понеделник, 27 февруари 2012 г.

ДИАГНОЗИ РАЗНИ И ОЩЕ НЕЩО = ∞


ЗАЩО  поддържам Ифандиев? Ами омръзна ми червено синьо - жълтата банкерска пропаганда, гарнирана със евтин порно-силиконов миш-маш и оше нещо!  Какво губим, ако сме правилно осведомени? При това безплатно ? Ние нищо, но някои много, а може и всичко!!!  Във чистата стая ще видиш “лайното”, а в “клозета “ – не, естествено! Там са МНОГО!!!
И тъй  като по ръцете на предателите има 100 годишна българска кръв,  и болшевишки грим, и демократичен грим, и капиталистически грим, то  мястото на мръсниците е до изпражненията на историята! Защо? - Защото са свикнали с миризмата на лайната! Бяха мекерета под турско робство, станаха чорбаджии при капитализма, партизани и партийни членове на БКП при социализма, а сега са най - големите "демократи" и милионери при така наречената „Демокрация”. Между другото такава дума няма в нашата конституция, а и не знам в някоя друга дали я има. Нямам нищо против тези хора който вярваха в идеите на социализма /и аз вярвах/ и които работеха и построиха доста неща в България! Същите тези хора сега тънат в бедност при „Демократична” България! Защо? Защото все едни и същи лайна са тези които съсипаха Капитан Петко Войвода и Левски,  които се правеха на най - големите партизани и комунисти, при Тодор Живков а сега те и техните деца са най - големите "демократи" и богаташи, тоест псевдоЕЛИТА”!  Ами така, нека ни тъпчат и трепят, щом им целуваме миризливите гъзове, и някой който в момента е що годе добре си мисли, че и  утре ще е така! Защо,  не знам, но си мисля, че пример ще ни даде Гърция! Гледайте и слушайте и мислете!




Николай Николов

1 коментар:

  1. харесами Ники посмяхсе много с къртинките и вицовите благодаряти за малко но много малко си управих наструението ето и ощенещо което е от друк истучник ,внимаваите с филма имаше троянски кон прекрепен към него ,засечего анти виросната програма а по късно ще ви цитиран още нещо и то пак е свързано с това ,Ники тия исчадия адови рожби на енидни говоря за нашите са от едно кутило с световните исчадия ,вище и филма и внимаваите ако нямате антивиросна не го гледаите ,
    http://www.putlocker.com/file/4D35F41E3B70251F#

    ОтговорИзтриване