вторник, 25 ноември 2014 г.

ВСЕЛЕНАТА Е ИЗКУСТВЕНА И СЕ УПРАВЛЯВА ПО ТАЙНИ И НЕПОНЯТНИ ЗА НАС ЗАКОНИ

Убеден съм, че всичко във Вселената е създадено изкуствено. Просто не мога да повярвам, че всички универсални процеси  са чиста случайност.
Може дори да се предположи, че има една фабрика за производство на планети. Какво мислите Вие?!

Луната, която се върти около Земята е привлечена към Земята, с цел за да живеем всички ние по определен, да го нарека – нормален начин? Може да се радваме на едно – ние сме нужни на Вселената, тоест – тя има някаква нужда от нас. В какво качество обаче, то това е друг въпрос. Но гледайки напред може да предположим, че това е само и в името на душата ни. Душата - това нещо ценно и стойностно. И ние я притежаваме. Главното е, че за краткия си жизнен път ние придвижваме нейното развитие напред, макар и малко! Тоест тя не се разгражда. Иначе тя ще стане непригодна и неизползваема. Ще изчезне и загуби своя смисъл. Явно целта за която е създадена е друга.


 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

1 коментар:

  1. Вече не само мисля, а и усещам... Нямам доказателства за това как е създадено изкуственото и кое всъщност е естествено, но за смисъла на битието съществува много! Ясно е и ако не се лъжа това е и основната цел! Не само ние сме нужните на Вселената, а и имаме нужда от нея! Смятам, че е грешно да се заблуждаваме... Ние не сме сами! Нашият най-различен жизнен път не е само това, което сега преживяваме, независимо дали ни харесва или не... Начинът по-който ни се предоставят и откриват нещата будят сянка на съмнение! Наистина не мога да разбера що за закони са създадени и от кого???... Това, че сме слепи с триизмерното си зрение не ни дава основание да отхвърляме всичко съществуващо! Вселената наистина е непонятна с нейните закони за нашите чувствителни земни разбирания... Кое как е - никой нищо по-конкретно не може да докаже, но подозирам, че има нещо, и то много и страшно голямо!

    ОтговорИзтриване