сряда, 19 ноември 2014 г.

ЯПОНИЯ – МАЙ РАБОТАТА ПО „НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД” ЗАПОЧНА!




Наскоро Ви писах за проекта XAARP:

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/haarp-high-frequency-active-auroral.html

Характерно за него е, че може да предизиква земересения в строго определена точка на планетата но на дълбочина не по голяма от 10 километра / да приемем, че са постигнали по-добра мощност и са увеличили дълбочината до 12-40 километра, но се съмнявам /. Я сега погледнете на каква дълбочина са земетресенията в Япония и с каква честота?! Ами това в Канада, Чили,  Венецуела? Да ги изброявам ли! Ето Ви сайт за земетресенията по света в момента и преди:

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home#2

Малко преди да започнат тези катаклизми в Япония, бе изстреляна втората безпилотна совалка, доста по-малка от нормалните и с покрита със секретност задача! Тя ще обикаля доста време – справка сайта на НАСА! Информащията за нея която дават е, че е пълна с електроника от разен калибър, стано каква и с каква цел?- официално изследователска!

Писах Ви и за огромните по своите размери подземни градове, които се строят и са с по- добър лукс и комфорт отколкото надземните:

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/03/blog-post_02.html

 Япония е силно развита страна с работливи и съвестни хора и понеже Тя, Китай и Иран отказаха да променят курса на долара а решиха да използват Йената за базова валута, а срещу Япония не могат да се използват тъпите методи като тези в България, по-силовите като тези в арабските държави и като тези в Югославия то ето един интелигентен" начин за съсипване на една държава! - Страх, паника, безизходност, бягство и преселване в други страни! С България дефакто вече е приключено: народа е в безизходица, тъне в мизерия, няма здравеопазване, няма переспектива, ровим по кофите за боклук, избиваме се едни други, други се самоубиват, остават без домове, без пари, без нищо, поради наглата атака на банките, която е подкрепяна от правителството, олигарсите  и то официално! Нямаме дефакто армия..... абе какво повече! Но тук природните условия за живот са направо райски и земята ни и природата няма да се пипа. Поне за това можем да бъдем спокойни, но просто няма ние да живеем тук/в близко бъдеще/!

А..... ето Ви и други данни: http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/01/300.html


Стига толкова за сега! Ще продължа темата, а Вие гледайте сеира.......


С уважение: Николай Николов

А.....! Вижте непремно и това:  http://www.vbox7.com/play:3190698a 
Пубикувано е преди мен в Свежо!!!

3 коментара:

  1. Точно казано, не забравяйте, че Токийската фондова борса е трън за Нюйоркската, а и Японците от едно време си ги мачкат с атома - затова и сега май пак с него ще ги окупират, навярно като спасители, щом "добрите" американци ги спасят от ядрения ад, който се заформя при тях. Точно гледам сейра на сеизмологичните технологии, дано не треснат и нашата страна, че това ни остава, да излезем на палатки в гората.

    ОтговорИзтриване
  2. А началото май бе в Хаити,само след 2-3 часа военните бяха там

    ОтговорИзтриване
  3. “От години го говоря това, има два основни типа закони,които управляват света. Повечето хора не го знаят.Всички правителства и държави се ръководят от римския закон за цивилните,или още така наречения закон за земята(civil low).
    Но има един друг закон,който действа навсякъде,еднакво по света, UCC uniform commercial code,единния търговс...ки кодекс.Закона за бизнеса. И няма значение къде си, в Африка,Япония,Европа,Турция.....ако имаш корпорация,ако правиш бизнес,ако правиш пари, работиш под този закон-Единния Търговски Кодекс.Това е така, защото ако закона за бизнеса не е универсален за всяка една страна, няма да може да се извършва търговия.А,не...трябва да има закон за парите...и по времето на Цезар,се е основал този търговски всеобщ закон.Това е библията на световния бизнес.
    Единния Търговски Закон е под директното господство на the code of canon low-кодекса на църковното право на Ватикана. Какво значи това? Например,ако един кораб със стока пристигне в пристанището, се нарича “раждане“.Първото нещо,което капитана прави е да представи сертификата на стоките, на администрацията на пристанището.Или какво носи кораба на съответната страна и икономиката и. Нарича се “раждане“,защото е както детето идва на света от водите на майка си и получава свидетелство за раждане. По същия начин се гледа на новороденото,то е човешки ресурс и му се дава сертификат.
    Знаеш ли,например,че рожденното ти свидетелство,номера му, е гаранция на борсата в Ню Йорк? В десния,долен ъгъл на всяко свидетелство има пореден номер,който е гаранция на световната борса. Защо? Защото ти си собственост на световния бизнес.Те търгуват с телата ни. Трябва да се събудим.Това е повече от сериозно.“
    Из лекции на Джордан Максуел,дългогодишен изследовател на окултните групировки,символи и религии,теолог.

    Когато за първи път чух лекциите на Максуел, изтръпнах, гняв ме обзе,разтърси ме. Само мисълта,че децата ни,които отглеждаме с такава обич,още от раждането си са притежание на тлъсти,самозабрави ли се, нечовешки същности .....та ние доброволно създаваме и даваме роби на угоените.
    Доброволно поддържаме тази робска пирамида като ходим всеки ден на работа,чакаме на опашки да си дадем и последните пари за месечните сметки...делим от залъка си да дадем полуобразование на децата,за да ги направим поредното поколение промити мозъчни роби...
    Бием се с лакти със събратята си, прехвърляме гнева си върху тях,убиваме ги,тъпчем ги,експлоатираме ги...вместо да вдигнем глава и видим КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ПРИЧИНИТЕЛ на страданията ни.И да насочим гнева си КЪМ НЕГО.
    Разбрахте ли защо нашите политици-бизнесмени не им пука и безнаказано си правят каквото си поискат с народа? Защото те действат според друг закон. Цивилния закон е за раята,робите..да ги държи в страх и подчинение.
    Този фалшив пирамидален свят ще рухне.Той е противоприроден,противовселенски.
    Но ние трябва да направим усилия да пробудим и разширим съзнанията си.Да пробудим заспалия човешки дух. Искайте ,молете вселената да ви избави от това робство, веднъж осъзнали го, тогава ще забележите промените,които настъпват с вас.
    Не мислете,че катерейки се по етажите на пирамидата ще надхитрите събратята си и ще живеете по-добре....Нечовешките паразитни същности на самия връх на тази пирамида няма да ви пуснат от робството,а ще ви използват да тъпчете още повече събратята. И цената,която плащате е жестока.
    Самата планета е под въздействието на глобални космически промени.Гея неможе да продължава повече така. Следвайте я.Настройте се на ритъма на ставащото,ако искате да приключите с робството.

    ОтговорИзтриване