събота, 22 ноември 2014 г.

ЗАГАДКАТА НА ЧИСЛАТА НА ФИБОНАЧИ!По този принцип е изграден целият Наш свят! От най - дребните неща,  през нас до цялата вселена! Възниква въпроса: "Кой е сътворил така света"!


Гледайте и четете! Ползвайте и пауза, за осмисляне на прочетеното и видяното:

Николай Николов

7 коментара:

 1. Темата е интересна и навежда на определени мисли поне мен.Но все пак "загаДка"!!

  ОтговорИзтриване
 2. Беше много интересн. Явно математическите принципи наистина действат на вскяко ниво, има някаква законност и ред в света.

  ОтговорИзтриване
 3. Явно е така, то май без ред и закони в света не може! Пряк пример е нашата страна! Без правила вирее само наглоста и простотията!

  ОтговорИзтриване
 4. Нека забележим, че лошите хора са повече от добрите и затова при управлението най-добри резултати се постигат, когато се действа с насилие и заплаха, а не с академически разсъждения. Всеки човек се стреми към власт; всекиму се иска да стане диктатор, стига да може; рядко би се намерил човек, който да не е готов да жертва доброто на другите, за да постигне своите интереси.

  Какво задържа животинските нагони на човека? Какво ръководи тези хищни животни, които се наричат човеци? Най-напред, в началото на обществения строй, те са се подчинявали на грубата и сляпа сила, а по-после – на закона, който е също така сила, само че замаскирана. Логическото заключение от това е: по закона на природата – правото е в силата.

  ОтговорИзтриване
 5. Може би си права. Винаги е побеждавала лъжата и лошите хора. Но нека да вметна нещо: след като се появи пистолета то разликата между грубата сила и по-слабият физически човек изчезна! Ти си еднакво силна с Арнолд Шварценегер щом и ти държиш пистолет така, че разликата плавно изчезва, както и страха, но той много по- бавно

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.