сряда, 19 ноември 2014 г.

ХААРП ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ОРЪЖИЕ УПРАВЛЯВА СЪДБАТА НИ

Тази статия ще е бе думи защото съм се "скъсал" да ви пиша в блога  за  ХААРП, за "Зоната на Ван Хален" и за простотиите на САЩ!  Но кой да чуе?!!  Писах ви и за земетресението в Япония, като ви пуснах и сателитни снимки и то от НАСА, три дни преди земетресението при което се отделя радиоактивния газ Радон. Тук той беше с неправилна форма, което и  НАСА  каза, че е изкуствено предизвикано!!!! Всичко го има в блога.  Писах ви и статия "Честито ви земетресение!"! Такова е по спомените ми заглавието, и сега си е в блога!  Ами гледайте!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=_be2kQazokw ВНЕДРЯВАТ ЧИПОВЕТЕ И В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНАТ ЗАДАЛЖИТЕЛНИ ВИЩЕ РЕПРТАЖА ПО НОВЕНИТЕ.ИКИ.

    ОтговорИзтриване
  2. Николай, а какво ти е мнението за забраната за пушенето? Странното е, че точно американците изобилстват от вредности, а са нарочили точно пушенето. Дали пък непушачите се управляват по-лесно (някак)?

    ОтговорИзтриване
  3. НЕ ЗНАМ МАРЧЕЛА, НО ЗАВИСИМИЯТ ОТ НЕЩО ЧОВЕК СЕ УПРАВЛЯВА ПО-ЛЕСНО. ПУШЕНЕТО Е ВИД ЗАВИСИМОСТ, ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН - ВИД НАРКОМАНИЯ!

    ОтговорИзтриване