понеделник, 30 септември 2013 г.

В САЩ ЗАПОЧВА ТУРНЕТО O.P.A.L., НА КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЯНА И ТЕХНОЛОГИЯ ЗА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ


26 септември 2013, резюме:
На Турнето на  O.P.A.L. (One People Absent Limits - Единни Хора Без Граници) ще бъде представяна технология за свободна енергия – безплатно и директно на ХОРАТА!
Вдъхновението за турнето O.P.A.L. започна от вас. Водят ни многото гласове и сърца, които търсят единство, с идеята, че ВИЕ вече НЕ сте сами. Ние сме тези, които очаквахме!
Нашата мисия:
Да направим излишни системите на манипулация и бюрокрация, които се вмъкнаха в нашата култура, за да стоят между нас като отделни хора. Тези, които поддържаха монопол на контрол и потисничество над творчеството и обновяването. Ние ще направим това като споделяме директно, от човек към човек, от група към група, от общност към общност.
От екипа на O.P.A.L сме много радостни да съобщим, че ще пътуваме с работещ модел на генератор, който използва вода за гориво, и ще споделяме безплатно с всеки цялата необходима информация за създаването на генератора (така че всеки да може да си направи такъв). Ако финансирането ни позволи, ще преоборудваме нашите транспортни средства, което ще бъде разпространявано по същия начин.
Ще следваме енергийното трасе, което ни зове напред, вдъхновявайки пробудените сърца и умове по цялата страна. Искаме да обединяваме нашето човешко семейство, създавайки отворено пространство за хората да се свързват и да си споделят като Единни Хора в мир, любов, абсолютна прозрачност и без граници за нашия потенциал.
Искаме да разширяваме съзнанието си, за да бъдем Без Граници. Надяваме се да бъдем пример за това какво е възможно, когато Единните Хора си сътрудничат по начини, които карат сърцата им да пеят. Това турне е жив пример за нашето колективно желание за промяна в света, първият от многото творчески проекти на Единните Хора. Ние, което включва всички вас, искаме да разширим нашата дейност заедно сега, помнейки, че нашите цели са ДА НЯМА ГРАНИЦИ!
На турнето на OPAL ще вземем технология за свободна енергия. Време е за РЕАЛНА промяна. Ние сме промяната, която чакаме!


Където другите не успяха, ние ще успеем. Ние работим с много съзнателен изобретател, който иска да види тази технология да работи в света и да е от полза на хората. Той не търси печалба или слава. Не иска нищо в замяна, освен тази технология да попадне директно в ръцете на Единните Хора. И турнето на OPAL ще помогне за разпространението на тази технология.
Какво означава това? Ние ще имаме с нас работещ генератор за свободна енергия и електроинженер, който ще предлага практическо обучение. Ще имаме видеоматериали и материали онлайн за онези, които не могат лично да присъстват, но нашата главна цел сега е да донесем тази технология направо при ВАС! Освен практическо обучение ще предлагаме и достъп до части и чертежи. Ние искаме да дадем възможност на колкото може повече хора да се запознаят с тази технология.
В момента оформяме кампания за набиране на финансиране, така че да можем да започнем турнето и да стартираме тази технология за свободна енергия.

Линкове:
Сайтът на турнето:
http://www.5dmedianetwork.com/opal-tour-2/
Екипът на турнето, 12 души, вкл. известните журналисти и активисти Lisa Harrison и Brian Kelly:
http://www.5dmedianetwork.com/opal-tour-2/opal-tour-crew/

 БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОМОЩТА НА МАЯ ТОДОРОВА


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар