четвъртък, 15 март 2012 г.

БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА. ЗАЕДНО С НАСЕЛЕНИЕТО! – ФАКТ!



Какво представлява днешна България? Всичко друго, само не държава на българите.

На 21 октомври 2008г. Георги Ифандиев бе поканил в своето предаване “Между редовете” по телевизия СКАТ някакъв Михаил Трендафилов. Темата беше за плана “Нева”. И почнаха едни цифри, едни имена, едни ръкомахания. В крайна сметка стана ясно, че в края на 80-те години комунистическата върхушка в България с помощта на Запада и при съучастието на съветското ръководство е успяла да открадне около 15 милиарда долара. Сензационно разкритие, нали? Ами! Разкритието щеше да бъде сензационно, ако беше казана цялата истина. А цялата истина е, че парите не са били откраднати. Тези 15 милиарда са сумата, срещу която България е била продадена. Заедно с населението. Западът е платил тези 15 милиарда, за да купи както българската земя, така и народа, така и нас с теб. Според хора, близки до бившия шеф на ДС по онова време – ген. Григор Шопов, сумата е доста по-голяма, 70, дори 75 милиарда. А сега се заговори за още по-голяма сума – 150 милиарда долара, откраднати от България. Но в случая нас ни интересува механизма. Комунистическата върхушка ни е продала, а Западът ни е купил. Ето защо сега ние сме превърнати в безгласни роби.
Да видим в тая наша бивша държава на какви институции се радвахме. Почваме от Държавния глава. След Петър Младенов, тримата български президенти са от небългарски етнически произход. През 1999 година тогавашният вицепрезидент Тодор Кавалджиев в частен разговор бе принуден да се съгласи, че България е престанала да бъде държава. Значи държавния глава спокойно можем да го отпишем. Българинът трябва да разглежда президентската институция като насочена срещу неговите интереси. Като насочена срещу интересите на неговите близки и приятели. Българинът няма свой президент и трябва да свикваме с тази мисъл.
Следва Народното събрание, законодателната власт. Представените там управляващи партии също се оглавяваха от лица с не български произход. В Народното събрание присъства една откровено терористична и антибългарска партия – ДПС. В Народното събрание седят доказани престъпници и този факт се приема за нормален. Дори най-беглия анализ ще покаже, че българското Народно събрание може да представлява всеки друг, но не и българския народ. Също и законите, приемани там. Те не са в полза на българите. Законите, приемани от българското Народно събрание целят пълното унищожение на българския народ. Българското Народно събрание е събрание на българоубийци. Преди известно време бе изнесена справка, според която за последните 16 години така нареченият “Парламент” е взел 20 776 незаконни решения. Защо изобщо някой смята приетите от тях закони за законни? Спомнете си как потънаха в парламентарната тоалетна 500 хиляди български подписи с искане за спасяване на АЕЦ “Козлодуй” и ще разберете, че депутатите в българското Народно събрание не смятат българина изобщо за човек. Ако пък случайно някои от тях го смятат, то си мълчат пред страх от репресии. От такова Народно събрание законност и справедливост не можем да чакаме.
Следва изпълнителната власт. С предишния министър-председател евреин. И с предишния министър-председател, той пък беше от някаква мулти-националност. И по-предишния – циганин. Не че в една или друга народност има нещо лошо, обаче всеки човек така е устроен, че първо помага на своите, а едва после на чуждите. Така че какво можем да очакваме от правителства, ръководени от небългари? С министри бандити. С министри крадци. С министри морални изроди.
Изпълнителната власт се грижи как да вземе повече от народа и да разпредели взетото между свои хора. Ще бъде престъпление пред децата ни и пред самите нас, ако приемем, че една такава власт е и може да бъде законна. За българска изобщо не говорим. Коя от всичките власти е българска? Съдебната? С психично болни прокурори, приятели на мафиоти и терористи. Със съдии, съдещи не по закон, а според размера на платения подкуп. С адвокати, които откровено отказват да те защитават, защото си етнически българин.
Четвъртата власт ли е българска? С германски, израелски, португалски, турски и руски вестници? С антибългарските телевизии? С чалгаджийските си радиостанции? Кое от тези небългарски информационни средства ще ви каже истината за днешна България? Кое например ще изрече истината, изписана преди няколко години върху стената на клуба на НДСВ в Добрич “Всички политици са българоубийци”? Иначе „В България съществува пълна свобода на словото. Но само в случай, че не проповядваш: фашистка, расистка, нацистка, шовинистическа, националистическа, патриотическа, антигеноцидна, антикомунистическа, антисоциалистическа, антинационалсоциалистическа, антиглобалистическа или друга антидемократична идеология. Свободата на словото в България е гарантирана, освен в случаите, когато не е насочена срещу: евреи, цигани, негри, търговци на едро, търговци на наркотици, норвежци, американци, турци, членове на управляващи партии, японци, китайци, милионери, ескимоси и други етноси; срещу демократи, социалисти, комунисти, либерали, марксисти, икономисти, прависти, хитлеристи, министри, рецидивисти и прочее демократични субекти; срещу депутати, бивши, настоящи и бъдещи, срещу приватизатори, мобилизатори, модернизатори, реформатори, мафиотизатори, срещу членове на техните семейства, срещу техните братовчеди и приятели, срещу наемни убийци, срещу масови убийци, срещу чужди шпиони. Спазваш ли тези малки ограничения, можеш да си говориш и пишеш на воля срещу българите в бивша България. В България свобода има колкото щеш. Имаме си даже и Движение за свободи. Само че то пък има твърде малко общо с българите. Та за България ли ни беше думата или за свободата?”
Данъчните, които събират данъци почти само от етнически българи. Социални служби, които подпомагат с малки изключения почти само етнически цигани.
Полицията, която не смее да защити българи, когато те са обект на цигански изстъпления. Здравеопазване, изграждано на принципа “умори бедния”. Разорените читалища, претопените паметници на български герои, разпродадените и подарени съкровища на българската история. Кое в България още е българско? Кое? Кое, освен обезверения и измиращ български народ? Погледнете изрезката от в-к “Български глас”, това е писано още през 1991 година. Нима написаното не се сбъдна? Какво още чакаме?
Няма никакъв смисъл да се обръщаме към институциите. Нито помощ, нито закрила, нито съдействие ще получим от тях. Тях изобщо не ги е грижа за тежкото ни положение. Днешните уж български институции съществуват не за да помагат на българина, а за да го унищожат. Докато им вярваме, докато се надяваме, докато разчитаме на тях при решаване на нашите проблеми, нищо добро не ни очаква. В една държава институциите биват създавани заради народа. Да гарантират живота му, да го бранят срещу неправдите. Тук се случи обратното. Народът се превърна в храна за ненаситните институции, те се хранят с него, докато не го изядат. Затова не им вярвайте. Не разчитайте на тях, не се надявайте. Свикнете сами да си бъдете помощ и опора. Свикнете да търсите близки хора при решаване на сложни проблеми. Обграждайте се с приятели. Помагайте си един на друг. Само така ще бъдете поне в относителна безопасност.
Някога казвахме, че е по-добре да си здрав, но богат, отколкото болен, но беден. От скоро ми казват, че съм длъжен да бъда беден и болен, за да могат някои си Поган, някой си Саксофонски, някой си Сер гей, Моника Праси или Лидия Шугава да забогатяват още повече. Хубаво, ама на мен такава демокрация не ми харесва. Предпочитам да живея по-добре, отколкото гореизброените и бюлюкът около тях да натрупа някое и друго милионче и милиардче в повече. Аз не искам моя живот и живота на семейството ми да принадлежат на типове, скъсали с всичко човешко в себе си. Аз не искам нито комунизъм, нито демокрация. Аз искам да живея.
Няколко думи за „социалното здравеопазване”. Представете си нормален, работещ човек, който много години редовно си плаща всички данъци и здравни осигуровки. Този човек в един прекрасен миг се разболява тежко. Първото, което ще установи е, че въпреки всички осигуровки, той пак е принуден да дава пари за лечението. Иначе просто няма да бъде лекуван, няма даже изследвания да му направят. Плащай или чакай – ако трябва с години чакай, без пари нищо няма да дочакаш. После идва ударът с болничните. Тъй като човекът се е разболял тежко и втори месец е в болнични, не получава заплата. Болничните щели да бъдат изплатени дявол знае кога. Какво се случва, ако този човек няма близки, които да му помогнат? Спират му тока, няма пари за храна. И така нататък, докато човекът умира. Обикновено смъртта настъпва след седмица-две. Ето, това е нашата „социална държава”. Ако беше евреин, циганин или представител на някое сексуално или религиозно малцинство, помощ щеше да се намери. Но не и за българина, който цял живот е бил съвестен към държавата и без да гъкне си е плащал с надеждата, че когато изпадне в нужда, тя, държавата ще го защити. Ядец! Държавата, намираща се във властта на българомразци само ще му помогне да умре по-бързо. Затова обвиняваме нашите законодатели, както и висшата изпълнителна власт в масови умишлени убийства на българи. Обвиняваме така наречения Конституционен съд в съучастие с убийците. Ние апелираме за доживотни присъди на всичките тези престъпни типове, когато в България бъде възстановена българската Държава, и когато бъде създадена истинска съдебна система. Имам предвид конкретен случай и нека някой демонокрад се опита да ме опровергае. Няма никакъв смисъл да плащаме здравни осигуровки, които отиват за лечението на циганите, а нас ни оставят да мрем като кучета. Това е реалността, колкото и да не ни харесва. Не ни остава нищо друго, освен да променим реалността. В противен случай ние, българите ще бъдем изтребени до един.
Държавата вече не е наша. Българската държава попадна в чужди ръце и тази чужда държава разгроми нашите български кръгове – семейство – род – племе – народ. Ако сме все още българи, ако е останало все още нещо българско в нас, нека ние на свой ред унищожим тази българоубийствена система и нейните нечовешки правила. Нека я съсипем така, както тя съсипа нас и нашия живот.
Нека я изметем оттук. Да я пратим откъдето е дошла. А после върху разчистеното място нека отново издигнем нашия български Дом.
Намерено в Интернет


Николай Николов

26 коментара:

  1. Някак не мога да вържа този наистина добър материал с рекламата на един "кокоши"кючек .Извън това съм съгласна с всяка една дума.

    ОтговорИзтриване
  2. ПУСНАХ ГО ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЩАСТЛИВИТЕ КОКОШКИ СЪС "ЗЛАТНИТЕ" ЯЙЦА! ПРОСТО ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА, ТОЕСТ ШЕГА!

    ОтговорИзтриване
  3. Ама то така с писане на общи приказки няма да стане. Не мога да си представя как може да стане да си върнем България за интересите на българите? Трябва да се градят нелегални революционни организации, както по времето на Левски? Откъде пари, оръжие, революционери, които да надвият онези "АКУЛИ", които са ни окупирали?

    ОтговорИзтриване
  4. Давам само информация за истината такава каквато е, а какво ще става не знам!

    ОтговорИзтриване
  5. Мисля,че оръжие не трябва. Ако всички спрат да си плащат измислените задължения с давност над 5 години, а защо и сегашните, които надминават всякакъв цинизъм и намалят за два - три месеца до минимум покупките от веригите магазини , то те сами ще фалират и избягат барабар с краденото от нас! Иначе е ясно къде отива народа - до гуша в лайната! Щом така му харесва - да го духа....

    ОтговорИзтриване
  6. Работата е там, че българските мутри-"акули" са много, действат като мутри-изнудвачи и са по-безсъвестни дори от чуждите. А пък като не си плащаш задълженията към държавата и банките _ резултатът е плащане с големи лихви, начислени за закъснението или отнемане на имуществото, спиране от пътуване в чужбина, от административни услуги и т. н.... Законите са жестоки. Българските акули са не по-малко опасни от чуждите.

    ОтговорИзтриване
  7. НАЙ - ДОБРАТА ЗАЩИТА Е НАПАДЕНИЕТО! КАЗАНО Е СЪЩО - "БЕЗ БОРБА НЯМА ПОБЕДА"! ИМА ТОЛКОВА АВТОМОБИЛИ НАД 60 000 ЛЕВА! ТЕ СА ЕДИН ОТ КРИТЕРИЯ ЗА КРАЖБА! АМИ ПАЛЕТЕ ГИ, КАКВО ЧАКАТЕ?! ЗАЩО ПАЛИХТЕ КОЛИТЕ ВТОРА УПОТРЕБА, КОИТО ПОВЕЧЕТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ МОГАТ ВЕЧЕ ДА СИ КУПЯТ?! ПАЛЕТЕ ГИ И ИМ СЪЗДАВАЙТЕ СТРАХ И ДИСКОМФОРТ! СТРАХА Е ОГРОМНА СИЛА!! ПРЕБИВАЙТЕ ГИ ЕДИН ПО ЕДИН, ТЪЙ КАТО ЗА ТЯХ ПРАВОСЪДИЕ НЯМА! ВДИГНЕТЕ СЕ СРЕЩУ МАГИСТРАЛИТЕ ЗАЩОТО НА НАРОДА МУ ТРЯБВАТ ЗАВОДИ, ФАБРИКИ И ПРЕДПРИЯТИЯ, А НЕ ДА КАРАТ КОЛЕЛА ИЛИ ХОДЯТ ПЕШ ПО МАГИСТРАЛИТЕ! ТЕ СА НУЖНИ НА БОГАТИТЕ ИЗРОДИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ГЛАВНО ОТ ЕВРОПА! ИЗГОНЕТЕ ЧУЖДИТЕ ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА! ИЗЗЕМЕТЕ И ИЗКРАДЕТЕ ПАРИТЕ НА МИЛИОНЕРИТЕ! ПОИСКАЙТЕ СИ ОТНОВО ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНСТВА, ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА НА СОЦИАЛИЗМА. КРАДЕТЕ И ИМ ЗАПАЛВАЙТЕ СВРЪХ ЛУКСОЗНИТЕ ЗАМЪЦИ! УНИЩОЖЕТЕ СГРАДИТЕ, С КОИТО НИ ОТНЕХА ЧЕРНОМОРСКО КРАЙБРЕЖИЕ И ПЛАНИНИТЕ. БИЙТЕ ЦИГАНИТЕ ТАКА, ЧЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОСМЕЯТ ДА КРАДАТ! ПАЛЕТЕ И ХАКВАЙТЕ БАНКИТЕ, КОИТО СА ЕВРЕЙСКИ И ОТ ТЯХ И САЩ ПРОПИЩЯ! ПРОТЕСТИРАЙТЕ БЕЗСПИР! АЗ ЛИ ДА ВИ ДАВАМ ИДЕИ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК НАРОДА ОСТАВЯ НА ПЪТЯ, СПИ В КАШОНИ И ПО ДЪРВЕТА И УМИРА ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ И ИМА САМО ДВЕ ЛЕКАРСТВА - ИБОПРОФЕН У ПАРАЦЕТАМОЛ, КОИТО СА СИЛНО ТОКСИЧНИ! АМИ ИЗКУСТВЕНИЯТ ПОДСЛАДИТЕЛ НА БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ НАПИТКИ?! ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ, ЧЕ СЕ ТРОВИТЕ С НУТРАСУИТ КОЙТО ВИ РАЗБИВА НЕРВНАТА СИСТЕМА И ПРЕДИЗВИКВА СЪРДЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ? ОМРЪЗНА МИ ВЕЧЕ ДА ПИША ТОВА! АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ НИКОЙ НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ И ПОМНЕТЕ, АКО СЕГА СТЕ ВРЕМЕННО ДОБРЕ, СЛЕД МЕСЕЦ – ДВА, НЯМА ДА Е ТАКА!

    ОтговорИзтриване
  8. Не е ИБОПРОФЕН, а е Ибупрофен. Тези лекарства двете Ибупрофен и Парацетамол са широкоприлагани и не са силно токсични, ако се използуват правилно, дозирано в подходящите случай. Отделен въпрос е, че лекарствата имат противопоказания и странични действия, с които трябва да се съобразяваме. То така с отделни криминални действия няма да има голям ефект, а по-вероятно е да се стигне до затвора. Трябва народен, харизматичен, способен водач и организация на гражданското общество, на военни, полицай и други за масови действия. Иначе няма да има съществен ефект. Особено от празни приказки и съвети, които е трудно, почти невъзможно да се изпълнят. И гледате някои други да ги изпълнят, нали?

    ОтговорИзтриване
  9. Да направил съм правописна грешка но при соца бяха отбелязани с черна точка в лекарствения справочник! Знам и химичния им състав и как се получават! Забравих и за аспирина! Между другото са 10 на брой изтърваните лекарства, но постепенно изчезват и се забранява покупката им по един ели друг предлог! Забраниха бензодиазепините, за да могат да наложат алкохола - менте и наркотиците. Тези празни приказки и съвети минават през ръцете ми така, че не се прав и ще продължавам да ги мачкам, докрай! Не ги понасям вече крадливите педераси и продажни путки! Така, че не ме възприемай като проповедник!

    ОтговорИзтриване
  10. Повечето фармацевтични лекарства лекуват симптомите, а не причината!!!!!

    ОтговорИзтриване
  11. А да ти кажа - Левски и Ботев отдавна не са между живите, а за затвора са един стадион хора, както казваше Джордж Ганчев! Не затвор, Анов луксозен "Слънчев бряг" а още по добро "Белене"! Друг път няма!

    ОтговорИзтриване
  12. Аз съм лекар, била съм и при социализма и не е вярно това за лекарствата, нито за лекарствения справочник. Недейте да твърдите неща, за които не сте компетентен.

    ОтговорИзтриване
  13. Боже мой! Егати лекарите! Утре ще го сканирам и ще го пусна като кратка публикация!

    ОтговорИзтриване
  14. Защитата на монополните фармацевтични компании са първа грижа на лекарите за да се препитават! Да ти кажа, че съм инж. химик, завършил съм фармация, а след това ядрена физика в Дубна! Хайде стига толкова, че го избих на хвалба.

    ОтговорИзтриване
  15. Не е вярно това, че "Защитата на монополните фармацевтични компании са първа грижа на лекарите за да се препитават! "... Въпреки законите на джунглата, търговските, пазарни механизми и неуредици, лекарите са с най-отговорната, и хуманна професия. Въпреки някои изключения на алчни лекари и тем подобни. Това настроение, недоверие към лекарите е несправедливо и не е от полза за никого. От Вашите писания имам сериозни съмнения за Вашата компетентност и за Вашето психично здраве. Не насаждайте такива параноични настроения сред хората!

    ОтговорИзтриване
  16. Благодаря Ви много за поставената диагноза! Повечето писания не са мои! Знам, че твърдо защитавате своята професия и съвест и навярно сте такъв/ва! Не уточнихте точно психичното ми заболяване. Ако е депресия или страхова невроза, значи да си вземам Сероксат и от време на време, примерно Ривотрил! За невролептици мисля, че все още не сам, но знае ли човек?! Кажете ми с Вашата компетентност открит ли е още вируса на СПИН, защото аз за такъв не знам! А знаете ли за ваксините от западните изроди (не говоря за нашите при социализма), че съдържат живачни съединения, които безвъзвратно увреждат нервната система! За пръв път е открито това действие в Япония в областта Минамата и така е наречено увреждането и за това са необходими свръх малки количества които се измерват в ррм (parts per million)?!
    Да сте, чували и за другите съединения поставяни в западните ваксини, които предизвикват безплодие в момичетата и стерилитет в момчетата?! Особено много се лансират в Африка, но вече и в България! А също така и заболявания като аутизъм и проявяващи се след няколко години или веднага сърдечни заболявания?! Знаете ле, че вносната ваксина против хепатит В предизвиква синдрома на придобитата имунна недостатъчност?! А защо не се пускат новите антибиотици на въглеродно молекулна основа срещу които не се развива резистентност?! Знаете ли, че въглерода има 5 разновидности?! Ще ви спомена само Графен и нагоре... Защо мислите, че в САЩ не позволяват на никой да работи докато не му поставят всички ваксини и защо вече се разпадат като общество, защото те не са нация! Това ще дойде и у нас! А как може да има ваксина против грип, като всеки път той мутира, и по-скоро ще се разболеем от предишния ако не сме били болни от него! Както забелязахте, не Ви обидих. Провели сме химични анализи на ваксините и затова ви казвам какво съдържат! Ако искате поговорете с доктор Атанас Гълъбов! Всичко добро Ви желая!

    ОтговорИзтриване
  17. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
    Синдромът на придобитата имунна недостатъчност (СПИН) е заболяване на човешката имунна система, причинено от вируса на човешката имунна недостатъчност (ХИВ).[1][2][3]..HIV (Human Immunodeficiency Virus) е вирус от семейството на ретровирусите. Вирусът поразява кръвните клетки, които имат CD4 рецептори, като CD4+Т-лимфоцити, макрофагите и дендритни клетки.[28] Това са клетки, много важни за имунната система. Сумата от CD4+ клетки е ключово мерило за здравето на имунната система. Колкото е по-малък броят на тези клетки, толкова по-голяма вреда е нанесъл ХИВ. Според Центровете за контрол на болестта на Съединените Щати, всеки, който има по-малко от 200 CD4+ клетки на микролитър кръв, се счита за болен от СПИН...
    A що се отнася до Ибупрофен и Парацетамол , смешно е да се твърди, че "Защитата на монополните фармацевтични компании са първа грижа на лекарите за да се препитават.."... По простата причина, че това са генерични названия на генерични медикаменти, а не на търговски наименования на някоя търговска компания.
    Има такива фармацевтични търгаши, които безобразно надуват цените на лекарствата. Допълнително се включва към цената и данъка от държавата. И фармацевтичните надценки и прекалено високите, неадекватни за българския гражданин цени са безсрамни. Нека да питат и Актавис, защо от известно време увеличиха двойно цената на Ацефеин и сега го продават на същата цена за двойно по-малко таблети? И нека да намалят цените на всички лекарства, а не само на такива, които се заплащат частично от Здравната каса.

    ОтговорИзтриване
  18. докато четях, компютъра изключи, така сам, без причина, после дочетох статията в блога и се върнах пак тук през svejo.net

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Причина за изключването не е от мен! Най-вероятно е от прегряване, ако е лаптоп, или от кратък токов удар ако е РС! Възможно е да има отворени много програми! Това е често срещано явление за Уиндоус ХР. Също важи и за Линукс, който има много голямо ядро и ако не е оптимизиран и премахнати безкрайно многото драйвери които съдържа, също се случва на лаптопите, поради ограничените им възможности за охлаждане! И още съвети: Дефрагментирайте си компютъра, подредете му файловата система, забранете някои програми които работят във фонов режим (а това става с командата msconfig) и отворете на показалия се прозорец Startup и махнете отметките на излишно зареждащите се програми! След това компютъра ще поиска рестарт. Потвърдете го! Може да имате и троянски кон! Предлагам ви безплатната и идеална програма Malwarebytes Anti-Malware. Напишете я в търсачката и си я изтеглете! Подредете си и регистрите, и премахнете грешките от тях! Програми: RegSupreme Pro, Registry Clean Expert, Auslogics BoostSpeed, CCleaner! Успех!!

      Изтриване
  19. За да не спорим безсмислено защото мисля, че не съм човек който обича да се заяжда а тук взех, че го направих, то виж тази статия, и там най - долу има препратка където основно е обяснено за митичния вирус на СПИН. - http://nikolaijambol.blogspot.com/2009/11/blog-post_12.html
    И още, не обвинявам лекарите, а фармацевтичните компании и то не нашите, които ни лъжат в цените а най - големите които са собственост на Ротшилд, Рокфелер и компания и които нямат интерес да оздравяваме, защото за тях са важни само парите!!! Има българско лекарство против СПИН /съвсем скоро доусъвършенствано/, което е излекувало 99% от заболелите и е разработено от доста млад човек/ 40г./ но му казаха, че трябват години наред докато го одобрят?! ЕВЕНТУАЛНО! Това да ти говори нещо? Не говоря за онзи българин от Германия, който не иска да си каже тайната на лекарството против рак! Има друго такова и лекарство което лекува около 20 вида рак /включително и този на гърдата/ - пак българско и доказано! И за двете говориха по централните медии мисля, че по БТВ! Между другото БЦЖ българската ваксина имаше и свойства да лекува някои разновидности на рака. Всичко добро от мен за сега!

    ОтговорИзтриване
  20. В България може да се взима аналгин, другите две лесарства пробиха от компаниите, както е в Северна Америка.Аналгинът е абсолютно забранен там, защото предизвиква тежки аномалии в населението, което очевидно е различно.

    ОтговорИзтриване
  21. ЦЕНЗУРАТА НА „свежуууу” МЕ ЗАТРИ! КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ПРИЯТЕЛИ?! ОБРЪЩАМ СЕ И КЪВ „АНОНИМНИТЕ „ ЗА ПОМОЩ! ДА ГИ ЗАТРИЕМ ЛИ?!

    ОтговорИзтриване