събота, 22 ноември 2014 г.

# ЛЕКО ПО АСФАЛТА. ОБОБЩЕНИЕ... # ПОВТАРЯМ ГО НАРОЧНО!!!

20 апр. 2013г.
ПОВТОРЕНИЕТО Е МАЙКА НА ПОЗНАНИЕТО,  ЗАТОВА ВИ ПОВТАРЯМ ТОВА КОЕТО СЪВСЕМ СКОРО  НАПИСАХ! НЕ, ЧЕ НЯМАМ ДРУГИ НЕЩА - НАПРОТИВ, НО ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ!!!! 
ЩЕ ДОБАВЯ И ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО БЕШЕ КОМЕНТАР ОТ МЕН :

КАТО ПРАТИХ НАЧИНА И СХЕМАТА ПО КОЯТО НИ КРАДАТ ЕНЕРГО - КРАДЛИВИТЕ ДРУЖЕСТВА ДО БТВ,  ВНТ,  НОВА ТВ, ДО ТВ7, И ТО ПО ДЕСЕТ ПЪТИ И  ДО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ И АКТУАЛНИ ПРЕДАВАНИЯ И НОВИНИ, ПРОСТО СИ ТРИЕХА ТОВА И НИКАКВА РЕАКЦИЯ!!!   МОЯТ ИЗВОД В КОЙТО ДО СКОРО НЕ БЯХ УБЕДЕН, СЕ ОКАЗА ВЕРЕН!!! - ПРОДАЖНИ СЛУГИ /МЕДИИ/,  НА ТЪПИТЕ ЗАБОГАТЕЛИ ХОРА,  КОИТО УТРЕ НЯМА ДА СА ТАКИВА, А МОЖЕ БИ И НА ВЪНШНИТЕ КРАДЦИ!  АМИ НЕКА ДА ГО ДУХАТ! ЩЕ ПУСНА ПЪЛНАТА СХЕМА ЗА СПИРАНЕ НА ПОКАЗАНИЯТА НА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ МОДЕРНИ. ПОСЛЕ ЩЕ НАПИША КАК ДА МАНИПУЛИРАТЕ ВОДАТА - МНОГО ПО ЕЛЕМЕНТАРНО Е ( ВЕЧЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ ПО - ГОРЕ В БЛОГА), ЗАЩОТО ЩОМ ТЕ НИ ЛЪЖАТ, ТО НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ СЪЩОТО!!!   И С ИЗВИНЕНИЕ - /МАМА ИМ ДА ЕБА!/ ТРЯБВА  ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ, НАШАТА РОДИНА И ДА НЕ ПЕЧЕЛЯТ С ЛЪЖИ ОТ ТОВА КОЕТО СА ИЗГРАДИЛИ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ И НИЕ! ДОКОГА? ПРОСТО НЯМА ВЕЧЕ ЗА КОГА, ЗАЩОТО НАРОДА НИ СЕ СТОПЯВА, ОСТАРЯВА И ИЗМИРАМЕ ОТ ГЛАД!?

КАКТО ПОВЕЧЕТО,  ДА НЕ КАЖА ПОЧЕТИ 98% ( КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ 2% СА ОТНОСИТЕЛНО БОГАТИ, И АКО ПРИЕМЕМ, ЧЕ СМЕ 8 МИЛИОНА, ТО ПРОСТАТА като мен СМЕТКА ПОКАЗВА, ЧЕ ТЕ СА 140 000 "ЧОВЕКА"  В МИЛАТА НИ "РОДИНА" БЪЛГАРИЯ!  БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДБАТА /А ВСЯКО СЛУЧАЙНО СЪБИТИЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПРИ ПРЕСИЧАНЕТО НА ДВЕ НЕСЛУЧАЙНИ, КОЕТО ВОДИ ДО ДО ОБРАТНИЯ ИЗВОД - НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО!/  СЪМ, БИХ КАЗАЛ   ФИНАНСОВО БЕДЕН  ЗА СЕГА, /А МОЖЕ БИ И ДО КРАЯ НА ТЪПИЯ СИ ЖИВОТ /, НО ТОВА ЕДВА ЛИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ В ТОЗИ МНОГО ПЛАСТОВ И ПАРАЛЕЛНО СЪЩЕСТВУВАЩ СВЯТ В ИЗМЕРЕНИЯ,  МАТЕМАТИЧЕСКИ ДО 11- то, С КОИТО ПОНЕ  АЗ  СЪМ  ЗАПОЗНАТ,  НО НЕ ЗНАМ КОЛКО СА??.....  СИГУРНО  СА ПОВЕЧЕ.... И ТОВА Е ТАКА!!!  НО ТОВА ПОНЕ С МОИТЕ ПОЗНАНИЯ МАТЕМАТИКАТА  МИ Е РАЗРЕШИЛА, А МОЖЕ БИ БОГ,  КОЙТО АЗ НАРИЧАМ - "ВСЕЛЕНСКИ РАЗУМ", "СКАЛАРНО ПОЛЕ" ( ВИЖТЕ ТУК - ЦЪК!),  И ГРАДИВНАТА, ОСНОВНА ЧАСТИЦА  (Х - БОЗОНА), КОЯТО БЕ ПРЕДСКАЗАНА, И НАЙ - ПОСЛЕ ОТКРИТА!!.... НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ, ЧЕ ВСЕ ПО -ЧЕСТО ВЗЕХА ДА ГОВОРЯТ ЗА "ПОЛТЪРГАЙСИ", ЗА ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ, ЗА ДУШИ, КОИТО НЕ СА ЗАМИНАЛИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е ОПРЕДЕЛЕНО,  ПО НЯКАКВИ СИ НЕЯСНИ ЗА НАС ПРИЧИНИ?! ЗАЩО ЛИ??!.... (аз го видях това -- НА ЕДНО ДРУГО МЯСТО,  ДА ГО НАРЕКА ИНСТИТУТ СВЕТОВЕН, АБЕ НАПАВО ЩЕ ВИ ГО КАЖА - СССР - ДУБНА).  ПИСАЛ СЪМ МНОГО ЗА ОГРОМНОТО ЗНАЧЕНИЕ НА ОГЛЕДАЛАТА И ЗА ПЪТУВАНЕТО (виртуално, НО РЕАЛНО!!! - академик Козирев! ),  С ТЯХ В МИНАТОТО ИЛИ В БЪДЕЩЕТО!...... ( ЛЕКО ОТКЛОНЕНИЕ - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ СТАРИТЕ ОГЛЕДАЛА, ЗАЩОТО КОЛКОТО И ТЪПО ДА ЗВУЧИ, ТО ТЕ СА ПОРТАЛ КЪМ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ /ЗАПАЗИЛИ И СЕЙФАЛИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ/,   И  ДА ВИ КАЖА ПО -ЯСНО: -  КЪМ ДРУГО МЯСТО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!!!). САМО СИ СПОМНЕТЕ ОБРЕДИТЕ ПРИ СМЪРТ НА НЯКОЙ ЧОВЕК?!!!!  НЕЩАТА СА МНОГО,  АМА МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНИ ОТ ФИЗИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА, НО ЗНАЕЩИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ОБЯВЯВАТ ЗА ЛУД  НЯКОЙ КОЙТО  Е  УЧИЛ, НАУЧИЛ, РАБОТИЛ И ВИДЯЛ И РАЗБРАЛ  ТОВА И ИСКА ДА ГО КАЖЕ НА ХОРАТА, ЗАЩОТО ЗНАЕЩИТЕ ТЕЗИ НЕЩА ИСКАТ ДА ВЛАСТВАТ  /ЛЕК ПРИМЕР: - ВАТИКАНА/,   НАД СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ! - АЗ   МОГА ДА ГИ РАЗБЕРА И ЗНАМ  ЗАЩО..... ВИДЯЛ СЪМ НЕЩАТА ОТ "ДРУГАТА СТРАНА",  ЗАЩОТО ИМАХ  ДОСТЪП ДО ТЕЗИ НЕЩА. ЧАКАМ, И ЗНАМ, ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ МАКАР И БАВНО НО С НАРАСТВАЩИ ТЕМПОВЕ,  НОВИ И НОВИ ИСТИНИ,  КОИТО СА  КРИТИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!!!.....  КАКТО ВИ КАЗАХ,  СВЕТА И ВСЕЛЕНАТА СА  МНОГО ПРОСТО УСТРОЕНИ......,  ПОДЧИНЯВАТ СЕ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЗАКОНИ КОИТО ПОВЕЧЕТО НЕ ЗНАЯТ  /ЗАЩОТО 300 ЧОВЕКА НА ЗЕМЯТАНЕ ИСКАТ ДРУГИТЕ ХОРА  ДА ЗНАЯТ ТОВА, И ЗНАМ ЗАЩО - В ТЯХ Е ЗАГНЕЗДЕНА ДРУГА РАСА И ПРОСТОТИЯ И НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПОРОК - ПАРИТЕ!/,  НО ТЯХНОТО ВРЕМЕ БАВНО И НЕ ТОЛКОВА БАВНО ВЕЧЕ СИ ИЗТИЧА.....! НЕ СЪМ ВЯРВАЩ,  НЕ ИЗПОВЯДВАМ НИКАКВА  РЕЛИГИЯ,  ХРИСТИЯНИН СЪМ ПО РОЖДЕНИЕ, НО РЕЛИГИИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ И ОПОРОЧЕНИ, ЗА ДА ВЛАСТВА МАЛЦИНСТВОТО НАД  МНОЗИНСТВОТО И ТО ХИЛЯДИ ГОДИНИ НАЗАД!!.... НИМА НЕ ГО ВИЖДАТЕ ВСЕКИ ДЕН???!...  ПОНЕ СЛУШАЙТЕ ЦЕНЗУРИРАНИТЕ НОВИНИ - И ОТ ТАМ ПРОБИВА И СЕ ВИЖДА ИСТИНАТА!... ТОВА ВАЖИ В МОМЕНТА ЗА ЦЕЛИЯТ ЗЕМЕН СВЯТ!.... РАЗБИРА ТЕ ЛИ ГО?  ! УСЕЩАТЕ ЛИ ГО?!  ДА, ИЛИ... НЕ?!.... +...+ .             
КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ВИ КАЖА???...  НЕ ЗНАМ!...  ПИСАЛ СЪМ ТОЛКОВА МНОГО В БЛОГА СИ,  ЗА ВСИЧКИ ИЗМЕРЕНИЯ ОТ ЕДНОИЗМЕРНОТО ПРОСТРАНСТВО..., ПРЕЗ    ЧЕТИРИИЗМЕРНО... ДО ЕДИНАДЕСЕТИЗМЕРНО, ДАЛ СЪМ ВИ НАГЛЕДНИ ОБЯСНЕНИЯ,  ПОЗОВАВАХ СЕ НА ДРУГИ ИСТИНИ, НО АЛКОХОЛА, НАРКОТИЦИТЕ, ЛИПСАТА НА НОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ, БЕДНОСТТА,  ПРОСТИТУЦИЯТА, ЛЕКОТО ЗОМБИРАНЕ  ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И РАДИОТО С НЕВИДИМИТЕ КАДРИ И ЗВУКА, КОЙТО СЕ НЕ ЧУВА, НО ДЕЙСТВА ПО ОСОБЕН, ДА КАЖА ВРЕДЕН ЗА НАС ХОРАТА И  ЖИВОТНИТЕ НАЧИН /ПИСАЛ СЪМ И ЗА ТОВА, НО КОЙ ДА ЧЕТЕ/  СИ ОКАЗВАТ ВЛИЯНИЕТО...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ....!!!! АМИ НИЕ СМЕ СИ ПРОСТО ЕДИН ВИД "РАЗУМНИ" ЖИВОТНИ!!!
КАКВО ДРУГО ДА ВИ НАПИША...?!!  АМИ ТО  ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ СЛУГИТЕ НА ТЕЗИ С ПАРИТЕ, КОИТО СЕ НАРИЧАТ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО "ХЕЙТЪРИ".  КАКВОТО И ДА КАЖЕШ, СИ ОБЯВЕН ЗА ЛУД, ЧОВЕК КОЙТО НЕ СИ ВЗЕМА ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО И ВЕЧЕ ВИЖДАМ, ЧЕ УМИШЛЕНО ОТ НЯКОИ ИЗВЕСТНИ НАМ  "ХОРА",  СЕ ПОДЕ КАМПАНИЯ,  ПРИ КОЯТО БЯХА БЕЗЖАЛОСТНО УБИТИ, НАПРИМЕР 5 ЧОВЕКА ОТ ЕДНО СЕМЕЙСТВО, САМОЗАПАЛИХА СЕ ЧЕТИРИ ИЛИ..... А СА СЕ САМОУБИЛИ ОКОЛО 200, НО ПО ДРУГ НАЧИН!!! И ТО САМО ОТ НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ГОДИНА!!!.......И ТО С ПРОСТАТА И НЕЧОВЕШКА ИДЕЯ - ДА СЕ ОБВИНИ ВСЕКИ КОЙТО КАЗВА НЕЩО ДРУГО, НЕИЗГОДНО ЗА ЛУД!  ТОВА Е ВИДНО ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД !....  А ОБЯВЯТ ЛИ,  ЧЕ СИ ЛУД, ТО ОТИДИ И ДОКАЗВАЙ, ЧЕ СЕСТРА ТИ НЕ Е ПРОСТИТУТКА - МАКАР И ДА НЯМАШ ТАКАВА!... НЕЩО ВЗЕ ДА МИ ПРИЛИЧА НА ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ НО АТАКАТА Е СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ НАРОД!......!!!  А НА ВАС?!   МОГА ДА ПИША ОЩЕ МНОГО, НО МАЙ НЯМА СМИСЪЛ! КОЙТО ИСКА ДА МЕ ПИТА НЕЩО, ТО НЕКА НАПРАВИ КОМЕНТАР ТУК  В БЛОГА! ТОВА ВЕДНАГА СЕ ВИЖДА НА ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО В БЛОГА МИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛЕКА ПРОМЯНА В КОДА, НО ВИЕ НЕ ГО ВИЖДАТЕ,  А ТОВА МИ СПЕСТЯВА ОПЦИЯТА ДА СЕ РОВЯ  В НЕГО.... , ИЛИ НА ПОЩАТА. МИ КОЯТО СЪМ ДАЛ В БЛОГА СИ..  НЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩО СВРЪХ-УМНО,  НО ПОНЕ МОЖЕ СЪВМЕСТНО ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ,  А В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА!...  И КОЛЕКТИВНИЯТ РАЗУМ АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ПО ПОВЕДЕНИЕТО НА НАСЕКОМИТЕ И ПТИЦИТЕ,  Е ДОСТА ПО - МОГЪЩ,  НЕЩО КАТО РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕЛЕМЕНТА ТРАНЗИСТОР  И МИЛИАРДИТЕ ТАКИВА В ПРОЦЕСОРА НА КОМПЮТЪРА. ТОВА ВАЖИ И ЗА ОПЕРАТИВНАТА ПАМЕТ,  КОЯТО СЪЩО Е ИЗГРАДЕНА ОТ ДИСКРЕТНИ ПОЛЕВИ ТРАНЗИСТОРИ,  НО В НАНО - МЕТРИЧЕН РАЗМЕР.  
Е...ДА! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!.....
С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАС - НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

 1. ПУСКАЙ СХЕМАТА ЗА СПИРАНЕ НА ПОКАЗАНИЯТА НА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ АКО РАЗПОЛАГАШ С ТАКАВА.

  ОтговорИзтриване
 2. Ники, споко! Не всички сме зомбита! И никак не се мислим за луди, напротив! Който не възприема, няма желание да мисли, не реагира адекватно на ситуациите и не е отворен за истината - си е само за негова сметка! Колко жалко... Не всички сме на едно и също ниво. И мен ме дразни това мащабно овчедушие и закрепостяване, като че ли не се отнася за нашия собствен живот! Недей да си мислиш, че никой нищо не чете, никой нищо не знае, не вярва или пък се мислим за луди... Всеки, който има нещо в главата знае кое, какво и как да си го намери! Почти една трета от твоите информации ги попих от различни места и страшно се радвам, когато ги видя и тук! Зная, че който иска да знае - ще знае! Зная и че трябва да му е дошло времето, за да е готов и способен да асимилира информацията. В началото беше словото!... Продължавай да пробуждаш и вярвай, че доброто тепърва предстои!

  ОтговорИзтриване
 3. Напълно те разбирам за какво говориш.Наистина има много хора които четем и мислим по тези неща ,но наистина изпитвам едно чувство на гняв ,че масата хора се отнася пренебрежително към тези неща ,а те са им пред очите ,стига само малко усилие минимално усилие да погледнеш, да потърсиш и ще го видиш.А те са до такаша степен зомбирани ,че казват и какво ако е така ,какво мога да направя аз ,за мен важното е да имам хляб на масата и пара в джоба ....., НО АЗ НЕ МИСЛЯ ТАКА! НАДЯВАМ СЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ ,В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ МОЖЕ БИ СЕ Е УВЕЛИЧИЛ БРОЯ ИМ ,НО ДАЛЕЧ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СТАНЕ ТВЪРДЕ КЪСНО ....,ЗАЩОТО НЕЩАТА НЕ ОТИВАТ НА ДОБРЕ СПОРЕД МЕН !!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Само така ви се струва! Нищо не е такова, каквото ни изглежда!!! Нещата не отиват на добре, защото ние си го правим, мислим се за безпомощни и слаби и сляпо вярваме на това, което ни се втълпява!!! Болката и страданието ни държат в ниското и ни пречат да прогледнем истински! Човекът не е това, което са го направили, а е нещо много, много повече! Почувствайте и изградете силата си! Мислите и съзнанието правят чудеса! Нека даваме пример за подражание, за другите е лесно!...

   Изтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.