сряда, 12 март 2014 г.

ПУТКИ НЕПОРЪБЕНИ И ПРОФИ ПЕДЕРАСИ

Умряха от страх, за да не би да напуснем Евр/е/йския Съюз, който ни еба мамата!  Гледам и  слушам БТВ„Лице в лице” и не вярвам на нищо…. Знаех, че така ще е,   защото  представете си идиотите,  които никога не са работили нищо,  ама абсолютно нищо!!  В каква паника изпадат?! А?????!!!   Ами ще трябва да метат, за да получат 300 лева, а те са свикнали на много, много..... и то за никаква  несвършена работа!!!  ЕС ни дава път да го напуснем,  което означава още два мегавата електроенергия и цена на тока от 2 и 5 стотинки на киловат?!….. Ами те?!  Какви ще са? - НИКАКВИ!,   Защото винаги са били никакви! Действайте и се освободете от изедниците и от  ЕС! Сега е момента! Не го изпускайте!!!!!!!  Но тези изроди, нашите - ще ни изтрепят и няма да позволят, ако не ги изтрепем ние!! Чух случайно първите новини.  След 20 минути ги промениха и няма май да ги повторят! Лакомият педераски ГЪЗ и Проститутките - ПОЛИТИЧЕСКИ,  и то с пари  са голямо нещо!!  Да работиш си е простотия! Според тях! Нека работим ние, но къде?! Спирам до тук. Няма смисъл. Ще ви манипулират до край! Ще заговорят за Украйна и за каквото се сетят, но аз съм тук – и който иска да избягаме от идиотите, нека коментира!!!. Няма повече нищо да Ви кажа! Вие решавате съдбата си, а аз не искам да Ви въздействам! Да сте ми живи и здрави!


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

 1. Няма къде да бягаме,злото е едно и само част американския НАРОД се опитва да му противодейства!!!
  Сефаради и Ашкинази се опитват от векове да изкоренят всичко БолгАрско!!!
  Най-малкото което можете да направите,ако ви е страх да се борите открито срещу тях е да спрете да теглите кредити от банките (всички до една са хазарски),бойкотирайте веригите им за хранителни стоки ,те също са хазарски и тн.

  Преговорете си историята,и не бързайте да казвате "Абе били сме велики,ама сега за нищо не ставаме",защото ако всички започнем да си помагаме(това е чисто българско поведение в древноста) няма да има сила която да посмее да ни мачка!!!

  "„Това е народът, който преди тебе имаше всичко, което е пожелавал – народ, който е придобивал титли, който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля. Народ, в който бойното поле прославя рода, понеже у тях без колебание се смята за по-благороден оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение. По-рано, те – Българите – вярваха, че светът е открит за тях , сега смятат, че за тях е затворена само онази част от земята, която ти пазиш!“  Патриарх Магнус Феликс Енодий в “ Похвалното си слово за готския крал Теодорих ”
  "

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Докъде сме се изродили-да се кланяме на оня "БЛАГОРОДНИК" с пачката,ухаещ на скъп парфюм и "търкалящ" БМВ или нещо подобно на БТР 4x4 ,което за ден изгаря в гориво месечната дажба за храна на едно тричленно семейство! И всички тези блага ги ползва , защото е открил "БЛАГоРОДЕН" начин да ни "клати" с ниско заплащане и страх.

   А това можем само ние да го променим!!!
   КАК?
   Споделете идеи или план!!!!

   Изтриване
 2. "Българи! Не се срамувайте от рода и кръвта си. Не предавайте хората, които проливаха кръв за вас през вековете, хората които се радваха да умрат за България, защото знаеха, че това е техния дълг към Родината, защото осъзнаваха, че така гарантират съществуването на идните поколения, включително и твоето. Гордейте се с историята ни, с красивата ни природа, обичайте българската жена и създавайте хубави семейства и дарявайте с живот млади българчета, които ще утвърдят безсмъртието на българската кръв, на българския ген и на българския дух. Историята на България не свършва днес! Тя просто продължава. Във всеки от нас спи по един български лъв, по един националист, важното е да му позволим да се въздигне в нас. Бъдете сплотени, бъдете единни и организирани, защото врага е подъл, врага е скрит между нас и ние рано или късно ще отсечем главата му, главата на тази гнусна змия наречена „политическа класа“. И не забравяйте, че трябва да се обединяваме, а не да се караме и делим. Съединението прави силата!
  "
  ОТТУК : http://veso1985.log.bg/article.php?article_id=43322

  ОтговорИзтриване