събота, 22 ноември 2014 г.

НЕВИДИМИТЕ ВРАГОВЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

20 ноем. 2013
Съществуват четири гигантски сили, които заедно са работили създаването на тази ситуация. Ако речем да обвиним някаква “конспирация” за подтискането на тази технология, само ще създаде суеверно разбиране и ще прехвърли вината за това извън нас. Разбира се, такава конспирация съществува, не малко изследователи са били убити, само убити, осакатени, подпалвани са им лабораториите и други, но всички ние също имаме вина за това положение.
И така, освен нехаещото и безгласно общество, кой са другите три сили възпрепятстващи достъпността на технологиите за безплатна енергия?
1. Паричен монопол
В общоприетата икономическа теория съществуват три класа индустрия: капитал, стоки и услуги. В първия клас, капитала, има също три подкласа: натурален капитал, валута и кредит. Натуралният капитал е свързан със сурови материали (като златни мини) и източници на енергия (като нефтени кладенци и водноелектрически централи). Валутата е свързана с печатането на книжни “пари” и сеченето на монети; тези неща обикновено са грижа на правителството. Кредита е свързан с отдаването на пари за лихви и увеличаване икономическата им стойност чрез кредитни сметки. Оттук можем да видим, че в една икономика енергията функционира по същия начин, както златото, печатането на пари от правителството или даване на кредити от банката.
В САЩ и в повечето страни по света, има наличие на “паричен монопол”. Аз съм “свободен” да спечеля колкото си искам “пари”, но ще ми бъде платено само в банкноти на Федералния Резерв (частна банка собственост на световните конспиратори). По никой начин, дори да искам, не може да ми бъде платено в златни сертификати или някаква друга форма на “пари”. Този паричен монопол е единствено в ръцете на малък брой частни стокови банки и тези банки са притежание на най-богатите фамилии в света – Ротшилд, Рокфелер, Дюпон, Морган… и техните марионетки. Техният план е евентуално да контролират 100 % от всички капитални ресурси в света а оттам да контролират и живота на всеки един чрез достъпността (и недостъпността) на стоки и услуги (Налагане на т.нар. "Нов световен ред", където на всички ни е отредено място на слуги на самоизбралият се “елит”). Един независим източник на богатство (устройство за безплатна енергия) в ръцете на всеки човек по света би съсипало техните планове за световна доминация, завинаги. А защо това е истина не е трудно да видим.
Понастоящем икономиката на една нация може да бъде забавена или забързана с повишаване или занижаване на лихвените проценти (Неща от който спекуланти като Джордж Сорос се възползват умело). Но ако един независим източник на капитал (енергия) се появи в икономиката и всеки бизнесмен или човек може да увеличи капиталите си без да взима заем от банката, то централно управлявания контрол върху нивата на лихвите просто не би имал същия ефект. Технологията за безплатна енергия ще измени стойността на парите. Най-богатите фамилии и кредиторите не желаят каквато и да е конкуренция. Това е. Те искат контрола върху източника на пари да е в техни ръце. За тях безплатната енергия не е просто технология, която трябва да бъде крита. Тя трябва да бъде забранена завинаги!
И така, най-богатите фамилии и централните банкови институции са първите, които работят по отлагане достъпността на безплатната енергия до обществото. Мотивацията им е въображаемото “божествено право да владеят”, алчност и ненаситната жажда за контрол върху всичко, освен себе си. Оръжието, което досега са използвали за това отлагане включва заплаха, “експерти” провокатори, изкупуване и погребване на технологии, убийства и опити за убийства на откривателите, смазване на личността, палеж и широк набор от финансови стимули и демотивация на възможните поддръжници. Те също подкрепят широкото приемане на научната теория, че безплатната енергия е невъзможна (законите на термодинамиката).
2. Национални правителства
Втората сила, работеща за отлагане достъпността на безплатната енергия за обществото са правителствата. Проблема в случая не е толкова свързан със съперничеството при печатане на валута, но с поддържането на “национална сигурност”.
Според тях, света около нас е джунгла и от хората може да се очаква да бъдат жестоки, нечестни и подли. Работа на правителството е “да осигури сигурна защита”. За целта се използва “полицейска сила” от управляващия клон на правителството за да подсили “властта на закона”. Повечето от нас, които са съгласни с властта на закона го правят, защото вярват, че това е правилният начин и е за наше добро да го следваме. Ала винаги има няколко индивида, които вярват, че е за тяхно добро, когато не се придържат доброволно към социалния ред. Такива хора правят избора да работят извън “властта на закона” и се смятат за аутсайдери, криминалисти, разрушители, изменници, революционери, терористи и фашисти.
По пътя на пробата и грешката повечето правителства са открили, че единствената външна политика, която работи е политиката наречена “каквото повикало такова се обадило”. Което означава за теб и мен, че тези правителства се третират едни-други по начина по който биват третирани. Съществува постоянна измамна игра за позиции, за влияние в световните афери, където “най-силната” партия печели. В икономиката това е наречено “Златното правило”, което заявява, че “този със златото съставя правилата”. Същото е и с политиците, но е в по-Дарвинов стил - “оцелява най-силния”.
В политиката обаче “най-силния” е станал израз за най-могъщата партия, която иска да унищожи и най-мръсните. Абсолютно всеки достъпен метод се използва за изпреварване на “противника”, и всеки друг е “противник”, независимо дали се смята за приятел или враг. Това включва насилствено държане, лъжа, измама, шпионаж, кражба, убийство на световни лидери, скрити войни, съюзи и смяна на съюзника, договори, чуждестранна помощ и присъствието на военни сили където е възможно.
Както и да ви харесва, това е психологическата и моментна площадка, на която правителствата оперират. Едно правителство никога няма да даде на противника предимство ей така безплатно. Никога! Това е национално самоубийство. Всяка индивидуална активност, вътре или вън от страната, която се интерпретира като даване на противниково превъзходство по който и да е начин, ще бъде третирана като заплаха за “националната сигурност”. Винаги!
Технологията за безплатната енергия представлява кошмарът на правителствата (който в момента са 99 % контролирани от Световния конспиративен “елит”). В техните очи безплатната енергия ще даде неограниченна военна мощ в ръцете на всички правителства за един финален опит за абсолютно владичество и доминация. Помислете? Не мислите ли, че Япония ще се чувства заплашена, ако Китай притежава безплатна енергия? Как смятате, дали Израел ще си седи мирно и спокойно ако Ирак се добере до безплатна енергия? Смятате ли, че Индия ще разреши на Пакистан да разработи безплатна енергия? Не смятате ли, че САЩ, която е изцяло в ръцете на Световните конспиратори ще се опита да спре всяко национално правителство, ако то сполучи да си набави безплатна енергия? По този начин държавите ще успеят да поддържат своята независимост и ще излязат извън матрицата на Новия световен ред. Това ще обърка плановете им за световно господство!
Наличието на неограничено количество енергия при сегашното положение на нещата върху планетата ни ще доведе до неизбежно “пренареждане” на “баланса на силите”. Би могла да възникне глобална война за отнемане на предимствата на неограничената енергия от “другите”. Всеки ще я иска и в същото време ще гледа да направи така, че никой да не се добере до нея.
И така, правителствата са втората сила, работеща в насока потискане на безплатната енергия като публично достояние. Мотивацията им е “самосъхранение”. Това самосъхранение работи на три нива: първо, чрез лишаване на външни врагове от уникално преимущество; второ, чрез предотвратяване на индивидуализирани действия, които могат ефективно да предизвикат официалните власти в страната; и трето, чрез съхраняване на притока на доходи, добит от таксация на енергийните източници, които се използват в момента.
Техните оръжия включват възпрепятстването на публикуване на патенти в името на “националната сигурност”, легални и нелегални нападки с криминални обвинения, ревизии, заплахи, подслушване на телефона, арести, палежи, кражби на собственост по време на доставка и редица други заплахи, които правят невъзможно построяването и разпространението на машина за безплатна енергия.
3. Заблуда и непочтеност в движението за Безплатна Енергия
Третата сила, работеща в полза на забавяне достъпа на безплатна енергия до масите се състои от заблудени изобретатели, шарлатани и опозитори. По периферията на извънредните научни открития, които съпътствуват истинските технологии за безплатна енергия, лежи един призрачен свят от необясними аномалии, несигурни изобретатели и безскрупулни рекламодатели. Първите две сили непрекъснато използват медиите за да рекламират най-лошите примери от тази група, да отклоняват общественото внимание и да компрометират истинските открития, асоциирайки ги с явни измами. Не малко са “учените”, които са финансирани от ционистките банки, само и само да опровергават тези открития. Например към Руската академия на науките съществува цяла катедра занимаваща се с осмиване и “доказване” несъстоятелността на всички открития на тема безплатна енергия.
През последните 100 години се появиха десетки истории за необикновени открития. Някои от тях дотолкова плениха въображението на хората, че и до днес се носят митове за тези системи. В съзнанието ни изплуват имена като Кели, Хубард, Кулер, Хендершот. Зад тези имена може да стои реална технология, но просто липсва достатъчно техническа информация, за да може обществото да реши. Тези имена остават свързани с митологията за безплатната енергия и биват успешно използвани от провокатори като примери за мошеничество. Но идеята за безплатна енергия се е запечатала дълбоко в човешкото подсъзнание.
Също така, няколко изобретатели с неясни технологии, които показват често срещани аномалии, по погрешка преувеличават личната си важност като изобретатели. Комбинацията от “златна треска” и/или “комплекса Месия” при тях напълно изопачава всякакъв бъдещ принос, който те могат да направят. Дори и изследователския път, който те следват, да е многообещаващ, в момента в който започнат да заменят ентусиазма с факти, стойността на научната им работа в голяма степен се омаловажава. Това е могъща, при това неуловима съблазън, която може да изкриви личността, ако последната повярва, че “света лежи на раменете им” или че те са световни “спасители”.
Странни неща се случват и с хората, които смятат че всеки момент ще станат невероятно богати. Изисква се невероятна духовна дисциплина за да остане човек обективен и смирен в присъствието на работеща машина за безплатна енергия. Самата вяра, че имат в ръцете си машина за безплатна енергия е достатъчна да разбалансира психиката на някои изобретатели. Други пък развиват “комплекс за преследване”, който ги прави много отбранителни и недостъпни. Това от една страна ги възпрепятства в пътя на доразвиване на технологията за безплатна машина а от друга налива масло в огъня на измамите и митологиите.
На ред идват и безскрупулните мошеници За последните 15 години един единствен човек от САЩ е успял да събере повече от $100,000,000 долара използвайки безплатната енергия като примамка. Въпреки, че му е забранено извършването на бизнес в щата Вашингтон и е престоял в затвор в Калифорния, той не се отказва от безскрупулната си идея. Той винаги използва като примамка една от реалните системи за безплатна енергия, убеждава хората, че ще получат тази система много скоро, но в крайна сметка им продава рекламна информация, която не съдържа реална информация за самата система. Ограбил е по този начин християнски и патриотични организации в САЩ и продължава да трупа средства.
Измамата, която този човек използва е, записването на стотици хиляди хора по места, където той ще инсталира машината за безплатна енергия. Така те не само ще получат машината за безплатна енергия в дома си, но и ще продават излишното електричество на местната енергийна компания. След като се убедят, че ще получат безплатно електричество до живот без допълнителни разходи, хората с радост купуват видеокасетата, която им помага да въвличат в измамата и техните близки. Веднъж като разберем силата и мотивациите на първите две сили, явно е, че “бизнес плана” на този човек не може да се осъществи. Този един единствен човек вероятно е нанесъл повече вреда на движението за безплатна енергия в САЩ, отколкото всяка друга сила, унищожавайки доверието на хората в тази технология.
И така, третата сила отлагаща публичната наличност на безплатната енергия е заблудата и безчестието вътре в самото движение. Мотивациите са алчност, желание за власт над други и фалшиво чувство за себе значимост Оръжията, които те използват са лъжа, измама, само заблуждение, арогантност, комбинирани с половинчата наука.
4. Ненастояващо общество
Четвъртата сила, която работи за отлагане публичната достъпност на технологиите за безплатна енергия сме всички ние. Лесно е да се види колко тесногръди и презрени са мотивациите на другите сили, но във всъщност, тези мотивации са не по-малко живи в нас. Подобно на богатите фамилии, не се ли таи чувство във всеки от нас за фалшиво превъзходство и желанието да контролираме другите, вместо нас. Също не бихме ли се продали още днес, заедно с откритието ни, ако цената не беше достатъчно висока, $1 милион долара? Или подобно на правителствата, не иска ли всеки от нас да подсигури личното си оцеляване? Ако се окажем в средата на препълнен горящ театър, не се ли паникьосваме, избутваме и стъпкваме всички по-слаби в лудия устрем към изхода? Или подобно на заблудения изобретател, не разменяме ли понякога удобната илюзия за неудобния факт? И не се ли възвеличаваме в очите си повече от другите? Не се ли страхуваме от непознатото, дори ако обещава голяма възвръщаемост?
Така че, виждате ли, всичките четири сили са просто различни аспекти на един и същ процес, работещ на различни нива в обществото. Всъщност силата, предотвратяваща публичната поява на безплатната енергия, е бездуховно мотивираните действия на човека-животно. В един по-дълбок анализ безплатната енергия е една външна манифестация на Божествено Изобилие. Това е двигателят на икономиката на едно просветлено общество - където хората доброволно се отнасят едни с други по респектиращ и цивилизован начин; където войната и физическото насилие са социално недопустими действия; и където разликите между хората поне се толерират.
Появата на технология за безплатна енергия в публични ръце е зората на една истински цивилизована епоха. Това е епохално събитие в човешката история. Никой не може да си я припише. Никой не може да забогатее от нея. Никой не може да управлява света с нея. Това е просто подарък от Твореца. Тя ни задължава да приемем отговорността за собствените си действия и да бъдем самодисциплинирани и самокритични, когато трябва. Днешното царство на силата не може да има безплатна енергия без тотално да я изроди в нещо друго. Тази “цивилизация” е достигнала ръба на своето развитие, понеже е зародила семената на собствената си трансформация. Безплатната енергия не може да се повери на неудохотворените хора-животни. Те ще сторят с нея, това, което винаги са правели - да се устремят към безпощадно преимущество над всеки и да се убиват едни-други в процеса.
Ако се върнем назад и прочетем Ayn Rand's Atlas Shrugged (1957) или доклада на Club of Rome, Ограничаване на Растежа (The Limits To Growth, 1972) става ясно, че най-богатите фамилии са разбрали това преди десетилетия. Планът им е да живеят в “света на безплатната енергия” но завинаги да я “отрежат” за останалите си събратя. Но в това няма нищо ново. Управляващите винаги са смятали масите за техни подчинени. Новото е, че сега ти и аз имаме могъществото на Интернет в наши ръце и можем да комуникираме по-добре от всякога. Интернет ни предлага четвъртата сила, шанса да преодолеем общите усилия на другите сили, които предотвратяват разпространението на технологията за безплатна енергия.
Шанс за едно справедливо общество
Едно събитие, на което всички ние ставаме свидетели днес е, че изобретателите започват да публикуват работата си вместо да я патентоват и държат в тайна. Повече и повече хората “раздават” информация за тези технологии чрез книги, видео и уеб сайтове. Въпреки, че на Интернет все още има голямо количество безплодна информация относно безплатната енергия, наличието на добра информация е все по-голямо. Погледни сам за себе си списъка от сайтове в раздел връзки от тази страница.
Належащо е ти самият да започнеш да събираш информация за истински системи за безплатна енергия. Причината е проста. Първите две сили никога няма да допуснат изобретател или компания да построи и продаде такава машина. Единственият начин по който можеш да получиш такава е да я построиш сам или с приятели. Това е и което хората тихомълком започват да правят. Дори да се чувстваш неспособен за тази задача поне събери информацията. Кой знае, може би ти ще си просто брънката от една верига от събития в края на която е успеха. Фокусирай се върху това, което можеш да извършиш сега, не в това, което остава да се извърши. В момента, в който ти четеш този материал, малки изследователски групички работят върху детайлите. Много от тях ще публикуват резултатите си в Интернет. Една такава сме и ние от Bulgarian Free Energy Team.
Всички от нас съставят четвъртата сила. Ако застанем твърдо на краката си и откажем да бъдем невежи и безучастни, ние можем да променим курса на историята. Това, което ще извърши промяната е съвкупността на нашите комбинирани действия. Само масови акции, които представляват взаимното ни съгласие могат да създадат света, който желаем. Останалите три сили няма да ни помогнат да поставим безгоривен енергиен генератор в мазетата ни. Те няма да ни помогнат да се освободим от техните манипулации.
Едно е важно: безплатната енергия е тук. Тя е реална и ще промени начина, по който живеем, работим и отношенията ни един с друг. Още повече, че безплатната енергия ще направи алчността и страха за оцеляване остарели и ненужни. Но, както всички духовни упражнения, ние трябва първо да манифестираме щедрост и доверие в нашия собствен живот.
Източникът на безплатна енергия е вътре в нас. Това е вълнението от свободната ни изява. Това е нашата духовно подтиквана интуиция да се изявим без разсейване, заплахи и манипулации. Това е в отворените ни сърца. В идеалния вариант, безплатната енергия ще е в основата на едно общество, където всеки има достатъчно храна, дрехи, подслон, себестойност и собствено време да съзерцава по-висшето значение на живота. Нима не дължим достатъчно един на друг, за да премахнем страха си и да предприемем действие за сътворяването на това бъдеще за децата ни? Вероятно не съм аз единственият чакащ да работи за по-висша Истина. Безплатната енергия е тук. Тя е била тук от десетилетия. Комуникационните технологии и Интернет раздраха тайнственото було, покриващо този забележителен факт. Хора от целия свят започват да изграждат устройства за безплатна енергия за собствена употреба. Банкерите и правителствата не желаят това да се случи, но нямат контрол над него. Големи икономически сътресения и войни ще бъдат използвани в близкото бъдеще, за да се отклони съзнанието на хората от присъединяване на движението за безплатна енергия. Никои от големите информационни медии няма да покаже този аспект на събитията. Това ще бъде посочено като войни и размирици навсякъде, докарващо окупацията на все-повече страни от ООН “миротворци”. Западната цивилизация се спуска стремглаво по спиралата на самоунищожението - ефект от дълго продължилите алчност и корупция. Всеобщото разпространение на безплатната енергия не може да спре тази тенденция. То само ще я засили. При все това, ако имаш машина за безплатна енергия, избери си по-добро местоживеене, където ще оцелееш след политическите/социални/икономически трансформации, които са на път да станат. Нито едно национално правителство няма да оцелее по време на процеса. Въпроса е, кой ще контролира надигащото се Световно Правителство: първата сила или четвъртата сила?
Последната Велика Война е почти над главите ни. Семената са посети След нея ще дойде началото на истинска цивилизация. Някои от нас, които ще се борят, ще оцелеят, за да видят зората на света на безплатната енергия. Предизвиквам те да бъдеш един от тях!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

  1. Всичко това е Истина!. Благодаря,Ники,че всичко,което публикуваш е заредено с много оптимизъм и със сигурност дава криле на много хора...Факт е,че натрупването в позитивния слой става все по-забележимо и това неизбежно ще повлияе на всички предстоящи събития да се случат по Божия план. Бъди жив и здрав!

    ОтговорИзтриване
  2. Приемам предизвикателството и благодаря за хубавото послание, Ники! Самото то е един вид богата, истинска, чиста, безплатна и страшно силна енергия! Мощна е и гали точно като слънцето и се разлива като вода... Май намерих още някой! В зората на новия ден, когато силата се разгърне масово, посланията за бъдещото истинско човечество ги виждам и по новините! Няма сила, която да спре това и тя е внедрена вътре, в самите нас! Стига наистина всички осъзнато да я поискаме...

    ОтговорИзтриване
  3. За безплатната енергия е много просто.Вземаш обикновен генератор който е 5.5 к.с.и 7кW.Слагаш му електромотор 5.5к.с. са 4.044кW и ти остават 3чсвободна енергия.Има и скоростни котии(примерно една кола не може да стартира на 5 скорост,но постипено от 1на 2 на3 и т.н.стига до пета).Ако липсва мощност има редуктори.Като сглобиш всички части сигурно ще се самозахранва от ел.мотор 1кW.Само трябва първоначално задвижване.

    ОтговорИзтриване
  4. По-добър вариант е резонансния, но мощността там е доста по-малка и изисква пренстройка на уредите на по-ниско напрежение.

    ОтговорИзтриване