вторник, 4 ноември 2014 г.

ЕНЕРГИЯТА НА БОСНЕНСКИТЕ ПИРАМИДИ

 
                                                 АЗ ПРИ КАМЪКА----
Новината за съществуването на уникалните пирамидални съоръжения в сърцето на Балканите, съобщава проф. Сам Османагич, Той преподава антропология в Американския университет в Босна.
Стотици доброволци от цял помагат на разкопките във Високо. Те проникват все по-дълбоко във вътрешността на пирамидите, които все още не са открити докрай а само загатват за сега за своята уникалност със загадъчните галерии и лабиринти водещи към центъра на Пирамидата на Слънцето.
Археолозите са проникнали вече доста навътре в Пирамидата на Слънцето. Въздухът вместо тежък и опасен, като във всяка подземна галерия, се оказва кристално чист. Когато влизате в проходите установявате едно усещане за свежест и свободно дишане. Вместо задух и влага под земята, усещате жизненост и бодрост.  
Тук има постоянна и неизменна от външни влияния температура и влажност. Под пирамидата са намерени три подземни камери и малко езеро. Езерото е със стерилно чиста вода - няма бактерии, водорасли, плесен, микроорганизми, животинки, нито мъх и тиня. Наричат я жива вода, защото пречиства мощно организма. Нивото на отрицателните йони в галериите е 40 пъти по-високо, отколкото е средното ниво навън. 
 В лабиринта не съществува вредното излъчване от космическите енергии или пък разболяващата енергия от подземни водни течения. Те са неутрализирани по непознат за човечеството начин с огромни обли камъни.. Това прави лабиринта едно от най-сигурните места на планетата, способно не само да защити здравето на човека, но и да възстанови неговото тяло. Концентрацията на отрицателни йони очиства атмосферата от бактерии и вируси и това обяснява благотворното влияние на тунела върху усещането за лекота и свежест. Някои от стените са укрепени с подпори. Те са непременно от дърво, защото металните нарушават баланса на електромагнитните излъчвания  в пирамидите. Внасят се трупи, по които има внесени отвън червейчета, ларви, насекоми, мъхове. Всички те след известно време загиват и дървото става абсолютно чисто. Вибрациите допускат  само хора, тук не могат да живеят нито мишки, нито кучета, нита червеи или друг представител на животинската фауна. Очевидно тези енергии са предвидени само за хората .
Изровен е е осемтонен камък - мегалит с формата на гигантско бобено зърно. Има  няколко такива навътре в тунелите. Ако си сложите ръцете върху камъка. След минута усещае, че по ръцете ви тече сякаш слаб ток и, че те стават последователно горещи и студени – лявата гореща, дясната студена и обратно….На някои хора става топло, на трети само студено. Това се случва може би като следствие от протичането на лечебен процес във всеки индивидуален организъм. Този, около три метра дълъг и почти елипсовиден меко загладен камък, е на повече от 25 хиляди години. Множество научни лаборатории доказват, че не е с естествен произход, а е нарочно построено съоръжение от разум, който е вложил специални цели в него.
По повърхността му сякаш е повторен релефа на долината Високо. Камъкът е от два пласта. Тънка разделителна линия да минава по средата. Изследванията от различни лаборатории в света доказват уникалния му строеж и подсказват неговото изключително предназначение точно тук, на това място от вътрешността на пирамидата. Той е поставен там,  където дълбоко отдолу се пресичат две огромни и силни реки, чието могъщо течение е доказано с апаратура. Техният мощен дебит и особено срещата на двете подземни стихии, поражда гигантско геомагнитно разрушително поле, което долната страна на камъка поема и трансформира в съвсем други енергии – от вредни, ги превръща в полезни енергии, които се разпространяват по всички галерии. Изследванията сочат, че „коремът” на камъка е керамичен, съставен от пиезокристали, и именно те преработват енергиите в полезни трептения, тоест вибрации.. Само веднъж изследователите са премествали подобен камък-мегалит от една галерия и моментално се е получило наводнение, което и до днес никой не може да отводни! Оттогава не
Професор Османагич казва: „ Босненските пирамиди са създадени от високо развита цивилизация и това личи от всички досегашни изследвания на множество научни лаборатории в света! Илирите са древен народ на 27 хил. години. Потомците им съставят половината от населението на Босна, Хърватия и Словения. Явно човешката цивилизация започва от Балканите!”
Но илирите са обитавали и нашите, български земи.


Строителството е от епоха далече преди неолита. Радио-карбоновите анализи, извършени от Шльонския университет / Полша, 2011/  датират този материал отпреди 12 350 г. /плюс/минус 50 години/. Според професор Османагич  тези пирамидални структури са с хиляди години по-стари от египетските пирамиди. При направена термична снимка на региона от Космоса се вижда, че въпросните хълмове-пирамиди изстиват вечерно време много по-бързо от съседните масиви, което е признак, че са изкуствени структури.По въпроса за изкуствения им произход се провеждат множество конференции. На тях учени от Русия и Египет потвърждават изкуствения характер на конструкцията. Забелязват се най-малко два културни слоя: този на древните загадъчни строители на лабиринта /отпреди повече от 25 000 г/, и на цивилизация, която 4-5 хиляди години след построяването е затрупала входовете на тунелите и залите с ронлив едро чакълест материал. Защо са искали да се скрие достъпа до галериите на пирамидите си остава загадка! Изкопаните земни маси по време на първоначалното прокопаване на тунелите  са използвани при изработването на бетона, с който е покрита Пирамидата на Слънцето. А този бетон със здравината си предизвика сензация сред всички научни лаборатории, които го изследваха: Той е в пъти с по-голяма здравина от всички познати досега бетони в света…….
От интернет………


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

1 коментар:

  1. Ники,една молба!!! По случай 45-години от стъпването на Луната,в сайта "Непознато" има филм "Извънземните на Луната. Истината." Би ли жертвал от времето си да го преведеш и публикуваш.............Според мен много е интересен. Мария.

    ОтговорИзтриване