вторник, 18 ноември 2014 г.

КОСМИЧЕСКИ ПОРТАЛ НАД АВСТРАЛИЯ?

Дали става дума за космически портал или за метеорологично явление, спорът продължава
Космически портал прикова погледите на целия свят.
Изключителен спор се вихри в мрежата по повод на уникално явление в Австралия. Небето придоби цветове, които никога досега не са били наблюдавани с просто око. Конспираторите веднага нададоха вой и решиха, че това е ХААРП.
После обаче по-наблюдателни установиха, че се касае за съществена разлика и заключиха, че това е нещо като космически портал, писа изданието nepoznato.energetika-bg.com. Преди броени дни в района на Мелбърн хората останаха шокирани от гледката в небето.
Облаците, дъгата около тях и странната дупка предизвикаха дори лека паника сред местните. Те побързаха да се осведомят от метеоролозите дали се касае за някакъв нормален феномен, свързан с промяна на времето и условията.
Някои от тях потвърдиха, че това е възможно, ако Слънцето се намира в определена позиция, независимо, че то е скрито зад черните облаци. Когато има съответната влажност, светлината се пречупва през капките и се получава тази красота. Скептично настроени към тази версия потърсиха свои знаци и обяснения.
Накрая се стигна до по-единодушно мнение, че над тях се е разиграло отваряне и преминаване в друго измерение, но без да има възможност то да бъде проследено в детайли.
Така нареченият космически портал е свършил своята роля, но тя ще остане в тайна за човечеството, поне засега, считат още потребители. Видяното все така буди вълнения и създава смут сред хората в Австралия. Родни привърженици на теорията споделят, че те също са били случайни очевидци на такова разкриване.
Те подозират, че задкулисно се случва нещо напълно необяснимо за нас и за свикналите с реалността, което тепърва ще разберем в подробности.

 НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар