събота, 22 ноември 2014 г.

МАТРИЦАТА КАТО НАЧИН НА СЪЩЕСТВУВАНЕ - ФИЗИЧЕН ПОГЛЕД


Опирайки се на основата на числата на Фибоначи и златното сечение, лично аз все повече се приближавам до извода , че живеем в някаква матрица,  по точно компютърен свят, нещо подобно на ядрото на операционната система или по точно казано на файловата система ( била  тя  FAT, NTFS, EXT, HFS, HFS+, HPFS, ISO 9660, ODS-5, и така нататък.. . ). На този принцип е изградена както Вселената, преминавайки през галактиките, звездите, планетите, стоежа на растенията и животните, нас,  ДНК, молекулите,  атома, и най - малките известни до сега частици и кръгът се затваря и всичко започва отначало, подобно на фракталите. За тази цел ще Ви пусна поредица от филмчета, на тази тема за да кажете и Вашето мнение! Приятно гледане:











Николай Николов

3 коментара:

  1. Понеже забравих блога си отворен, успяха да изтрият публикациите ми за метода по който ни мамят енерго-крадливите дружества а и вашите коментари и моите съвети за кражба НА ТОК/ зощото крадеца разбира само от кражба!/ и за това да им откажем компютърно манипулираните електромери и си оставим Своите,нашите, които бяха свалени без наше съгласие! Ако трябва ще си купим нови! Ще похарчим 40 лева, а тези нека си ги натикат в гъза! Удряйте им по една 2 мм бургия в инфрацечвения порт или близко под цифровия дисплей и нека си ги прибират Дупчете ги направо през таблото и да не ви пука! Не видяхте ли как слугите политици млъкнаха, сякаш са им залепили устата с канаконолит! ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ, КАНДИДАТИ ЗА СЕРИОЗЕН ЗАТВОР! Все пак успях да ги възстановя, но без коментарите. Имам навика да ги държа на няколко сървъра в Интернет така, че нека изродите да ни го налапат!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Лошо е и е факт, че трият всичко по-стойностно, но със сигурност тези,които четат в твоя блог, са прочели и запомнили всичко,което си казал,Ники. А за онези,които изобщо не се интересуват- не си заслужава...Всеки си е на това място и в тази ситуация,която сам си е сътворил.....Аз лично се интересувам от всичко,което постваш и за мен е удоволствие да виждам колко много са хората с подобни на моите възгледи. Все пак времето е такова,че започваш да се събуждаш и да преоткриваш нови истини. Мисля,че скоро ще се появи отнякъде информация за свободната енергия и тогава който е търсил,ще намери...Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Монетарните Матрици и Глобалния Монетаризъм

    http://virtuals.blog.bg/drugi/2014/12/05/monetarnite-matrici-i-globalniia-monetarizym.1319985

    ОтговорИзтриване