понеделник, 27 февруари 2012 г.

КАКВИ СМЕ НИЕ! СТИГА СЕРИОЗНИ НЕЩА!

По принцип така сме повечето хора от България:Защо си блъскаме тъпите глави и ние не знаем, защото това го прави и самият ни живот.

Други пък постъпват така, и се смятат за такива, както казват  " Тази наша прокуратура само ни клати кура"И това е добре - казват те, но за нас, а не за Вас". Ето така изглежда:Е...Ами всеки е различен?!


Има и други варианти: Някои четат... ама защо и те не знаят.....?????  Но четенето е престижно макар, че не разбираме нищо, нека сме простаци но четящи и умни, макар и крадци малоумни! 
А пък други да летят, къде успешно къде смешноно нека да покажем успешното, а по късто смешното. Все пак това е опит за летене...:


Но знайте, все пак тъпите тикви ни наблюдават и изучават." Къде сме ние къде са те": Пегъзи Музовски го каза, а той е неповторим и на него трябва да се вярва....ние сме такива, за голямо съжаление и извинение!Така е, няма как! Все пак по добре е да се огледаме нали? Дали вали или злато пада, или храна?! Бре не знам "мама му да еба", нали съм тъп, от пръч роден..А Роден! Абе знам го този! Явно взех да поумнявам, или да углупявам..? Знам ли?! Някой ще ми каже, но по вероятно е да ме излъже? Такъв е закона на живота! Знам ли? Нали съм от бедните хора...

Все пак може да вали! Но има и такива:

Значи си заслужавло ???! Но пък май повечето сме си такива:
  Е има и други. И Вие всички го познавате! Няма как, така е:                                                                         
                                                 
 Николай Николов


    Но това което в момента жизнено ни засяга всъщност е тук – ЦЪК!
                                                                                           

Няма коментари:

Публикуване на коментар