неделя, 29 април 2012 г.

ЗА ПРЕХОДА КЪМ СВЕТА НА ФИНИТЕ ЕНЕРГИИ


Живот без смърт ... Какво е смърт? А тя е? Всичко зависи от нивото на човешкото съзнание по време на прехода. За някои то е - има, но за някой от нея - не!

  Николай Николов

събота, 28 април 2012 г.

ПОДЗЕМЕН ГРАД ПАЗИ ТАЙНИ ПОД ТЕПЕТАТА

Първият Исус кацнал със звезден кораб в Пловдив преди 14 000 години.
Христос е детрониран цар, не е разпъван на кръста, заминал с жена и три деца за Франция.

Милан Миланов е израснал в  три морски града - родното Царево, Созопол и Бургас. Морето му е в кръвта, Южното Черноморие присъства активно в книгите му. Живее в София от 1961 г. Работил е в Отдел за тежки криминални престъпления към МВР. 24 г. е бил служител във външнотърговско предприятие. Член е на Съюза на българските независими писатели.  В поредицата “Тайните подземия на България” разкрива истини, вълнуващи хората от векове. В момента работи върху 9-а част от поредицата.
- В поредицата ви “Тайните подземия на България” правите сензационни разкрития, преобръщате представите за общоизвестни факти и истини. Защо дълбаете в непознати светове?
- За да отговоря на въпроса ви, трябва да започна твърде отдалеч: преди 20 000 години в пирамидите на Атлантида извънземни са създали божествената двойка Адам и Ева, като за всяка раса - бяла, черна, червена и жълта, първите създадени двойки са носили името Адам и Ева. Тези хора, независимо от коя раса са били, са станали неразделни участници от живота на светове, които днес наричаме непознати. Те са живеели заедно с расата на атлантите, учили са се от тях и са имали достъп до Вселенската информационна банка, наричана АКАША, откъдето са могли да черпят неограничена информация.
Ние, съвременните бели хора, сме наследници на древната бяла раса и носим български ген, който е неповторим. Ген със закодирани древни знания, но който е съзнателно “заключен” за известен период от време, докато човечеството не приеме Вселенската любов и Вселенския морал и не разбере истината за своя произход и цел в живота. Ген, който постепенно ще започне да се отключва и разкодира, даващ ни “забравени” знания от миналото. Да, непрестанният бум на различните открития и технологии е “забравеното знание от древността”, което е било известно и ползвано от нашите предци. Като всеки човек, носител на този специфичен информационен ген, и аз се интересувам от древността, искам да науча истината и търся начини да постигна това.
- Под тепетата на Пловдив, според ваши източници, се крие древният библейски Йерусалим. Защо точно тук? Наистина ли градът е бил своеобразен енергиен ретранслатор?
- Преди хиляди години на мястото на днешен Пловдив е съществувал атлантски град - надземен и подземен, наричал се е Йерусалим. Надземният град отдавна е разрушен, но е останал подземният, под тепетата, намиращ се дълбоко под земята, в който се съхраняват непознати засега на науката енергийни източници и съоръжения, както и безценни описания за историята на Земята, подземните градове и космоса. Ще добавя още, че в околностите на Пловдив се намират и други тайни подземия, една генна банка, която германците търсеха без успех от началото на Втората световна война.
Защо точно тук? Защото земята на днешна България е най-тясно свързана със земното ядро, от което зависи животът на планетата Земя.
Може и да звучи парадоксално, но в недалечното бъдеще малка, но духовна България ще бъде друга - една от водещите страни в света.
- Какви други тайни са погребани под и около тепетата?
- Всяко тепе е уникално по вътрешен строеж и съдържание. Тепетата са свързани помежду си с подземни тунели. Под целия Пловдив има мрежа от тунели, в които има изградени съкровищници на няколко нива, където се съхраняват уреди и предмети на атлантите, като в най-горните им нива са съхранени и съкровища от първите траки, заселили се тук.
- Защо точно в нашите земи преди 14 000 години се е появил първият Исус Христос? Наистина ли е бил пришълец от космоса с мисия?
- Да, първият Исус Христос е пристигнал със звезден кораб в древния Пловдив, тъй като космичен канал, свързан със Земята, е имал най-добра връзка с нашата планета в този район.
След напускане на Земята светлинното тяло на Исус Христос е съхранено в така наречения “Музей под Витоша”, намиращ се до Боянския водопад над София.
- Каква е истинската съдба на втория Исус, този отпреди 2000 години? Каква е истината за Възкресението?
- Исус Христос отпреди 2000 години е реална личност. Той е бил духовно посветен и не произхожда от семейство на дърводелец, а от рода на цар Давид. Неговият баща е бил цар на Юдея, но се отказва от трона в полза на Исус, който става цар. По това време юдейските първенци водят борба за царското място и не признават Исус за цар, но той представлява заплаха за тях и те започват гонението му.
Исус Христос не е разпънат на кръста. На кръста умира друг човек, осъден на смърт. Разпъването на кръста се наблюдавало от много хора, но те са били твърде далеч от мястото на екзекуцията и са вярвали, че на кръста е разпънат Исус.
След като юдеите се уверяват, че Исус е разпънат, той заедно със съпругата си Мария Магдалена (която е от тракийски произход) заминават тайно за Франция. От брака си те имат две момчета и едно момиче, които се обвързват чрез брак с меровингите и създават царско поколение.
Не съм първият, които твърди, че Исус Христос е погребан в подземието на църквата на град Рен льо Шато във Франция. Мога да допълня, че в същото подземие е погребана и Мария Магдалена.
- Възможно ли е кивотът с останките от кораба на Ной да се намират в Родопите, край Кръстова гора?
- Да, само че библейското описание за кораба на Ной не отговаря на истината. Корабът не е обикновен, а специално изработен от атлантите като генна банка за съхраняване генен материал на хора, животни, птици, риби и растения, съществували някога на Земята. Корабът пристигнал в днешна България и от Черно море, по специален подземен канал, достига до Родопите, където акостира. Нищо от “товара” му не е било използвано. “Товарът” му е съхранен в специални камери на кораба.
Кивотът също е у нас, но се намира в друго подземие. И още нещо - Мойсей никога не е напускал земите на България. Той е бил тракиец, тук е живял, тук е получил скрижалите и тук е погребан.
Винаги са ми задавали въпроса защо всичко това се съхранява на територията на България? А събитията в Библията за кого се отнасят? За евреите? Не, Библията описва живота на траките и съобщава някои сведения за атлантите! Всички библейски събития в първата и най-истинска Библия се развиват на територията на България, но по-късно са били преиначени. Дори Ватикана признава, че в Библията има много преправяния и пренаписвания на събития, различни от оригиналните текстове. Истинската, оригиналната Библия е написана от атлантите и се съхранява на остров Свети Иван до Созопол.
- Кой е всъщност Учителят, който ви разкрива тайните? Защо точно на вас?
- “Учителят” ми до известен период от моя живот бяха ясновидките Веса Маркова от София и Стефанка Мирчева от Стара Загора, които са починали. Сега работя с контактьорката Гергана Герасимова, като аз писмено задавам въпросите си към АКАША чрез Герасимова и пак посредством нея получавам писмено отговорите, продиктувани от Вселенската банка.
Защо точно на мен ми се разкриват тайните? Може би съм избран да популяризирам истината, написана под различни форми, дори и с помощта на фантастични прийоми. Но хората добре разграничават кое е плод на фантазия и кое е истина в книгите ми.
- Ще доживеем ли деня, в който учени ще докажат, че Троя не се намира на мястото, посочено от Шлиман в Турция, а е в България, край Царево?
- Да, ще доживеем! Няма нито един артефакт, доказващ, че откритата от Шлиман Троя е древната Троя. Да, град Царево е бившата Троя, а дворецът на цар Приам се намира на хълма между град Царево и квартал Василико.
Троянската война, така както я описва Омир, никога не е съществувала. Троя е водила множество войни, героите в “Илиада” са съществували, а Омир е обединил всичките тези войни в една и е написал знаменитата си поема. Троя загива от изригването на вулкан, който някога се е намирал на днешния връх Папия.
- Грешка на извънземните ли е потопила “Титаник” преди 100 години? Не би ли могла трагедията да бъде избeгната?
- Съмнявам се да е грешка, тъй като години преди това потъването на “Титаник” е описано с големи подробности. Смятам, че за потъването на кораба е допринесла и кармичността на пасажерите и екипажа на кораба.
- Разкажете повече за Висшата информационна банка и за връзката № със Земята.
- Представете си компютър с неограничена памет, в който се съдържат данни за всичко във Вселената - за световете и тяхното  създаване, строеж, живот, смърт и бъдещо развитие както на планетите и звездите, така и на индивидите. АКАША не участва в събитията, само дава информация.
- Какво ще се случи с човечеството след 2012 г.?
- Ще има много промени - в организмите на хората и животните, а също и при растенията, минералите, почвите и водните площи. Някои органи на човека, включително и на животните, ще претърпят изменения в обема и формите си. Ще се появят нови видове животни и растения, една част от земите ще потънат, други ще се издигнат. Както и досега, ще има наводнения, изригвания на вулкани и други природни бедствия... Вследствие навлизането на Земята в четвърто измерение много от хората, които не могат да понесат новите вибрации, ще напуснат Земята и този процес вече е започнал и ще приключи в края на 2018 година.
-  Кои са “Боговете”, с които хората ще се срещнат през 2017 г.?
- Това все още е тайна. Казано е, че в България са се преродили древните ни царе - те живеят сред нас, но никой от тях все още не осъзнава кой е. Времето наближава.
- Наричат ви българският Дан Браун. Не ви ли е трудно да живеете, обременен с толкова тайни, за които хората дори не подозират?
- Моето творчество няма нищо общо с книгите на Дан Браун. При мен написаното не е плод на фантазия, както при Дан Браун. Аз само ползвам фантастиката, за да предам на читателите получените сведения от АКАША. Колкото до тайните, те са неизброими. Тайните на древността не са потънали в забвение, а искат да бъдат разкрити. Аз жадувам да науча повече за тях и да предам на хората тези знания, когато това е разрешено. Мисля, че това е и моята скромна мисия на Земята.

 Автор: Хенриета ГЕОРГИЕВА 
Преписвач: Николай Николов
Всичко добро  ви желая! 

четвъртък, 26 април 2012 г.

КРЕПОСТТА-УБЕЖИЩЕ ЛИХТЕНЩАЙН

Защо държавните бюджети са вечно празни? Защо все няма пари за здравеопазване, образование и инфраструктура? Къде отиват парите на бизнесмените? И защо някои хора продължават да говорят с възхита за "белите страни" като Австрия, Швейцария и Лихтенщайн?
Ако искате да разберете откъде тези държави се заливат с парични потоци, гледайте този филм. Жителите им живеят сносно, но на гърба на ограбените народи от целия свят, които са принудени да приемат непрестанното орязване на социалните разходи заради липсата на пари в държавния бюджет.











Благодаря на приятелите си за помощта!

Николай Николов

вторник, 24 април 2012 г.

® ЖИВОТЪТ Е ВЯТЪРНА МЕЛНИЦА ®

 

След три години опити да променя мисленето на поне част от хората в нашата родина в посока по-добро знание, любов и нетърпимост към простотиите на богатите  лъжци, крадци, тъпанари и изроди, а също и към властта, която е на 100% част от тях, установих това което предполагах и от самото началото! Това е като съдбата на героя на Мигел де Сервантес – знаменитият идалго Дон Кихот де Ла Манча: Борба с Вятърни Мелници (БВМ) и всеотдайна му любов и обич към и от някого, която всъщност се оказва илюзия, рожба на преплитането на искрени чувства, лъжи и пари……
Не мога да разбера как тези фалшиви хартийки наречени пари, промениха ценностите на 90% от хората?! Момичетата и жените се продават за 20 евро, правят свирки за доста по малко, а мъжете толкова изпростяха, че не само надебеляха но и затъпяха, и освен скъпи и крадени коли те друго материално може и да нямат, но като това е ценността и мярката на една жена то какво? – значи стига!!! Нали това е залегнало в основата на живота? Но в природата избора не е до пари а до качествен умствено и физически партньор, и любов…А от любовта се раждат красиви деца - това го доказа социализма, защото тогава почети всички се женеха само по любов и взаимно привличане и харесване! Затова до този момент българките, рускините, украинките и т. н. са най – красивите и умни в света – защото са рожба на любовта!
Сега ще ви пусна още една серия от номера на коли, за които без разследване, а само по цената и новия външен вид, сравнени с положението на хората в страната се разбира моментално, че са придобити с крадени от нас пари или от прикрити доходи и неплащане на данъци. Тези не са от най-големите, но са крадци от теб, от мен а и от Вас! И какво следва от това?! – Беден Български Народ (ББН)! А какво значи БВМ?! – Бах Вашта Майка! – нима не така????
Ето и другите номера събрани за 10 минути на случаен принцип, седейки в градинката от 10 метра разстояние, но какво от това?! – просто спи властта, защото някои от тези номера, леко щипят Бойко по гъза и не само и него! А НАП са Национална Агенция от Педерунгели които съсипват бедния народ, а милионерите и големите крадци и лъжци не ги закача! Примери за това има всеки божи ден. Сещайте се защо? Нима не знаете? Знаете но ви е страх! И с право!

СА 1928 РН, СА 7513 СР, СА 0230 АВ, СА 3506 РС, СА 7797 КМ, СА 9904 РР, СА 6484 НК, СА 7313РВ, СА 5707МТ, СА 6750СВ, СА 4710 РН, СА 7317 НА, С0762 ХР, ВН 2525ВР, В 3336 РН, РВ 4449 ВМ, В 5564РХ, А 0607 ВХ, А 3773КР, А 5711 КК, А 0990 АР, А 1666 КХ, А ВК 4310, А 9999 ВТ, А 54000, А 3280 КС, А 2992 КР, А3005 КТ, А 7495 КС, А 9708 КА, А 9333 КК, А 5947 КР, А, 7463 КМ, А 3183 ВР, А 2884 КА, А 3399 ВВ, А 0102 КА, А 4520 КА, С6428 НР, А 1042КХ, А 22222 А, А 7717 КС, А 3339 ВХ, А 0329 КТ, А 5797 КТ, А 3331КМ, А 1115 КХ, А 3000 КА, А 1305 КТ, А9271 КК.

Стига за сега! Нали наближават избори?! Сегашното правителство нека спре да полицейства над народа нормален, а да провери как са придобити тези коли! На всеки тъпанар като мен е ясно, че зад тях се крият огромни скрити доходи и неплатени дългове! С труд нормален никой не може да се сдобие с такава кола! ! Нека да ви видим как ще постъпите сега???! Както застроените места на брега на морето и почети всички язовири…….. ще видим! Иначе си ходете по живо, по здраво!

Николай Николов

"СИРОМАШКО ЛЯТО", ЗЕХ ТЪ, РАДКЕ, ЗЕХ ТЪ! и .......


Специално за всички мои приятели и неприятели. Всичко добро ви желая!







Николай Николов

понеделник, 23 април 2012 г.

МИСТЕРИИТЕ И ТАЙНИТЕ НА МАРС И НА ЛУНАТА

Няма какво повече да ви кажа! Гледайте и мислите!





Луна

събота, 21 април 2012 г.

В памет на загиналите деца в дискотека „Индиго” - САМАТА ИСТИНА

Препубликувано от мен - Николай Николов. Авторът е написан на края на статията. Понеже и аз съм ви публикувал такива неща, то си позволих да ви пусна и това!

Казвам тази изстина в деня когато кралица Елизабет II навършва 85 години.
Да сметнем това 8+5=13 е какво да кажа. Това е Смъртта при картите „Таро”.
Не знам това, което ще чете то надолу, дали ще се задържи в мрежата. При добра воля от ваша страна може да помогнете, да го разпространим и да го видят възможно най-много Българи, както и родителите на загиналите деца.
Има много подвеждаща информация относно, какво се е случило в злополучната нощ на 21.12.2001. Толкова много събития и лица могат да се свържат, че може да се изпишат няколко кофи мастило.Нека да погледнем първо, къде се намира оцапаната с невинна децка кръв дискотека.

На това място (западно от Нац.стадион "Васил Левски") до 40-те години на миналия век се е намирал стадион "Юнак". В днешни дни на същото място е имало ледена пързалка (разрушена), а по-късно дискотека "Индиго" - също разрушена след инцидент, при който загиват 7 деца. Днес мястото е неизползваемо.
„Място с богата и трагична история, трябва да бъде отбелязано”
Вече започна ли да ви намирисва на заговор, който корени не произлизат от България, а от далечния запад. Сигурно няма да се сетите какво имам предвид, затова ще го кажа директно. Именно жертвения ритуал на 11 Септември в Ню Йорк е свързан с „Индиго”.
Ще кажете, чакай какво общо имат двете?
Имат и то много общо и двата ритуала са с един и същи корен, а именно МАГИИ, ШАГАНИЗЪМ и разбира се не-може да мине без кръв, тя е в основата на техните жертвени обреди.
Другия въпрос, който ще из-кочи от вашето подсъзнание е КАК са свързани двата ритуала. Математиката е един език за всички, тя ще ни разкрие какво се крие зад тези Дявало поклонници и техните Кукловоди.
Много е изписано за това, подробности в предните ми статии, ще намерите за 11 Септември и не само.
Нека сега да изчислим разстоянието в милисекунди от 11 Септември до Индиго.
21.12.2001
- = 101 дни ???
11.09.2001
11 – Означава ЧОВЕШКО ЖЕРТВЕНО ПРИНОШЕНИЕ
Опа, какво изскочи тук, пак едно НЕ БожествеНо число 11.
Това е едва началото, сега нека да погледнем нещо друго. Българската следа и кой неимоверно е свързан с този жертвен ритуал.
Забележете само какво се случва, кой хора посещават невинните деца, а това са:
Симеон Сакскобургготски: Премиерът
Георги Петканов: Министърът на вътрешните работи
Петър Стоянов: Президент на България
Огнян Герджиков: Председател на народното събрание
Георги Първанов: Избраният за президент
Бойко Борисов: Главният секретар на МВР
Бойко Борисов е назначен за главен секретар на МВР на 01.09.2001г. На пръв поглед няма нищо за което да си кажеш, че той е по някакъв начин замесен, но не бързайте да си правите изводи.
Сега да направим същото както на горния пример.
21.12.2001
- = 111 дни ???
01.09.2001
111 - Толкова дни има от Жертвения Обред на 11 Септември до края на 2001 година?
Сигурно ще си кажете да бе измислици, но знам има хора който ще повярват на това което казвам. А именно родителите на загиналите деца съм убеден, че не могат да приемат за изстина, това което казва съдът. Че той самия е замесен в целия този ритуал.
Така сега нека да погледнем нещо друго, което не е никак безинтересно.
Парламентарни избори в България 2001 на 17.07.2001г. и на тях е избрано 39 Народно събрание.
Нека сметнем отново дните от изборите и / Обреда в Индиго/.
21.12.2001
- =157/ 1+5+7=13 ??? Това е възможно най хлъзгавото число в Окултното.
17.07.2001

На 6 април 2001 г. в свое обръщение към всички български граждани Симеон Сакскобургготски постави началото на НДСВ.
21.12.2001
- =259/ 2+5+9=16 ???
06.04.2001
16 - С това число означава магия, ментално управление на СВЕТОВНИЯ РАЗУМ в тяхната Кабала.
От 24 юли 2001 г. Георги Петканов е министър на вътрешните работи в правителството на Симеон Сакскобургготски
21.12.2001
- =150 дни
24.07.2001
Петър Стоянов се кандидатира за втори президентски мандат през 2001 г., но губи на втория тур от Георги Първанов
21.12.2001
- =92 дни / 9+2=11 ???
20.09.2001
Георги Първанов - президентските избори в България на 11/18 ноември 2001 година
21.12.2001
- = 40 дни ???
11.11.2001
40 – одухотворението на връзка между магическите светове
21.12.2001
- = 33 дни / 33:3=11
18.11.2001
33 - оформяне на кармична връзка между плътния и финия свят; държава; духовна йерархия.
Първанов и Марин полагат клетва на 19 януари 2001
21.12.2001
- = 29 дни / 2+9=11 ???
19.01.2002
Огнян Герджиков на 5 юли 2001 г. е избран за председател на 39-то Народно събрание
21.12.2001
- =199 дни / 1+9+9=19 ще посоча това число само е една дума / посвещение /.
05.07.2001
Можем да разгледаме и следния пример:
199 / 99:9=11 / 111 е това е лека препратка. Толкова дни има от Жертвения Обред на 11 Септември до края на 2001 година?
На 4 февруари 2005 ок. 13:00 часа 119 депутати гласуват Герджиков да напусне своя пост и по този начин той е свален предсрочно от длъжността Председател на Народното събрание.
Доста интересни съвпадения виждам тук ?
Да вземем за пример числото 13 и 119, на пръв поглед нищо любопитно, но ако се вгледаме по внимателно ще видим нещо обезпокояващо.
13 за него казах по горе, както и в предишните ми статии.
А 119 е доста символично е посочено тук. Аз какво виждам
1-во това прави препратка към 11 Септември 2001 11/9
2-ро я да вземем да ги съберем тея числа
1+1+9=11 Е ТОВА СИГУРНО И ТО Е НЯКАКВО МОЕ НАЛУЧКВАНЕ ???
Какво да ви-кажа, виждате за какво иде реч. Вие сами трябва да се събудите БЪЛГАРИ и да вземете нещата в свой ръце. До кога ще, чакаме ???
Нима не се замисляте, че утре може това да сполети вас или вашите деца.
Е нали за тях живеете???
Защо тогава ги предавате в ръцете на ДЯВОЛО-ПОКЛОННИЦИТЕ ???
Няма нужда да ви давам наглед повече примери, който разбрал разбрал.
До кога БЪЛГАРИНО, ще продаваш БЪДЕЩЕТО на България ???

matrixecologia


Николай Николов

вторник, 17 април 2012 г.

ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО - ПЪЛНА ВЕРСИЯ

Кое обединява библейските митове, атаките от 11 септември и кредитната система, ръководена от Централната Банка? Това са лъжите зародили се от преди векове и целят поробване на човечеството! Кой и защо създава и променя религията? Кой стои зад атаките на 11 септември? Кой и как печели от воините? За кого работи средностатистическият жител на планетата в продължение на 4 месеца в годината? Защо войната с тероризма може да продължи вечно? На кого са нужни музикалната, филмовата и развлекателната индустрия? Какво бъдеще на планетата приготвя Световното Правителство? Тук са казани истините за това! Надявам се, че ще ги разберете!
От този филм ще разберете защо образованието ни стана скапано! Защо е такова във всички страни, защо мен ме изтриха от "Свежо", защо вие и аз и всички потъваме незаконно в дългове и получаваме мизерни заплати! На ТЯХ не им трябват образовани хора!! Замислете се!! Иначе, ще продължава да има "Щастливи кокошки", стройни краставици с дължина 25 сантиметра, фалшиви лекарства, закони които са против обикновения народ и защо непрекъснато се водят войни!!! Помислете!!
Гледайте филма преди да са го затрили, защото вграждането е деактивирано с заявка!

За целта натиснете - ТУК

Николай Николов

вторник, 10 април 2012 г.

NASA намери слон на Марс


Сателитът Mars Reconnaissance Orbiter засне изображение на слон, докато картографира Червената планета. Става въпрос за случаен природен феномен, породен от вулканични скали, които са замръзнали във форма, която наподобява на популярното земно животно с голям хобот. Изображението е заснето с помощта на апарата High Resolution Imaging Science Experiment (HiRISE), който функционира на сателита, предаде Space.com.
Слонът е част от явлението парейдолия, при което хората виждат несъществуващи предмети. Марсианският слон се намира в част от планетата, която се нарича Elysium Planitia. Тя е покрита с относително скорошна застинала лава от времето когато на Марс все още е имало действащи вулкани.
Учените не са сигурни дали районът е бил покрит с лава по време на внезапно и силно изригване или разтопените камъни са се наслагвали постепенно – в разстояние на дълги години, какъвто е случаят с подобните райони на Земята.
Космическата сонда Mars Reconnaissance Orbiter завърши основната си мисия през 2008 година и сега работи извънредно. NASA смята да експлоатира апарата колкото е възможно по-дълго. Благодарение на него от Марс са получени такива количества информация, каквито не е доставяло никое друго човешко творение до този момент. След няколко месеца сондата ще навърши 7 години на непрекъсната работа в орбита около Червената планета.


Интернет........

Николай Николов

"ФАНТОМНИЯТ" ЕФЕКТ НА ДНК - ВТОРА ЧАСТ


Всички думи със светлозелен цвят са линкове към други статии!

Това е продължение от първата част на статията която е - ТУК!
Гаряев доказва че молекулата на ДНК има някаква странна връзка с квантовата механика, която учените традиционалисти още не са открили. Вече разполагаме с доказателства, че ДНК взаимодейства с ня­какво невидимо и неоткрито засега енергийно поле, което не е с електромагнитен характер но което очевидно може да контро­лира електромагнитната енергия - в дадения случай чрез съхра­нение на фотони, дори когато наблизо не съществува физическа молекула, която да ги задържи.
И това не е всичко. Когато Гаряев напръскал този фантом с течен азот който създава внезапен студ, светлинната спирала изчезнала - но след пет минути отново се появила. Това упор­ство на фантома на ДНК - нашият енергиен дубликат, дори и пред лицето на сигурното му унищожение е още по-странно и от самото явление. Дори и да унищожим целостта на района, в кой­то се е намирал фантомът на ДНК - в дадения случай чрез вне­запен прилив на студ, след малко той пак се появява и възстановява тази си цялост. Обкръжаващата светлина отново бива организирана в уникалния спираловиден модел на ДНК, който  е съществувал и преди. Конвенционалната наука не би могла да ни предложи нищо, с което да обясни това явление  и въпреки всичко то се случва.
Колко дълго според вас се е задържал този фантом? Кол­кото и да не е за вярване, фантомът на ДНК останал видим тридесет дена след първата си поява. И през цялото това време Гряев го е обстрелвал с течен азот, обаче той продължавал пак да се връща. Както вече вероятно се досещате това противоречи на всичко, което изповядват съвременната биология и физика - обаче е факт! Тази информация съществува вече двадесет и седем години!
Освен това през 1990 година в САЩ експериментите са повторени от Р. Пекора, но досега никой не е чувал за нея (Защо ли?). Очевидно е, че фантомът на ДНК не е с електромагнитен характер - около него има редица странни неща, които противоречат на всичко, което знаем за електромагнитната енергия (бих уточнил: което не ни се казва, не учим и сещайте се пак защо?! - но време е да ви го кажа!). Но пък си пасва перфектно с онова, което наричаме Вселенско енергийно поле. Стана ясно, че на микробиологично ниво си имаме енергиен дубликат.
Нашето ДНК по някакъв начин влиза във взаимодействие с
енергийно поле, което засега е като цяло непознато за западните и източните учени, и което оставя след себе си фантом, подлежащ на измерване. Това означава, че нашият дубликат продължава да върши работата си по улавяне на светлината, дори и когато нас вече ни
няма там. Ако в този момент си седите на стола и четете това, а след това станете и се преместите на друго място, то вашият енергиен дубликат ще продължи да завихря светлината в мини­атюрни спирали точно на мястото, където сте седели допреди малко - с всяка отделна молекула ДНК от трилионите такива, в продължение на най - малко тридесет дена, след като сте си ста­нали от мястото. Тъй като размерите, за които става въпрос, са микроскопични, този ефект не би могъл да се види с невъоръже­но око, обаче Гаряев успява да го измери в лабораторията си. Оказва се, че енергийният ни двойник е като перфектна холограма на физическите ни тела, и то точна до последната ни клетка!
В продължение на над четиридесет години пък доктор Йън Стивънсън събира доказателства за прераждането на близо три хиляди деца и установява, че спомените, особеностите на характера, талантите и други специфични качества се пренасят от един живот в следващия, в това число и способността за запаметяване на имена и връзки, както и някои черти от лицето. Доктор Джим Тъкър извежда тези изследвания на ново ниво, като използва програма за лицево разпознаване, за да докаже, че тези деца имат силни лицеви прилики с хората които си спомнят, че са били в предишния си живот. Да не забравяме също така, че смъртоносните рани от предишният ни живот обикновено се появяват като родилни белези в „новото" ни тяло. Всичко това би могло да получи ясно обяснение ако приемем, че нашият енергиен дубликат не умира със смъртта на физическото ни тяло, а  той се носи от един живот към друг и  пази в себе си всички спомени. Някои от нас са в състояние да черпят директно от тези спомени - особено когато сме все още деца и преди предубедената настойчивост на родители, учители и всякакви други възрастни да ни е хипнотизирала да повярваме, че това е невъзможно.


ОТНОСНО ВЪЛНОВАТА ГЕНЕТИКА ГЛЕДАЙТЕ - ТУК! 

 Следва продължение, че стана доста дълго, а според моя досегашен опит хората обичат да четат кратки и обикновено жълти неща……..Дано греша………..

Николай Николов

понеделник, 9 април 2012 г.

ЗЛАТНАТА СПИРАЛА


Зелените думи са линкове към други статии! 

С модела във вид на спирала вече в продължение на много векове се срещат историците и археолозите в археологичните находки. Много спорове се водят над това, какво представлява спиралата. Съществува мнение, че спиралата представлява Слънцето, галактиката, а също така както всичко живо така и неорганично.
Всички спиралните модели са сведени до последователността на Фибоначи:
0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 ...
= СУМАТА на предходните две числа е равна на последяващото =
(т.е. 1+ 2 + 3 ... 5 + 8 + 13 ... 21 + 34 = 55; 55 + ... и др.)
Това са знаели нашите предци, и са го използвали в ежедневието си.


Николай Николов

събота, 7 април 2012 г.

„НАЦИЯ НА ВАКСИНИТЕ"

Ако субтитрите не се появят, натиснете двете букви "СС" пок клипа за да ги стартирате!
Този филм не се нуждае от реклама! Спечелил няколко фестивални награди, документалният филм на д-р Гари Нал разкрива черния свят на ваксините в неговата истинска светлина! Как ваксините увреждат бебетата и децата и предизвикват смъртта на няколко хиляди бебета ежегодно в САЩ и как невинни родители биват обвинени и осъдени на доживотен затвор заради смъртта на своите бебета - това е темата на този разтърсващ филм! Мнозина родители може би за първи път ще научат, че ваксините съдържат високо токсични и смъртоносни вещества, които вкарани в крехкия детски организъм, полагат основата на огромен брой тежки хронични, неврологични и автоимунни заболявания, съпроводени с временна или трайна инвалидизация! Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си!



Николай Николов

ПОВТОРЕНИЕ ПЪРВО (НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОПОЗНАЕМ)

ВСЯКО ЯЙЦЕ - БОМБА ПРОТИВ ВРАГА! НО КОЙ Е ТОЙ СЕГА???! - ☭ ☭ ☭ ИЛИ ....ИЛИ.......





Николай Николов

петък, 6 април 2012 г.

ДРЕВНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ. НЕОБЯСНИМИ СТРУКТУРИ.

Вижте интересен поглед върху страните структури с неясен произход. Надявам се да останете доволни.




Николай Николов

ЯВНО СЪМ СЪВЪРШЕНО ЛУД?!

Стоя и си мисля. Ами аз навярно съм съвършено луд!
Хората лъжат, печелят пари, чукат нещо / на врата, дърво, кози или пък друго по реално, желано и нормално - бих казал жени може би ... /.
Светът се промени, но в каква посока? - В добра или в зла?
Защо жените харесват хората с парите, които в повечето случаи не са добри, бих казал даже зли, а може би необразовани и олигофрени! Къде се крие щастието и любовта? - Кажи ми ти жена красива? Защо така? Явно те движи интереса но към какво, към феса и интереса? Осъзнаваш ли го? Явно не, защото фолк певиците не са една и две - нали така /бих казал "Мама им да еба"/, за което се извинявам /? А я им виж живота - до кога са те добре? Докато са красавици млади а после като станат курви стари? Какво правят? Почват да се излагат и направо оглупяват и на олигофрени се предлагат.
Ти красавице добра и млада, я добре си помисли, къде отиваш ти сега и какво ще стане след няколко години когато остарееш и надебелееш? Това е съдба за всички нас. Има начини да продължим младостта. Това са Хата Йога, спорт и разни други неща. Знаеш ли това? Ако не - то чети и питай! Ева и Адам са живели около 900 години. Има и други неща, бих ги нарекъл вещества. Ще кажа най - елементарните: антиоксидантите. Това са витамин Е и витамин С. Има магданоз, за запазване на зрението до сто години, има зелен чай който пият хората от хиляди години, но ние не - защо не знам! Простотия явно някаква отново. Какво да питам повече не знам. Защо българките така оглупяха ...? А пък българите млади пият хормонални вещества от които ще останат без мъде /извинете / тоест без желание към жените и без деца. Аз съм майстор на спорта на 400 метра и мисля, че разбирам някои от тези неща.
Кажи ми ти жена красива /всички жени са красиви по свой начин и всеки харесва своя идеал мисловен и от Господ може би заложен/. Защо така се получи?! Кой от нас със Вас ще сполучи? Вече не знам. Но когато парите се намесят то влиза в заговора интереса, алкохола и други вещества и жената става една ... ... Тя си знае! После страда, но за сега времето върви в една посока тоест напред, дано успеем да го върнем назад. Това се мъча от години - и какво - ще съм вечно млад и грешките ще си оправя а на вярно Вие и! Нали така? Вече няма да има карма и съдба, а нашето решение ще владее нашето прегрешение и света може би! Надявам се да е така? 

 Николай Николов

сряда, 4 април 2012 г.

МИКРОКОСМОС

Час и половина ще прекараме на непознатата за нас наша планета където разстоянията се измерват в милиметри. нейните обитатели са фантастични създания, насекоми, охлюви и други обитатели на тревата и вода. Има и величествени пейзажи: непреодолими дебри от трева, капки роса които са огромни като въздушни балони. Ще откриете за себе си прекрасен, сияеш във всякакви цветове на дъгата на паралелния на нас свят, пълен с нечувани звуци. Ще попаднете в самия център на действие и ще се чествате нищожни пред огромните армии и грохота на войните между мравки и ревът на пчелните крила зад гърба си. Всичко е с много добро качество от реалния свят редом с нас, за който не сме и предполагали. Това е отклонение от новите теории и приближаване плътно до реалността.




Николай Николов

вторник, 3 април 2012 г.

ПОЕМА ЗА ГЪЗА И ОЩЕ НЕЩО.....

                                       


Я стига с тези сериозни неща! Да дам за момент път на простотията! АТАКАААА!!!!!


                               ПОЕМА ЗА ГЪЗА

Поетите от Омир още, Та чак до Гарсия до наши дни, Възпяват във безсънни нощи Все добродетелни жени. Възпяват устните, косата, Гърдите като на коза! Възпяват ханша и бедрата, Ала забравят за Гъза! Жени без гъз?! Какво сте вие?! Кажете, ала без сръдня! Гъзът е нещо естетично, И кой не тръгва след жена, Която с крачки симетрични, Умело си върти Гъза! Кажете още кой не зяпа, Жена кога се наведе. Гъзът й белнат като ряпа, С греховна сила го зове! Не е ли вярно, че в кревата, Преди да почне любовта, Ние съблазняваме жената, Като я галим по Гъза! О, женски Гъз! Бъди прославен! Надебелявай и цъфти! Акъла мъжки покорявай, И към съблазни го води!
 
ПЕНЬО ПЕНЕВ

           ПЪРДИАДА

Пърдете, братя, без стеснение, не се измъчвайте от зор. Защо ви е ограничение там, дето нужен е простор? Защо ви трябва да се стискате? Пръднете си със силен глас, със тон и тембър, както искате -тенор, сопрано или бас. Пърдете бавно, във анданте или в алегро, в ритъм жив, ту нежно, мазно, тип "глисанте", ту рязко - във речитатив. Пръднята е физиология и рядък кавалерски жест. Във нея няма демагогия, а доблест, рицарство и чест. По принцип тя е облекчениев хранителния ни режим, затуй без свян и притеснение пърдете да се напърдим. Пърденето е ценно качество и имай винаги предвид, че тя е здраво доказателство, че нямаш ти апандисит. Пръднята, братя, дар божествен е, че само здравий гъз пърди, а щом е гръмка и тържествена, тя никак, никак не смърди! Пръдни и ти веднъж в живота си, госпожо, без да се срамиш! Аз знам, че всяка нощ в леглото си ти без стеснение пърдиш! Пръдни със мен, приятел, здравата, пръдни със мен във ритъм жив, и виж - създали сме в държавата нов самодеен колектив...!

Пеньо Пенев



Поема за Кънчо П........в

С морала да започнем братя,
морала туй си е морал
...................................................
Пенъо Пенев


Следва ТУК 


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

неделя, 1 април 2012 г.

® БИЛДЕРБЕРГИ ®

Това е тайна организация, съставена само от аристократи и техни верни изпълнители- държавни управници. Основател на организацията е принц Бернард, съпруг на холандската кралица Юлиана ( фамилията й е една от най-богатите в Европа ). Началото на "Билдерберги" е поставено през 1954г. в холандския хотел "Билдерберг", откъдето идва наименованието й. За дейността на билдербергите светът не получава никаква информация и никакви снимки. Те стоят в дълбока сянка и името им въобще не се споменава.

Билдербергите, тясно свързани със Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия, са се посветили на създаването на Нов ред в света. Те се събират един път годишно при закрити врати в най-строга секретност. На тайните си конференции взимат съдбоносни решения, засягащи целия свят. Членовете им са от най-висшия елит- крале, президенти на държави, министри на външните работи, на войната, директори на световните банки и Международния валутен фонд, хора като Джералд Форд, Кисинджър, Сайръс Ванс, Робърт Макнамара, Хелмут Шмид, Жискар Д'Естен и др.
Билдербергите подготвят много методично политици, които имат данни да застанат начело на държавното управление, както например Харолд Уилсън и Едуард Хийт - за министър-председатели на Великобритания, Джералд Форд и Бил Клинтън - за президенти на САЩ. В тайните им събирания участват единствено хора, чиято лоялност към Ротшилд и Рокфелер е несъмнена. Националисти и антикомунисти не се допускат.



През 1976г. в конференцията на билдербергите, състояла се някъде в пустинята Аризона в САЩ, участват и 15 високопоставени представители на Съветския съюз. Това са цели девет години преди 1985г., когато дойде на власт Михаил Горбачов, който веднага с идването си започна да говори за перестройка и гластност. Известният политически коментатор Ръсел Бейкър на въпроса как успя така лесно Горбачов да събори съветския режим отговаря, че това стана възможно с помощта на ЦРУ, с което той е бил в сътрудничество още като шеф на КГБ. Не е изключено един от петнадесетте съветски участници в конференцията в пустинята Аризона да е бил самият Горбачов.
На 7, 8 и 9 юни 1991г. близо до Баден-Баден в Германия се проведе нова тайна конференция на билдербергите, на което се събраха най-силните и богати световни личности за разглеждането на дръзкия план за единно управление на света през следващия век. За точното място на срещата повечето от присъстващите дори не са били осведомени. Въздушноконтролната служба на Баденбаденското частно летище непрекъснато съобщавала за пристигащи самолети от Брюксел, където се намира главната квартира на НАТО. Сред участниците са: Ротшилдови от Англия и Франция, Давид Рокфелер, Хенри Кисинджър, говорителят на американския Конгрес Том Фоли, председателят на Сенатския финансов комитет сенатора Лойд Бентсън, Лорд Карингтън- генерален секретар на НАТО до 1988г, Карл Ото Пол- президент на Дойче банк, Джовани Агнели-собственик на ФИАТ, Вирджиние Родиопи- министър на отбраната на Италия, Жак Сантер- министър-председател на Люксембург, кралицата на Холандия- Беатрикс, губернаторът на Арканзас Бил Клинтън- след това президент на САЩ.
На съвещанието билдербергите категорично изключват всякакво национално самоопределение, квалифицирайки го като "зъл сепаратизъм". Разпадането на Съветския съюз и бивша Югославия, в които управляваха техните хора Горбачов и Тито, както и отхвърлянето на комунистическите режими в цяла Източна Европа забави осъществяването на плана им за "едно световно управление" с около 10 години.


През 1988г. събранието на билдербергите се състоя в Инсбрук, Австрия. Бе решено на СССР и Източна Европа да се отпуснат заеми за стотици милиарда долара, като само на Горбачов бяха обещани 100 милиарда долара. Целта на заемите беше въпросните държави да станат платежоспособни, за да посрещат лихвите, а техните ръководители да изпълняват безпрекусловно решенията на билдербергите. В изпълнение на този план през януари 1989г. Давид Рокфелер и Хенри Кисинджър заминават за Москва за да предадат инструкциите на Горбачов. Условието за получаването на 100-те милиарда долара беше да се даде свобода на Полша за "свободни избори", които да гарантират на Полската комунистическа партия "само" една трета от местата в парламента, а на Аграрната партия, която преди винаги е гласувала с комунистите също да се подсигури една трета от местата. Когато обаче настъпи сублимният момент аграрната партия отказа да сътрудничи с комунистите и настъпи изненадваща ситуация. В цяла Източна Европа свободата настъпи за няколко месеца. Рокфелер и Горбачов случайно спряха студената война, това не го бяха замислили. То се случи противно на проектите им.


Въпреки спирането на студената война и намаляването на бюджетите за военна отбана, страните от Източна Европа попаднаха много бързо в лапите на билдербергите. Горбачов прекъсна всякакви икономически връзки между бившите социалистически страни като обяви разплащането помежду им да става единствено с конвертируема валута. Без никакъв преходен период! Икономическата разруха беше пълна. И като спасител се яви Международният валутен фонд, чиято основна цел бе пълното икономическо заробване на страните от Източна Европа. Първият заем, който България получи от него беше срещу условието цената на тока да се увеличи 3 пъти!!! Това автоматично направи нашите продукти неконкурентни и мизерията още по-голяма. Днес България няма свое собствено управление и е напълно зависима от билдербергите.
На конференцията им в Баден-Баден многократно е било подчертавано, че трябва да се оформи една глобална армия, тя да бъде винаги на разположение на ООН, която да стане световното управление, на което всички държави да съдействат. Кисинджър изказва своето задоволство от положението в Персийския залив и признава заслугите на Джордж Буш, който е едно от светилата на Трилатералната комисия- по-малкият брат на билдербергите. Днес войната срещу талибаните в Афганистан се използва за да бъдат въвлечени максимален брой страни. Утре тяхното управление ще бъде едно- единствено.


Никола М. Николов


Николай Николов