неделя, 9 ноември 2014 г.

ПЛАНОВЕТЕ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Световният елит си има най-различни клубове, където се обсъждат плановете им за постигане на световно господство. Един от тях е този на Кралското общество (Royal Society), то е основано преди 350 години и се състои от водещите елитисти, които пропагандират измамата за антропогенните климатични промени, която прикрива плановете им за масова депопулация. Същите те са замесени и в издигането на „демократично избрани“ властници, които прокарват законите за въвеждане на въглеродни данъци. Несметните суми се преночват към елита, за да финансира тяхното глобално владичество.
Наскоро качиха на сайта си един доклад, наречен „Хората и планетата“ (People and the Planet). Ако се вярва на Кралското общество, положението е следното:
„Световната човешка популация, съчетана с безпрецедентни нива на потребление, представлява огромно предизвикателство (пречка) за здравето, благосъстоянието и околната среда.“
Тази група екофашисти вярва, че окупирането на ресурсите в страните от Третия свят, комбинирано с намаляването на глобалното потребление, ще стабилизира планетарната екосистема. Сър Джон Сълсон от Проекта за човешкия геном казва:

„Тази тема на няколко пъти се повдига пред последните десетилетия, а сега, изглежда, отново е обект на внимание за политиците и техните планове. Така че моментът е подходящ за Кралското общество да поръча изследване, което обективно разглежда научните обоснования за промените в популацията, различните регионални и културни фактори, които могат да окажат влияние, както и последиците от промените в (броя на) популацията с оглед на бъдещето и устойчивото развитие.“
Кралското общество подкрепя план Virtuous Green Path на ООН, който ще бъде обявен през юни в Рио. Предваритено се знае, че ООН са акцентирали върху биоразнообразието, като обвиняват човечеството не само за климатичните промени, обезлесяването и изчерпването на водните запаси, но също и за масовото измиране на животински видове всяка година.
От Кралското общество и ООН, разбира се, красноречиво пропускат да уточнят, че всички тези проблеми директно се причиняват от международни корпорации и самите държавни власти — главните причинители на такава специфична разруха по нашата планета. Вместо важното уточнение, тези глобалисти призовават за депопулация — масовото убийство на 90% от хората по света, което щяло да спаси планетата от унищожение.
Според един от докладите на ООН, „популацията на най-развитите страни ще остане почти непроменена, около 1.2 млрд. души до 2050 г.“. С други думи, техните намерения за депопулация са ответно действие срещу бума в раждаемостта в Третия свят, което те определят като унищожител на света. Убеждават ни, че индустриалните държави балансират популацията си и чрез разни форми на социален контрол, докато населението в неиндустриалните държави е извън контрол.
Докладът на Кралското общество стига до извода, че комбинирането на ограничение в потреблението (сиреч икономически геноцид) и програми за семейно планиране (сиреч пропаганда на аборти, ваксини, питателни ГМО и пускането на лабораторни вируси-убийци — бел. Стопанина) ще доведе до балансиране на популацията и околната среда, което ще реши и проблема. Джулс Прити, представител на работната група, сформирана от Кралското общество, предлага:
„Когато забавим (растежа на) популацията, еманципираме жените и осигуряваме повече пари за по-изостаналите държави, които се инвестират в образование. Повечето (образовани) жени искат по-малко деца.“
Джонатан Порит, член на Кралското общество и бивш председател на Комисията за устойчиво развитие във Великобритания, открито заявява, че населението на Острова трябва да се намали от 60 милиона на 30 милиона, за да се съхрани устойчивото общество.
Професор Пол Ерлих, съавтор на книгата „Еконаука“(Ecoscience) заедно с царедвореца Джон Холдрън он администрацията на Обама, беше цитиран от в. Guardian как изразява подкрепата си за драстичното съкращаване на човешката популация по света, преди да е достигнала 9 милиарда души през 2050 г. Той каза:
„Колко ще останат накрая (да живеят на Земята), зависи от стандарта на живот. Спряхме се на (бройката) 1.5 или 2 милиарда души, защото тогава можем да имаме големи, оживени градове, но и дива природа. Ако искате свят, в който да живеете като пиле в кафез, всеки да разполага с малко жизнено пространство и малко храна, може би (в такъв случай) ще могат да останат 4 или 5 милиарда души. Но ние вече броим 7 милиарда. Така че трябва хуманно и колкото се може по-бързо да пристъпим към съкращаване на популацията. Въпросът е: Можем ли да минем без някакво бедствие, като световна чума или ядрена война между Индия и Пакистан? Ако(растежът на световната популация) продължава със същите темпове, ще има различни видове бедствия. Някои от тях може да са бавнодействащи, например хората да измират от все по-нарастващ глад. Но може и да се стигне до катастрофални бедствия, защото колкото повече са хората, толкова по-голяма е вероятността някой непознат вирус да премине от животинската в човешката популация, след което да настъпи пологоловно измиране.“
Обществата, образуващи световния елит, имат ясна цел, която включва депопулация на планетата, прикрита като загриженост за околната среда и климатичните промени, и осъществявана чрез (все по-тираничен) държавен контрол. Те самонадеяно публикуват плановете си, защото най-добре скритото е това, което на открито, но малцина му обръщат внимание.
От Интернет....
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар