вторник, 4 март 2014 г.

СПЕЦИАЛЕН ПРОЕКТ - ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ


АТЛАНТИДА, ХИПЕРБОРЕЯ, ЛЕМУРИЯ, ПАЦИФИДА, ШАМБАЛА…….КАКВО И КОИ СА ТЕ? ПРИКАЗНИ ОСТРОВИ ОБИТАВАНИ ОТ БОГОВЕ? ИЛИ МОЖЕ БИ РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАЛИ ЦИВИЛИЗАЦИИ?! КЪДЕ Е ТЪНКАТА ГРАНИЦА МЕЖДУ ИСТИНАТА И МИТОВЕТЕ?! АМИ ГЛЕДАЙТЕ! ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ ДОБЛИЖАВАМЕ ДО КРИТИТЕ ОТ ВЕКОВЕ ТАЙНИ – ЗА ЗЛО ИЛИ ЗА ДОБРО – НЕ ЗНАМ! ФИЛМЪТ Е ЧАС И ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ МИНУТИ И Е НА РУСКИ.  НЕ МИ СЕ ПРАВИ ДУБЛАЖ НА Н БЪЛГАРСКИ ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ РАЗБИРА,  А Е И МНОГО ТРУДОЕМКО. А И КАКВА ПОЛЗА ОТ ЦЕЛИЯТ МИ ТРУД, КАТО ВСИЧКО В ТОЗИ МОМЕНТ И В ТОЗИ СЕГАШЕН СВЯТ Е СУЕТА И ГОНЕНИЕ НА ВЯТЪРА, И СЕ ИЗМЕРВА В ПАРИ  КОИТО НЯМА ДА ПОЛУЧА ОТ НИКЪДЕ.  ЩОМ И РАЗСТОЯНИЯТА ВЕЧЕ СЕ ИЗМЕРВАТ В ПАРИ?!  „КАКВО Е РАЗСТОЯНИЕТО ОТ СОФИЯ ДО БУРГАС?”:  „АМИ 25 ЛЕВА И МАЛКО ПОВЕЧЕ!”.  „КОЛКО Е ДЪЛБОК БАСЕЙНА?”: – „АМИ ДНЕС Е 5 ЛЕВА”. КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ГЛЕДА, КОИТО ИМА УШИ ДА СЛУША! ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА! „ВЪПРОС НА ВКУС – КАЗАЛО КУЧЕТО И СЕ ОБЛИЗАЛО ПО ГЪЗА!” ВСИЧКО ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

 1. Интересен ти е сайта.
  Има много неща, които не знаем за миналото, а предполагам още повече за настоящето.
  Само два приятелски съвета:
  1. Не бъди прекалено вулгарен, знам че живота е още по-..., но все пак - как да предложа на сина си да прочете нещо тук.
  2. И-кратко (Й) се чете като в думата "най" и не става за множествено число на думи като "цивилизации".
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, НО НА ВУЛГАРНИТЕ ХЕЙТЪРИ ОТГОВАРЯХ ЛЮБЕЗНО ОТ 2009 ГОДИНА! РЯДКО СИ ПОЗВОЛЯВАМ, НО ТЕ ОТ ТОВА РАЗБИРАТ - "ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА". ПО СКОРО ПЛАТЕН "НАРОД". НЕ ГРЕШИ САМО ТОЗИ КОЙТО НЕ ВЪРШИ НИЩО, ТОЕСТ И АЗ ДОПУСКАМ ГРЕШКИ И ТО СИСТЕМНО. БЛОГЪТ НЕ Е КОМЕРСИАЛЕН ТАКА, ЧЕ НА КОЙТО НЕ МЕ СЕ ЧЕТЕ - ПРОСТО ДА НЕ ЧЕТЕ! ОТНОСНО СИНА ТИ: ПО ДОБРЕ ДА ЧУЕ ТОВА ТУК, ОТКОЛКОТО ДА МУ СТАНЕ НАВИК ОТ "ПРЕКРАСНОТО" НИ ОБРАЗОВАНИЕ. МОЯТ СИН ВЛЕЗЕ В СУ С ПЪЛНО ШЕСТ, И РАБОТИ ЗА ГУГЪЛ И ЗА СКРОМНИТЕ 5 000 ЛЕВА - НЕЩО НЕДОСТИЖИМО ЗА 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАС. ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ПРОСТОТИЯТА ИЛИ Я ИМАШ ИЛИ Я НЯМАШ. ВСИЧКИ В КАЗАРМАТА ПУШЕХА И ПИЕХА - АМА АЗ НЕ СЕ НАУЧИХ И НЕ ОПИТАХ! ВЪПРОС НА РАЗБИРАНЕ И УБЕЖДЕНИЕ, А МОЖЕ БИ И НА ВЪЗПИТАНИЕ - НЕ ЗНАМ?! ИНАЧЕ ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАБЕЛЕЖКИТЕ, А САЙТА МИ Е МНОГО ПО - ОБСТОЕН И ИЗДЪРЖАН, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК - ТОЕСТ БЛОГА! ВСИЧКО ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ!

   Изтриване