събота, 17 март 2012 г.

® ДА ПОГОВОРИМ ЗА НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ®


Ето и малко по-различен поглед върху биографията на този кариерист :
Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати от
т.нар."живковска дипломация". Като малък е живял в Индия, а после
и в Холандия. Баща му Евтим Младенов, който от 2006 година е покойник, е бил ченге - радист в различни посолства. Майка му ...е Неда Младенова. По професия е лекар - педиатър и вече е пенсионер. Николай Младенов влиза в Английската гимназия в София като внук на активния борец против фашизма /кога в България е имало фашизъм?/ и капитализма Николай Младенов и е последният комсомолски секретар на Учкома на ДКМС в 114-та столична Английска гимназия, която завършва през 1990 г. Приет е в Университета за национално и световно стопанство, специалност “Международни отношения”, където завършва висше образование през 1995 г. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон, където защитава дипломна работа на тема “Израелските ядрени сили”. Масон.
Не е служил в българска казарма, но според непроверена информация, е преминал тайно военно обучение в израелската армия - факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация “Отворено общество”, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се запознава с Надежда, по баща –Парунова, по първи мъж – Михайлова, по втори – Нейнска, на международен форум и с малко помощ от масона Иван Станчов. Така той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001.
Надка, която е водач влиза от София и Младенов става депутат. През 2002 Надка, по баща –Парунова, по първи мъж – Михайлова, по втори – Нейнска, ставайки председател на СДС, прави Младенов член на НИС, преди да е станал член на СДС. През 2003 на местните избори Николай Младенов взема 200 хил. долара от ТИМ-аджии, за да наложи в СДС издигането на малкоизвестната и малкопопулярна юристка Ванухи Арекелян за кандидат на СДС във Варна, срещу което на самата Арекелян е обещано да стане шеф на Варненския окръжен съд. ТИМаджии изпълняват договореното и Ванухи става шеф на съда, Николайчо е по - богат с 200 хил. долара, а Кирил Йорданов - преизбран за втори път. Бившият шеф на СДС във Варна Янко Станев разполага със снимки, където се вижда как Младенов взема доларите, поставени в една картонена кутия за обувки. От 22 февруари 2004 г. заема поста заместник-председател на СДС, който напуска с оставката си през 2005 г. През 2006 г. става съветник към комисиите по отбрана и външна политика на Иракския парламент.От 2007 г. работи като консултант на Световната банка, Международния републикански институт и Националния демократически институт в България, Афганистан, Йемен и други страни от Близкия изток. Говори руски, английски, френски език и иврит. Шампион по прескачане от партия в партия – същи Марио Магарински. Беше в СДС, после стана съосновател на Гражданското сдружение „Европейски демократичен път“ заедно с Димитър Абаджиев, после в ГЕРБ.
Жалко за ТрайЧо! Само той и министъра на земеделието са свестни хора, а Младенов го начука на Трйчо КАТО ПРЕХВЪРЛИ СВОЯТА ВИНА! ПРЕМИЕРе...... ТИКВО ПРАЗНА!
Намерено в Интернет


 А СЕГА МАЛКО ДОПЪЛНЕНИЕ:

Николай Младенов е роден на 5 май 1972 в семейството на дипломати от тоталитарната живковска дипломация. Баща му, който от 2006 година е покойник е бил ченге - радист в различни посолства, а дипломацията му е била за прикритие. През 1995 г. Николай Младенов завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност “Международни отношения”. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон, където защитава дипломна работа на тема “Израелските ядрени сили”. Младенов е с еврейско потекло и това, както и контактите създадени поради естеството на задачите, които ще му се възлагат в бъдеще му дават възможност да премине военно обучение в израелската армия-факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация “Отворено общество”, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 г. основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се запознава с Надка Михайлова на медународен форум и с малко помощ от масона Иван Станчов той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001. Надка, която е водач влиза от София и Младенов става депутат. През 2002 Надка, ставайки председател на СДС прави Младенов член на НИС, преди да е станал член на СДС. През 2003 на местните избори Николай Младенов взема 200 хил. долара от ТИМ-аджии, за да наложи в СДС издигането на малкоизвестната и малкопопулярна юристка Ванухи Арекелян за кандидат на СДС във Варна, срещу което на самата Арекелян е обещано да стане шеф на Варненския окръжен съд. ТИМаджии изпълняват договореното и Ванухи става шеф на съда, Николайчо е по - богат с 200 хил. долара, а Кирил Йорданов - преизбран за втори път. Бившият шеф на СДС във Варна Янко Станев разполага със снимки, където се вижда как Младенов взема доларите, поставени в една картонена кутия за обувки. Николай Младенов е масон по шотландския ритуал, за което има цяла предаване в БТВ репортерите-може да се види в архива на сайта на БТВ.


Николай Николов

16 коментара:

  1. "работи като консултант на Световната банка", тоест работи за кого не е сигурно, но със сигурност не работи за България!

    ОтговорИзтриване
  2. когато България е имала закон за защита на нацията,когато е била съюзник на нацистка германия, когато про-фашисткото правителство на филов е депортирало 11хил евреи в лагерите на смъртта, ето тогава в българия е имало фашизъм, господине!

    ОтговорИзтриване
  3. ПЪРВО - объркал си се господине (ПРИЯТЕЛЮ)! Второ не се казвам Господин, защото не искам да променям обръщението си към хората съгласно с известните ти догми, както промениха хиляди улици и училища! Обръщай се към мен с „приятелю” или „неприятелю”! В България никога не е имало фашизъм! Никой не е депортирал евреите от България в концлагерите (Де да бяха ги депортирали там)! А 11 хиляди евреи е имало в цяла Европа, камо ли в България! В България имаше след войната социализъм, който повече напомня на фашизъм, защото идеите са едни и съши и са създадени от евреи и по поръчка на евреите от САЩ, Германия, Англия и т. н. Пример: Маркс, Енгелс, Ленин, Берия, Троцки, Сталин и така нататък! Това става с помощта на /родшилдови и компания, които чрез техните банки предизвикаха двете световни воини и са на път да предизвикат по груби изчисления към юни - ТРЕТА, защото те си падат по сатанинските числа като 6, 9, 11 така, че не е трудно да се предвиди новата и последна за тях инвазия в Иран/. Да споменем и комитет З00!. Благодарение на Тодор Живков социализма при нас имаше що годе човешко лице, и който попиташ от живелите тогава (и аз съм живял и не съм бил партиен член нито тогава, нито сега на никаква партия), с изключение на 10 000 идиоти ще ти каже, че са живели по-добре и всички са били в приятелски отношения и равноправни и са можели да си позволят практически безплатна почивка на море и планина и то всека година и на двете места! Че никой не е бил без работа и не е ровил по кофите, а камо ли да е крал! Не ми излизай с мита за холокоста! Това целия свят го разбра! То и Хитлер е бил евреин, но аз говоря за група евреи изповядващи талмуда, идеите на ц/с/ионските „мъдреци”, а не за обикновените и редови евреи, а да не говоря за тези нещастни хора в кибуците. Не ми излизай със Силви Вартан например! А сега в момента има фашизъм в действие в България и не ми е ясно защо подкрепяш тези предатели от парламента и правителството! Всъщност никоя държава не казва, че е демократична монархия, народ и така нататък, защото такова нещо такава реалност не съществува!!! Огледай се наоколо – народа си отива един по един! Обяснението ми е, че или си доста богат, или безобразен крадец или банкер, което е едно и също или живееш благодарение на далавери или, че си евреин, но както разбра отношението ми е отрицателно /и не само на мен/, към продажната групата евреи които ни натика в ЕС, ровят за шистов газ, изкупуват земите ни, и към техните слуги тук! Я кажи ми кой набута и създаде Израел там и защо си мълчи, че има стотици ядрени бойни глави?! Ми то се вижда и от картата на Гугъл ! Всичко добро ти желая!

    ОтговорИзтриване
  4. Поредната статия на някакъв тъп ебалник...

    ОтговорИзтриване
  5. Щом така ме определяш, надупи се да ти го начукам и дано изпаднеш в екстаз! Но първо не е статия а са данни от биографията му и то официални! Какво искаш, да я променя ли хейтъре?!

    ОтговорИзтриване
  6. ок приятелю, има документация, 11 хил, са си 11 хил. 6 мил. евереи, са 6 мил. евреи,харесва ли ни или не, това са фактите,не говорим за митове. всеки който забравя историята е осъден да повтаря стари грешки. по време на шоа, са избити толкова, около 6 милиона, мъже, жени и деца. дори да го отричаш (чудно защо), това се е случило. страшното е вметката "де да бяха ги пратили", защо, защо го казваш?! ти би ли ги избил, би ли избил тези хора само защото са евреи, защото българската нация спасили своите евреи(тези които бяха от Българсите територии) а за приликите, между фашизъм и комунизъм, приятелю, това са тоталитарни системи, нормално е да са съизмерими. в българия днес няма фашизъм, по време на фашизма в германия и италия двете страни са в икономически подем, в българия няма икономика, няма независима политика има по скоро плутокрация и да, геноцид, кога е имало фашизъм вече писах в предишният си коментар. фашизма е сатанизъм,човече с него шега не бива! още по- малко пък омаловажаване или забрава

    ОтговорИзтриване
  7. НЕ МЕ СЕ ПИШЕ НА ТЪПИ ВЪПРОСИ ПОВЕЧЕ! КАКВИ 6 МИЛИОНА, КАКВИ 5 ВОЛТА, КАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ! ВСИЧКО Е ИЗМИСЛЕНО И ОТДАВНА ОПРОВЕРГАНО! КЪДЕ 6 МИЛИОНИ ЕВРЕИ В ЕВРОПА?! ТЕ ДНЕС СА ПО-МАЛКО! СТИГА С ТЕЗИ ФАЛШИВИ МИТОВЕ И ИЗМАМИ И ФАЛШИВА ДОКУМЕНТАЦИЯ! ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СИ СИЛНО ИЗМАМЕН И ЗАБЛУДЕН И ДА ТИ КАЖА САМО, ЧЕ ТИ ПРОЧЕТОХ САМО ПЪРВИТЕ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ! АНАДЪКМО?! ПОНЯЛ, РАЗБРАЛ ИЛИ СИ СЕ ЗАЯЛ! ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА И НА КОЛЕГИТЕ СИ? НЕ МОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА! "БЛАЖЕНИ СА БЕДНИТЕ ДУХОМ И ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО"! СВЯТ ШИРОК - ДИВАНЕТА ВСЯКАКВИ! ЩЕ ТИ ПОДЪРЖА ТВОРЕНИЯТА 24 ЧАСА И ЩЕ ГИ ИЗТРИЯ, ЗАЩОТО СЪС ЗОМБИРАНИ ХОРА НЕ МИ СЕ ГОВОРИ! РАЗБРА ЛИ МЕ?!

    ОтговорИзтриване
  8. ТО САТАНИСТИТЕ УПРАВЛЯВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ И СЪОТВЕТНО И БЪЛГАРИЯ! ДА СИ ЧУВАЛ ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО ТРЪГВА ОЩЕ ОТ ЦАР ДАВИД! ЗА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ НА САЩ? ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ СЕ СЪХРАНЯВА ТЯХНОТО ЗЛАТО? - В ШВЕЙЦАРИЯ! ДА Я Е НАПАДАЛ НЯКОЙ НЯКОГА, СЛУЧАЙНО ДА ИМА АРМИЯ?! НЕ РАЗБИРА СЕ! А ИЗРАЕЛ НЕПРЕКЪСНАТО НАПАДА НЯКОЙ И СЪСИПА ПАЛЕСТИНА! ЗАЩОТО ЗА ТОВА ГО СЪЗДАДОХА И МУ ДАДОХА ОРЪЖИЕ И ТЕХНОЛОГИЙ! КАК ДА ГИ УВАЖАВАЖ?! ТА ТЕ НАПРАВО СЕ НАСРАХА! А НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА САТАНИСТИТЕ - ВАТИКАНА! ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ЧЕРНИЯТ ПАПА, КОЙТО ИМА ПО-ГОЛЯМА ВЛАСТ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ! АКО СИ ХОДИЛ ТАМ ВИЖ КАК Е ПЪЛНО НАВСЯКЪДЕ СЪС САТАНИНСКИ ЗНАЦИ, ТОЕСТ НА ЛУЦИФЕР! ТОВА ГО ЗНАЯТ МИЛИОНИ ХОРА, НЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯМ АЗ! ПРОСТО ЧЕТИ, ПОНЕ В ИНТЕРНЕТ! ВСИЧКО ДОБРО!

    ОтговорИзтриване
  9. приятелю, къде защитавам, младенов, казал ли съм нещо за него? просто не мисля, че с лъжа можеш да подкрепиш истината, така само я омърсяваш. разбираш ли, дори твърденията ти за младенов да са истина, с другите си неверни твърдения,за холокост ги опорочаваш. как да ти вярвам, когато отричаш истината?! сатанистите управляват света, ок, как го управляват? с лъжа. фалшификация е твърдението, че не е имало холокост, ама още има живи свидетели, та не е лесно да се излъже все още. фалшификат са "свитъците на сионските мъдреци" това поне е сигурно. за черният папа, приятелю, аз съм православен християнин, не папист. май си прекалил с "кода на давинчи" и с другото творение "демони и ангели" май се казваше. Бог с тебе и знай: "истината ще ви направи свободни"

    ОтговорИзтриване
  10. Виж приятелю, и аз съм източноправославен християнин и не искам католици и продажници да ни управляват и съсипват. А от 23 години са все едни и същи! Холокоста в смисъла с милиони жертви е измислен и наложен със съответната цел. Провери исторически източници и ако намериш реални такива, то евреите в Европа по това време са около 100 000 и не всички са живеели в Полша и Германия! Иначе, защо има закон,според който, ако не признаеш този мит с "милионите" жертви те вкарват в затвора?! Нали уж говорят за свобода на словото и "демокрация"! Ето ти линк на на филм за същността на Ватикана: http://vbox7.com/play:fd54450be6
    ‹(•¿•)›

    ОтговорИзтриване
  11. Приятелю,АнонименMar 17, 2012 12:29 PM-може би ти си от Тел Авив(тиксо брояча).Това със шесте млн.си е абсолютен мит.Чети Юрген Граф "Митът за Холокоста",да германец е но това не му е попречило да изрови истинските факти и да е обективен.Интересно четиво.А ако поровиш за морския емигрантски канал от 1939г.някъде,ще видиш кой се е ебавал най-много и е спечелил солидно богатство от своите съплеменници евреи,ще разбереш що за стока е.Давам ти жокер -търси Барух Конфино http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=33876 Изобщо колкото повече ровиш в темата за Холокоста,толкова повече "мирише"-сещай се на какво.Не искам да обидя никой честен еврейн.

    ОтговорИзтриване
  12. ИЗРАЕЛ БОРЕЩ СЕ С БОГА ТОВА МУ БЕ ДАДЕНО КАТО ИМЕ ОТ ЕДИ АНГЕЛ НЕЗНАИНО КАКЪВ ОБАЧЕ ,ИМЕТО ОЗНАЧАВА БОРЕЩ СЕ С БОГА И ПОЗНАТЕ ЗА КАКАВО СЕ БОРИТОИ С НЕГО ДАГО БЛАГОСЛОВИ ДА БЪДЕ НАД ВСИЧКИ БОГАТ И ВЛАСТЕН САМО ПРОЧЕТЕТЕ ЖЕЛАНИЕТОМУ

    ОтговорИзтриване
  13. ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤──

    ОтговорИзтриване
  14. само ще до пълня за колегата от израел евентоялно ако е ангели са наричали всички които са посещавали земята тоест идващи от небето ите зисъщите са творения създадени ,макар и някои от тях да се предстяваят за богове като са усвоили много знание , та точно тези са изродите които избиха много от вашия род и ви измамиха както вас така и нас с еда единствена цел да бъдат те богове в нашите учи , холокоста беше предтекст определен преди 3000 и косур години че ще се случи има и пророчество за това , но въпроса е за що има пророчества които се испълняват и вие израел сте в центара, това ако знаеш, този отговор няма да задаваш тези вапроси за холокоста но явно не знаеш или си играеш което е нормално за еди евреин да задава вапроси и да си вади изводи за хората ,даги претегля и премерва според свояси аршин ,

    ОтговорИзтриване
  15. Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: greatilluminate99@gmail.com



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави СЪОБЩЕНИ ДЪРЖАВИ

    ОтговорИзтриване