четвъртък, 13 ноември 2014 г.

КОЙ СЪМ АЗ? ПЪРВИ ТЪП СЪВЕТ ДА ГО НАРЕЧЕМ ТАЙНАТА ОТ МЕН

Ще ви дам един, на прав поглед тъп съвет и начин на самоопознаване. По-късо ще ви запозная с други неща, но това аз ще преценя, по коментарите ви. Не бива да се дават неща нови в ръцете на псевдохора! Да започваме:


Застанете пред огледалото така, че да се виждате изцяло. Трябва да сте сами и нищо да не ви притеснява. Погледнете се добре. Нали сте вие?! А сега си задайте въпроса: „Кой съм аз”, и си го повтаряйте гласно или на ум! В началото ще изпаднете в особено състояние и даже ще се уплашите от себе си. Но почакайте, това ще отмине. Гледайте се в огледалото и продължавайте да задавате този въпрос. Особено чувство ще изпитате но го изтърпете – няма да полудеете. Това е първата крачка към себепознанието и осъзнаването. Ако искате разфокусирайте си погледа и гледайте в огледалото, но  някъде зад вас. Мислено и с думи си пожелайте нещо да видите. Няма значение какво! Ако ви е дадено да го видите или усетите то ще стане. Не се надявайте (а защо не), че при първия сеанс нещо ще ви се даде, но защо не?!. Но особеното чувство ще го изпитате. Гарантирам ви!! Огледалото е път към друг свят и измерения. Писал съм ви в блога. Потърсете! Повторете това поне 10 дена по 20 минути и ще получите достъп, да го нарека „просветление”. Това е първата, да я нарека тайна която споделям с вас. Може да видите миналото или бъдещето си и то не само вашето!!! Това е известно от хиляди години, но се крие от хората! Ами значи започнахме. Да ви кажа само нещо. Знаете ли, че огледалата когато умре човек се покриват? Това не е случайно, но никой не го осъзнава! Тъй като много малко хора ми вярват на това което пиша, реших да ви дам първата крачка към себеопознаването и към света реален или може би матричен. Може би правя грешка, но ще настъпят огромни промени в рамките на шест до осем години и искам сами да ги видите! Надявам се, че сте ме разбрали. Дълго се разхождах и мислих дали да ви кажа но накрая реших, че трябва. След време и друго ще ви кажа. А за сега всичко добро от мен!

Николай Николов 

16 коментара:

  1. като се видя и оглеждам в огледалото виждам егоиста в мен които ми казва това което искаш да правят другите на теб това прави и ти натях

    ОтговорИзтриване
  2. ( Сделката на доктор Парнасъс-

    The Imaginarium of Doctor Parnassus )

    http://www.youtube.com/watch?v=eOL-wZSCn_g&feature=youtube_gdata_player

    http://www.parallelreality-bg.com/index.php/analizi/kratkianalizi/380-2011-12-01-04-18-44.html

    ОтговорИзтриване
  3. ТЪП СЪВЕТ- SAM GO KAZVAS, NO KOLKO 4OVEKA STE POGLEDNAT ZAGLAVIETO? OPASNA IGRA IM PREPORA4VAS!!! OT MEN SAVET: NE SI IGRAITE S OGLEDALOTO! KOITO ISKA DA RAZBERE KOI E I KAKAV E I OT KADE IDVA- NEKA DA MEDITIRA, NAI- DOBRE NAVAN V PRIRODATA! AKO NIAMATE VAZMOZNOST ZA NAVAN-,PRAVETE GO V TIXA, POLUTAMNA STAIA SASREDOTO4ENI NA ZAPALENA SVEST, KOIATO DA E NA VISO4INATA NA O4ITE, NASTANETE SE UDOBNO I TARSETE DRUGOTO SI AZ!!!
    PADNALI ILI ZABLUDENI DUSI SE NAVARTAT KRAI OGLEDALA, KASI NA VRATI, I TARSIAT NA4IN DA SE VSELIAT V NIAKOI ZIV EKZEMPLIAR, OSOBENNO SAS SLABA PSIXIKA ILI PIINAL POVE4KO ALKOXOL! IZBIAGVAITE OGLEDALA, KOITO VI OTRIAZVAT 4AST OT TIALOTO/ KRAKATA, GORNATA 4AST NA GLAVATA/, KAKTO I OGLEDALATA NA OBSTESTVENNI MESTA!

    ОтговорИзтриване
  4. МАРИЯ, МНОГО СИ ДАЛЕЧ ОТ НЯКОИ НЕЩА, КОИТО НАРОЧНО С ПРЕНАПИСАНАТА СТОТИЦИ ПЪТИ СЪВРЕМЕННА РЕЛИГИЯ НИ ГОВОРИ ЗА ПАДНАЛИ, СПЪНАЛИ СЕ И НЕ ЗНАМ КАКВИ АНГЕЛИ. ВЯРВАЙ В НЕЩО НО С ПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА - ЗНАЕШ, ЧЕ РЕЛИГИЯТА Е СЪЗДАДЕНА ДА ПОДЧИНЯВА НАРОДА НА ВЛАДЕТЕЛИТЕ, РЕСПЕКТИВНО НА БОГАТИТЕ. ЩЯХ ДА НАПИША СЪВСЕМ КОНКРЕТНО НАЧИНА ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ВРЪЗКА С ДА ГО НАРЕКА "КОСМИЧЕСКОТО СЪЗНАНИЕ", ЗАЩОТО СЪМ ВИДЯЛ ЕКСПЕРИМЕНТИРАНЕ НА ПРАКТИКА НО МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ДАМ МОЩНО ОРЪЖИЕ В РЪЦЕТЕ НА ЛОШИТЕ ХОРА. И ЗНАЙ, ЧЕ ЧОВЕК КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОСТАРЯВА ВЗЕМА САМО НА БОГ ДА СЕ УПОВАВА, ВЪВ ПРОДАЖНИТЕ ЦЪРКВИ БЕЗ ДА ИМА ИДЕЯ НИКАКВА КАКВО Е БОГ И КЪДЕ Е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. AZ NIAMAM NIKAKVO OTNOSENIE KAM RELIGIATA, NE UMEIA DA SE KRASTIA, A V TSARKVA VLIZAM KATO TURIST V MUZEI!!!
      MISLIA, 4E SAM 4ELA DOSTATA4NO- KNIGITE SA IZTO4NIK NA ZNANIATA MI, I PODDARZAM STANOVISTETO SI. NIAKOI PAT STE TI OBIASNIA PODROBNO, AKO PROIAVIS INTERES...

      Изтриване
    2. ОК! АЗ НЕ ТЕ УКОРЯВАМ, АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА ДОБРЕ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ПОГОВОРИМ. УВАЖАВАМ ВСЯКАКВО МНЕНИЕ И ОСВЕН ОТ КНИГИТЕ, ФИЗИЧНИТЕ ОПИТИ И ТО НА ДОСТА ВИСОКО НИВО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗНАНИЯТА И МНЕНИЯТА НА РАЗЛИЧНИ И УМНИ ХОРА КАТО ТЕБ СИ ВАДЯ ЗАКЛЮЧЕНИЕ, И СИ ПРОМЕНЯМ ПРЕДИШНИТЕ РАЗБИРАНИЯ! ИСКАХ ТУК ДА КАЖА, ЧЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ПОНЯТИЕТО БОГ Е ОПОРОЧЕНО! ТА САМИЯ ИСУС Е СИН БОЖИ, ТОЙ НЕ Е БОГ! ГОВОРИ СЕ ЗА СВЕТАТА ТРОИЦА - ОТЕЦ,ХРИСТОС И СВЕТИЯ ДУХ! ИМЕННО В ПОСЛЕДНОТО ПОНЯТИЕ СА ТАЙНИТЕ НИ ВЪЗМОЖНОСТИ, КОИТО СА ПОДТИСНАТИ С ВЕКОВЕ ОТ НАС И СЕ КРИЯТ. ПРИТЕЖАВА ГИ ВСЕКИ ЧОВЕК. ВСЯКО ДЕТЕ СЕ РАЖДА С 12 ЧУВСТВА, А ОСТАВАТ 5, ПАК С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. НЕ НАПРАЗНО ГО ИМА ПОНЯТИЕТО "ШЕСТО ЧУВСТВО"

      Изтриване
  5. Ще ви споделя един свой сън, свързан с огледало.Този сън не е нищо особено, сам по себе си, но е особено чувството, което остави в мен, от което не можах да се отърва много време.
    Сънувах,че съм пред огледалото в банята в предишното ни жилище.То е малко и кръгло, и можеш в него да видиш само лицето си.Странното беше, че огледалото беше черно, сякаш като някаква тъмнина.Когато се погледнах отражението ми ми се усмихна!!!Точно тогава аз се "събудих"в съня си, не знам как да го обясня, продължавах да спя, но съзнанието ми беше будно.Аз се стреснах, защото знаех, че не се усмихвам и мозъкът ми казваше че това, което виждам не е това, което стои пред огледалото.Точно това е странното чувство, защото бях осъзната в съня си.След това реших да си тръгна от там, защото ме беше страх и когато отворих входната врата на апартамента, там отново стоях аз!!!Стоях пред себе си, по дяволите!
    Най-интересното беше, че взех напълно осъзнато решение да прекратя съня си, защото стреса ми дойде много и просто "излязох" от съня.
    Надявам се,че някой ще сподели подобен сън, защото това и до момента не спира да ме учудва.
    Силвия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Човек се Събужда, в първия момент е страшно, защото не знаеш къде си и кой си.ние не обичаме себе си, а представата за себе си.
      Сега коментирам сама собственият си коментар от позицията на 2 години време, изминало от както го написах.
      Какво се е случило , няма смисъл да пиша, защото то касае само мен и не би имало полза на друг човек.Но ти благодаря Ники,че публикува отново тази статия, защото тя Е едно то огледалата пред който стоя.
      Този път не ме е страх и няма да избягам.
      Силвия

      Рекъл тогаз Илуватар:

      "— От тази мелодия, що ви разкрих, искам сега задружно да сътворите Великата музика. И тъй като всеки от вас съм надарил с Нетленния пламък, покажете своята мощ, украсете мелодията със сила и мисъл, както сметнете за добре. А аз ще ви слушам и ще се радвам, че красота велика е претворена във вашата песен. "
      "Силмарилион" Толкин
      Има много книги, които могат да бъдат Библия,тази книга е Космогония
      https://www.youtube.com/watch?v=4PSiUMC0aDE

      https://www.youtube.com/watch?v=a9biSwILxSw

      Изтриване
  6. Spored men si imala sanovidenie. Samo ti mojesh da go iztalkuvash, poneje znaesh kak jiveesh i kakvo te terzae. Shtom si razbrala che sanuvash - tova e mnogo vajno! neshto te presledva, no ne zabraviai che si silna i mojesh da se zashtitish - v prirodata vsichko e v ravnovesie i ako ima zli sili ima i dobri koito ni podkrepiat i pomagat tochno tolkova kolkoto loshite se opitvat da ni navrediat. Niama nishto s koeto da ne moojesh da se spravish. Doveri se na intuiciata si i ne se strahuvai. Dushite ni sa silni i ne sme taka bezpomoshtni kolkoto si mislim.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ви за отговора.
      Все пак открих нещо ново за мен-трябваше да напиша съня си , трябваше да го прочета, като страничен наблюдател и да бъде видян и през "други очи", за да се получи цялата картина.
      Днес попаднах на тази песен, поздрав за всички!
      http://www.youtube.com/watch?v=3wB_1IlMoY8&feature=related
      Силвия

      Изтриване
  7. Мисля,че 20 мин. е много.... Това е все пак вид медитация и да се започва направо с 20 мин.,особено ако си начинаещ в това , е определено трудно....

    ОтговорИзтриване
  8. Да има нещо вярно в това, но тук се смесват две въздействия - медитация и особените свойства на огледалото (особено вдлъбнатото и затвореното като цилиндър и опитите които са проведени с тях, които съм написал малко по-долу /няколко публикации/ в блога си, пуснал съм и филм за тях, и за огледалата на Козирев и на Нострадамус, благодарение на които може да се вижда и пътува и миналото и бъдещето, и за короните на фараоните и папата. Тайна която е много добре скрита от нас-обикновените хора. Писал съм и за Кайлас - най голямото природно огледало където времето забързва доста своя ход и може да остареете за два дни и още други аномалии!

    ОтговорИзтриване
  9. искам да споделя и аз един мой сън. Майка ми и дядо ми с които живеех починаха в една година. Изпаднах,дори не мога да го кажа депресия,а някаква празнота.И една вечер сънувам пълен човек,с тъмна кожа, седнал в поза лотос.Косата му беше дълга до кръста,черна и лъскава.Такава коса не съм виждала през живота си, а съм гледала много реклами за козметика.Беше седнал отвън точно до къщата ни,гледаше ме и се усмихваше.Този сън не остана в съзнанието ми като нещо преломно,но сега когато съм сред духовни хора съм сигурна,че ние никога не сме сами.Ние сме постоянно наблюдавани от висши същества,които ни подкрепят,предупреждават и особено в това време сега ни тикат да бъдем малко по-експедитивни,че то май не остана време. Една друга Мария

    ОтговорИзтриване
  10. Наистина може би темата за огледалата е много деликатна тема.Масовата информация ,която може да се намери е ,че е общо казано с огледалата не трябва да занимава човек ,който не знае какво прави и не е достатъчно информиран ..,но дали наистина е така ....не знам както казва автора на статията много неща са прикрити.Та аз искам да попитам какво може да очаква човек ако прави това с огледалото ,както казвате какви промени може да очаква човек и има или опасност да отвори нещо за което не е подготвен ,или негативни неща.....?

    ОтговорИзтриване
  11. Ще ви кажа с две изречения. Може да видите бъдещето или миналото - вашето или по принцип. Второто, тоест миналото е по-лесно. Приятен ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. bravo za vsichkite temi koito si pokazal tuk vqrvam na vsichko koeto si pyblikuval zashtoto sum go chel i drygade tova

      Изтриване