вторник, 1 октомври 2013 г.

АЛКАЛНА - ЖИВА ВОДА


ПИША ТАЗИ СТАТИЯ ПО МОЛБА НА КОЛЕГА КОМЕНТИРАЛ В БЛОГА ТУК: http://nikolaijambol.blogspot.com/2013/07/3-17.html

ОТ 17 СЕПТЕМВРИ 1013, ВТОРНИК, 14:01:00 г., +3 ПО ГРИИНУИЧ

В СТАТИЯТА ИМА РЕКЛАМНО ПОЗИЦИОНИРАНЕ, КОЕТО НЕ Е ПО МОЯ ВИНА. ПРОСТО АВТОРИТЕ ТАКА СА Я СЪСТАВИЛИ. (МЕЖДУ ДРУГОТО УСТРОЙСТВОТО  И НАПРАВАТА МУ СА ЕЛЕМЕНТАРНИ И СТРУВАТ СТОТИНКИ. ВИНАГИ СЕ ПОЛУЧАВА "ЖИВА" И "МЪРТВА" ВОДА В ДВЕТЕ ПОЛОВИНИ НА "АПАРАТА" /ЕДИН СЪД, РАЗДЕЛЕН НА ДВЕ ПОЛОВИНИ И ДВА ЕЛЕКТРОДА С ПОСТОЯНЕН ТОК: + И - . НАЙ - ЕЛЕМЕНТАРНО: БУРКАН С ВОДА, С ПОТОПЕНО, НАПРАВЕНО ОТ ВАС "ЧОРАПЧЕ" ОТ БРЕЗЕНТ. И ДВЕТЕ СА ПЪЛНИ С ЕДНА И СЪЩА ВОДА.)  ДВЕТЕ ПОЛОВИНИ НА АПАРАТА СА РАЗДЕЛЕНИ С ПОЛУПРОПУСКЛИВА МЕМБРАНА - В НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИЯ СЛУЧАЙ-БРЕЗЕНТ, КОЕТО НЕ ПРОМЕНЯ КАЧЕСТВАТА НА ПОЛУЧЕНАТА ВОДА.  ЙОНИЗАТОРИТЕ НА ВЪЗДУХ СА МНОЖИТЕЛИ НА НАПРЕЖЕНИЕ, КОИТО СЕ ИЗГРАЖДАТ ПО ЕЛЕМЕНТАРНА СХЕМА: ДИОД, КОНДЕНЗАТОР, ДИОД КОНДЕНЗАТОР ......   ПРИ 2000 ВОЛТА ВЕЧЕ ОТ ТЯХ МИРИШЕ ЛЕКО НА ОЗОН, ПРЕСКАЧА ПОСТОЯННА ИСКРА МЕЖДУ РЪКАТА ВИ И КРАЙНИЯТ ПРОВОДНИК, КОЙТО СЕ СВЪРЗВА КЪМ МЕТАЛНА, НАПРИМЕР МЕДНА ИЛИ ПО-ДОБРЕ МЕСИНГОВА ЛАМАРИНКА С ПОВЕЧЕ ВРЪХЧЕТА, НЕЩО ПОДОБНО НА ЗВЕЗДА НО С МНОГО ПОВЕЧЕ ВЪРХОВЕ. ЕДИН ДИОД   И ЕДИН КОНДЕНЗАТОР /НЕ ТРЯБВА ДА Е ЕЛЕКТРОЛИТЕН/, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТ ОБРАТНО/ ОБРАТНО СЕ НАРИЧА НАПРЕЖЕНИЕТО НА ДИОДА/ НАПРЕЖЕНИЕ 400 ВОЛТА /ЗАЩОТО НАПРЕЖЕНИЕТО СЕ ВЗЕМЕ ДИРЕКТНО ОТ МРЕЖАТА, КОЯТО Е МАКСИМУМ 240 ВОЛТА/ СТРУВАТ МЕЖДУ 4 И 10 СТОТИНКИ! ДИОДА НАПРИМЕР МОЖЕ ДА БЪДЕ N4001. СЛЕД ВСЯКА ДВОЙКА КОНДЕНЗАТОР ДИОД НАПРЕЖЕНИЕТО СТАВА ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКО. НАПРИМЕР: -220, 440, 880, 1760..... И Т.Н.......ВСИЧКО ДОБРО! ДО ТУК БЯХ АЗ! ЕТО ВИ СЕГА И СТАТИЯТА:

Защо толкова много хора се интересуват от Алкалната-Жива вода?

·                            Йонизаторите на вода много бързо станаха популярен здравословен уред във всички части на света. В Япония, която се нарежда в първите позиции от списъка на страните по дълголетие,  20% от домакинствата имат Йонизатор за Алкална вода.

·                            Почти всеки в наши дни е наясно с въпросите за качеството на доставяната питейна вода. Това, което много малко хора знаят, е че почти всичката питейна вода има положително ORP. Това е съкращение означава Оксидантно Редукционен Потенциал. На практика това е измерване на окисляващите замърсители.  Точно както окисляването е лошо за едно парче желязо, захвърлено в задния двор, защото то започва да ръждясва, тъй като окислителният процес работи върху него от разстояние, окислението е лошо за всяка една от нашите трилиони клетки в тялото ни, защото окислението разрушава нашите клетки и причинява процеса на стареене.

·                            Колкото по-висок (+) е измереният ORP на водата, която пием, толкова повече това допринася за окисляването, или процеса на стареене. Добрата новина е, че с високото качество на Уреда за Йонизиране на Вода, като този, който произвежда алкална вода, всеки може да превърне чешмяната вода в много здравословна алкална вода за пиене,  със силно отрицателен (-)ORP. Колкото по-силен е измереният отрицателен ORP, толкова по-ефективна е водата в борбата срещу окислителния процес, или за забавяне процеса на стареене. 

·                            Друга полза от Йонизатора на вода се отнася за Хексагоналната Вода ( шестогранна структурна кристална решетка, като снежинка ).  Тази реструктурирана вода с по-малки колонии на водните молекули, е в състояние да навлезе през клетъчните мембрани по-лесно, следователно позволява на водата да изпълнява някои от най-важните си функции по-добре. Клетките, например, може  по-лесно да се хидратират, хранителните вещества могат да бъдат доставени в клетките по-лесно и токсините могат да бъдат по-лесно  отстранени от клетките.  Крайният резултат от всичко това е, че хората, които започват да пият вода от висококачествен уред за йонизиране на вода, често описват колко бързо те започват да се чувстват по-здрави!

·                            Йонизаторите на вода често се търсят от хора, които се стремят към решение на техния  рН баланс. Едно от предизвикателствата за много хора днес е, че те имат твърде много киселинно натрупване в организма. Антиациди, стомашни киселини, киселинен отлив, както и много други свързани с тях състояния,  са твърде широко разпространени. Оставено без лечение, натрупването на киселина в тъканите на тялото, може да доведе до различни сериозни здравословни проблеми. Въпреки, че повечето хора осъзнават важността на балансирания  рН за организма си, малко хора знаят как или са дисциплинирани за успешно решаване на този сериозен проблем с диета и индивидуален начин на живот. За щастие,  високото качество на уреда за йонизиране на водата, ще предоставя неограничен достъп до алкална вода, която ще помогне за баланса на рН в тъканите на тялото.

·                            Моделът АК-900 на Heaven Fresh, който предлагаме има извън всички описани по-горе качества и филтърна касета, който има капацитет да пречисти 12000 литра вода. 

·                            И накрая няколко въпроса с понижена трудност:

1.   Купувате ли минерална бутилирана вода за пиене? Сигурно отговорът е "да".

2.   Колко пари давате на месец за тази вода (включете и разходите за гориво и времето, което губите)? 

3.   Използвате ли бутилирана вода за готвене?

4.   Ако не пиете вода от водопроводната мрежа, защото има неприятен вкус, понякога мирише на Хлор, понякога има особен цвят и мирис или защото предполагате, какво може да има в нея..., бихте ли изполвали чиста и освободена от Хлор вода, която е при вас в къщи, можете да пиете с удоволствие и да използвате за готвене по всяко време? Сигурно отговорът е "да"

5.   Колко хора сте във вашето семейство? 

6.   Ако искате да живеете по-дълго, но по-дълго в добро здраве, какво ще си купите - LED (Плазма) телевизор или Йонизатор на вода?

Йонизаторите на вода се превръщат  във важен здравословен продукт, който за съжаление все още е скъп, но си струва!  
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. Едва ли точно тук е мястото, но все пак в блога има много подобни теми. Ето ви живо доказателство за една друга мафия, освен фармацевтичната - енергийната: http://www.auto-press.net/a:%D0%9C%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B2%D1%8F%D1%89%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0---%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE
    V.I.P.

    ОтговорИзтриване
  2. ДА ПРАВ СТЕ! НЕ НАПРАЗНО НАПРАВИХ УВОД КЪМ СТАТИЯТА. А АЛКАЛНОСТТА В ОРГАНИЗМА СЕ ПОСТИГА С МНОГО ПО - ЕВТИНО, / ОТКРИТО ОТДАВНА И КРИТО ДО СЕГА ОТ ФАРМАЦЕФТИЧНАТА МАФИЯ/ И ПРОСТО СРЕДСТВО: СОДА БИКАРБОНАТ ИЛИ НАРИЧАНА ОЩЕ ХЛЕБНА СОДА ИЛИ НАЙ -ТОЧНО - НАТРИЕВ ХИДРОГЕН КАРБОНАТ. ПО ПОЛОВИН ЛЪЖИЧКА ЗА КАФЕ НА ДЕН Е ДОСТАТЪЧНО ДА ДЪРЖИ НА НИВО ИМУННАТА НИ СИСТЕМА. ПИСАЛ СЪМ ЗА НЕЯ В БЛОГА, ЗАТОВА СПИРАМ ДО ТУК. ВСИЧКО ДОБРО!

    ОтговорИзтриване