да прочетеш и тази книга "Скай, Робърт Морнинг- Документите Тера" изтегли си я от тук: http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=20&LangID=0&Letter=%D1
    Освен това сега съм намерила един много интересен материал за една експедиция от испанци. Ходили са в Африка и са живяли 4 години при едно племе, което пази много интересни гравюри в пещери. Историята на земята от преди 170 000 години е записана. Тези хора разказват как са ни създали извънземните. Индианците от книгата на Морнинг Скай нямат никаква връзка с племето в Африка, но разказват почти една и съща история. Аз ще преведа някои материали от записките на испанската експедиция когато имам време. Ето ти линк към испанската страница. http://habasis.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  22. ALCYONE да наитина това потварждава и до пълва къртината и историте описани от други народи като индианци китаици индици шумери египтени говорят за едно и също създаването на човека и воината между така нареченото от нас добро и зло ,аз имам и някои още по подробни записи от преди 20 години когато учех в еди библеиски ониверситет по историа, всъщност библиата до една степен е маниполирана от някои хора с цел скриването на истината но са пропуснали някои малки но важни неща а други направоса ги онищожили или скрили,благодаряти за тази информация.iki.

    ОтговорИзтриване
  23. Ето още един сайт (български), който дава обобщена представа за повечето неща, за които се пише в този сайт. Да се надяваме, че истината ще излезе много скоро ... http://www.gadatel.org/2011/08/blog-post.html
    /V.I.P./

    ОтговорИзтриване